دوست عزيز smd7m
ممنون از اينكه وقت گذاشتين و طريقه ايجاد ماكرو رو در ورد گذاشتين... البته من هنوز وقت نكردم كه كامل بخونم و امتحان كنم... اما اگر باز هم آموزشي داشتين ... خوشحال ميشم كه برامون بذارين... ممنون
Printable View
دوست عزيز smd7m
ممنون از اينكه وقت گذاشتين و طريقه ايجاد ماكرو رو در ورد گذاشتين... البته من هنوز وقت نكردم كه كامل بخونم و امتحان كنم... اما اگر باز هم آموزشي داشتين ... خوشحال ميشم كه برامون بذارين... ممنون
نقل قول:
wowwwwwwwww میگم Professional_IT واقعا پروفشنالی.
ممنونم از لطفت:11::11:
سلامنقل قول:
پيشنهاد خوبيه ... فكر كنم كه خودمون بتونيم اين كار رو بكنيم...
من شروع كردم....
=====================================
در حال تهيه فهرست مطالب هستم.... لطفا به پست پنجم همين تاپيك توجه كنيد...
[HTML]اگه كسي از دوستان بخواد براي رفع اين مشكل، يه تاپيك جديد درست كنه و حاضر باشه كه فهرست رو دائماً آپديت كنه، ما هم حاضريم فعاليتمون رو از اينجا به اونجا منتقل كنيم.[/HTML]
من کم وقت می کنم ولی اکه ما رو هم راه بدید هستیم ولی بدک هم نشده تاپیک پر باریه حسنش اینه که شاید خیلی جهت مشکلاتشون به این تاپیک میان بعدا از مقاله های این تاپیک هم استفاده می کنند برای خود ماها هم خوبه به هر حال سرزدن به این تاپیک و اون تاپیک حوصله میخواد!!!!
[HTML]سلام
بايد روي سي دي، حداقل يكي از اين دو عبارت نوشته باشه:
Microsoft Office 2007 Professional
Microsoft Office 2007 Enterprise
(هر دو يكي هستند).[/HTML]
روی سیدی همین ها را نوشته ولی نمی دونم مشکل از شرکت ارائه دهنده است یا از جای دیگه عزیز!
شاید مربوط به نسخه آن باشد به هر حال از راهنمایی شما ممنونم
Tnxنقل قول:
--<-<-@
سلامنقل قول:
اولاً ورژن آفيس من اين هست:
12.0.4518.1014
شما هم مي تونيد ورژن آفيس رو، از مسير زير بفهميد:
Control Panel> Add/Remove Programs> Microsoft Office Enterprise 2007> Click here for support information
سي دي هم توليد شركت Emperor هست. (توي پست بعدي، عكس پاكت سي دي و آدرس سايت شركت رو ميگذارم).
ثانياً حالا كه شما هم نسخه Enterprise رو داريد شايد نيازي به خريد سي دي جديد نباشه. فقط اين كارها رو بكنيد:
Add/Remove programs> Microsoft Office> Change> Continue
در فهرست موجود، تمام امكانات آفيس رو فعال كرده و مراحل نصب رو طي كنيد (سي دي هم بايد داخل درايو باشه).
شايد مشكل حل شد.
اين هم عكس پاكت آفيس 2007 كه دارم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه كامل و خوبي هست و قيمت مناسبي هم داره. 1500 تومن.
اين هم آدرس سايت:
البته توي سايت (قسمت محصولات)، هر چه گشتم نامي از اين محصول پيدا نكردم.
فقط چون فارسي ساز نداره، امكانات غلط يابي فارسي هم نداره. البته شنيدم اگه آفيس خودتون رو از 2003 به 2007 آپديت كنيد، امكانات غلط يابي 2003 به 2007 منتقل ميشه. ولي تست نكردم.
سلام
میخواستم ببینم میشه کاری کرد که وقتی چند سطر پشت سر هم تایپ میکنیم خود Word اتوماتیک سطرهای قبلی و سطرهای جدیدی که اضافه میشه رو طولشون رو یکی کنه
مثال:
سلام خوبی چطوری؟
سلام خوبی؟
سلام خوبی کجایی؟
رو تبدیل کنه به:
سلام خوبی چطوری؟
ســـــــلــــام خــوبی؟
سلام خوبی کجـایی؟
البته توی مثالی که زدم خیلی تابلو کوتاه بلند شده منظور من اختلافهای موئی هست
من خودم این مورد رو توی ورد چند نفر از آشنایان دیدم اما سوال نکردم
ممنون میشم کمکم کنید
شما می تونید جهت تراز کردن سطرها از حالت Justify Low استفاده کنید.
