نه فقط کیت بدنش میزارن وارد بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
m6 رو الان میزارن تو ایران وارد شه ؟
اگه میشه قیمتش چنده ؟
قیمتش هم اگه قانونی بخواد وارد بشه باید نزدیک 250 تومن بشه
Printable View
نه فقط کیت بدنش میزارن وارد بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
m6 رو الان میزارن تو ایران وارد شه ؟
اگه میشه قیمتش چنده ؟
قیمتش هم اگه قانونی بخواد وارد بشه باید نزدیک 250 تومن بشه
دلیلش چی می تونه باشه ؟نقل قول:
اخه sl 500 مدل2009 که موتورش با m6 تقریبا تو یه سطح هستش الان داره وارد میشه .
اس ال 500 در برابر ام 6 مثل خر لنگ میمونه اس ال 500 مشخصاتش تو کلاس 650 هست اس ال 500. 382 اسب قدرتشه ولی ام 6. 507 اسب و هیچ شباهتی با هم ندارهنقل قول:
موتور های m بی ام و رو با amg بنز باید مقایسه کرد و همونطور که میدونید بنزهای با موتور amg رو هم تو ایران پلاک نمیکنن
بله درسته این sl500 که گفتم گویا با کیت amg هست ومنظورم از شباهت این دو فقط تو حجم موتور بود که هر دو 5000 هستن ولی تو قدرت وشتاب هیچ شباهتی به هم ندارن وm6 چند سر وگردن بالاتره.نقل قول:
تا کی این محدودیت واسه این جور ماشینا وجود داره و دلیل اصلیش چیه؟
تو ایران هیچ قانونی وجود نداره مثلا کمری 6 سیلندر وارد نمیشه ولی آریون چرانقل قول:
تا کی این محدودیت واسه این جور ماشینا وجود داره و دلیل اصلیش چیه؟
به بیشتر 8 سیلندرهای مرسدس و ب ام و مجوز تردد نمیدادن ولی به لکسس......
با سلام
من فکر میکنم علت اینکه این نوع ماشینا وارد نمیشه مصرف بسیار زیاد سوختشون هست مثلا همین ام 6 مصرف سوختش توی شهر 22.7 لیتر مصرف توی اتوبان 10.7 و مصرف ترکیبی 14.8 لیتر بر هر 100 کیلومتره تازه این خود کارخونه گفته و احتمالا توی جاده صاف و استاندارد و مثل آدم رانندگی کنی نه باهش لایی بکشی و دنده معکوس بدی مصرفش اینقدره که مسلما با ام 6 هر کی باشه دوست داره مانور بده وطبعا مصرفش خیلی بالاتر میره مصرف بنز amg رو نمیدونم چون اصلا از بنز خوشم نمیاد ولی مطمئنا مصرف sl 63 amg که 6300 سیسی هست از ام6 5000 سیسی بیشتره ولی حالا خودمونیم فکرش رو بکنید 250 میلیون پول بدی با این مصرف سرسام آوربنزین آزاد لیتر 400 تومن هم باید بزنی چون سهمیه نداره مسلما فقط یه قشر خاص خیلی میلیاردر میتونه بخره و نمیتونه مشتری زیادی داشته باشه
اینم عکسای موتور ترسناک ام 5 جیگر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکس موتور نیمه بازش ببینید چطور 10 مانیفولد گرسنه دهن باز کردن تا کارت سوخت یه نیسان گاوی صفر کیلومتر رو در عرض چند ساعت تبدیل به دود بکنن
مصرف موتور 8 سیلندر amg وحشتناک بالا هست و c63 میانگین مصرف سوختش از طرف کار اند درایو 19 لیتر اعلام شد!!!!!!!!!!!!!!!
البته 15 لیتر برای ام6 اونم تو کشوری که پاترول و نیسان و نواع و اقسام ماشین پر مصرف و آلاینده یافت میشه زیاد باشه تازه اونم با اون توانایی خارق العاده
ضمنا موتور ام6 3 سال به عنوان برترین موتور قدرتی و 2 سال هم به عنوان برترین موتور سال انتخاب شده
تا اونجایی که من بررسی کردم به این نتیجه رسیدم که گمرک هر ساله بنا به درخواست شرکتهای وارد کننده یا اشخاص مجوز واردات برای مدلهای مختلف از هر کارخونه سازنده صادر میکنه. حالا اینکه چرا واسه بعضی ماشینا صادر نمیکنه می تونه اولویت ورود خودروهای هم کلاس و از یک کارخونه اینه که تعداد سیلندر پایینتر و مصرف سوخت پایین تری داشته باشن باشه .فکر کنم واسه همینم m6 و خیلی از ماشینا رو اجازه ورود بهشون نمی دن چون از نظرشون خودرویی با سیلندر کمتر ومصرف پایینتر تو اون کلاس وجود داره ولی به نظر من وقتی تعداد سیلندر فرق کنه کلا کلاس اون ماشین عوض رو می کنه .(حالا باید بررسی کنم که از نظر این عزیزان کلاس به چه معنی هست) بخشی از این اطلاعاتو از یکی از مسولین گمرک گرفتم که اتفاقا با bmw زیاد سر وکار داشته وازش دلیل وارد نشدن m6 رو پرسیدم در جواب به من گفت چون 630 تو این کلاسه وتعداد سیلندر وحجم موتور و مصرف کمتری نسبت به m6داره نمیزارن وارد شه(کمری 6 سیلندر هم فکر کنم به موجب همین دلیل وارد نمیشه) .متاسفانه منم مثل خیلی های دیگه از تعجب بیش از حد از ادامه بحث منصرف شدم .:18:
نمیدونم این حرف به نظرم منطقی نیست
مثلا لکسس 6 و 8 سیلندر وارد میشه یا مرسدس 6 و 8 سیلندر و البته سری 7 ب ام و
البته به نظرم چون گرفتن مجوز برای این کارها خیلی سخته و خب قاعدتا فروش ام6 خیلی از 630 کمتره برای همین خود نمایندگی ها هم دنبال وارد کردن این مدل ها نباشن
ریویو از z4 جدید
طبق معمول هنلینگ فوق العاده لذت رانندگی بی نظیر و موتورهای متنوع
bmw 335i convertible قیمتش چنده الان در بازار ایران؟
از نظر امکانات چی داره؟ نصبت به 530I سر تره؟ مشخصات کاملش رو هم اگه دارید ممنون میشم
فرق li با i چیه؟
قیمت چندین مدل رو میخواستم
330i
520i
525i
530i
535i
630i
730i
740i
و اگه تو ایران اومده 750i و 760i
335 فکر کن قیمت حدود 150 ملیون باشهنقل قول:
bmw 335i convertible قیمتش چنده الان در بازار ایران؟
از نظر امکانات چی داره؟ نصبت به 530I سر تره؟ مشخصات کاملش رو هم اگه دارید ممنون میشم
این بگم که 335 نمیشه با 530 مقایسه کرد چون سری 5 سدان هست و 335 کوپه
ولی این میتونم بگم که 335 موتور خیلی قوی داره و موتورش بهترین موتور سال شده هندلینگ و سواری بی نظیری داره و همین طور ظاهرش جذاب تره
از اون طرف سری5 سواری نرم و راحت تری داره هرچند که نسبت به سایر ماشین ها اسپرت تره قیمت مناسب تری داره و...
li حرف l یعنی بلند یا همون long و i هم که موتور انژکتوری هست در کل ب ام و های بدنه بلندتر نست به مدل عادی یه حرف l دارننقل قول:
فرق li با i چیه؟
برای دیدن قیمت ها و مشخصات به این سایت برو
www.nikookalam.com
ممنون ببت اطلاعت مفیدت سری 7 رو زده فقط :31:نقل قول:
خب خودم میگم سری 5 از 75 ملیون برای 520 شروع و تا 160 ملیون برای 540
630 مدل 2009 جدید حدود 190 ملیون
سری 7 نسل قبلی از 150 تا 190
735 جدید هم 240 ملیون
کیت زیبای بدنه برای سری هفت توسط هامان
البته هامان قصد داره که ارتقا موتور هم برای تمامی مدل های ب ام و سری 7 از مدل 730 تا 760 انجام بده
منبع
تو این روزها که همه دم از ورشکستی میزنن پرکار ترین کمپانی ها آلمانی ها هستند و البته تو بین آلمانی ها هم ب ام و !!!!!
ب ام و رسما ACTIVITY SEDAN خود معرفی کرد این اتومبیل رقیب مستقیم مرسدس r کلاس هست و بازار اصلی این مدل هم آمریکا هست
طراحی ظاهریش کاملا مشخصه که خیلی شبیه به نسل جدید سری7 و البته gt concept ب ام و هست
این مدل از آخرین امکانات ایمنی و همین طور آخرین سیستم های ب ام و از جمله x- drive و active drive استفاده می کنه
ضمنا یکیج ویژه ام پاور هم بزودی در اختیار مشتریان قرار میگیره
BMW 5 Series Gran Turismo
واقعا زیباست و احتمالا به زودی شاهد وارد شدن اتومیل های بیشتر تو این کلاس توسط سایر شرکت ها خواهیم بود
اینم مشخصات 3 مدل سری5 گرند توریسمو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]BMW 535i Gran Turismo: straight-six gasoline engine with TwinPower Turbo, High Precision Injection and VALVETRONIC,
Capacity: 2,979 cc,
max output: 225 kW/306 hp at 5,800 rpm,
max torque: 400 Nm/295 lb-ft from 1,200–5,000 rpm,
Acceleration 0–100 km/h: 6.3 seconds,
Top speed: 250 km/h (155 mph),
Average fuel consumption to the EU standard: 8.9 Liter/100 kilometres,
equal to 31.7 mpg imp,
CO2 emissions to the EU standard: 209 g/km,
emission standard: EU5
BMW 550i Gran Turismo:
V8 gasoline engine with TwinPower Turbo and High Precision Injection
Capacity: 4, 395 cc,
max output: 300 kW/407 hp from 5, 500–6,400 rpm,
max torque: 600 Nm/442 lb-ft from 1,750–4,500 rpm
Acceleration 0–100 km/h: 5.5 seconds
Top speed: 250 km/h (155 mph)
Average fuel consumption to the EU standard: 11.2 litres/100 kilometres, equal to 25.2 mpg imp
CO2 emissions to the EU standard: 263 g/km,
BMW 530d Gran Turismo:
straight-six diesel engine with aluminium crankcase and third-generation common-rail direct fuel injection (piezo-injectors),
max injection pressure: 1,800 bar
Capacity: 2,993 cc,
max output: 180 kW/245 hp at 4,000 rpm,
max torque: 540 Nm/398 lb-ft from 1,750–3,000 rpm
Acceleration 0–100 km/h: 6.9 seconds
Top speed: 240 km/h (149 mph)
Average fuel consumption to the EU standard: 6.5 litres/100 kilometres,
equal to 43.5 mpg imp
CO2 emissions to the EU standard: 173 g/km,
نمای داخلاتوبیل که کاملا لوکس و در عینحال اسپرت هست
ضمنا این مدل آخرین شاهکار کریس بنگل هست ( به غیر ز سوپر اسپرت ب ام و که فعلا سری هست)
خب اینم شاهکار ب ام و یعنی موتور v8 توئین توربو که 407 اسب بخار و 600 نیوتن متر گشتاور تولید میکنه و مصرفش هم تنها 11 لیتر تو یک صد کیلومتر هست
از ایمن موتور تو مدل x5 و x6 و 750 , 550gt استفاده شده و به عقیده بسیاری از کارشناسان از جمله car & drive بهترین موتور تو رده خودش هست و احتمالا جز لیست برترین موتورهای سال هم خواهد بود
ضمنا موتور 555 اسب بخاری ام پاور هم بر اساس این موتور شکل گرفته
واقعا شاهکاره هستش از کمپانی BMW
واقعا زیبا و دیدنی
ولی خودمشخصا سری هایی که به زمین چسبیده تر و نزدیک تره و شاسیشون کوتاه تر رو بیشتر میپسندم تا این سری ها مثلا همون 335i convertible رو یکی از بهترین ها میدونم تو این رده البته یک مل M3 هم دیدم خیلی باحال بود و به زمین نشسته بود
ب ام و جی تی بیشتر باب سلیقه آمریکای شمالی و اروپای غربی هستنقل قول:
ولی خودمشخصا سری هایی که به زمین چسبیده تر و نزدیک تره و شاسیشون کوتاه تر رو بیشتر میپسندم تا این سری ها مثلا همون 335i convertible رو یکی از بهترین ها میدونم تو این رده البته یک مل M3 هم دیدم خیلی باحال بود و به زمین نشسته بود
رقیب این مدل تو بازار جهانی این اتومبیل هست
در رابطه با 335 بگم که از زمان ورودش به بازار همیشه جز برترین خودروهای سال بوده و ضمنا سری 3 و هوندا آکورد رکورد دار انتخاب شدن به عنوان بهترین اتومبیل سال هستن
m3 هم که مشخصه تو کلاس خودش و حتی کلاس های بالاتر بهترینه
به نظرم ب ام و تو این سری 5 Gran Turismo ترکیبی از چند کلاس خودشو تو یه ماشین جا داده . مثلا لوکس بودن و طول بدنه 5 متری اون فقط تو مدلهای لوکس ب ام و مخصوصا سری 7 دیده میشه وارتفاعش هم مشابه سری x به خصوص x 5 هست و به نظر می رسه که رفتار اسپرتی سری 3 رو همون طور که یه چاشنی از اون به خصوص تو طراحی داخلی دیده میشه داشته باشه .
با این تفاسیر این ماشینو نمیشه تو هیچ کلاسی دسته بندی کرد وبه نظرم اولین ماشینی هست که به این شکل عرضه میشه و یه نواوری عالی از ب ام و هست که در اینده نزدیک دیگر شرکتها هم ازش استفاده خواهند کرد .
خب یه لینک تمامی تصاویر و ویدئوهای منتشر شده از ب ام و x1 داخلشه
x1 سال 2010 وارد بازار میشه و رقیبش هم تو بازار تویوتا rav 4 هست و طراحی این مدل هم شباهت های بسیار زیادی به مدل های جدید ب ام و از جمله سری5 جی تی خواهد داشت
ب ام و m3 با 600 اسب بخار قدرت!!!!
mw design با ارائه کیت بدنه و موتور یکی از قوی ترین m3 ها تولید کرده
اطلاعات جزئی این مدل به زودی منتشر میشه
BMW E92 M3 Darth Maul by MW Design Technik
لینک عکس ها
اين ماشين هايي كه زن باهاشونه اگه ماشين رو بخريم زنه رو هم اشانتيون روش ميدن :31:نقل قول:
با سلام خدمت دوست عزیزمنقل قول:
واقعا که بی ام دبلیو حرفی برای زدن باقی نزاشته
به نظر من این رقیب مرسدس CLS هست ومن منتظر تولید همچین مدلی بودم چون خود بی ام و گفته بود که کوپه 4 در تولید خواهد کرد و آئودی هم حتما تولید میکنه خداییش از نطر اندازه بدنه خیلی بزرگتر از R کلاس هست و به CLS بیشتر شبیهه
ولی واقعا به CLS گفته زککککی
این تازه یه پس لرزه از ب ام و بود
سری 1 کاملا احیا شده در راهه سری 5 جدید و البته سری 8 که که رو در روی cls و پورشه پانارما قرار میگیره و البته سوپر اسپرت ب ام و
و البته محصولات جدید ام پاور که پرقدرت تر و این سری با موتورهای توئین توربو در راهن
سلام.
من اطلاعات کاملی در مورد bmw-cs-concept . gran turismo مخواستم.
ممنون.
خب این کانسپت cs هست که بنیان گذار طراحی های ب ام و هست
همون طور که میبینید این مدل سدان -کوپه هست و ضمنا کانسپت های ب ام و هم معمولا با کمی تغییرات وارد بازار میشن
به عقیده کاررشناسان سری 8 جدید خیلی نزدیک به این مدل خواهد بود و حد فاصل سری 5 و 7 قرار میگیره
اینم یه طراحی گرافیکی از ین مدل
خب تو همین تاپیک و صفحات قبل به طور کامل در رابطه با هر دو مدل توضیح داه شدهنقل قول:
سلام.
من اطلاعات کاملی در مورد bmw-cs-concept . gran turismo مخواستم.
ممنون.
کسی می دونه سری 6 جدید کی می آد یا اصلا میاد یا نه؟
احتمالا سال 2012نقل قول:
کسی می دونه سری 6 جدید کی می آد یا اصلا میاد یا نه؟
مگه سری 5 سال 2012 معرفی نمی شه؟
سری 5 احتمالا سال آینده معرفی میشه
کلا ب ام و امسال سرش خیلی شلوغ بود از z4 و سری7 جدیدتا سری 5gt. ام پاور هم که امسال ترکوند
درباره سری 8 چطور کی معرفی می شه؟
اگه اطلاعات فنی و عکس هاش موجوده لطفا بذارید.:20:
خب سری 8 یه مدت روی پروژش خیلی کار شد و قرار بود که خیلی زود وارد بازار بشه حتی cs هم بر مبنای سری8 بود ولی به دلیل مشکلات بحران اقتصادی و ... پروژش تاخیر خوردنقل قول:
ولی به زودی سری8 هم معرفی میشه که بی نهایت شبیه کانسپت cs هست
بچه ها سلام
من تازه وارد بخش ماشین سایت شدم اما خوب اطلاعاتم ای بگی نگی در مورد ماشین بخصوص انواع جدید بی ام و بدک نیست...
راستش همونطور که میدونید پر شتاب ترین مدل بی ام که تو ایران وجود داره مدل 335i هستش با 306 اسب بخار قدرت موتور!!!
مدل 2009 این ماشین با گیربکسی جدید عرضه شده که جاش رو با گیربکس 6سرعته سری های قبلی عوض کردن و این گیربکس جدید که اسمش DCT (Double Clutch Transmissio(
هست و این گیربکس 7 دنده است و دارای 2کلاچ جداگونه هست...
و نکته ی مهم این که این گیربکس دقیقآ گیربکس M3 هستش که خود بی ام و برای سری های جدید 335 و همچنین Z4 جدید
نصب کرده...
حالا همه ی اینارو گفتم واسه این که دوستم به تازگی یکیش رو وارد کرده و الآن تو گمرک نوشهره و هفته ی دیگه داریم با هم میریم شمال که بشینیم پشتش بیاریمش تهراتD:
حتمآ عکس و فیلم و اینا براتون می زارم اگه وقت کنم...
واقعآ ماشین بی نظیریه...
ببخشید کی گفته 335i قویترین تو ایرانه مگه سری 6 رو ندیدی که همچین حرفی می زنی:8:نقل قول:
BMW 650i
V8 4.8L
367bhp
0-60mph: 5.3s
سری 6 من تا حالا هر چی دیدم 630 بوده اونم با سقف کروک که روش کیت M6 بسته بودن :31:(یارو جلوی من قسم میخورد میگفت M6 ه خودم سقف فیبر کربنیش رو برداشتم کروکش کردم!:دی)نقل قول:
قویترین هم فکر میکنم M3 باشه که فعلا 7 دستگاه وارد شده (ورژن آمریکایی!)
540 هم بعید میدونم قدرتش از 335 بالاتر باشه سعید بهتر میدونه ولی از 540 هم 32 تا وارد کشور شده!
شاهکار جدید ب ام و
خب همون طور که قبلا گفته بودیم بام و suv کوچکی برای رقابت با اتومبیل هایی همچون rav4 و ویتارا وارد بازار می کنه
ب ام و x1 رسما معرفی شد و با انواع مختلف تجهیزات هم قابل دسترسی هست
طراحی این مدل هم بر اساس نسل جدید طراحی های ب ام و شکل گرفته و واقعا هم زیباست
BMW X1