با اينكه اصلا از نظر قيمت تو يه گروه نيستن
من مزدا3 رو انتخاب ميكنم ماشين اسپرت و خشني هستش ولي مگان انگار ناقصه
با اينكه اصلا از نظر قيمت تو يه گروه نيستن
من مزدا3 رو انتخاب ميكنم ماشين اسپرت و خشني هستش ولي مگان انگار ناقصه
هر کدوم یه محاسنی دارند
ورنا خودروی کم مصرف و کم ادا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونته محکم و بی صدا و پر قدرت ولی بازار فروش دست دوم بسیار بد
مگان محکم و پر قدرت ولی یکم پر خرج اونم بخاطر فرانسوی بودنش
تویوتا کرولا احتمالا نسل قدیمیش ماشین نرم و کم خرج ولی تنبل
مزدا 3 ماشین لوکس ولی همین اسپرت بودنش باعث خشک بودن ماشینه البته ماشین پرفروش تو امریکا و کانادا هست البته من بجز چراغ عقبش از استیلش خوشم میاد
پروتن جن 2 ماشین اسپرت و خوش استیل ولی پر خرج و پر مصرف
موتورgen2
4سيلندر 1600سي سي 16 سوپاپ وسيستم MPFI
قدرت : 110 اسب در 6000دور در دقيقه
گشتاور موتور: 148 نيتون متر در 4000 دور در دقيقه
ميانگين سوخت: 8/5 ليتر در 100 كيلومتر با سرعت 90 كيلومتر در ساعت
حداكثر سرعت: 195 كيلومتر در ساعت
شتاب 0تا100: 10 ثانيه
ترمز جلو / و عقب: ديسكي خنك كننده /ديسكي مجهز به سيستم EBD/ABS
سيستم تعليق عقب / جلو : مالتي لينك با ميله تعادل /مك فرسون با ميله تعادل
وزن مدل معمولي /اتوماتيك : 1160/1180كيلوگرم
طول /عرض/ارتفاع / فاصله دو محور : 4310/1725/1435/2600 mm
ضريب دنده 1 در مدل معمولي و اتوماتيك: 3.583/2.842
ضريب دنده 2 در مدل معمولي و اتوماتيك : 1.947/1.529
ضريب دنده 3 در مدل معمولي و اتوماتيك : 1.343/1.000
ضريب دنده 4 در مدل معمولي و اتوماتيك: 0.967/0.712
ضريب دنده 5 در مدل معمولي و اتوماتيك :0.804/ــــــ
ضريب دنده عقب در مدل معمولي و اتوماتيك:3.416/2.480
ضريب دنده نهايي در مدل معمولي و اتوماتيك: 4.052/4.042
تجهيزات
شيشه هاي برقي 4 در
اينه هاي برقي گرم شونده
ترمز مجهز به سيستم abs
2 عدد ايربگ
كولر
فرمان هيدروليك
كروز سرعت در مدل اتوماتيك
سيستم پخش cd مجهز به كنترل از روي فرمان
مه شكن جلو عقب
تنظيم الكتريكي زاويه چراغ جلو
صندلي با قابليت تنظيم ارتفاع
نمايشگر ديجيتالي جهت نمايش مصرف سوخت . مسافت قابل پيمايش با سوخت
ساعت انالوگ كلاسيك
سنسور دنده عقب
دزدگير قفل مركزي
زانتیا الان شده 30 تومن و اصلا به قیمتش نمی ارزه
کیا سرالتو ماشین لوکس و جدید که یه تازه وارده البته کیا موتورز رو کشورهای امریکا و کانادا اصلا قبولش ندارند
موتور 4 سيلندر DOHC با حجم 2000 سي سي
گيربكس اتوماتيك 4 دنده
دو كيسه هواي ايمني
سيستم ترمز ABS,EBD,BAS
رينگ آلومينيومي 16 اينچ
پشت سري هاي جلوبا قابليت عكس العمل در برابر ضربه
چراغ مه شكن جلو و عقب
كنترل اتوماتيك چراغ
آفتابگير به همراه آينه و قابليت افزايش سطح
محاسبه فاصله
روكش چرم غربالك فرمان و دسته دنده
آينه هاي بغل برقي با گرمكن
سان روف
سيستم تهويه مطبوع فول اتوماتيك
سيستم صوتي:راديو پخش+ديسك چنجر 6 عددي با MP3+AUX + به همراه 6 عدد بلندگو با تيوتر
سلام، ميخوام يه ماشين خوب بگيرم با 6500000
نظرتون چيه؟ چي بگيرم؟ ماشين خارجي يا ايراني؟
اپل يا گلف يا پرايد؟؟ لطفا راهنمايي كنيد:11:
یه 405 Gl تمیز گیر بیار
مجید جان ممنون بابت عکسا و اطلاعات
ولی عکس اولی ریو هست نه ورنا
..................
منم نظرم اول رو مزدا 3 هست
فقط مزدا3.
بعد کرولا.
البته اینا تو یه گروه هستن یعنی بالای 25 میلیون تا 35 .قیمتهای جدید یادم نیستن .
اگه ماشینی میخوای که پرفرمانس خوبی داشته باشه مزدا و مگان که دوستان هم گفتن .البته جن2 با اینکه متور ش حجم کمتری داره ولی به خاطر طراح موتور توسط لوتوس احساس اسپورتی بیشتری داره .کورولا اگه از جدیداش پیدا کنی که طراحی بهتری نسبت به قبلی ها دارن از نظر خرج خوبه ورنا رو تاجایی که میدونم ماشین خوبلی هستش ولی اصلا تو این رده نیست اوانته بهتر از ورنا هستش هم از نظر لوکس بودن هم از نظر توان و یه کلاس بالاتر از ورنا هستش .
به نظرم گلف بگیر من خودم موندم بین پراید و گلف ولید دوام گلف بیشتر از پراید هستش .
اپل نگير موتورش كه قدرتي نداره
خرجشم زياده و قيمت قطعات بالا
405 صفرش از كارخونه مياد بيرون داغونه بخواي دست دو هم بگير ديگه بدتر
گلف نسل 2 انتخاب خوبيه و ماشين اسپرتي هم ميتونه بشه
پرايد هم كه...
100 درصد اگه مجردی گلف بخر . اسپرت . باحال و پولداریه .نقل قول:
پیشاپیش مبارکت باشه .
البته مگان های قبلی هم تولید ترکیه هستش و مگان خط تولیدش تازه تو ایران راه افتاده و تحت نظارت دقیق رنو راه اندازی شده و خط تولید کاملا جدیدی هستش و از نظر کیفیت فکر نکنم مشکلی داشته باشه ولی خوب فکر نکنم مگان تولید ترکیه و ایران فرق زیادی از نظر کیفیت با هم داشته باشننقل قول:
از نظر قیمت راستش من قیمت دقیق ندارم و در ضمن اول سال هستش و شرکت ها هم طبق معمول قیمت های سال جدید اعلام نکردن وفعلا بازار راکده
سلام ...
سراتو ( Cerato ) رو هم در نظر داشته باش ، یه چیز تو مایه های فوق العاده هست
امکانات ، امنیت ، سواری و شکل ظاهریش حرف نداره ، وارداتی هست و خودرو سازهای
داخلی درش سهمی ندارن ، و از این نظر میشه برتری قابل توجه ای نسبت به خودروهای
مونتاژ داخل بهش داد ، خدمات پس از فروش هم داره ، تو تهران اطلس خودرو و بعضی از
نمایندگی های سایپا و توی شهرستان ها هم نمایندگی های سایپا خدمات پس از فروشش
رو انجام میدن
ممـنــون :)
مـیـثــم
ممنون از راهنمايتون، گلف نسل 2 چنده؟
يه سوال ديگه به نظرتون ماشيني كه 13 ساله پيش ساخته شده از نظر قطعات و دوام بهنظرتون بهتره يا پرايدي 86 ، البته من تخصصي تو ماشين ندارم اميدوارم دوستان منو راهنمايي كنيد!
بعد از لحاظ فروش اگه زماني خواستم بفروشم چي؟؟
با سلام توی این کلیپ تندر 220 تا رفته که جالب
http://uk.youtube.com/watch?v=_uv5VBVT08M&feature=related
ضمن تایید سخنان Zed 2
کسی که می خواهد خودروی خود را به روش ثبت نامی از نمایندگی تحویل بگیرد باید ابتدا تحقیقات لازم را انجام دهد چون همه مواردی که دوستان گفتند در ایران کاملا طبیعی است و همیشه به همین منوال بوده است. و علت اختلاف قیمت کارخانه با بازار همین دوندگی های زیادی است.
دوستان اگر زمان پیکان را به خاطر داشته باشند. خودروی پیکان حتی تست نمی شد و طبق اعلام رسمی کارخانه متوسط 11 ایراد داشت ( از نصفه بودن شیشه ها تا شکستگی میل لنگ و جا نرفتن دنده و ... )
بنابراین اول تحقیقات را کامل کنید و میزان صبر و حوصله و نیاز به ماشین در زمان گفت شده را بسنجید بعدا ثبت نام کنید.
پرایدم نگران نباش دست کمی با 13 سال پیش نداره.اگر گلف بگیری اونم یه مشکیه تمیزو اسپرت کنی رو هوا می برن:11:
بیا عکس های فولکس اگن mk1 یا هموت گلف خودمون رو با ژراید هاچ بک دو در مقایسه کن(هردو اسپرتند)
ممنونم ازتون اصلآ فكر نميكردم بيام ببينم همتون جوابمو داديد يه جورايي شگفت زده شدم!!!:31:
چند تا سوال ديگه هم دارم سرعت صفر تا 100 Gen2 شما گفتيد 10 ثانيه است در صورتي كه مگان 1/11 ثانيه است كه اين يه حسنه براي Gen2 گفته شده در 100 كيلومتر 8/5 ليتر ميسوزونه ولي من سايت مگان رفتم چيزي گفته نشده كه در 100 كيلومتر چقدر ميسوزونه شما ميدونيد؟درباره Gen2 نميدونم زياد به نظرم جالب نمياد هم كشوري كه اين ماشينو زده هم نشستم ببينم چطورياست.
ديشب رفتم سايت مگان قابليت هايي كه اين ماشين داره رو ديدم به نظرم وافعآ جالبه و قابليت هاي بسيار زيادي داره فقط چند تا چيز هست كه مي خوام بدونم تا جايي كه شنيدم مگان در طراحي ساختش از فايبرگلاس استفاده شده آيا اين درسته؟بعد اگه همچين چيزي باشه در مقابل تصادفات و ضربات مقاومت زيادي داره؟چون از هر كسي كه پرسيدم و همونطوري كه شما گفتيد مگان مقاومه ولي فايبرگلاس بودنش يكم جاي سوال داره كه مقاوم هست يا نه؟
سوال بعديم اينه كه آيا مگان با اين قيمت مي ارزه يا نه؟قابليت هايي كه من ديدم خودم به شخصه ميگم كه آره مي ارزه ولي مي خوام نظر شما اساتيد رو هم بدونم.
درباره مزدا3 هم اطلاعات زيادي ندارم و فقط از تيپ و قيافش خوشم مياد از چند نفر پرسيدم گفتن كه مزدا ماشين هاي خوبي هستش چه تيپ 1 چه تيپ 2 چه تيپ 3 ولي فقط مي خوام بدونم در مقايسه با مگان مزدا بازي رو ميبره يا نه؟از نظر تيپ اگه بخواييم موضوع رو بررسي كنيم همه ميگن مزدا3 ولي قابليت هاي ديگه چي؟
ممنون ميشم كه كمكم كنيد:10:
مگان 2000 که دیگه وارد نمیشه بهتره طرف دست دومشم نری چون احتمالا قطعاتش مخصوصا موتورش کمیاب میشه . زانتیا الا 31 تومن قیمتشه ولی ماشینه خوبیه البته این جدیدا که میخواد سایپا بده نه (فیس لیفت) چون خیلی از قطعاتش قراره ایرانی بشه و چی از اب دربیاد معلوم نیست .
کرولا ماشین خوبیه ولی نمیدونم الان مدلهای 2006-2007 قیمتشون چقدره مدل 2008 که حداقل 40 میلیونه .
مزدا 3 ماشین اسپرتیه و ماشین خوبیم هست ولی قائدتا اگر بدنبال ماشین خانوادگی با فضای مناسب صندوق بار و صندلی عقب و نرمی و ... اینا خواص یه ماشین اسپرت نیست قائدتا ولی اگر ماشین اسپرت میخوای که حالا اگر فضاشم یکمی کوچیکتر بود مشکلی نیست مزدا 3 ماشین خیلی خوبیه اتوماتیکم هست و رانندگی راحتی رو مخصوصا تو ترافیک تهران داره فقط مشکل بزرگش قیمتش هست که الان فکر کنم 35 تومنه و از تمام ماشینهای همردش گرونتره .
میمونه اوانته که الان اتوماتش 27 تومنه ماشین بدیم نیست و ماشین خوبیه قدرت موتورشم فقط با مزدا 3 قابل قیاسه کلا چیزه برجسته ای نداره این ماشین ولی چیز بدیم نداره که بشه بهش گیر داد .
بگردي 5 6 گير ميارينقل قول:
گلف سگش شرف داره به پرايد الان
تميزشو گير بياري خرج زيادي نداره
براي فروش هم خب سخت تر از پرايد فروش ميره ولي مشتري هاي خودشو داره
عزيزم اگه ميخواي گلف بگيري من لينك زير واست پيدا كردم ييه نگاهي كن
کد:http://khodroiran.com/khodroiran/search_result_seller2.aspx?index=1
خودرو ساز ميتونه يا در نظر گرفتن همه اين مسائل تاريخ تحويل رو اعلام كنه نه اينكه تيكه تيكه بگه آقا به من مربوط نيست چطور موقع پول گرفتن همچين حرفي نميزنند. مشكل سر اينه كه بازار انحصاري هست و خودرو ساز رقيبي براي خودش نميبينه همين.
بچه ها کسی قیمت مگانو نداره؟
زانتیا شد 31 تومن؟؟؟؟نقل قول:
زانتیا الا 31 تومن قیمتشه
ممنون از راهنماياتون!نقل قول:
دوستان ديگه هم لطف كنيد نظرتون رو بديد :10:
بلهنقل قول:
مگان ثبت نامش 18.5 هست و تو بازار 27-8 تومنه
مگان 2000 ثبت نامش 28 تومنه تو بازار شده 35 تومن
زانتیا رو هم به بهانه تحریم اوردن رسوندن به 31 تومن که به نظرم ماشین تکنولوژی 1994 قیمتش 31 تومن باشه و کسی اینقدر پول به این ماشین از رده خارج اروپا بده بعید میدونم
چند روز پیش اخبار گفت که یه مدت قطعات زانتیا و206 نتونستن وارد کنن به خاطر همین گرون شدن وتا چند وقت دیگه ارزون میش.نقل قول:
زانتیا رو هم به بهانه تحریم اوردن رسوندن به 31 تومن که به نظرم ماشین تکنولوژی 1994 قیمتش 31 تومن باشه و کسی اینقدر پول به این ماشین از رده خارج اروپا بده بعید میدونم
فهمیده بودم گرون شدن ولی نه تا این حد!
مگان 2000 چون روابط با ترکیه بد شده دیگه وارد نمیشه واردم نخواهد شد شما کجا دیدی ثبت نام مگان 2000 رو .نقل قول:
ثبت نام مگان شروع شده؟چون رفتم سايتش چيزي عنوان نشده
در ضمن يه سوال ديگه هم هست توي سايت مگان گفته شده كه مگاني كه ايران و شركت سايپا ميخواد بزنه 2 تا كيسه هوا داره در صورتي كه مگاني كه ايراني نيست 6تا كيسه هوا داره اين يه ضعف توي مگان ايراني ميخوان بدونم همچين ضعف هايي باز هم وجود خواهد داشت؟يا يه چيزي رو نزارن يه چيز كم باشه؟
مجدي جان شما گفتيد كه مگان ثبت نامش 18.5 هست و تو بازار 27-8 تومنه
مگان 2000 ثبت نامش 28 تومنه تو بازار شده 35 تومن
يعني اينقدر اختلاف قيمت وجود داره بين مگاني كه ايران ميخواد بزنه؟مگان 2000 چه فرقي داره؟اتومات هست؟شما خبر داريد درباره شرايط ثبت نام و اينكه چند ماه ديگه تحويل ميدن؟ممنون ميشم يك كم اطلاعات بهم بدي
بازم ازت ممنونم
من فکر نکنم مگان 2000 ثبت نام کنن تا اونجا که من میدونم واردات مگان 2000 متوقف شده . الان مگان 1600 ثبت نام میکنن که مثل اینکه به گفته خوشون 40-50 درصدش ایرانیه .
به نظر من مگان از همشون بهتره.چون من کسی رو میشناسم که داره و خیلی ازش راضیه
آره
يه نفر پيدا بشه مثل ايرانسل بزنه تو كار اين دوتا شركت ايران خودرو و سايپا اون وقت وضع ماشين درست ميشه
فكر ميكنند هر كاري بخواهند ميتونند سر ملت در بيارند
لطفا يكي راهنمايي كنه!!
من از اپل كورسا خيلي خوشم اومده ، شكل و قيافه گلف زياد جون پسند نيست البته نظر شخصي هست.
حالا به نظرتون چي كار كنم؟ چه جوري يه اپل كورسا تميز پيدا كنم؟ پاركينگ ميتونم پيدا كنم؟ ميشه به كارشناسايي اونجا اطمينان كرد؟ تميزش رو چند گير بيارم خوبه؟
اپل رو بی خیال از پراید هم موترش ضعیفتره .خرجش بالاس .قیافه خوشگلی داره .ولی با این پولی که میگی یه گلف گیرت میاد .با اینکه اولش گلف زیاد قشنگ به نظر نمیرسه ولی دوام بهتری داره .البته خودت میدونی .
حالا از ما گفتن پراید شرافتش بیشتر از کورسا هستش .چون حداقل اینو داره که راحت میشه با کمی خرج یه موشک ازش ساخت .مثلا با 800 هزار میتونی یه موتور مزدا به حجم 1800 سی سی انژکتوری با 16 سوپاپ روش سوار کنی که سر جمع خرج اتاق و شاسی و گیربکس و ترمزش هم بخوای خوب باشه میاد 1.5 میلیون خرج میشه عوضش دیگه بنز 350 هم حریفت نمیشه .فقط یه اشکال داره دیگه نمیتونی ماشین رو بفروشی یا راحت بیرون بیاریش.چون اگه بگیرن توقیف میشه و پلاک و کارتش ابطال میشه .
گلف ضاتا ماشین اسپورتی هستش جادار و بزرگ و با دوام .کلا خصوصیات یه ماشین آلمانی رو داره .
ولی یه چیزی بازم میم منم الان موندم یه پراید مدل پایین هاچ بک بخرم و یه بلایی سرش بیارم یا یه گلف نیمه تمیز پیدا کنم و یه کم برسم بهش .اون روز یه نسل 3 دیدم کمی از ریخت افتاده بود .اگه قیمتش مناسب باشه میرم دنبال اون
آخر حرفم کورسا رو ولش به جاش یه پراید مدل 78 یا پایینتر پیدا کن اگه هم کره پیدا کردی چه بهتر.ولی از گلف نمیشه گذشت
من که آخرش نفهمیدم تو چی انتظار داری ؟میخوای ماشین کمی پرفرمانسش بالا باشه ؟یا راحت باشه و شیک باشه.
اگه مگان 2000 نیست بیخیال شو .چون موتور جن2 با همون حجم خیلی بالاتر هستش .به خدا مزدا از مگان سر تره .
مگان 2000 به احتمال قوی فعلا نباشه اینا هم هر چی دلشون بخواد از ماشین میزنن تا جیبشون بیشتر بمونه .
تنها ماشینی که تو مدت تولیدش دیدم پیشرفت کرده همین مزدا بود و هستش قیمت مناسبی هم داره مزدا3 تیپ3 با موتور 2000 و با همه امکانتش 33 میلیون قیمت داره
نميشه موتور پرايد رو روش سوار كرد؟ نظرتون چيه؟
آخه گلف اينجا يكيش هم پيدا نميشه و همه ميگن، گلف ماشين خوبي هست ولي اوني كه ميفروشتش اينقدر دونده كه حاضر شده بفروشه !! چون ماشين خوبو كسي نمي فروشه...
حالا موندم چي كار كنم؟
ادم مگه ديوونست موتور پرايد بندازه .اگه مي خواي موتور بندازي پرايد هم مي توني بخري 1 مليون برو موتوره بي پي 1.8 بنداز بعد صفر تا 100 پرايد ميشه 3 ثانيه .اگرم بيشتر پول داري بي پي 2 يا 2.4 بنداز كه صفر تا 100 ميشه 2 ثانيه .:31:نقل قول:
نقل قول:
هم راحت باشه هم شيك باشه هم اينكه از نظر قدرت ماشين و قابليت هايي كه داره بالا باشه:31:
چون همونطوري كه گفتم تا 30 - 33 ميليون ميتونم پول بدم پس ميخوام توي اين رنج بهترين رو انتخاب كنم
خودم نظرم مگان هستش اونم 2000 ولي به شخصه علاقه ايي ندارم كه محصولي كه ايران ميخواد بزنه رو بخرم ولي اگه از قابليت هاش كم نكنه و پولش هم كمتر يشه حالا ميشه يه فكريايي كرد:31:
درباره مزدا 3 همونطوري كه گفتم از نظر قيافه ok هست فقط نميدونم چطوري دراومده ولي همونطوري كه شما و بچه هاي ديگه گفتن مزدا خوب ماشيني هستش فقط مي خوام اينو مطمئن بشم كه توي رقابت بين مزدا و مگان كي بازي رو ميبره همين بازم ممنونم كه كمكم كرديد:10: