سلامنقل قول:
دوست عزیز ما توی xp با این پیغام مواجه می شیم !
هنوز کسی پیدانشده که به این سوال ما هم جواب بده.
ممنون
Printable View
سلامنقل قول:
دوست عزیز ما توی xp با این پیغام مواجه می شیم !
هنوز کسی پیدانشده که به این سوال ما هم جواب بده.
ممنون
شما باید در properties کانکشن لپ تاپ در Primary DNS عدد 4.2.2.4 رو وارد کنید.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:دوستان شما Password Protected Sharing رو Disable کردین ؟نقل قول:
در Network And Sharin Center وارد Change Advance Sharing Setting بشین و گزینه Password Protected Sharing رو غیر فعال کنید .
سلامنقل قول:
دوست عزیز Network And Sharin Center توی کدام قسمت ویندوز قرار داره ؟
ممنون
کنترل پنل --> Network And Internetنقل قول:
البته این روش برای ویندوز 7 و xp بود اگر هر دو ویندوز xp هستن این راه رو تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید :
1 - netbios رو برای کانکشن هاتون فعال کنید (در Properties کانکشن داخل تنظیمات TCP/IP به بخش Advanced برید و در تب WINS این گزینه رو فعال کنید).
2 - در CMD این دستور رو تایپ کنید : NET USE O:\\computername\sharefoldername
computername همون اسم کامپیوتر دوم یا آیپی اون هست و share folder name اسم درایو یا فولدری هست که شیر کردین.
3 - حالا چک کنید تا ببینید که آیا در My Computer درایو جدید درست شده که محتویاتش همون محتویات فولدر یا درایو شیر شده باشه یا نه.
سلامنقل قول:
اين روش براي من جواب نداد.
ولي امروز پينگ ها رو امتحان كردم كه كامپيوتر اول به كامپيوتر دوم پينگ نداد ولي كامپيوتر دوم به كامپيوتر اول پينگ داد.
علت پينگ ندادن كامپيوتر اول به كامپيوتر دوم چيه؟
ممنون
یا مشکل از فایروال هستش یا اینکه یکی از سیستم ها دارای دو آیپی یکسانه. ترجیحا تمامی فایروالها هم مال ویندوز وهم اونی که خودتون نصب کردین رو disable کنید بعد تست کنید.نقل قول:
سلامنقل قول:
فايروال خود ويندوز در هر دو سيستم غير فعال هست.
ولي يه آنتي ويروس فعال هست كه اونم غير فعال مي كنم و يه امتحان مي كنم.
ولي در مورد دو آيپي كامپيوتر اول كه به دومي پينگ نمي داد داراي دو كارت شبكه بود (يكي از شبكه هاي معمولي و ديگري از نوع 1394) قبلا كه مي خواستم تنظيم آيپي كنم با آيپي اين دومي برابر مي شد پيغام خطا مي داد ولي من اين 1394 رو غير فعال كردم تا آيپي خطا نده.
با تشكر
قسمت پسورد disable هستش ولی بازم...نقل قول:
قبل از هر گونه خطا یابی نرم افزاری خطا یابی سخت افزاری انجام دهید
این عدد 2 که آوردید صحیح نیست.نقل قول:
آشنایی با شبکه های بیسیم پخشی (Wireless Ad hoc Networks) از سایت Wikipedia.org
موفق باشید.کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Wireless_ad_hoc_network
دوستان یک مشکل جالب دارم
مشخصات : desktop pc + nod32 smartscurity 4
LAPTOP +smartscurity 4
مودم adsl wifi
هر ذو به اینترنت وصل هستن بیسیم
سیستم ها هر دو فایل شرینگ انجام شده جالبه که دسکتاب میتونه لب تاپ رو ببینه و اکسس هم داشته باشه اما لب تاپ برای دیدن دسکتاپ باید به یوزر و پسورد ی طلب میکنه جواب بدم
هر دو کامپیوتر از ویندوز ایکس پی سرویس پک سه استفاه میکنند
بنظر شماره پاره پیه؟
من تمام کارها را انجام دادم اما کامپیوتر دومی در work group من نمییاد و در ping:13: 192.168.0.2 request time out میزنه!
شما اسم هر دو تا کامپیوتر رو pc01 و pc02 گذاشتی؟نقل قول:
بعد هر دو تا کامپیوتر رو با هم یه بار رستارت( Restart ) بکن.
من هنوز منتظر التفات دوستان و اساتید هستمنقل قول:
روی دسکتاپ یوزر guest رو فعال کنیدنقل قول:
البته بگم این کار از نظر امنیتی مشکل داره یعنی با این کار امنیت سیستم تون میاد پایین
واسه همینه که یوزر guest پیش فرض غیر فعاله
من میخوام شبکه کنم بعد بازی کنم با رفیقم یکی میتونه آموزش دقیق و تصویری رو بزاره .یعنی آمزش های قبلب رو آپ دیت کنه :دی
چه سیستم عاملهایی؟نقل قول:
وایرلس باشه یا با کابل؟
سلام دوستان
من از شما یه درخاست میخواهم و میخواهم اون را کامل برام توضیح بدید
میشه اموزش کامل شبکه کردن با وایرلس در ویستا با دو لپ تاپ را به من بدهید
من این اموزش را کامل کامل کامل بهم بدید اگه با عکس باشه چه بهتر
اگه سریع جواب بدید خیلی ممنون میشم
من نیاز فوری به این آموزش دارم
من انتقال فایل انجام دادم و چاپگر را هم به اشتراک گذاشتم
اما میخواهم اینترنت)dialup) را به اشتراک بذارم البته اینکار را کردم وآیکون آن در کامپیوتر دوم ظاهر شد اما صفحات بالا نمی آیند انگار کامپیوتر دوم به اینترنت من وصل نشده کمک کنید!:13:
لطفا جواب بدید
با کابل xpنقل قول:
اول از همه باید درایور کارت شبکه روی هر دوتا سیستم نصب باشه (که معمولا هست)نقل قول:
اگه نبود باید به وسیله سی دی مادربورد نصبش کنید
حالا احتیاج به یه کابل شبکه cross دارید که دوتا سیستم رو به هم وصل کنید cat 5 باشه خوبه
حالا باید برید توی control panel بعد network connections حالا روی local area connection رایت کلیک کنید properties بگیرید حالا از اون قسمت وسط TCP\IP) Internet protocol ) رو انتخاب کنید حالا properties رو بزنید حالا اینجا گزینه Use the following IP address رو بزنید و در قسمت IP address در یکی از سیستمها بزنید 192.168.1.1 و بعد روی قسمت subnet mask کلیک کنید خودش پرش میکنه حالا توی سیستم دیگه هم همین کارا رو انجام بدید فقط IP address اش رو بگذارید 192.168.1.2
بعد برای بازی کردن باید چی کر کنیم : دینقل قول:
اون دیگه فکر کنم بستگی به بازیش دارهنقل قول:
والا من دیگه ازم گذشته نمی دونم چه جوری بازی شبکه ای می کنند:31:
اما احتمالا یه سری تنظیمات باید توی خود محیط بازی باشه
چرا جواب نمیدید
سلام . من هر کاری میکنم تا بتونم شبکه کنم نمیشه! کابل سالم ! کارت شبکه ها سالم ! ip داده شده ! اما وقتی کابلو وصل میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته!ده بار ریست هم کردم بازم هیچی! اصلا انگار نه انگار که کابل وصله! یک هفته قبل از این موضوع خیلی راحت دسکتاپمو به لپتاپم شبکه میکردم ولی الان دیگه هر کاری میکنم نمیشه! ویندوز هردو هم ویستاست! اگه میشه راهنمایی کنید تا ببینم مشکل از چیه؟
سلام دوست عزیز. جسارتا شما فایر وال رو تو دسکتاپ آف کنید احتمالامشکلتون حل میشه. اگر نشد بفرمایید ویندوز دستگاه ها چیه تا با هم درستش کنیم.نقل قول:
چون شما فرمودید که قبلا اینکارو کردید من توضیحات اولیش رو نمی دم. من متوجه نشدم" بازم هیچی" یعنی چی؟ شما وقتی ping میکنی شبکه برقراره یا خیر؟ اسم workgroup تو هر دوتا سیستم یکیه یا خیر؟ File sharing تو دو تا کامپیوتر آن هست یا خیر؟ وقتی کالا رو متصل می کنید چراغ کارت شبکه ها روشن میشه یا خیر؟ از برنامه SECURITY استفاده میکنید یا نه؟ شما یه چک بکنبد بعد یه مقدار بیشتر توضیح بدید تا ما هم روش بشیم انشاالله مشکلو حل می کنیم.نقل قول:
دوست عزیز من فعلا به وایرلس دسترسی ندارم پس اگر عکس نزاشتم شما دلگیر نشو.نقل قول:
شبکه کردن با وایر لس با شبکه کردن با سیم فرق زیادی نداره. فقط شما باید وایرلس هر دوتا رو روشن کنی.
تنظیمات قبلی وایر لس رو تو هر دو تا لبتاپ پاک کنید.
صفحه مربوط به تنظیمات وایرلس رو باز کنید. در قسمت change advande setting و در قسمت wireless network (یا یه همچین چیزی) گزینه مربوط به use windows to config را تیک کنید. توی همون قسمت Advance رو انتخاب کنید وتوی اون Adhoc رو انتخاب کنید. حالا صفحه های باز شده رو ببندید و روی Add کلیک کنید . یه پنجره باز میشه که از شما ssid شبکه رو میخواد. که به دلخواه یه اسمی رو انتخاب می کنید. حالا توی تنظیمات کارت شبکتون یه آی پی وارد کنید مثلا(192.168.0.1). حالا کارمون با یکی از دستگاه ها تموم شد میریم سراغ اون یکی.
توی اون یکی دستگاه فقط آی پی میدید و جستجو میکنید. و همون اسمی رو که قبلا وارد کردید انتخاب می کنید و متصل میشید. همونطور که می بینید تمام تنظیمات منهای تنظیمات Adhoc شبیه شبکه کردن معمولیه.
شما این مراحل دنبال کن اگر بازم مشکل حل نشد بگو تا یه فکری به حال تهیه عکس و آموزش تصویری بکنم.
سلام دوست من خیلی ممنون که جواب من رو دادی من که دیگه نا امید شده بودمنقل قول:
من این کار ها رو میکنم وقتی به هم شبکه میشن نمی تونم چیزی شیر کنم که تو هر دو کامپیوتر معلوم باشه
فایروال تون خاموشه؟نقل قول:
ping تون جواب میده؟
سلام. منظورم از ( بازم هیچی ) اینه که نه ping میشه! نه چراغ کارت شبکه ی دسکتاب روشن میشه. خلاصه بگم انگار کابل وصل نیست! قبلا اصلا این مشکل نبود!! رو هر دو سیستم nod32 ver4 نصبهنقل قول:
ممکنه کابل تون خراب شده باشهنقل قول:
یا شایدم کارت شبکه ها تون احتیاج داره که درایورش دوباره نصب بشه
سلام دوستان
من یه مشکل دارم وقتی لپ تاپ رو به PC وصل می کنم.
در رابطه با Ping و File Sharing مشکلی نداره.
اما هیچ بازی رو نمی تونم شبکه کنم.
روی هردو سیستم Win 7 نصبه . روی لپ تاپ هم Nod32 V3.5 نصبه اما رو اون یکی آنتی ویروس نصب نیست !
راهی هست ؟
با سپاس
اول باید بگم من هنوز win 7 رو رو شبکه تست نکردم. ولی firewall هردو سیستم رو off کن . nod32 هم از داخل نرم افزار firewall رو off کن.نقل قول:
به هر دو سیستم ip بده. فقط حواست باشه از یه کلاس باشند.
حالا ping کن اگر نشد، برو توی services console و سرویس windows firewall رو off کن.(هردو سیستم.)
شاید جواب گرفتی
من مدت هاست که دو تا کامپیوتر رو با هم شبکه کردم. الان یکیشون ویندوز 7 داره و دیگری ویندوز ایکس پی.
هیچ مشکلی تو رد و بدل کردن اطلاعات ندارم به جز یکی: من همیشه با اون کامپیوتری که ویندوز هفت روش نصبه کار میکنم. وقتی اون کامپیوتر دیگه رو روشن میکنم و بالا میاد و شبکه برقرار میشه یه مشکلی وجود داره.
مشکل اینه که اگر اول کامپیوتر ویندوز هفت, روشن باشه و بعد اون یکی روشن بشه, سرعت رد و بدل اطلاعات 800 کیلوبایت یا کمتر هست. که خیلی کمه. تنها راهش اینه که ویندوز هفت رو ریستارت کنم. بعد از ریستارت سرعتش میاد روی 8 مگابایت.
چرا این اتفاق میفته؟ چرا وقتی کامپیوتر اولی روشن باشه و بعد دومی رو روشن میکنی, باید اولی رو یک بار ریستارت کنی؟
البته مشکل از ویندوز هفت نیست, آخه قبلش ویندوز ایکس پی نصب بود (یعنی هر دو کامپیوتر ویندوز ایکس پی بود) ولی باز هم همین مشکل بود.
یه سئوال دیگه:
من وقتی اینترنت رو Share میکنم, سرعت اینترنت به شدت افت پیدا میکنه. با اینکه در حال استفاده از اینترنت نیستم (یعنی چیزی دانلود نمیکنم که بگی سرعتش به خاطر دانلود اومده پایین). فقط کافیه اینترنت رو Share کنم و بعد میبینی که سرعتش 1 کیلوبایت در ثانیه هم نیست (هیچ کدوم از کامپیوتر ها استفاده ای نمیکنند از اینترنت). در حالیکه سرعت اینترنت من وقتی خارج از Share باشه, 50 کیلوبایت یا 512 کیلوبیت در ثانیه هست.
این مشکلش از کجاست؟
یه سئوال دیگه:
شبکه بی سیم (Wireless) تا چند متر جواب میده؟ مثلا اگر بخوام با رایانه دوستم که 2 تا خیابون اون طرف تر هست, امکانش هست که شبکه کنیم؟
با سلام می خواستم بدونم
اگر یک فریم اطلاعاتی از یکی از پورت های switch واردشود و آدرس مقصد آن در جدول هدایت switch مشخص نشده باشد switch چه بلایی بر سر آن فریم می آورد؟