قیمتی که دادین نه به پی 1 می خوره نه به 960 !!نقل قول:
پی 1 گرون شده یا 960 ارزون ؟؟
Printable View
قیمتی که دادین نه به پی 1 می خوره نه به 960 !!نقل قول:
p1 که گرون نمیشه...
ولی خوشم میاد 960 خز نشده...
من 2 روز پیش 960 قیمت کردم 660 بود. این قیمتی که دوستمون داده خیلی عجیبه!نقل قول:
p1 که گرون نمیشه...
ولی خوشم میاد 960 خز نشده...
نه بابا اصلا خز نمیشه. خیلیا هنوز نمیدونن چنین گوشی وجود داره!!!
بزار n96 بیاد کمتر از 2روز بعدش تو یه مناطقی از ایران پیداش میکنید که باورتون نشه
دوستان میشه پ1 رو به دبلیو 960 تبدیل کرد
اونم توی خونه !!!
البته باید فریمور 960 که تو تاپسونی هست بگیرید و البته یه Cda مناسب !!!
بعد فلش کنین !!
چی فکر کردی صبر کن هر 2تا مثل کا300 بشن بعد شاید بشه
من صبر میکنم P5 بیاد اونوقت تبدیل به پی5 میکنم و کیبوردشم مثل کیبورد دبلیو960 مشکل پیدا نمیکنه.نقل قول:
تبدیل پی1 به دبلیو 960 شدنیه اما مشکل کیبورد پی1 پیش میاد. اما اگر پی5 بیاد اونوقت دیگه این مشکلم باقی
نمی مونه.
یه p5 فک نکنم بشه تبدیل کرد.خیلی با هم فرق دارن.
فعلا پی5 نیومده و نمیشه نظر قطعی داد.نقل قول:
اما به نظر من پی1 و پی5 بیشتر شبیه هم هستند تا پی1 و دبلیو 960.
پی5 دارای کیبورد QWERTY است یعنی دقیقا همون کیبوردی که پی1 داره. اما دبلیو 960 دارای کیبورد معمولی
است و به همین دلیل اگر گوشی پی1 با فریمور دبلیو960 فلش بشه کیبورد QWERTY در پی1 دچار اشکال میشه.
اما اگر با فریمور پی5 گوشی پی1 رو فلش کنند اشکالی از نظر نرم افزاری و سخت افزاری در گوشی پی1 بوجود
نمیاد چون تقریبا مثل هم هستند.
طبق بررسی که شده گوشی پی1 میتونه با UIQ 3.3 که قراره بزودی بیاد و به احتمال زیاد هم P5 دارای نسخه 3.3
است خوب کار کنه. حتی خیلی ها نظرشون اینه که سونی اریکسون تصمیم گرفته پی1 رو هم با آپدیت به نسخه
3.3 از UIQ تبدیل کنه. در حالی که الان گوشی پی1 از نسخه 3.0 استفاده میکنه.
فعلا تا پی5 بیاد ماهها طول میکشه و به نظرم فعلا زوده در موردش تصمیم گرفت. گوشی پی1 گوشی خوبی از
آب در اومده چون امتحانش رو پس داده. اما گوشی پی5 هنوز وارد نشده و امتحانشم پس نداده.
من خودم تصمیم دارم اگر Xperia دارای حداقل 8 ساعت Talk Time بود بگیرم اما اگر کمتر باشه بدرد من نمیخوره.
گوشی P5 هم مگر اینکه امکانات خیلی بالاتری نسبت به پی1 داشته باشه و بتونه نظرمو جلب کنه. منظورم
امکانات نرم افزاری نیست مانند همین سیستم عاملشون و چند تا برنامه ای که چشم خیلی ها رو گرفته. بلکه
منظورم از لحاظ سخت افزاریه. چون نرم افزارش رو میشه هر طور که دوست داشت جور کرد. برای من هم خرید
نرم افزارهایی که کرکی براشون وجود نداره مهم نیست و میتونم تهیه کنم. اما اگر گوشی از لحاظ سخت افزاری
زیاد نتونه با پی1 رقابت کنه فکر نکنم بتونه جای پی1 رو پیش من پر کنه.
تنها عیب های گوشی های سیمبین سونی اریکسون مانند W960 و P1 در نزد من اینه که دوربینشون لرزش گیر
نداره و قدرت شاتر خوبی هم ندارند. البته من گوشی های سیمبین دیگه رو نام نبردم چون فعلا این 2 گوشی
جدیدتر از بقیه هستند.
اگر این عیب و یا بهتر بگم این کمبود رو تونستند در پی5 جبران کنند به نظر من ارزش عوض کردن پی1 و دبلیو 960
با پی5 وجود داره. اما اگر پی5 قدرت گرفتن عکس در 10 مگاپیکسل رو هم داشته باشه اما قدرت شاتر خوب و
لرزش گیر دست رو نداشته باشه مفت نمی ارزه.
شرمنده سرتون رو در آوردم. :11: البته این نظر من بود و میدونم که خیلی ها هستند که این مسائل براشون
مهم نیست. بهر حال نظر هر کسی محترمه.
اگه بشه P1 رو P5 تبدیل کرد...فایده ای نداره که.
یعنی سونی داره درجا میزنه و p5 با P1 فرقی نداره.
الان که K800 رو خیلی ها دارند تبدیل به K810 میکنند یعنی سونی درجا زده؟نقل قول:
نه ... این کارها رو سونی اریکسون قرار نیست که انجام بده. اتفاقا اگه دست اونها بود هیچ وقت همچین مسائلی رو
نمیگذاشت که اتفاق بوفته. اینها رو منو شما هستیم که انجام میدیم.
تبدیل پی1 به دبلیو 960 رو هم افرادی مثل منو شما بودند که انجام دادن نه سونی اریکسون. اگه از اونها بپرسید
نظرتون چیه که الان UIQ 3 هک شده فکر میکنی بهتون میگن آفرین چه کار خوبی کردید ... ما خودمون بلد نبودیم
این کار رو بکنیم.
تبدیل پی1 به پی5 اگر انجام بشه یک کار کاملا شخصیه و هیچ ربطی به سونی اریکسون نداره.
ادیت شد............
درست دیدید.این قیمت w960 هست.تازه امروز که رفتم و قیمت گرفتم گفت سری جدید که برامون میاد 520 هست احتمالا.باز به نظر من زیاده.نقل قول:
قیمتی که دادین نه به پی 1 می خوره نه به 960 !!
ولی zhina جان من بیشتر دوست دارم که این p5 حداقل هم cpu بالاتری رو داشته باشه هم اون رزلوشن عالی VGA رو.
k810 همون k800 آپدیت شدست. فقط برای فروش بیشتر 810رو زد چون دید 800 فروش فوق العاده ای داشت!نقل قول:
الان که K800 رو خیلی ها دارند تبدیل به K810 میکنند یعنی سونی درجا زده؟
چه از لحاظ سخت افزار و چه از لحاظ نرم افزار یکی بودن. فقط قابشو عوض کرد و track ID
حالا اگه قضیه p5 هم همین طور باشه که دیگه بدرد نمیخوره!
آخرین قیمت من از p1 : 365 و 960:570 با گارانتی تعویض
یه رفیق دارم که میگفت میتونه برام 470 بگیره
آخرین قیمت من از p1 : 365 و 960:570 با گارانتی تعویض
یه رفیق دارم که میگفت میتونه برام 960 رو 470 بگیره :27:
از برو بچ یکی آپدیت این گوشیو توضیح بده لطفاً و آیا از طریق wifi میشه این کارو کرد؟
جدي گفتي كه 470 مي توني گير بياري؟من مي خوام.نقل قول:
ژینا من شنیدم هیچ مشکلی واسه کیبوردش هم پیش نمیاد !!
پرشین بوی که اولین نفر بود پ1 خریده بود (البته توی این فروم) میگفت !!!
لینکش هم صفحات اولیه ی کلوپ پ1 باید باشه!!!
گفتم که نمیشه.نقل قول:
از برو بچ یکی آپدیت این گوشیو توضیح بده لطفاً و آیا از طریق wifi میشه این کارو کرد؟
این کار یک فرایند کاملا آنلاین هست و تقریبا از وسطهای آپدیت باید گوشی خاموش باشه.
در این صورت wifi خود گوشی دیگه کاربردی نداره.
اصلا پی5 معرفی شده؟
در ضمن صدای دبلیو960 در مقایسه با گوشی مثل پی1 و دبلیو580 چطوره؟چه از لحاظ بلندی و کیفیت در اسپیکر و چه از لحاظ بلندی و کیفیت در هندسفری؟
مدل هندسفری اش چیه؟مثل دبلیو950 هست یا دبلیو810؟قیمتش چنده؟
اینجا هیشکی 960 نداره ؟؟؟ حسابی خوردیم به پیسی !!!! :41:
بچه هاي 960 دار يه مقايسه توي كيفيت صداي 950 و 960 از نظر بلندي و كيفيت چه در هدفون چه در اسپيكر بكيند
ممنون
100% 960 بهتره !!
این اصلآ نیازی به مقایسه نداره !!
پست بالا تائید میشه. دوستانی که داشتند گفتند که یکی از بلندترین صداها و همین طور کیفیت ترینها توی برند Se بوده
اگر تونستید یک مقایسه برای عکس و فیلمبرداری این گوشی انجام بدین
دوستان به نظر شما 500 تومن براي اين گوشي ارزش داره( اونجور كه رويوو ها گفتن عكس و فيلمش در حد متوسطه)
اگه 500 گيرت بياد عاليه.كجا اين قيمته؟نقل قول:
نقل قول:
اگه گوشی برا عکس گرفتن میخوای K850 بگیر:46: نه که برای موسیقی یکی از بهترین گوشیها هست.سیمبین ، صفحه تاچ و 8 گیگ حافظه و البته دوربین 3 مگاپیکسلی.
هر چند از همون اول که گوشی معرفی شد سایت موبایل رویوو تا میتونسته از این گوشی بد گفته! :13:
که با نگاهی به رویوهای مثلا گوشیهایی مثل W950 و ... میشه فهمید که رویووی این گوشی مشکوک میزنه! :13:
دوست عزيز من قيمت دقيقشو ندارم ... منظورم از 500 تومن اين بود كه آيا 500 هزار تومن ارزش داره يا ارزشش كمتر از اين حرفاست مثل دابل 950 كه يه زماني بود 670 ولي الان خيلي خيلي پايين هست پس 670 ارزش نداشته و قيمت واقعي اين گوشي نبوده منظورم همين بود وگرنه قيمت 500 تومن از جايي نگرفتمنقل قول:
از noisymind هم بابت راهنمايي ممنونم
اگه دبلیو950 قیمتش بالا بوده به خاطر این بود که تازه اومده بود به بازار در ضمن اون موقع همه ی گوشیها گران بود مثل کا800 که 500 شده بود یا ان73 که قیمتش به 700 و ان95 بالای یک میلیون قیمتش بود.اره دبلیو960 واقعا 500 ارزش خرید داره.هشت گیگ حافظه .واکمن خوب.دوربین3 -صفحه تاچ همه ی اینا واقعا میصرفه.
به نظرم 450 بشه خیلی عالیه
هر چند که با 380 یا کمتر می تونی یه پی 1بگیری که
دوربین
ال سی دی
سی پی یو
و برد یکسان دارند
و فرقشون تو یه برنامه واکمن و حافظه هستش
ولی P1 خیلی زیاد شده.اما 960 نه!قیافه 960 هم خیلی باحالتره....
متاسفانه پی1 هم داره به سرنوشت p990 تبدیل میشه و خیلی زیاد شده اما دبل960 نه و هنوز خیلی از مغازه ها دبل960 ندارن و اصلا دست هیچ کس دیده نمیشهنقل قول:
اگه قیمتش بیاد پایین از P1 خیلی بیشتر میشه. چون هم به خاطر 8 گیگ! و هم اینکه هر کسی کیبورد P1 رو نمیپسنده.
فقط خدا كنه به سرنوشت 950 دچار نشه كه يهو قيمتش از نصف هم كمتر بشه.
الان 960 چنده؟
توی پکش هندز فری بلوتوث استریو هست؟
این گوشی صدای بسیار شفاف و با کلاسی داره
این هم گوشی باکلاس
من یک دقیقه از واکمنش فیلم گرفتم
ببینید و توی کف بمونید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینکت خرابهنقل قول:
این سایت موبایل ریوو از پشتش خورده یه ریوو دروغ و سرتاپا دروغ در مورد این گوشی نوشته روس های پدر سوخته
در ضمن در مورد نوکیا ان81 خیلی تعریف کرده و چیزیکه هست اینکه این سایت نوکیا پرستی میکنه