Hunter با LEADER Hunter فرق داره فکر کنم!! :دی
LEADER Hunter خیلی خیلی قوی تره!!
حتی به زور هم میشه Consumeــش کرد!!
Printable View
Hunter با LEADER Hunter فرق داره فکر کنم!! :دی
LEADER Hunter خیلی خیلی قوی تره!!
حتی به زور هم میشه Consumeــش کرد!!
ببخشید دوباره مزاحم میشم!!
SUPREME HUNTER رو چجوری باید کشت!!
الان که با این طرفم قدر LEADER Hunter رو میدونم :دی!!
اینو باید چه جوری کشت؟
قلقی , چیزی؟؟
اگه اونی رو که رو کشتی بهاش درگیری میگی عزیز من از امکاناتنقل قول:
دوروبر استفاده کن ...بهش موشک..بمب..هلیکوپتر..بزن بعد گاهی استراحت میکنه
بریز روش همین...:11:
فکر کنم اونجایی یه که من با این SUPREME Hunter روبرو میشم تو Hive Base هست و محیط بسته است!!
فقط بعضی وقتا تانک میاد که به دقیقه نمیکشه میترکه!
بازی جالبی به نظر میرسید اما من نمی دونم چرا هربار می خواستم save رو load کنم برمیگشت تو ویندوز !
این مشکل رو خیلیا داشتن.نقل قول:
باید دوباره وقتی رفتی توی بازی بری قسمت newgame و بری توی بازی و اول بازی 1 save کنی و برگردی توی main menu و اون سیو قبلیت رو که خراب شده بود لود کنی.
اینجوری درست میشه.
اولای بازی اون جا که یه دستگاه هست که اول سبزه ولی وقتی نزدیک میشی زرد و بعد قرمز و یه کاپیتان هست که میگه باید شبیه اون بشیم این جا گیر کردم نمیدونم چیکار کنم وقتی هم که شبیه این یارو میشم همشون میریزن سرم ! ممنون میشم کمک کنید !
اولا شما باید شبیه ارتشی ها بشی...ثانیا جایی اینکار رو بکنی که کسی نتونه ببینه یعنی وقتی چراغ کنار تصوبرت(همونی که هی قرمز وزرد میشه)خاموش باشه:46:نقل قول:
یعنی چیکار کنم که اونی که زرد و قرمز میشه خاموش بشه !؟نقل قول:
اگه یهکم واضح تر تویضیح بدید خیلی ممنونم
وقتی که نزدیک دستگاه میشین (محدودش مشخصه) دستگاه بهر رنگ زرد میزنه و درصورتی که در همون محدوده مدتی باشین دستگاه به قرمز میزنه و دروغی بودن شما (از بابت تغییر قیافه) مشخص میشه. وقتی شروع به از کار انداختن دستگاه می کنین باید کلید همون عددی که ظاهر میشه و بین 1 تا 4 متغیر هست رو فورا بزنین. در صورت که زمان به پایان رسید و اوضاع خراب شد یه دوری بزنین و بعد از رفع خطر دوباره برگردین.نقل قول:
... اول کار دستگاه هایی هستن که باید 3 بار عددشون تایید بشه و جلوتر به 5 عدد میرسه که نبایستی حتی یک خطا هم داشته باشین.
فهمیدم کجا رو میگی اینجا باید فقط بدوی همینطور که دور خودت میچرخی از زمیننقل قول:
سنگو...کانتینر ...بعضی وقتا اصلحه های مامورها را بردار مخصوصا بازوکا بزن بهش
سعی کن وقتی تانک میاد بپر توش با اون بزن....:5:
ممنون!
اون مرحله رو رد کردم!!
حالا رسیدم به اونجایی که باید از یه چیزی محافطت کنی همش Hunter میاد خرابش کنه!!
باید به سربازا کمک کنی!!
اونجا خیلی سخته!!
احیانا اونجا قلق نداره :دی
سعی کن زیاد دوره سربازا نگردی و هانتر رو دور نگه دارینقل قول:
نقل قول:
من فدات شم مجید جان عالی بود مرسی
اما آیا اینکارو همیشه باید انجام بدم ؟
یعنی به عبارتی قبل از هر Load باید save کنم ؟
فقط هر وقت دیدین در لود کردن مشکل رو دارین, اینطوری عمل کنین.نقل قول:
خوب اینجا قبل مرحله لباس یه سرباز را بپوش بعد ...نقل قول:
سعی کن تا از رسیدنشون به اون وسیله جلوگیری کنی ...
زیاد با سربازها هم کاری نداشته باش ...
فقط hunter ها رو بزن...
اینجا کمی سخته ولی خیلی هیجان داره..:8:
دوستان رسما پدرم در اومد!!
خیلی سخته!!
انگار این مرحله برای ما طلسم شده!!
این هم فایل سیو!!
اگه کسی تونست رد کنه ممنون میشم!!
سیو مرحله بعدی رو برام بزاره!!:41::41:
اینا همشون یه فایل هستن تو سرور های مختلف!! چون بعضی ها با بعضی سایت ها مشکل دارن:10:
کد:http://rapidshare.com/files/263714498/slot-A.bin.html
کد:http://uploading.com/files/GIV8T8EC/slot-A.bin.html
یه سوال متفرقه : خیلی مونده تموم بشه؟کد:http://www.megafileupload.com/en/file/124089/slot-A-bin.html
اون دیگه آخراشه کاری نداره فقط خوراکش اینه که هی سوار تانک بشی و با گلوله به حسابشون برسی...نقل قول:
بهتره خودت ردش کنی چون اگه کسی سیوش رو برات بگذاره نحوه ظاهر شدن اون هیولای اصل کاری از دستت میره...تازه مشکلش هنوز مونده بذار باهاش درگیر بشی تو که اینجا موندی احتمالا اونجا دیگه ناک اوت میشی:31:
من هنوز اونجا ها نیستم!! من جایی هستم که باید از ToolBlox(همچین چیزی!! اسمش یادم میره) محافظت کنم!!
اونجا تانک خیلی کمه!! :دی
پس فعلا در حال اسکورت کردن ماشین پمپاژ خون (Bloodtox Pumper) هستین که دقیقا تا وسط نقشه باید محافظت بشه.نقل قول:
همون اول کار که از پایگاه راه میفتین سوار هلیکوپتر بشین و کامیون رو اسکورت کنین. اونطوری نتیجه اش خیلی بهتره.
والا همونجا که من گفتم بود ولی بیا بازم ردش کردم:نقل قول:
ولی خودمونیم ها بین normal و easy زمین تا آسمون فرق میکنه بعدیش رو که مطمئنم می مونی توش من یکی نمی تونم ردش کنم:31:کد:http://www.2shared.com/file/6999216/ecd33634/slot-J.html
خجالت زده کردی ما رو!!
ممنون!! :دی
نه هومن جان!!نقل قول:
اونجایی بودم که باید از یه وسیله تانکر مانندی که ازش گاز قرمز میاد محافظت کنی!!
که دیگه رد شد!! :دی
این مرحله ای که من هستم بعد از اسکورت ماشینه است
مرحله Elizabeth Greene خیلی آسونتر از مرحله قبلیش بود!!
بدون یه بار مردن رفتمش!! :دی
فقط خیلی طولانی بود!!
ساعت 1:45 شب مرحله تموم شد!!
نقل قول:
مرسی بزرگوار
همیشه این مشکل هست
بعد این کار آسیبی به اسلوت های بازی یا یه هارد وارد نمیکنه ؟
نه دوست من.نقل قول:
چه آسیبی وارد کنه؟؟
خیالت راحت باشه.
بچه از هردوتون ممنونم
بازی جالیه از زمین زمان این یارو مریه بالا
اما این load کردن اذیت میکرد که با لطف شما حل شد واقعا مرسی بچه ها
دوستان جریان مشکل سیو چیه؟
من نمیدونم مشکل چیه؟
اما وقتی تو یه مرحله هستم CheckPoint میزنم و بعدش Saveمیکنم از بازی میام بیرون و دوباره برم تو سیوم اون مرحله رو باید از اول برم!!
مشکل سیو همینه؟
نه این که اصلا توی ذات این بازیه:31:تا یه مرحله رو تا تهش نری سیو نمیشه...نقل قول:
نه مشکل سیو این بازی اینه که اگه شما بخوای تمام این بازی رو زوی یه دونه slote بری ممکنه موقع لود به مشکل بر بخوری به خاطر همین بهتره سیوها روی چند اسلات پیاده کنی(مخصوصا همون اولش)...
آقایون خواهشا یک نفر سیو گیم بازی خودش رو برای من اینجا بزاره ..........
ممنون
بفرمایین!!
این سیو منه! :دی
دیگه آخرای بازیه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
جناب شما این سیو بازی که گذاشتی تا کجاش رفتی ؟ !
فکر میکنم تا وسطای بازی هست ! زیاد رفتی جلو ؟
ممنون
آره خیلی جلو رفتم!!
تقریبا آخرای بازیه!!
شما اطلاع نداری از کجا میشه سیو مراحل اول بازی رو گرفت ؟نقل قول:
آقا اگه مشکل شما سیو این ترینر رو دانلود کن تا اونجا که سیوت پریده با ترینر برو بعد ازش دربیا.نقل قول:
کد:http://www.fileden.com/files/2008/9/26/2116499/Trainers/Prototype_v1.0.0.1_Trainer.zip
من بالاخره ، تمومش کردم!
بازی جالبی بود ، فقط داستانش کمی گنگ بود ، باید توضیحات بیشتری می داد!
کلأ ارزش بازی کردن داشت!
من غول آخر بازی رو موندم همونجا روی کشتی نمیدونم چجوری باید بکشمش !؟؟ لطفا راهنمایی کنید
کار خاصی نباید بکنی. فقط باید بزنیش.نقل قول:
بعد از 1 مدت هم شمارش معکوس شطوع میشه که باید توی اون مدا بکشیش وگرنه میبازی.
1 کم سخته ولی چند بار امتحان کنی میشه.
اصلا راه نمیده من بزنم باید Blade بزنم یا سالحه دیگه ای آخه من همش با بلید میزنم خیلی رفتم ولی اصلا نمیشه !:41:نقل قول:
من خودم با بلید زدمش.نقل قول:
وقتی که از قدرتش استفاده میکنه. همون که کلی بند از بدنش میاد بیرون و دهنت رو سرویس میکنه.
جا خالی بده بعدش رو luck کن با tab بعدش بپر هوا با بلید بزن تو سرش بعدش هم تند تند بزنش.
البته باید اون قدرت رو گرفته باشی که با بلید از توی هوا بزنی
مگه تو اون ثانیه شمار چند بار از این کار ها انجام میده که من بزنمش ! اشکمو در اورد ! من تا اون موقع که ثانیه شمار مشه میزنمش ولی از اون به بعد دیگه نمیتونم ! یعنی نمیشه ! ده بار رفتم ولی اصلا نمیشه !