ممنون از شمانقل قول:
اونوقت اي پي DNS رو چي بايد بدم؟؟ااي پي مودم؟؟اخه لان چون شبكه دومين هست اي پي DNS همه كلاينتها اي پي server هست.
ممنون ميشم توضبح بفرماييد.
Printable View
ممنون از شمانقل قول:
اونوقت اي پي DNS رو چي بايد بدم؟؟ااي پي مودم؟؟اخه لان چون شبكه دومين هست اي پي DNS همه كلاينتها اي پي server هست.
ممنون ميشم توضبح بفرماييد.
خب اینکه به DNS کاری نداره.نقل قول:
رنج IP که توی DHCP مشخصه ، تنظیم میکنی که آیپی DNS و Default Gateway که همون آیپی مودم هست رو هم به کلاینتها بده.
خب در اين صورت ديگه كلاينتها نميتونن دومين رو پيدا كنند.چون از طريق اي پي DNS دومين رو ميشناسن.درسته؟نقل قول:
تو به سرور که کاری نداری که بخواد آی پی DNS عوض شه.نقل قول:
ببخشيد من يكبار همه چي رو مرور ميكنم.نقل قول:
مودم رو وصل ميكنم به سوييچ.
روي dhcp ست ميكنم كه اي پي dns و dg كلاينتها رو بده اي پي مودم؟
شما فرموديد كه من به سرور كاري ندارم..منظورتون چيه؟؟وقتي كلاينتها ميخوان به اكتيو دايركتوري لاگين كنن بايد دومين رو بشناسن و دومين رو از طريق اي پي dns ميشناسن اگه اي پي dns عوض شه كه ديگه نميتونن به دويمن لاگين كننن؟؟
ميبخشيد اگه منظور شما رو درست متوجه نشدم..
درست میگی. فقط من گفتم IP مودم رو بزار Default Gateway. نگفتم DNS رو عوض کنی که! DNS همون IP سرور هست.نقل قول:
اقا ممنون شرمنده من منظور شما رو درست متوجه نشده بودم الان ملتفت شدمنقل قول:
فقط يه ابهامي دارم..حالا كلاينتها بدون اي پي dns اينترنتي چطوري ميتونن به سايتهاي اينترنتي دسترسي داشته باشن مثلا اگه من روي يه كلاينت بزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين ادرس چطوري ميخواد به اي پي تبديل شه؟
آهان ، خب اینجا اول میره از DNS خودت که همون سرورت هست میپرسه که آقای DNS شما IP ینقل قول:رو داری ؟ میگه نه ندارم اما واستا الان واست میپرسم.حالا چون خود سرور به اینترنت وصله میره و درخواست تو رو Forward میکنه به DNS های معروف اینترنت و بعد جواب رو از اونا میگیره و به تو برمیگردونه.کد:www.google.com
پس لازم نيست من برم روي خود dns server ، جنرال فوروارد تعريف كنم؟خودش اتوماتيك ميره ميپرسه؟نقل قول:
نه خودش Root Server داره اما حالا تو هم برو 4.2.2.4 یا یک DNS دیگه که ISP توصیه میکنه رو دستی تو لیست Forward بزار.نقل قول:
ممنون از راهنمايي شما
ما یک شبکه داریم به این صورت که :
ADSL به وسیله یک مودم معمولی به یک هاب وصل می شود و از اون هاب به تعدادی کلاینت که آی پی دستی دادیم اینترنت داده می شود که تا اینجای کار هیچ مشکلی وجود نداره و نیازی هم به این قسمت نداریم .
ما از این هاب به یک سرور که ویندوز ایکس پی هستش اینترنت رسوندیم و از یک کارت شبکه دیگر موجود بر روی سرور(سرور ما دوتا کارت دارد) وصل کردیم به یک هاب جداگانه دیگر و از اون دو خروجی گرفتیم برای دوتا اکسس پوینت حالا ما می خواهیم از طریق اکسس پوینتها اینترنت به مشتری بدهیم یعنی هرکسی که نیاز به اینترنت بی سیم داشت بتونیم بهش یوزر و پسورد جداگانه بدهیم بهترین روشی که پیشنهاد می کنید چیست؟
خودم از CCproxy استفاده کردم واحساس هم میکنم که تا حدودی میتونه مشکل را برطرف کنه ولی وقتی از کلاینتها می خواهم به سرور وصل بشم یوزر و پسوردی که تعریف کردم را نمیشناسه و وارد نمیشه ! چندینبار هم تست کردم نشد که نشد
آدرس آی پی : 192.168.1.2
گت وی وآی پی مودم: 192.168.1.1
دی ان اس : 4.2.2.4
آی پی اکسس پوینتها :192.168.2.1
همچنین بهترین حالت تنظیم کردن کانکشنها و کارت شبکه های موجود در سرور مورد نظر از لحاظ شیر کردن اینترنت و آی پی دادن در نرم افزار CCproxy چی هستش چون اگر کانکشن ورودی را شیر کنم استفاده از نرم افزار بی اثر میشه اگر شیر نکنم وایرلسها بدون اینترنت میشن-گیج شدم بخدا نمیدونم دارم کجا اشتباه می کنم!! با تشکر.
خیلی ممنون از کمکی که کردید...
یعنی هیچکسی نیست جواب بده
با نام خدا و سلام
دوستان من یه مودم وایمکس ایرانسل و یم مودم linksys wag120n دارم حالا می خام این اینترنت وایمکس را هم بین سه تا کامپیوتر و هم به صورت wifi شیر کنم ولی نمیشه:41:
حالا می خام هر کی بلده منو راهنمایی کنه:10:
با سپاس :40:
امیدوار هستم که دوستان کمکت کنند شاید البته
با عرض سلام خدمت دوستان
من دوتا pc دارم که با مودم modem router tp-link TD-W8901G بهم وصلند البته با کابل کراس ویه لپتاپ دارم که با وایرلس به مودم وصله وهرسه باهم به اینترنت وصلند.اولا من از شبکه هیچی سردرنمیارم ومیخام این سه تا سیستمو با هم شبکه کنم والبته اینترنتشون وصل باشه .و هاب وسوییچ ندارم.
اساتید محترم بنده چکار باید بکنم؟
البته روی pc اصلیم دوتا ویندوز xp و seven دارم ورو اون pc یه xp ولپتاپم seven نصبه
کسی نیست جوابمو بده
سلام.
دوستان یه راهنمایی می خواستم .
من در یک شرکت سروری دارم که nttac plus روی آن نصب شده و کلاینت ها با vpn زدن به سرور اینترنت می گیرند. حال اگر من از یکی از کلاینت ها بخواهم اینترنت رو روی گوشی موبایلم داشته باشم چه کاری انجام بدم. ضمناً در کلاینت مورد نظر کارت وایرلس usb دارم.
دوستان من تمام تنظیمات رو انجام میدم، آی پی ها رو به دو تا کامپیوتر میدم و شبکه برقرار میشه اما موقعی که میخوام شیرینگ اینترنت رو انجام بدم ،وقتی شیرش می کنم پیغام میده آی پی شما از الان عوض میشه و به 192.168.137.1 تغییر میکنه(یعنی همون کامپیوتر اول ) .
خب از این به بعد دیگه کامپیوتر دوم که آی پی اون 192.168.0.2 بوده و default gateway اون Ip کامپیوتر اول یعنی 192.168.0.1 هست ، با تغییر ip کامپیوتر اول چطوری میتونه اونو بشناسه؟؟؟؟؟ بعد از شیرینگ تست کردم دیگه کامپیوتر دوم کامپیوتر اول رو نمیشناخت! کامپیوتر اول ویندوز 7 داره و دومی اکس پی. دوستان لطفا راهنمایی کنن که بد جوری گیر افتادم.:41:
خب بعد اینکه شیر کردی IP سیستم اول رو تغییر بده و همون 192.168.0.1 کن.نقل قول:
خب اگه اینکار رو بکنم که دیگه اینترنت شیر نمیشه که!نقل قول:
چرا اخه به IP ربطی نداره که شما شیرینگ رو در کارت شبکه فعال میکنی بعد IP رو عوض کنی باز شیرینگ فعاله!نقل قول:
2تا کامپیوترو از طریق وایرلس به هم وصل میکنی؟
نه با کابل کراس به هم وصلن.کابل کراس هم سالمه.نقل قول:
این چیزی که شما گفتی رو من تست کردم بعد از فعال شدن شیرینگ کانکشن پیغام میده که ip شما به 192.168.137.1 تغییر خواهد کرد اگر کامپیوترهای دیگر شما static ip address دارن اونها روی اتوماتیک ست کنید .
خب منم رو اتوماتیک گذاشتم که راحت اینترنت شیر شد و انتقال فایل هم بین دو تا کامپیوتر انجام شد. یعنی نمی تونیم بیایم ip رو بعد از شیر دوباره تغییر بدیم و بکنیم همون 192.168.0.1 البته تستش کردم که دیدم نشد ، میگم شما هم یه تست بکن !
حالا اگه اینجوریه دیگه چرا ما از اول ip دو تا pc رو روی اتوماتیک نمی ذاریم و دستی بهش ip میدیم ؟:13:
دوستان جواب بدن لطفا.
ممنون.:20:
آقا ------ رو کار نداریم ولی کلا شما اکسس پوینت ها رو روی بریج بزار و آپی هر کدوم از اونا رو ببر تو رنج مودم البته چون دیفالت همشون 192.168.1.1 هست شما یکی رو بزار 192.168.1.100 اون یکی اکسس پوینتم بزار 192.168.1.200 دی اچ سی پی های این دو هم بزار از این رنج به بعد اینطوری همه بدون ------ اینترنت دار می شن حالا اگه سوالی داری واضح تر بپرس تا بگم البته بعدش میتونی راحت با سیسی ------ منیجش کنی در ضمن این دو تا اکسس پوینت باید به سوئیچ وصل باشن مودم هم به سوئیچ وصل باشه و مودم nat کنهنقل قول:
شما باید مودم بی سیم رو حالت بریج بزاری و دی اچ سی پی اونو غیر فعال کنی و با یک کابل به مودم وایمکس وصل کنی بعدش می تونی از طریق بی سیم همون اینتر نت وایمکسو بگیری البته اگه آی پی مودمت 192.168.1.1 احتمالا ماله وایمکستم همونه یکیشونو بکن 192.168.1.2نقل قول:
دوست من شما نیازی نیست کار خاصی انجام بدین کلا کودم شما 4 عدد پورت شبکه داره میتونید 4 پی سی رو بهش با سیم وصل کنید و هر چند تا دلتون خواست بی سیم بهش وصل کنید اگر آی پی دستگاه ها رو اتوماتیک باشه خودشون با هم شبکه میشن و برای دادن اینتر نت کافیه مودم رو به آِ اس پی ببرید در عرض 2 دقیقه بگین نتشو براتون فعال کنن دقیقا اینکارارو بکنی یه شبکه داری با اینترنتنقل قول:
آقا کلا بهترین اینه که رو سرورت آی پی 192.168.0.1 بزاری و هیچ دلیلی نداره آیپیش بشه همونی که میگی باید اول این مشکلو حل کنی شما میگی من میزارم 192.168.0.1 بهدش میشه مثلا 192.168.1.137 خوب این معنی نمیده مگر اینکه رو اون دستکاه نرم افزار ریپ فریز یا یه چیزی نصب باشه قبل شیرینگ ببین چرا تنظیماتت میپرهنقل قول:
دوست عزیز خیلی ممنون بابت راهنماییت. من نرم افزاری مثل ریپ فریز ندارم فقط یه eset smart security 64bit رو سیستم 64 بیتی ویندوز 7 دارم .اونم یه personal firewall داره که تا زمانی که اون فعال باشه نمیذاره اینترنت شیر بشه اما به محض اینکه خاموشش می کنم ردیفه.نقل قول:
اصلا اگه از اول دو تا یا هر چنتا سیستمی که داریم رو با ip automatic ست کنیم مشکلی پیش میاد؟ منظورم اینه که اصلا چرا ip رو دستی وارد میکنیم وقتی اتوماتیک جواب میده خودش؟
اینم بگم که ip فقط موقعی میشه 192.168.137.1 که میخوام اینترنت رو شیر کنم. ماله ویندوز 7 نمیتونه باشه؟
هر کامپیوتری نیاز به آی پی داره حالا یا باید اینودستی داد یا باید دستگاهی باشه که بجای دست کار کنه اگه تعداد کامپیوتر های شما 100 تا باشه آی پی دستی گذاشتن خسته کنندست اینکار به عهده دی اچ سی پی هاست که مدوم adsl داره واسه همین وقتی اتو میزاری دستگاه خودش آی پی میگیره و اگر مودم نت باشه اینترنتم میگیره ولی اگه بخوای سرور داشته باشی باید روش آی پی 192.168.0.1 بزاری و شیر کنی اینو پیگیر باش هیچ دستگاهی نموته آِ پی دستی که شما میزاری رو تغییر بده یا وینت آدمین نیست یا یه نرم افزاری ران هستنقل قول:
دوستان من میخوام با استفاده از مودم tplink 8811 بین لپتاپ و pc فایل بفرستم! یعنی همون روش 2 !
اما نمیدونم دقیق باید چطوری ip بدم بهشون! بار اولمهو با اجازتون هیچ چچیزی هم حالیم نیست از شبکه!
بجز مودم که چیز ینمیخواد؟
الان لپتاپ با لن و pc با usb به مودم وصل هستن .و هر دو با ppoe اینترنتشون برقراره! اما من میخوام فایل بینشون رد و بدل کنم. ممنون میشم به زبان ساده برام توضیح بدید خیلی سرچ کردم اما همه تخصصی جواب ادم رو میدن! تنکس
بابا استادای p30world کجا رفتین؟ کمک کنیددددددددددددددد حداقل پاسم بدید به یکی که کارمو راه بندازه؟
اگه DHCP روی مودم فعال شده باشه شما نیاز به دادن IP به صورت دستی نیستید. فقط کافیه برای دوتا سیستم یک ورک گروپ در نظر بگیرید و برای هر دوتا سیستما یک اسم تو شبکه بذارید. بعد جفت سیستما رو ریستارت کنید. حالا شبکه شدن دو تا سیستمتون.:11:نقل قول:
فقط یه نکته ای بگم که سرعت انتقال بین لن و USB بخاطر کم بودن پهنای باند USB خیلی کمه.. یه چیزی در حدود 1مگ در ثانیه.... ولی اگه دوتا کارت شبکه 1گیگابیتی داشته باشی به هم وصل کنی 55مگابایت در ثانیه ترنسفر خواهی داشت...
اینم تصویریش:
این تنظیمت رو ست کنید:محتوای مخفی: 1
محتوای مخفی: 2
حله؟؟؟محتوای مخفی: 3
اینم شات شبکه خودم:
محتوای مخفی: 4
سلام
میخواستم بدونم چه جوری میشه از طریق wifi اینترنت لپ تاپ رو با موبایل share کرد؟
اینترنت لپ تاپ با کابل LAN هست. حالا میخوام بدون کابل، موبایل رو به اینترنت وصل کنم.
با سلام ،
دوستان من یک شبکه کوچک دارم که در سرور سون ودر بقیه xp نصب است
خوب حالا پرینتر در سون تعریف شده و تیک مربوط به شیر بودنش هم خوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در همه کامپیوترها هم با یک اسم مثلا aaa وارد میشیم همشون هم بصورت
work group تعریف شدن در network هم همه کامپیوترها دیده میشن و قادر به
ورود به تمام اونها هستیم
با زدن gpedit .msc و مسیر زیر
computer configuration/windowes sting/security seting/ local police/ security option/ blaonk password
که سومین گزینه هست رو هم روی Disabled قرار دادم
حالا بدون هیچ پسوردی وارد تمام سیستم های تمام شبکه میشوم
ولی پرینتر رو در داخل سرور نمیتونم ببینم و هیج پوشهای روهم نمیتونم شیر کنم.در سون
یک جای خوندم باید به network and sahring سیستم برید و در قسمت change advanse shareng seting
در دو قسمت home or work و publice گزینه در قسمت publice تیک turn on shared رو نزنید
ولی با زدن اون وانجام save وقتی به اون صفحه بر میگردم میبینم تنظیمات به حالت قبلی برگشته.
و قادر نیستم به هیچ وجه هیچ پوشهای رو Share کنم.نکته جالب این است که در تمام آموزشهای
که در اینترنت پیدا کردم فقط گفتن که ((publice تیک turn on shared)) رو میزنید ولی وقتی تیک
فوق رو میزنم و save میکنم بعد از بازگشت به صفحه فوق به حالت اول برگشته در xp یک تیک در folderOption
بود به نام use the simple sharing که با زدنش به راحتی همه چیز رو میشود شیر کرد ولی در
سون خبری از این تیک نیست.
حالا دیگه نمی دونم چکار کنم
ممنون میشم راهنماییم کنید.
شما اگه تنظیمات شبکت درست ست شده باشه با این روش صد در صد شیر میشن پوشه هات:نقل قول:
محتوای مخفی: 1
محتوای مخفی: 2
محتوای مخفی: 3
برای پرینتر هم Everyone رو اضافه کنید....
البته اگه از ویندوز سون 64بیتی استفاده می کنید تو کلاینت ها با ویندوز 32 بیت باید درایور چاپگر رو براش نصب کنید.
حله داداش؟؟؟
با تشکر فراوان
باالاخره با راهنماییها شما تونستم پرینتر رو شیر کنم در شبکه و
پرینت بگیرم.
اما در مورد شیر کردن پوشهها و داروها هنوز مشکل دارم.
این چند تا عکسو ببینید.
اما من فکر میکنم مشکل از -network and sahring سیستم برید و در قسمت change advanse shareng seting
در دو قسمت home or work و publice گزینه در قسمت publice تیک turn on shared رو بزنید
(وقتی تیک فوق رو میزنم و با save خارج میشم وقتی بر می گردم میبینم به حالت قبل برگشته و تیک نداره
گزینه فوق)
با تشکر فراوان منتظر راهنماییهای کارگشا شما هستیم .