پوشه ها و فایلها مهم نیستند فقط دیتا بیس مهمه چون همه چی اونجاست میتونی فقط دیتا بیس رو ایمپورت کنیدنقل قول:
چقدر سوالا تکراری شدن این چند روزه
Printable View
پوشه ها و فایلها مهم نیستند فقط دیتا بیس مهمه چون همه چی اونجاست میتونی فقط دیتا بیس رو ایمپورت کنیدنقل قول:
چقدر سوالا تکراری شدن این چند روزه
درسته.نقل قول:
اما بعد از فعال کردن از تو اون قسمت دیگه اصلا تو هیچ کدوم ازلیستها نیست.
خوب این دلیلش اینه که شما قسمتش رو انتخاب نمیکنی اول باید ماژول رو از لیست غیر فعال ها ویرایش کنی یعنی بری تو ویرایبش مکان ماژول رو انتخاب کنی و از اونجا فعال کنی
jشکر اینجوی فعال شد.
اما به غیر از اولی که در صفحه اصلی فعالش کردم بغیش که فعال شده را نمیتونم ویرایش کنم.
به این طور که رفتم توی سی پنل و و static.html اونا را ویرایش کردم.
همونطور که میخواستم شد.
اما الان که لینک اون صفحه را به صورت دستی به نوشته توی بلوک میدم اون صفحه را باز میکنه اما دیگر تو نیوک نیست یعنی لیست کناری و بنر بالا و ... هیچ کدوم دیگه نیستند و فقط اون صفحه html نشون داده میشه.
اما اون یکی که توی صفحه اصلی فعاله اینطور نیست.
باید چیکار کنم که بقیه هم مثل اون قبلی بشند.
سلام اقا محمد
1. من نرم افزار انجمن (smf) رو دانلود کردم میشه به جای فرومی که توی نیوکه گذاشت.
2. بعدش میشه کاربری که توی سایت عضو میشه توی انجمن هم عضو بشه
ممنون
برا دومیش معلومه که باید دیتابیسهای هر دو یعنی انجمن و نیک ادغام بشه که به نظر کار خیلی سختی میاد , فکر نکنم به این راحتیها شدنی باشدنقل قول:
ممنون عزیزمنقل قول:
حالا یکی بگه چه جوری باید این کار رو انجام داد؟
والا من میخواستم این کارو با وی بولتین و کامرس بکنم که نشد.نقل قول:
میریزه گل هم.
راستی شما با اون استاتیک پیج کار کرده ای اون جواب مارو بدی.
خیلی لنگم عزیز
بله عزیزنقل قول:
اول : پوشه ی صفحات استاتیک رو به هر اندازه که می خوای با نام های مختلف کپی می کنی.
مثلا : Static_Page 1 و Static_Page 2 و .... یا هر چیز دیگه که خودت می خوای
دوم : همون طور که محمد اقا گفتند از قسمت مدیریت سایت میری توی ماژول ها.
در قسمت ماژول های غیر فعال درست سمت چپ مشخصات ماژول های صفحات استاتیک لینک ویرایش هست روی اون کلیک کن.
((((یادت باشه قبل از فعال سازی ماژول ها)))))
سوم : وقتی صفحه ی ویرایش باز شد کارای زیر رو انجام بده
1. توی فیلد اول میتونی اسمی برای صفحه ی ایجاد شده انتخاب کنی تا توی منوی اصلی اونا نشون بده
2. توی فیلدی که اسمش نمايش در بلوك ماژولها هست باید بله رو انتخاب کنی
3. فیلد سوم خالی باشه
4. فیلد شاخه باید یکی از شاخه ها رو انتخاب کنی
5. این فیلد هم که سطح دسترسی رو تعیین میکنه
بعدش هم دکمه ی ذخیره ی تغیرات رو بزن و خارج شو.
این برای همه ی ماژول ها یکی هست.
امیدوارم کارت حل بشه.
راستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما اصفهانی هستید؟
سلام اقا محمد
من از نو فایل های زیپ شده ی نیوک رو ریختم
بعد وقتی می خوام نصب کنم این ارور رو میده.
یعنی چی؟کد:FATAL ERROR: register_globals is disabled in php.ini, please enable it!
باید چی کار کنم؟
من از همینش می ترسیدم. حوصله ی این کارا رو ندارم
آقا محمد ببخشید درست شد
دستی وارد کردم تموم شد
ممنون از کمک هات
بله عزیز من اصفهانیم.
از نوشتنم هم معلومه؟
اما یه سوال دیگه !
من تموم منوها و بلوکها را غیز فعال کردم به غیر از اون بلوک html که خودم درستش کردم.
برای دسترسی داشتن به اون استاتیک پیج باید منوی اصلی حتما فعال بشه.
دوباره سلام.
تموم مشکلاتم ماله این بود که منوی اصلی را غیرفعال کرده بودم.
اما الان توپ توپ شد.
از همگی متشکرم.
یه سوال دیگه.
چطوری میشه تایتل صفحات را عوض کرد.
مخصوصا همون صفحات استاتیک پیج.
نقل قول:
اقا منظورت از تایتل صفحات کدوم قسمتشه؟
سلام
من توی قسمت دریافت فایل چند تا فایل برای دانلود گذاشتم ولی تو قسمت دریافت وقتی روی لینک موضوعات کلیک میکنم تا دانلود کنم ارور زیر رو میده
کد:
Not Found
The requested URL /downloads-cat12.html was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.2.9 (Unix) mod_ssl/2.2.9 OpenSSL/0.9.7a mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at www.just4u.ir Port 80
اقا درست شد
اشکال از فایل .htaccess بود.
پاک کردم دوباره کپی کردم درست شد.
همون بالای بالا.نقل قول:
روی خط آبی سمت چپ کنار لوگوی بروزرتون.
عنوان صفحات.
خوب از تنظیمات سیستم میتونی عنوان رو عوض کنی
میبینید خوشم میاد راه افتادید میبینید که اگه قبل از هر سوالی یه کم فکر و جستجو کنید خیلی راحت به خواسته هاتون دست پیدا میکنید
تو صفحاتی که استاتیک پیج هستند توی عنوان فقط اسم سایتی که توی تنظیمات تعیی کردی نشون داده میشه در صورتی که من میخوام دستی بهش بدم و اینو نمیشه از تو تنظیمات مشخص کرد
فکر کنم با کدهای html بتونی درستش کنی.
من توی کدهایی که داشتم سر زدم ولی نداشتم.
یه سر توی انجمن های صفحات استاتیک بزن شاید باشه.
آخه فقط همون <title> </title> هست برای این کار که اینم کار نمیکنه
آدرس مدیریت (نیوک ) را می خواهم :
کد:www.-----------.com/admin
ممون
admin.php بزن.
خوب از ویرایش ماژولها میتونی عنوانش رو انتخاب کنی
اینم ادرس مدیریت نیوککد:www.siteshoma.com/admin.php
عنوانش را اونجا تعیین کرده ام اما بالای صفحه اعمال نمیشه و فقط توی منوی اصلی اسمش میاد.
یه سوال دیگه توی خبر که خبر وارد میکنیم خبرها وارد نمیشند و صفحه سفید نشون میده.
سلام :
ممنون از بابت ادرس :
یه خواهشی از محمد عزیز و دوستانی که می توانند کمک کنند دارم .
به هر جا رفتم نشد و نتوانستم به جواب دست پیدا کنم . تنها مشکلی که من در مورد نیوک دارم و به خاطر همان مشکل سایتم رو به تعطیلی کشانده . نتوانستن در درست کردن یک منو آرشیو میباشد .
از هر کسی پرسیدم گفت که " با فرانت پیچ می انید یا ماژول منو را نصب کند " دریغ از این که یکی راهنمایی کنه .
من از دوستان و یا از محمد جان خواهش می کنم که این مشکل من را با یک راهنمایی در مورد چگونه ساختن " آرشیو موضوعی " در طریق فرانت پیچ کمکم کنند . لطفا
ممنون میشم از دوستان
خب توی اون منوی آرشیو چند تا گزینه میخواهی بزاری؟
چی توش فعال باشه و محتویاتش چیه؟
حتما گنگ توضیح میدی که کسی نمیتونه کمکت کنه!
ممنون از جوابتان :
من می خواهم این منوم دارای شاخه های " نرم افزار " ( زیر شاخه های : کاربردی و آموزشی ) . " موسیقی " ( زیر شاخه های : پاپ و سنتی ) .
بازم تشکر
سلام
ميگم چه جوري نيشه بلوك آمار كاربران رو خلوت كرد مثلا قسمت هاي بيشترين تعداد آنلاين و وضعيت آنلاين ها و اعضاي آنلاين و عضويت رو حذف كرد
بازم ممنونم
بلوک برای اینایی که خواستید هست
چرا خبرها بعد از ارسال نمایش داده نمیشند.
حتما ماژول اخبار تو صفحه اصلی فعال نیست ماژول اخبار رو باید برای صفحه اصلی ویرایش کنیدنقل قول:
اتفاقا تو صفحه اصلی فعاله.
با سلام
من فایل زیپ شده نیوک رو آماده کردم و 100 مگابایت هم هاست و دامین تهیه کردم و خریدم
اما نمی دونم چرا وقتی file manegar رو باز میکنم و upload می کنم تا 60 درصد می یاد اما دیگه گیر می کنه و ادامه نمی ده !!!
دوما می خواستم بدونم کجا باید فایل زیپ شده رو قرار بدم .
ممنون می شم بهم کمک کنید ؟
خوب شاید cpanelet مشکل داره یا مشکل کانکشن دلایل زیادی میتونه داشته باشه
شما میتونید از طریق ftp اپلود کنید براحتی
سلام و ممنون
چطوری می تونم از ftp استفاده کنم و کجا باید برم .
ممنون می شم اگه بیشتر راهنماییم کنی .
یک موضوع دیگم اینه که هر وقت که ناقص نصب می کنم یک مقدار به حجم استفاده شده cpanel ام افزوده می شه آیا راهی هست که همه اینا رو پاک کنم .
الان 0.57 مگابایت پر شده !!!!!
نقل قول:خوب از cpnel ftp هست میتونی از اونجا تنظیماتش رو ببینی یا اینکه با نرم افزار cute ftp یا یه نرم افزار دیگه وصل بشی راحته اگر نرم افزارش رو داری یه تستی بکننقل قول:
اونی که میگی اضافه میشه پهنای بانده یا استفاده از فضا؟
اگه پهنای باند رو میگی که کاری نداره از فضا خوب معمولا با پاک کردن فایل کم خواهد شد ولی همون لحظه کم شدنش نشون نمیده یه من طول میکشه تا اونجا نشون بده که کم شده
سلام.
اون اخباره رو درستش کردم.
الان اگه میشه در مورد اون متا تگه توضیح بده.
چرا اینطوریه.
چطوری میتونم برای هر صفحه متاتگ جداگونه بزارم.
Salam
man ba komake shoma va barname ftp sito upload kardam va jadavelesho ham avordamo baqiye kara ro anjam dadam
ama vaqti mikham install konam yani adrese sito mizanam in peyqamo mide
Not Found
The requested URL /install.php was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
--------------------------------------------------------------------------------
Apache/2.2.9 (Unix) mod_ssl/2.2.9 OpenSSL/0.9.8b mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 mod_jk/1.2.25 Server atPort 80کد:www.tayebin-kosar.com
adrese site hamhastکد:www.tayebin-kosar.com
man har chi minevisam in peyqamo mide chi kar bayad anjam bedam ?
mamnoon