Format>Paragraph>Alignment>Justify Low
سپس در صورتی که سطرها تراز نشد از کلید Shift+Enter در انتهای سطر جهت تراز آنها استفاده کنید.
ممنون دستت درد نکنهنقل قول:
سلامنقل قول:
البته دوستمون جناب smd7m جواب سوالتون رو كامل و صحيح دادن اما توضيحات بيشتر و كاملتر در پست زير:
====================
توضيح درباره alignment و كشيدگي كلمات در ورد:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=745035&postcount=41
=================================================
من موقع پسورد دادن پسورد درست مي دهم اما باز از من يك پسورد 8 شماره اي مي خواهد ماله چي هست
کد:http://i10.tinypic.com/4pnohhs.jpg
درود
ورد 2007- در قسمت Word Option – Advanced – Right to left تیک زده شده است ولی هر بار که برنامه باز می شود سند از چپ به راست شروع می شود؟؟؟؟
با سپاس فراوان
بدرود
نقل قول:
درود
اگر پنجره دومی باز می شود ممکن است برای تایید یا همان Confirm باشد. ولی به نظرم تا آنجا که بخاطر دارم در ورد 2003 بار اول بعد از وارد کردن رمز سند باز می شد. آیا شما در ورد 2003 کار می کنید.
موفق باشید
روي سيستمم ورد 2003 هم هست
اونجا 8 رقم بيشتر نمي خواست
درودنقل قول:
درود
ورد 2007- در قسمت Word Option – Advanced – Right to left تیک زده شده است ولی هر بار که برنامه باز می شود سند از چپ به راست شروع می شود؟؟؟؟
ميتونيد زبان پيشفرض رو فارسي كنيد تا Alignment پيشفرض هم راست به چپ بشه:
Word Options> Popular> Language Settings> Primary Editing Language: Persian> OK
سلام . یه پرینتر c4183 رو نصب کردم. خیلی عادی یه عکس تو پینت رو پرینت می گیره. اما وقتی که از ورد می خوام چیزی رو پرینت کنم کاغذ رو می کشه اما اون رو نگه می داره و پرینت نمی کنه (حتی تا نیم ساعت) و باید کنسل رو پرینتر رو زد تا کاغذ رو بیرون بده. تو تاپیک پرینتر گفتن مشکل از ورد هست و مطلب رو اینجا بگم. باید چی کار کنم؟ (تنظیمات پرینت ورد هم درست هست)
سلام
من يه مشكلي با كپي كردن مطالب توي Word داشتم. البته مشكل خاصي نيست ولي قبلنا اينجوري نبود:
من وقتي متن يا عكسي رو كه در محيط نرم افزاري ديگه هست كپي مي كنم اگر قبل از كپي كردن، برنامه ي Word باز باشه وقتي كه توي Word پيست مي كنم مشكلي نيست و همان متن يا عكس كپي شده رو مياره؛ ولي اگه اول كپي رو بزنم و بعد برنامه ي Word رو باز كنم و پيست رو بزنم به جاي اينكه اون چيزي رو كه من كپي كردم بياره عكس زير رو مياره:
در واقع به صورت پيش فرض در Clipboard برنامه ي Word اين عكس قرار داره.
توضيح: اين مشكل رو فقط با برنامه Word دارم و در كپي و پيست در ساير برنامه ها اين مشكل رو ندارم، يعني لازم نيست اول برنامه مورد نظر رو باز كنم و بعد كپي رو بزنم.
خب علماي محترم اگه ممكنه توضيح بدن كه آيا اصلا اين يك ايراد و مشكل محسوب مي شه يا نه و اگه جواب مثبته راه حل اصلاحش چيه؟
در ضمن از Word 2007 استفاده مي كنم.
با تشكر.
یک الگو برای سرصفحه در صفحات زوج و فرد ساخته ام از دوستان می خوام نظر بدند تا الگوهای بهتری رو جهت راحتی کار با Word بسازم:
نام الگو : سرصفحه و پاصفحه
برنامه نویس : عرفان
نکته : قبل از اجرای الگو از منوی Tools>Macro>Security را انتخاب و اولویت را بر روی Low قرار دهید.
لینک دانلود :کد:http://uploadbazar.com/58HeaderFooter.rar
سلامنقل قول:
فقط براي عكس اين مشكلو داره يا براي متن هم همينطوره؟ فقط توي ورد مشكل داره، يا توي Notepad هم همينطوره؟
نمي دونم اينجا جاش هست بپرشم يا نه ؟
امــــــــــــــــا
من Microsoft Office Enterprise 2007 نصب كردم
سريال
V9MTG-3GX8P-D3Y4R-68BQ8-4Q8VD
رو هم وارد كردم و قبول كرد و نصب هم شد
ولي
ازمن Active كردن مي خواد
كاري ميشه كرد يا نه ؟
هم برای متن و هم برای عکس مشکل داره. تو notepad هم تست نکردم. اما با پینت درست کار می کرد.
سلامنقل قول:
توي help ورد گفته كه وقتي پرينت نميگيره .. .. مشكل رو از توي ويندوز دنبالش بگردين.
وردتون 2003 هستش يا 2007؟
در ضمن تنظيمات print توي optionهاي وردتون چيه؟
قبل از اينكه اين پرينتر رو نصب كنين، آيا پرينتر ديگه اي وصل بوده؟ با اون مشكل نداشتين؟
شايد درايور پرينتر رو كامل نصب نكردين ... و بهتر باشه كه يه دور ديگه اينستالش كنين ... و اينبار شايد بهتر باشه كه custom رو انتخاب كنين و درايور پرينتر رو كامل نصب كنين.
سلام دوست عزيز ... من 2003 دارم ... اما مشكلي با اين مسئله ندارم... اما از 2007 بيخبرم...نقل قول:
در هر حال توي 2003 يه سري پارامتر براي past كردن هست كه توي option>edit قرار داره.
دوست عزيز ... سلامنقل قول:
من نتونستم دانلودش كنم... نميدونم چرا ... دوبار ازم خواست كه عدد رو تايپ كنم و بعد گفت كه فايلي در كار نيست :(
و يه سوال: اگه از اين برنامه استفاده كنم... defult برنامه رو كه عوض نميكنه؟ ... يه سري كار دارم كه نميخوام وقتي باز ميكنمشون خراب بشن....
منظورم اينه كه اگه اين برنامه رو استفاده كنم... فقط روي فايل جاري اثر ميذاره يا روي تمام فايلها ؟
سي دي رو از كجا گرفتي؟نقل قول:
اين سي دي بايد يه فايل كرك داشته باشه. گزينه Activate by telephone رو انتخاب مي كنيد، شماره اي به شما ميده كه اون شماره رو به علاوه سريال نامبر به فايل كرك ميديد و فايل كرك پسورد رو به شما ميده.
شايد هم بايد Cancel رو بزنيد و بعد از نصب نسخه Trial يك يا چند فايل موجود در پوشه Crack رو جايگزين فايل هاي موجود در پوشه نصب برنامه كنيد.
اگه كرك رو نداشته باشيد، كاري نميشه كرد. فقط مي تونيد نسخه Trial (نمايشي) نصب كنيد.
من هم قبلاً با ورد 2003 همين مشكل رو داشتم، علتش هم نفهميدم چي بود. اما الآن با 2007 مشكلي ندارم. تنظيمات Copy/Paste ورد 2007 من اينها هست. مي تونيد با مال خودتون مقايسه كنيد تا اگه تفاوتي بود اصلاح كنيد:نقل قول:
(در ضمن اگه نرم افزار اضافي مثل Adobe Acrobat Writer هم نصب كرديد، بگيد)
من كه عقلم به جايي قد نميده.نقل قول:
وقتي پرينتر داره توي برنامه هاي ديگه درست كار مي كنه، نبايد توي ورد مشكلي داشته باشه. مطمئنم اگه خودم اونجا بودم ظرف نيم ساعت علت رو پيدا مي كردم. اگه پرينتر ديگري روي سيستم نصب هست، اون رو Uninstall كنيد. اگه مطمئنيد كه مشكل فقط توي ورد هست، برنامه ورد رو Uninstall و مجدداً نصب كنيد. اگه ويندوز دوم روي سيستم نصب هست، با ويندوز دوم هم امتحان كنيد. اگه چاپگر ديگري دم دست هست، با چاپگر ديگر امتحان كنيد.
ديگه چيزي به ذهنم نمي رسه! :(
با تشكر از پاسخ شما ولي تنظيمات Copy/Paste ورد من هم دقيقا مثل مال شماست.نقل قول:
برنامه ي اضافي هم فقط Word to PDF Converter نصب شده كه از طريق ايجاد يك پرينتر مجازي عمل مي كنه.
خب حالا مي گي چي كار كنم؟
سلامنقل قول:
برای دانلود کردن باید کمی صبر کنی تا ثانیه به صفر برسه سپس کد رو وارد و دانلود کنید.
این تم هیچ تاثیری رو سایر تنظیمات نداره و برای خودش یک تنظیم جداگانه است. (به ورد چیزی اضافه نمی کنه)
کد دانلود :کد:http://uploadbazar.com/58HeaderFooter.rar
درودنقل قول:
يا مشكل مربوط به همون Wrd2PDF هست. يا ورد خرابه.
مي توني اول، اون Wrd2PDF رو حذف كني و به جاش از پلاگين Save as PDF استفاده كني:
كه خيلي سريعتر و تميز تر هم عمل مي كنه.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1140571&postcount=8
اگه حل نشد، فكر كنم بايد ورد رو مجدداً نصب كنيد.
درودنقل قول:
ايول بابا... مشكل حل شد:31:
مشكل از همون Word2PDF بود.
پلاگين رو هم گرفتم و نصب كردم.... خيلي عالي و خوب...
يك دنيا ممنون از راهنماييتون :20:
با تشكر فراوان:10:
جواد جان ممنون كه به سئوالم جواب دادي كه
الحق داري تاپيك رو يه تنه مي چرخوني
ممنونم ازت و به اميد اينكه مديران زحمات تو رو مدنظر قرار بدهند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان 2007 رو نصب کردم و داره کار می کنه. نمی دونم چرا با 2003 مشکل داشت. به هر حال ممنون.
مرسی عزیز دلنقل قول:
درود
در ورد 2007
چرا پلاگین تبدیل اسناد ورد به پی دی اف (یعنی همانی که خود مایکروسافت ارائه کرده منظورم هست) خطوط فارسی فونت نازنین را خراب می کند. و خرابی آن عبارت است از فاصله بین لغات و از بین رفتن تراز در سمت چپ. دو پلاگین را امتحان کردم این طوری بود. البته فقط خط نازنین را دیگر خطوط را هنوز امتحان نکردم آیا شما هم این مشکل را با خط نازنین که پی دی اف می شوند دارید.
با سپاس فراوان
بدرود
با سلام
توی ورد 2007 من نمی تونم سربرگ و پابرگ وارد کنم میشه راهنمایی ام کنید
این رو ببین با فونت نازنین توی 2007 نوشتم و با خود ورد تبدیلش کردمنقل قول:
می بینی که مشکلی نیست شاید از مبدل باشه من هم دوتا را دارم یک حجمش 27 مگا بایت است و یکی دیگه هم کمتر از 1 مگا بایت که به یک زبان دیگه است نمی دونم به کدام زبانه ، من دومی را نصب کردم
من این دومی را برایتان آپلود کردم شاید با نصب این مشکلتون رفع بشه
حجم فایل 553 کیلو بایت
پسورد فایل :لینک دانلود :نقل قول:
کد:www.p30world.com
کد:http://www.parsaspace.ir/aair/SaveAsPDFandXPS.rar
درود به Professional_IT
بله درست شد خیلی لطف کردید دوست عزیز و بسیار از شما ممنون هستم.
موفق باشید
بدرود
راه هاي مختلفي داره. از جمله:نقل قول:
Reference> Insert Footnote
يا Insert> Header/Footer
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــنقل قول:
مرسی ولی مشکل من اینکه که برای درج شماره صفحه با مشکل روبرو هستم در 2003 با کلیک روی گزینه مربوطه شماره صفحه درج میشد ولی 2007 اصلا معلوم نیست چیه تاریخ را که کلیک می کنم درج میشه ولی شماره صفحه چی ؟ یک صفحه باز میشه من هر کدام را امتحان کردم چیزی ندیدم به نظرم شما یک عکس درست از همین قسمت یعنی کلیک روی شماره صفحه در 2007 از ورد خودت بگذاری من متوجه میشم چه خبره اصلا اون صفحه چیه ؟
ببخشید البته ؟
این موضوع برای من هم حیاتی است فکر آقا جواد اینجا یک حال اساس باید بدهنقل قول: