دوستان فعلا من adslم قطع و تا چند روز دیگه هم نمی تونم عکسی بذارم .
با عرض پوزش
البته امیدوارم تو این مدت بقیه دوستان همت کنن
دوستان فعلا من adslم قطع و تا چند روز دیگه هم نمی تونم عکسی بذارم .
با عرض پوزش
البته امیدوارم تو این مدت بقیه دوستان همت کنن
نقل قول:
سلام بر 950w عزيز
بهتر نبود نام دوربين را هم مي نوشتيد؟؟
حتما,چشمنقل قول:
سلام بر 950w عزيز
بهتر نبود نام دوربين را هم مي نوشتيد؟؟
s3is
سلامنقل قول:
ببخشید دیر جواب دادم
اصلآ وقتش نیست که به این تاپیک سر بزنم و عکس بزارم!!!
این عکسی رو فکر میکنم 29 تیر امسال (87) گرفتم.گنبد سلطانیه در شهر سلطانیه استان زنجان.
از لوگویی که میگی میشه عکس بزاری؟؟؟
سلام
من برگشتم!!!
950W جان عکسات خیلی قشنگن.اسم دوربینو که گفتی .کاش جایی که این عکسای ناب رو گرفتی رو هم بگی....
بیشتر عکس بزارید خب.خیلی کند پیش میره.
این هم یه عکس از دماوند توی هواپیما گرفتم. گوشی n78
96
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند روز پیش رفته بودم مشهد.پابوس امام رضا(ع)
میگشتن. نمیزاشتن دوربین ببریم. ولی با گوشی چندتا عکس گرفتم که دیدنشون خالی از لطف نیست.n73
97
واقعا خوشحالیمنقل قول:
من برگشتم!!!
روستای رینه از توابع آملنقل قول:
کاش جایی که این عکسای ناب رو گرفتی رو هم بگی....
لذت بردم .نقل قول:
این هم یه عکس از دماوند توی هواپیما گرفتم. گوشی n78
کادر بندی عالیه
جسارتن با مقدار کمی ادیت برای بیشتر لذت بردن از عکس زیبات نظرتم در مورد ادیت بگو
كد هاي قرار دادن عكس واسه من غير فعاله و نمي تونم عكس بزاره اما فتوبلاگم چند تا عكس آماتوري گرفتم.کد:http://propicnet.com/fa/users/index.php?username=ibrahim&image_id=1643
ممنون از توجهت.نقل قول:
ادیتت هم خیلی زیباست.با چه برنامه ای ادیت کردی؟
با Corel Paint Shop Pro Photo XI
جالب بود .نقل قول:
من این عکستو بیشتر از بقیه می پسندم , میشه گفت مفهومی تره
کادر بندی خوبه بالانس هم رعایت شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید عکس انگشتره از نظر شما عکاس ها مفهوم نداشته باشه آخه خودم همینجوری روز اول واسه تست فکوس گرفتم ولی نمیدونم چرا رنگاشو دوست دارم
عکس خوبیه.ایزو کمی بالاست که دلیل وجود نویز همینه.کادر بندی خوبه.نقل قول:
تغییراتی که در فتوشاپ دادین،چه تغییراتی بودن؟
سلام danger9597 عزیز
اول اینکه خواهش می کنم عکسهاتو با سایز پایین(600*800)بذار تا همه بتونن استفاده کنن.
در مورد عکس اولت باید بگم با سناتور موافقم کمی نویز داره اما این نویز به خاطر ایزو نیست چون این عکس با ISO250 گرفته شده و
این نوع از نویز تقریبا تو عکسهای ماکرو طبیعیه و دیگه اینکه که فوکوس خیلی خوبی داره
در مورد عکس سکه ها باید بگم از نظر موضوع حرفی ندارم ولی باید به دوربینت تبریک گفت که در ایزو 400 چنین عکس کم نویزی
گرفته , به H50 امیدوار شدم
در مورد عکس مرکبات هم به نظر شخص من اگر تمام رنگی و با تراکم رنگ بالا می بود جالبتر می شد
در مورد عکس آخر هم , جالبه ولی همیشه سعی کن طوری کادرتو ببندی و زاویه ترو طوری انتخاب کنی که شلوغیها و اجسام اضافی باعث منحرف شدن عکس از موضوع اصلیش نشه , این مسئله ایه که تو عکس اولت بسیار خوب رعایت شده.
در آخر باید بگم که تمام اینه صرفا نظرات شخصیه منه و نه زیر سوال بردن شما
سلام به همتون و ممنون از نظرات مفیدتون
هیچ کدوم از عکس هارو با فتوشاپ دستکاری نکردم جز کاهش سایز
چشم از این به بعد سعی میکنم کادر بندی رو رعایت کنم
ایزو 100 و استفاده از ف ی ل ت ر سبز
اینم ایزو 100
من خودم عکسای ایزو 400 و 800 که میگیرم خیلی کیفیت خوبه و نویز کمی داره اون عکس اولم دستم میلرزیده حالا عکسای ایزو بالای این دوربین رو واستون میزارم تا ببینید چه کیفیت خوبی داره
:27: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایزو 400 و 15x زوم اپتیکال
اینم خیلی با حال شده نه؟
با ف ی ل ت ر وارم گرفتم
این عکسم با 4 تا ایزو گرفته شده 3200-1600-800-400
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
danger جان سعی کن بگردی تو طبیعت تو کشور و موضوع های متفاوت رو انتخاب کنی برای عکاسی.
اینکه یه جا واستی و جسم مورد نظر رو بزاری جلوی خودت و شروع کنی به عکس گرفتن که برای خودت هم خسته کننده خواهد بود.
این کار فقط میتونه برای این خوب باشه که با دوربین تمرین کنی و کاراییها و عملکرد دوربین بیاد دستت.
در نهایت منتظر شکار لحظه های نابت هستم....
مرسی از راهنماییتون
فقط یه سوال تو این عکس من که تو مود P گرفتم چه جوری میشه بک گراند رو تار کرد
تو مود s هم که شاتر رو بردم بالا تصویر تیره شد و میخواست فلش بزنه که تاثیری نداشت
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
من منظورتو اینجوری متوجه شدم که می خوای ماشینها واضح باشه ولی پس زمینت محو , اگر درست متوجه شده باشم همونطور که قبلا هم تو تاپیک گفتم شما باید تو تنظیمات لرزشگیر دوربین(IS Mode)دوربین رو از حالت Cotinuous به Paning تغییر بدین .
در حالت Cotinuous لرزشگیر در دو جهت عمودی و افقی عمل می کنه ولی در حالت Paning که مخصوص سوژههای در حال حرکته , لرزشگیر فقط در جهت عمودی عمل می کنه و باعث می شه وقتی دوربین در حالت افقی حرکت می کنه لرزشها ثبت بشه .
و ناگفته نمونه این مسئله ربتی به مود P , M و.... نداره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام این عکس ها رو دیروز تهیه کردم
اگه سوژه هام قشنگ نیست ببخشید من تازه عکاسی رو شروع کردم
و فعلا به سمت در دیوار شلیک میکنم:31:تا یه چی توش در بیاد(شوخی کردم)
راستش تو عکس های قبلی همه میگفتن خیلی بد فکوس کردم و سوژه رو همش وسط کادر قرار دادم و ...
اما فکر کنم تازه قلق فکوس کردن اومده دستم این عکس هارو گذاشتم تا بهم بگین پیشرفت کردم یا نه؟
فکوس تو عکس ها چه جوریه؟ خوبه؟ دستکاریم اصلا نکردم:5:
ممنون ولی مطمئنید این قابلیت تو دوربین من هست؟نقل قول:
الان دوربین تو شارژه نمیتونم ببینم
ولی فکر نکنم باشه دوربین من فقط حالت فعال و غیر فعال لرزشگیر رو داره:13:
به جان خودم از این عکسه خیلی خوشم اومده
انعکاس اون درخت ها تو پنجره
سایشون رو ساختمون
و خود درخت ها:8:
نظر شما عکاس ها چیه؟
<p></p>نقل قول:
<p> </p>
عكس هاي خوب و جالبيه.ولي عكس هات رو با برنامهPhoto Brush ميتوني كاملا استاندارد كني.از نظر white balance و رنگ بندي...!اين برنامه يك گزينه داره به اسم Auto enhance كه عكس رو خيلي جالب استاندارد ميكنه.پيشنهاد ميكنم استفاده كن.عكس رو واقعا طبيعي ميكنه.البته مطمئنا برنامه هاي ديگري هم وجود داره اما اين برنامه كارش ساده ست.
قبل از auto enhance
بعد از auto enhance
فوکوس موفقی داشتینقل قول:
سلام این عکس ها رو دیروز تهیه کردم
اگه سوژه هام قشنگ نیست ببخشید من تازه عکاسی رو شروع کردم
و فعلا به سمت در دیوار شلیک میکنمتا یه چی توش در بیاد(شوخی کردم)
راستش تو عکس های قبلی همه میگفتن خیلی بد فکوس کردم و سوژه رو همش وسط کادر قرار دادم و ...
اما فکر کنم تازه قلق فکوس کردن اومده دستم این عکس هارو گذاشتم تا بهم بگین پیشرفت کردم یا نه؟
فکوس تو عکس ها چه جوریه؟ خوبه؟ دستکاریم اصلا نکردم
فکر می کنم اگر کراپ می کردی بهتر می شد البته این نظر منه تا بقیه بچه ها چی بگننقل قول:
به جان خودم از این عکسه خیلی خوشم اومده
انعکاس اون درخت ها تو پنجره
سایشون رو ساختمون
و خود درخت ها
نظر شما عکاس ها چیه؟
معمولا SLRLikeها و SLRها همشون دارن این گزینه رو شما باید از طریق Menu فعال کنیدنقل قول:
ولی فکر نکنم باشه دوربین من فقط حالت فعال و غیر فعال لرزشگیر رو داره
يه خواهش از دوستان.راستش اينترنت من با نفت كار ميكنه.اگه امكانش هست عكس ها رو crop كنيد.ممنون
crop که نه،resize کنین.همون 600*800 فکر کنم سایز خوبیه.نقل قول: