دوستان به زودی نسخه نهایی 9 آویرا ارائه میشه ... فکر کنم نهایتا تا عید طول بکشه
بهرحال کاربران آویرا به زودی از نسخه 9 آویرا بهره مند خواهند شد
Printable View
دوستان به زودی نسخه نهایی 9 آویرا ارائه میشه ... فکر کنم نهایتا تا عید طول بکشه
بهرحال کاربران آویرا به زودی از نسخه 9 آویرا بهره مند خواهند شد
یه فکری به حال فایل های لایسنس معتبر کنید
هیچ راهی نیست که بشه از آویرا برای مدت مثلا یکسال بدون دردسر آپدیت و اعتبار و این حرفا استفاده کرد>؟؟؟
بنظر من ساده ترين و بي دردسرترين راه استفاده از كرك Trial Reset ميباشه.بعد از يكماه استفاده آزمايشي و اتمام آن فقط يكبار فايل كرك را اجرا كرده و يكبار ديگه با يك آدرس ايميل ديگه(كه ميتونه آدرس غيرحقيقي باشه) براي 1 ماه ديگه برنامه را رجيستر و استفاده كنيد.نقل قول:
چطور می شه یه key جدید به آویرا معرفی کرد . آخه همش پیغام می ده که 10 روز دیگه تمام می شه و ...
راهنماي اينكار در پست زير قرار دارد كه بصورت تصويري مهران عزيز تهيه كرده اند:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
آنتی ویروس آویرا 2 روز هست که تمام فایل های exe من رو ویروس میشناسه هر چی نرم افزار که دانلود کردم رو ویروس میشناسه
خیلی عجیبه برای شما پیش اومده؟این پیغام رو میده
contains code of the W32/Parite windows virus
ظاهرا سيستم شما آلوده به ويروس Win32/Parite شده است.شما از كدام نسخه Avira استفاده ميكنيد؟نقل قول:
براي حذف ويروس Win32/Parite فايل زير را دانلود كرده و اجرا كنيد و نتيجه را اعلام بفرماييد:
مرسی از لطفتون ویروس رو پاک کرد
من از آخرین نسخه این نرم افزار استفاده میکنم و تا 2 روز پیش مشکلی نداشتم
در ضمن من 3 ساله از این آنتی ویروس استفاده میکنم اما همچین مسئله ای برام عجیب بود
سلام چطوری میشه یه فالی مشکوک را واسه avira ارسال کرد تو سایتش گشتم لینکشو پیدا نکردم
من از آویرا security suit استفاده میکنم اما هر وقت web guard روشن باشه سرعت دانلود بسیار پایینه (تقریباً نصف) و همیشه مجبورم موقع دانلود web guard رو خاموش کنم... راه حلی نداره؟
نقل قول:
شما از كدام محصول Avira استفاده ميكنيد؟از نسخه free استفاده ميكنيد يا از نسخه هاي خريداري شده ؟
براي اينكه بتوانيد فايل مشكوك يا آلوده اي را براي كمپاني Avira جهت آناليز و بررسي ارسال نماييد به آدرسي كه قرار ميدم رفته و مشخصات خواسته شده را وارد و فايل مربوطه را Upload نماييد.حتما در پنجره مربوطه در قسمت File type بايد يكي از 2 گزينه مربوطه را متناسب با تشخيصي كه ميدهيد انتخاب كنيد يعني يا گزينه suspicious file يا گزينه false positive suspicion را انتخاب كنيد تا روند بررسي فايل مورد در مسير صحيحي انجام بشه و نتيجه به آدرس ايميلي كه وارد كرده ايد ارسال بشه.اينهم آدرس:نقل قول:
روش ديگري نيز براي ارسال فايلهاي آلوده و مشكوك وجود داره كه توضيح ميدم:کد:http://analysis.avira.com/samples/index.php
ابتدا فايل مورد نظر را با استفاده از برنامه WinRar يا WinZip فشرده كرده و به روشهاي زير عمل كنيد:
1-ابتدا فايل مورد نظر را كه با برنامه هاي گفته شده فشرده كرديد با گذاشتن پسورد به آدرس ايميل زير ارسال ميكنيد.در صورتيكه فايل را بدون گذاشتن پسورد به آدرس ايميل زير ارسال كنيد ايميل شما از سوي سرور مربوطه Reject ميشه و نتيجه اي دربر نخواهد داشت:
virus@avira.com
2-فايل موردنظر خود را با برنامه هاي ذكر شده فشرده كرده و بدون گذاشتن پسورد به آدرس ايميل زير ارسال نماييد:
virus_malware@avira.com
3-اگر فايلي با هوش مصنوعي(HEURISTIC/, HEUR) بصورت suspicious file يا جزء موارد false positive تشخيص داده شده شما ميتوانيد فايل مورد نظر را پس از فشرده كردن و بدون پسورد به آدرس ايميل زير ارسال نماييد:
heuristik2@avira.com
نقل قول:
نسخه رایگان
متاسفانه نسخه هاي رايگان گارد فعالي در برابر تهديدها و ويروسها و بدافزارها ندارند و اصلا توصيه نميكنم كه بعنوان آنتي ويروس اصلي سيستم از اين نسخه رايگان استفاده كنيد.نسخه هاي رايگان فقط به درد اسكن كردن سيستم ميخورند.اگر نمايل به استفاده از اين محصول را داريد توصيه ميكنم از نسخه Avira AntiVir Premium استفاده كنيد.نقل قول:
سلام
ميخواستم بدونم به جز اون مطلبي كه براي دريافت لايسنس در ابتداي همين تاپيك مطرح شده .
راه ديگه اي هم براي پيدا كردن لايسنس براي avira premium security suite 8.2.0.252 وجود داره؟
متشكرم
سلام دوستان.کسی کرک avira antivir professional رو داره؟ خیلی نیاز دارم!!!!!
به پست زیر مراجه کنید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3181465&postcount=403
این آنتی ویروس چندوقت یکبار باید آپدیت بشه؟مال من personal هس هرسه چهار روز یکبار پیغام میده که آپدیت کنم!البته سی دی شو خریداری کردم دانلود شده نیست
بعد از اينكه avira premium security suite 8.2.0.252 رو به صورت دستي آپديت كرديم براي اينكه به صورت اتوماتيك و با اتصال به اينترنت در دفعات بعدي آپديت بشه چكار بايد بكنيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
بابا يكي جواب بده !!!!!!!!!!!
باید تو قسمت Scheluder یک Task درست کنید برای اینکار
قاعدتا توصیه میشه هر روز آنتی ویروس را به روز کنید و درصورت عدم دریافت آپدیت ها بیش از 3 روز ، سیستم در آستانه خطر قرار میگیردنقل قول:
بصورت پیش فرض با هر بار کانکت شدن به وب ( پس از گذشت زمان کوتاهی ) خودبخود آپدیت میشودنقل قول:
اگر برای شما اینگونه نیست چک کنید با زدن کلید آپدیت ، محصول کاملا به روز میشود یا خیر ؟
انتشار نسخه 2009 محصولات آویرا ( AVIRA 9 )همانطور که گفته بودم به زودی نسخه نهایی 9 آویرا منتشر خواهد شد و این امر به وقوع پیوست
منهای افزایش راندمان کاری آن بخش Quick Removal به آن اضافه شده است
دانلود نسخه 2009
Avira AntiVir Premium 2009
Avira Premium Security Suite 2009
تو سایت های خارجی در مورد نسخه رایگان اویرا گفته شده که به این نسخه انتی اسپایوار نیز اضافه شده!!!!!!!!
به نظر شما صحت داره؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!:13:
با سپاس از شمانقل قول:
منظور من بعد از آپديت دستي هست ، كه بعد از اينكه به صورت دستي آپديتها رو وارد كرديم در دفعات بعد براي اينكه بصورت خودكار از اينترنت آپديت بشه چكار بايد بكنيم؟
متشكرم
در کدام سایت عنوان شده ؟نقل قول:
آویرا سرویسی بنام AntiVir Scheduler داره که وظیفه آپدیت خود کار محصول رو دارهنقل قول:
شما در Run عبارت Msconfig ار تایپ کرده و Enter بزنید ... حال به سربرگ Services رفته و ببینید سرویس های آویرا تیک دار هستند یا خیر ؟
تو این سایت ها ذکر شده
وکد:http://www.softpedia.com/progChangelog/AntiVir-Personal-Edition-Changelog-6527.html
قابل توجه دوستان از این به بعد نسخه رایگان اویرا کامل ترین انتی ویروس رایگان خواهد بود فقط یه وب گارد ندارهکد:http://nl.com.com/view_online_newsletter.jsp?list_id=e415&tag=rb_content;contentMain
بله دقایقی پیش که توضیحات خود سایت آویرا را مطالعه کردم متوجه شدم
در نسخه 9 آنتی ویروس رایگان آویرا ، بخش آنتی اسپایور و بد افزارها اضافه شده
از اطلاع شما ممنونم
مجید جان یه عکس از محیط آویرا 2009 میزاری؟
Avira Premium Security Suiteنقل قول:
[quote=Markus;3600755]به پست زیر مراجه کنید:
[/quoteکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3181465&postcount=403
دوست عزیز اون طوری که من میدونم کرک کردن انتی ویروس ها کار نادرستی هست.سایتی برای گرفتن key for avira professional سراغ ندارین؟
اين هم يک کليد فعال برای محصول Avira AntiVir Premium ، که تا اين لحظه کار ميکنه، ( هم بر روی ورژن 8.0 هم ورژن 9.0)
لينک دريافت کليد
کد:http://hamiidreza.parsaspace.com/Crack/HBEDV.zip
این عکس لود نمیشه
نسخه 2009 از لحاظ اینترفیس و ظاهر آن تفاوتی با نسخه 2008 ندارد
در زمینه تنظیمات آن هم صرفا شاهد برخی تغییرات نسبت به نسخه 2008 هستیم
از لحاظ سازگاری و پایداری نسخه 9 نسبت به نسخه 8 بهتر هستش
اکثر تلاش مهندسین آویرا در نسخه جدید بر روی انجین آن و هوش مصنوعی پیشرفته آویرا متمرکز شده است
البته نتیجه این تلاش ها رو باید در تست های حرفه ای که به زودی بر روی آن انجام میشود ، مشاهده کرد
درباره فایروال نسخه Security Suite 2009 هم باید منتظر تست ها بود ولی از دید من چندان خوب در نیامده
تصویری از نسخه Avira Premium Security Suite 9 را براتون ضمیمه کردمنقل قول:
اين كليد ها تست شده اند
کد:http://upload.--------.com/1/1206025894.rar
سلام بچه ها
عیدتون مبارک ، سال خوبی داشته باشید
من یه سئوال دارم
من آخرین ورژن آویرا premium 9.0.0.327 رو از طریق دانلود آفلاین بدست آوردم حالا برنامه چند وقت یه بار میگه میخاد آپدیت بشه وقتی روی ok کلیک میکنم هیچ عکس العملی نشون نمیده حتی وقتی وارد پنجره اصلی میشم و start update رو هم میزنم آپدیت نمیشه مشکل از کجاست ؟؟
ممنون از راهنماییتون
منم این مشکل رو دارم- لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
لازم به ذکر است که من از سیتم عامل ویستا 64 بیتی استفاده میکنم
با سپاس
سلامنقل قول:
منم وقتی تازه نصب کردمش همین مشکل رو داشتم-وقتی دیسکانکت شدم و دوباره به اینترنت وصل شدم این مشکل حل شد...!!!!
نقل قول:اگر در ویندوز ویستا چنین مشکلی داشته باشید به دلیل نقص در Common AppData ویندوز ، این مشکل رخ میدهنقل قول:
برای حل مشکل باید فایل رجیستری زیر را دانلود کرده و اجرا کنید
من مشکلم حل شدم
پس از نصب آویرا که به اینترنت وصل شدم این مشکل پیش آمد
دفعه دوم به اینترنت وصل شدم--مشکل حل شد و آپدیت شد
سپاس
[quote=milaaad;3610384]نقل قول:
کسی نمیخواد به ما کمک کنه؟!