آقا سیستم من تو لودینگ اولش ریستارت می کنه!
سیستمم نمیکشه یا ویندوزم مشکل داره؟
سیستم:
amd x2 3800
vga 7300
ram 2*512
Printable View
آقا سیستم من تو لودینگ اولش ریستارت می کنه!
سیستمم نمیکشه یا ویندوزم مشکل داره؟
سیستم:
amd x2 3800
vga 7300
ram 2*512
براي منم همين مشكل رو داشتنقل قول:
بايد كارتت رو اپديت كني تا درست بشه
+
كيفيت بازي رو روي low قرار بده :46:
اقا من زدم ایم مجسمه ی بزرگ د راومد و چلوش کلی مجسمه دیگه در اومد که از دهانشون آتش در می اومد و تا وقتی که رسیدم از در وارد شدم بسته شده بود چی کار کنم؟؟؟
کد:http://i36.tinypic.com/2d8s492.jpg
دوستان من هنوز توی مرحله جنگل گیریدم......
دیگه مغزم نمیکشه........
اون مجسمه بزرگ که 4 تا دست داره رو دست چپش رو اوردم پایین اما برای دست راستش باید از یه میله که به دست یه مجسمه کوچک هست آویزون بشم که دست بیاد پایین اما وقتی می پرم پایین دست میره بالا......
دورو برم هم یه چیز شبیه زندان کوچک آهنی هست.....نکته انحرافی اینجا چیه ؟؟؟
کلا منم اون مرحله موندم.
هر چی صبر میکنم جگوار ها حمله نمیکنند (طبق گفته شما باید حمله میکردند)
مهم نیست که ادامه مرحله رو برم ؟ یعنی حتما باید حمله کنند یا نه ؟
میگن گاهی اوقاتم هوش مصنوعی بالا دردسر میاره ! اینام صداشون میاد , خودشون نمیاند !
.منم اینجا گیر داشتمنقل قول:
ا در اینجا زنجیر رو می گیری و تند تند دگمه e رو میزنی. به همین راحتی و به سرعت رد میشه.
خوب! نشون میده که شما برای رد شدن از دروازه زیر زمینی تاخیر داشتین.نقل قول:
به سمت معمای تقویم دیگه رفته و بعد از کشیدن دسته خارج از دایره به سر جای خودش, بلافاصله با موتور از دروازه زیر زمینی رد بشین...
بعد از اینکه از میله آویزون شدین و وزنه به بالا کشیده شد, بلافاصله مکعب آهنی رو به زیر وزنه بکشونین...نقل قول:
راستی جریان اون الماس پایینی چیه و باید باهاش چیکار کرد ؟
منم آخر بازی گیرم اومد فردا نصب میکنم بازی میکنم خیلی تو کفش بودم
تو کفش نباشی بهتره چون بازیه سریشیه و حالتو پای کامپیوتر میگیره.......:31:نقل قول:
سلام من تو این مرحله موندم همون معبدی که باید جمجمه رو پیدا کنی داخل معبد اومدم ولی نمیدونم باید کجا برم هنوز هم جمجمه رو پیدانکردم لطفا کمکم کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بالاخره بازي تمام شد ...در كل بازي جالبي بود......طبق معمول نشون داد كه بازي ادامه دارد.....................
اتفاقا من عكس شما گير كردم . يعني من اون دستي رو كه شما نتونستيد بياريد پايين اوردمش پايين ولي اينكه اون يكي دستش رو چه جوري بيارم پايين موندم. اگه ميشه راهنمايي كنيد . در ضمن من بايد با اون دو تا مجسمه پايين كه باد بزن دستشونه و قابل حركتند چيكار بايد بكنم؟نقل قول:
دوستان من هنوز توی مرحله جنگل گیریدم......
دیگه مغزم نمیکشه........
اون مجسمه بزرگ که 4 تا دست داره رو دست چپش رو اوردم پایین اما برای دست راستش باید از یه میله که به دست یه مجسمه کوچک هست آویزون بشم که دست بیاد پایین اما وقتی می پرم پایین دست میره بالا......
دورو برم هم یه چیز شبیه زندان کوچک آهنی هست.....نکته انحرافی اینجا چیه ؟؟؟
وقتی تونستی دستهای مجسمه رو بیاری پایین و اون الماس ها رو بذاری تو دستش بر حسب نورها اون مجسمه های زن های بادبزن بدست رو جابجا می کنی تا نور بیفته رو اون مجسمه زیری و راه شما باز بشه
ممنون x_fashist_x جان . ولي من نميدونم اون يكي دستش رو چه جوري بيارم پايين يعني راهي براي رفتن به اون طرف ديگه رو پيدا نكردم . اطراف اون قسمت رو خوب نگاه كردم كه يه حلقه براي بالا رفتن مثل اون طرف داشت ولي به ديوار چسبيده بود و نتونستم ازش استفاده كنم . حالا ميتوني بگي چطور بايد برم اونطرف ؟
بعد از اینکه دو جواهر رو سر جای خودش قرار گرفت باید به پایین محوطه برین و مجسمه های متحرک رو طوری تنظیم کنین که نور ها پس از برخورد به اونها به منشور جلوی دایره و نهایتا به سر مجسمه شیوا برخورد کنن.نقل قول:
تو همین تصویر (با اینکه کوچیک بود) کمی به سمت چپ حرکت و بعد قلاب رو به طرف حلقه طرف دیگر پرتاب کنین. بعد ار قفل شدن در همون وضع به سمت راست حرکت کنین تا سنگ بالای سکو به کف محوطه سقوط کنه تا راه رسیدن به جمجمه باز بشه...نقل قول:
سلیمان جان! وقتی که به دنبال دو تا جواهر میری و راه رو بر میگردی از مقابل ترازوی سمت چپ مجسمه شیوا سر در میاری نه اون طرف! بعد از جا به جا کردن ترازوی سمت چپ حلقه چسبیده به دیوار رو با قلاب میکشی و بعد آویزون میشی و دوباره به پاییین محوطه میری. بعد از رسیدن به پایین در حالی که حلقه طرف دیگر رو نیگاه میکنی قلاب رو پرتاب کن و بعد ترازوی سمت راست مجسمه شیوا رو تنظیم و جواهر رو سر جای خودش قرار بده...نقل قول:
اون طور که تو گفتی پس باید سمت راست مجسمه باشی! که نمیدونم از کجا تونستی به اینجا برسی... چون راه برگشت به این محوطه بالا فقط از طرف چپ تعریف شده نه راست.
من فقط همین برداشتتون رو موندم از کجا نتیجه گرفتید که ادامه دارد ؟؟!؟!؟!نقل قول:
البته تام رایدر که کلا ادامه دارد:27: ولی از کجاش نتیجه گرفتی که می ماند ؟
هوس یه بار دیگه کمک
اینجا گیر کردم
جایی که پل شکسته و باید قسمت قسمت رد بشی بیای اینور
همشونو امدم قسمت اخر گیر کردم
عکس اول
کد:http://i33.tinypic.com/20p4gt4.jpg
عکس دوم + هر چی میپرم نمیگیرهکد:http://i33.tinypic.com/20p4gt4.jpg
اون زنجیرهای بالای سرش هم برعکس حرکت میکنن
کد:http://i37.tinypic.com/j7wc5s.jpg
راستی تو همون جا یه غول نیم وجبی هم کشتم که این عکس سرش هستشکد:http://i37.tinypic.com/j7wc5s.jpg
کد:http://i34.tinypic.com/11917ba.jpg
هوس جان بزار از اول بگم که چیکار کردم. من وقتی به اون محوطه دو تا مجسمه رسیدم اول رفتم طرف راست و یه میله رو سر جاش قرار دادم و بعد به وسیله اون میله خودمو به بالای اون قسمتی که باید یه میله دیگه رو از یه زنجیر در بیارم تا طناب ازاد بشه رسوندم و همین کار رو هم کردم . و بعد رفتم طرف چپ و از دیوار خودمو به اون قسمت دیکه رسوندم و به وسیله اون طفتنگ قلاب دار یه حلقه رو برای رها کردن طناب از جاش در اوردم و بعد برگشتم به اونجایی که باید اهرم رو بکشم رسیدم و با کشیدن اهرم اون قسمت ریزش کرد و لارا افتادایین که در این حالت تصویر اهسته میشه و من فورا خودمو به اون قلاب اویزان کردم و به اون محوطه پایین رفتم و بعد از کشتن چند سوسمار به طرف راست رفتم و اون دست مجسمه رو پایین اوردم. حالا بگید من باید کجا میرفتم که نرفتم؟نقل قول:
اون طور که تو گفتی پس باید سمت راست مجسمه باشی! که نمیدونم از کجا تونستی به اینجا برسی... چون راه برگشت به این محوطه بالا فقط از طرف چپ تعریف شده نه راست.
در حال گرفتن همون زنجیرهایی که بر خلاف جهت حرکت میکنن باید کلید e رو برای سریع حرکت کردن بزنین.نقل قول:
اهان! حالا شد! وقتی به محوطه پایین میرسی فقط دو راه دیده میشه که هر دوش به یه مسیر منتهی میشه... به یه محوطه بزرگ میرسی و دو تا جواهر رو پیدا میکنی بعد راه رو بر میگردی ولی نه از همین مسیر بلکه از مسیر سمت راست محوطه بزرگی که جواهرات رو پیدا میکنی... در نهایت از محوطه بالا, سمت چپ مجسمه بزرگ شیوا سر در میاری...نقل قول:
بازی رو تموم کردم
اخ عجب حالی داد
در اخر دو تا ترلر از بازی باز میشه {شاید قبلا باز شده باشه} که تو فیلم داستان رو تعریف میکنه که اون صحنه اخر بازی جایی هستش که لارا با مادرش اونجا هستن و لارا اون اهرم رو میشکه و بقیه ماجرا
یا چرا خونه لارا منفجر شده بود
در اخر بازی یه چیزی نوشت معنیش چی بود
to kyne
کین کی بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اون دو تا تریلر از قبل باز بودند...نقل قول:
تریلر اول که خلاصله داستان Tomb Raider: Legend و Tomb Raider: Anniversary رو نشون میداد.
تریلر دوم که آتش سوزی عمارت Lara رو بدست همتای Lara یعنی Doppelganger رو نشون میداد که بعد از نمایش اولیه تریلر همه فکر کردند که این کار رو خود Lara انجام داد.
اما در قسمت Credits ... عبارت To Kyle
Kyle Mannerberg
یکی از طراحان اصلی شرکت Crystal Dynamics که بر روی بازیهای Tomb Raider Anniversary, Tomb Raider Legend کار کرده بود و همچنین بازی Legacy of Kain: Defiance را در کارنامه خود داشت در تاریخ 29 دسامبر 2007 فوت کرد. او زمان مرگ 29 ساله و بر روی پروژه Tomb Raider: Underworld مشغول بود.
کارنامه کاری Kyle Mannerberg
Lara Croft Tomb Raider: Anniversary (2007), Eidos Interactive Ltd.
Lara Croft Tomb Raider: Legend (2006), Eidos, Inc.
Tomb Raider: Legend (2006), Eidos, Inc.
EVE Online (2003), THQ Entertainment GmbH
Legacy of Kain: Defiance (2003), Eidos, Inc.
Dead to Rights (2002), Namco Hometek Inc.
Pac-Man World 2 (2002), Namco Hometek Inc.
Ms. Pac-Man Maze Madness (2000), Namco Limited
Pac-Man World (1999), Namco Limited
سلام بچه ها
آخرش رد کردم مرحله اون تاریخ ها رو
سر این که زمان بسته شدن دروازه کم بود سه چهار دفه رفتم تا تونستم
چک پوینت بعد از رد شدن از دروازه رو میگذارم ک دوستان اگه خواستند استفاده کنند
این دقیقا سیو این مرحله هست:
Southern Mexico - 05
The Midgard Serpent
لینک دانلود:
کد:http://hamedkhatar.persiangig.com/other/tomb%20save%20tarikh/Eidos.rar
سلام من تو این مرحله گیر کردم همونجایی که اگه بری توی آب میمیری اون تکه سنگ رو هم برداشتم همونایی که دوتاش روی دستکش هستن این آخری رو هم روی کمربندش گذاشتم اون ستون رو جابه جا کردم ولی الان نمیدونم چه طوری باید برم بالا لطفا کمکم کنید
بايد به وسيله ي طناب مغناطيسي كه به دهن مجسمه ي مار هست بري بالا ، فقط بايد سريع باشي چون با اين كار آب مياد بالانقل قول:
سلام
من در رد کردن مراحل تومب رایدر بسیار عالی هستم و تا به حال از هیچ کسی کمک نگرفته ام ولی شرمنده شدم از گیر کردن در معبد underworld در مکزیک.
اقایان وخانمهای محترم من تومب رایدر را در یک روز به مکزیک رسوندم ولی در معبد گیر کردم لطفا کمک کنید.
در معبد دکمه ای هست که در کنارش دو مجسمه از نوع همون سر داره که باید سرشو بزاری تا کار کنه و در جلوتر مرده های سر چوب و در نهایت پل چوبی که باید درست بشه تا با موتور بپریم ولی حالا کسی هست الان بهم بگه چطور باید اینجا رو برم نه دکمه ای هست نه از در و دیوار بالا میره فقط رعد و برقه و ستونهای به شکل صورت ..................منتظرم ممنون
دقیقا منظورت کجاستنقل قول:
تو اون کله رو پیدا کردی
ساعت رو تنظیم کردی
یا در معبد رو باز کردی
یه عکس بزار
اون پل چوبيه رو بايد به اين طريق درست كني : از ميله هايي كه به ديوارش آويزون هست ميپري روي لبه ي ديوار كه درواقع يك كليد هست ، پل به حالت طبيعي در مياد و شما ميتوني با موتور از روش بپري ;)نقل قول:
اگه منظورتون اینه که دقیقا به اولین شکاف رسیده باشین و سکوی پرش پایین باشه, متاسفانه با یکی از باگ های بازی رو به و شدین که از طرف سازندگان تایید شده. برای حل این مشکل, از ترینر بازی بایستی استفاده کنین.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
ولی من این سکو رو با پریدن رو سکو و اوردمش پاین
سلام از لطف همگی دوستان متشکرم من امروز بازی رو تمام کردم
موفق باشید
بله ، ولي اون سكوي اول نبود ، سومي بود .نقل قول:
اگر سكوي اولي منظورشون باشه يك باگ هست :46:
manam hamin ja gir kardam ye chi shabihe saat hasesh ke bayad roye kalash ye sar bezari ta harkat kone bad daste aghabio becharkhoni ta 3ta alamata ro ham bioftan bad yeki dige hastesh daghighan on taraf ke sare mojasame ro khodesh hast vali disgire poshtie nisesh ono az koja bayas peida konam lotfan komakam konid
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
sharmande finglish neveshtam farsi sazam kar nemikone majbor shodam be bozorgie khodeton bebakhshid
سلام
من مرحله مکزیک رو کاملا رد کردم اومدم تو اون قسمت برفیه
خودم رو رسوندم اون پایین بعد از اون برجه رفتم بالا حالا سه تا نور به زمین تابیده شده
آیا همین سه تا درسته یا باید بیشتر باشند؟
و اینکه در آخر بگید من باید چکار کنم تا این در باز شه؟
اینم عکس:
ممنونکد:http://hamedkhatar.persiangig.ir/image/P30world/TOMB%20NOOR.jpg
سلام به همه بالاخره ماهم گرفتیم و داریم بازی میکنیم یه دوساعتی میشه شروع کردم خیلی جالب شده حرکتهای خیلی قشنگی بهش اضافه کردن یه حرکتی داره از رو مانع میپره کلی کیفور میشم با اون حرکت گرافکشم در حد عالی هستش معما هاشم بدک نیست حالا برم ببینم کجا گیر میکنم بیام بپرسم :دی
چیز جالبی که اینجا دیدم اکثرا میگن تموم کردن ولی بیشتر هو.س کمک میکنه :دی
موفق باشین
بايد 4 تا باشهنقل قول:
رديف سوم رو يادتون رفته درست كنيد انگار! بين دوم و چهارم فاصله هست!
اون اسكلت رو كم داره ، محوطه اي كه بايد اسكلت رو پيدا كنيد نزديك همونجاست ، با موتور يك دوري بزنيد راحت پيداش ميكنيدنقل قول:
manam hamin ja gir kardam ye chi shabihe saat hasesh ke bayad roye kalash ye sar bezari ta harkat kone bad daste aghabio becharkhoni ta 3ta alamata ro ham bioftan bad yeki dige hastesh daghighan on taraf ke sare mojasame ro khodesh hast vali disgire poshtie nisesh ono az koja bayas peida konam lotfan komakam konid
آقا من اینجا گیر کردم چه کنم؟؟؟؟
رفتم روی اون میله آویزون شدم بعد دهن اون مجسمه بسته شد آب رفت پایین بعد وقتی می خوام برم طبقه پایین وقتی به اون قلاب زیر مجسمه رو می گیرم تاپ می خورم دهنش باز می شه و آب می اد بالا و میمیرم
کد:http://i38.tinypic.com/9usnlz.jpg
همون روبروتو برو پایین ستون رو دور بزن (البته قبل از ریزش) بعد باید بری دهن اونیکی مارم ببندی تا اون مواد تا ته فرو کش کنه بعد بری از دل اون غول بی شاخ و دم یه کمربند ایمنی ورداری و ....
یه سه ساعتی بازی کردم ولی هنوز تموم نشده خیلی بازی سرتقیه یاد تام رایدرای پلی یک افتادم یه ماه میشستی تموم نمیشد :دی
چی میگی ؟؟؟؟نقل قول:
یه سه ساعتی بازی کردم ولی هنوز تموم نشده خیلی بازی سرتقیه یاد تام رایدرای پلی یک افتادم یه ماه میشستی تموم نمیشد
شرط میبندم تا 10 ساعت بعدش هم بری تمومش نمیکنی پشت سرهم
بابا تامب رایدر هست علف که نیست
معما داره
انیشتن باید حلش کنه :31: