سلام تاپیک زیر را بخون:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=360487
Printable View
سلام تاپیک زیر را بخون:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=360487
سلام دوستان
امکان رایت با فرمت VCD روی DVD هست ؟ بصورتی که در دی وی دی پلیر بشه پخش کرد
با nero vision امتحان کن تو nero در نسخه های پایین نیست یکم بالاتر هست.نقل قول:
سلام .میشه یک مقاله جامع برای رایت cd-dvd بهم معرفی کنید یا در این تاپیک بگذارید .از ابتدای این تاپیک مطالعه کردم ولی هم خیلی پراکنده است وهم ناقص
ممنون می شم معرفی کنید .این مقاله هایی هم که در این تاپیک فرمودید رفتم ولی خیلی کوتاه بود وناقص
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
+ سرچ کنی بازم گیرت میاد تو انجمن مقالات کامپیوتری
سلام
من یه تعداد زیادی ویندوز xp و سون دارم. که البته به صورت ایمیج هستند (نمی دونم کدام ها بوت و کدام ها نیستند) و می خواهم همه را در یک دی وی دی رایت کنم و به صورت بوت که در داس منو قابلیت انتخاب ویندوز داشته باشم.
با چه برنامه ای می توان این کار را کرد؟
فکر میکنم شما با Ashampoo Burning Studio می تونید ایمیجها رو رایت کنیداما برای بقیه ی کارها دوستان بیشتر می تونند راهنماییتون کنند ...
با دروود
دی وی دی رایتیر من NEC ساتا است،اما شوربختانه هرچه تلاش می کنم تا بر روی دی وی دی های Princo رایت کنم نمی توانم،با نرو،زمان رایت شدن،در 1 درصد دیگه بیشتر پیش نمی رود و ارور می دهد!power.....errro درستشو نمی دونم ببخشید:دی
حالا مشکل از کجا است؟با توجه به اینکه دی وی ددی pirinco حیلی هوادار دارد و خیلی استافده می شود،مشکل از درایو من است،و نیز با توجه به اینکه درایو من بر روی TDK، و Sony مشکلی ندارد!
درایو مجازی هست که فایل های CSO رو مونت کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
خودم تست نکردم ببینم جواب میده یا نهنقل قول:
کد:http://www.topshareware.com/cso-mount/downloads/1.htm
دوستان برای اجرای فایلی با پسوند iso کدوم برنامه رو پیشنهاد میکنید : daemon, alcohol یا ultraiso؟؟
با Nero اجراش کن به نظر مننقل قول:
سلام دوستان
وقت به خیر
من یه مشکلی تو رایت و نمایش در دی وی دی پلیر دارم.دو فیلم با فرمت avi به همراه زیرنویس دارم که با نرم افزار converxtodvd به فرمت dvd تبدیل کردم.نرم افزار نرو 9 داشتم که نتونستم اکتیو کنم(راهنمایی های اینجا رو هم خوندم نشد !)با نرم افزار alcohol 120% رایت کردم.البته قبلش لازم بود ایمیج کنم با نرم افزار power iso فایل های dvd رو به ایمیج با فرمت iso تبدیل کردم تا الکل بشناسه... وارد الکل شدم و فایل ایمیج iso رو وارد کردم و رایت انجام شد...
dvd رایت شده رو یه بار با کامپیوتر چک کردم منو های فیلم نمایش داده میشد همین طور زیرنویس و فیلم...اما توی dvd player که گذاشتم dvd لود شد و منوی اصلی نمایش داده شد اما با ok کردن روی فیلم ها فقط پس زمینه منو نشون داده می شد و نه صدایی بود نه تصویری ! روی صفحه نمایش dvd player هم نوشته شده بود meno .
مشکل چیه دوستان؟ چرا dvd movie که رایت کردم تو کامپیوتر قابل دیدنه ولی تو پلیر نه؟ مشکل فایل ایمیجه؟ نرم افزار رایته؟ دی وی دی پلیره/ سرعت رایته؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
موفق باشید
سلام دوستان
من یک dvd writer pioneer DVR215D دارم.
کلا 50تا رایت نکرده!1% که میشه میسوزونه میده بیرون.
رو یک کامپیوتر دیگه امتحان کردن کاملا سالمه!!!!!!ولی رو کام من اینجوریه!همه چی رو امتحان کردم.
ممکنه از تنظیمات bios باشه؟
با آخرین firmware هم آپدیت کردم.تو اون کام با یک مارک دی وی دی با یک ویندوز با یک nero کاملا مشابه امتحان شده!
کسی راهی داره؟
نرم افزار converxtodvd بعد از اتمام Encode فایل ها ، خودش DVD رو رایت میکنه و شما نیازی نبود که ایمیج درست کنیننقل قول:
با استفاده از یه نرم افزار رایت Data هم به سادگی می تونین اون فایل های تولید شده رو توی دی وی دی رایت کنین مثل Nero یا Ashampoo فقط دقت کنین که دو فولدر VIDEO_TS با فایل های داخلش و AUDIO_TS هر دو توی دی وی دی که رایت میشه باشند و سرعت رایت هم پایین باشه بهتره
موفق باشی
PowerISO رو هم یه امتحانی بکننقل قول:
سلام من با کلون از یک سی دی ایمیج گرفتم اما وقتی با همون کلون میخوام اونو رایت کنم ارور میده
در ضمن سی دی ویندوز هست
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
شما ویندوز خودت رو عوض کن و از نرم افزاری به جز nero استفاده کن ببین باز هم همین مشکل رو داری
با nero ایمیج بگیر و بعد تست کن ببین باز هم همین ارور رو میده یا که نهنقل قول:
سلام دوستان من فایل avi با حجم 450 مگابایت دانلود کردم حالا که می خوام با nero رایت کنم می بینم فایل حجمش تغییر می کنه وخیلی زیاد میشه اگه کسی می دونه چجوری باید اون رو رایت کنم لطفا بگه خیلی خیلی گیرم
نقل قول:
شما موقع رایت کردن چه گزینه ای رو انتخاب میکنی data cd یا بصورت ویدیویی
سلام.
چرا درایو مجازی alcohol ، ایمیج دی وی دی هایی رو که قبلا یادم نیست چیجوری با clone cd گرفته بودم که به صورت چندین پارت در اومده رو نمیخونه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
شما از نرم افزار hjsplit استفاده کردید برای آرشیو کردن این فایل ها
این نرم افزار رو به همین پست پیوست کردم و پس از دانلود عمل join کردن فایل ها رو انجام بدید
ممنون. برنامه داره فایل ها رو یکی میکنه. ولی واقعا نه، این برنامه رو اولین برنامه میبینم و استفاده میکنم. خودم موندم و یادم نیست که چطوری ایمیج گرفتم که اینطوری شد.نقل قول:
ضمنا virtual clone drive به همین صورت جدا از هم ایمیج رو باز میکنه ولی درایو الکل نه.
وقتی با Nero می خوام DVD رایت کنم در قسمت Disc Name اسمی که می نویسیم حداکثر می تونه 15 کاراکتر باشده در حالی که
بعضی از dvd هایی رو که در اینترنت به صورت ایمیج برای دانلود قرار دادن وقتی که ایمیج رو رایت می کنم اسمی که برای dvd میاد
خیلی بیشتر از 15 کاراکتر هستش.
چطوری میشه اسمی بیشتر از 15 کاراکتر برای dvd قرار داد؟
نقل قول:
با نرم افزاری به غیر از NERO اون دیسک رو رایت کردن
سلام.
میخواستم بدونم با وجود clone cd آیا نیازی به استفاده از alcohol 120 هست ؟ یا اینکه نه اصلا alcohol بهتر عمل میکنه ؟
چون از نصب چندین برنامه برای یک کار زیاد خوشم نمیاد مگر اینکه واقعا نقش مکمل رو ایفا کنند و نه همینطوری الکی.
برای رایت که نرو رو کامل پاک کردم و به جاش آشامپو رو نصب کردم.اما برای ایمیج گیری نمیدونم هر دوی کلون و الکل 120 لازم هستند یا نه و یکیشون به خصوص clone cd اکتفا میکنه یا نه ؟
متشکر.
بهترین نرم افزار برای رایت data روی dvd چیه؟ نرم افزار رایت روی عمر dvd هم تأثیر داره؟
Nero Burning ROM معروفترین و میشه گفت کاملترین و بهترین نرم افزار تو این زمینه هستنقل قول:
روی عمر دستگاه چندان تاثیری نداره چون همشون تقریبا از یک الگوریتم برای رایت استفاده میکنند و نوع نرم افزار چندان به عمر دستگاه مربوط نیست.
سلامنقل قول:
نرم افزار Ashampoo Burning Studio 9 هم بسیار پیشنهاد میشه.
موفق باشید :40:
با Ashampoo Burning Studio 9 هم بیشتر از 16 کاراکتر نمی شهنقل قول:
میشه یک نرم افزار معرفی کنید که بشه باهاش اسم dvd رو بیشتر از 16 کاراکتر قرار داد؟
nero ورزن های پایین مثل 6 من یادمه که طول کاراکترهای یادتری رو قبول میکرد حالا اینکه 16 کاراکتر رو قبول کنه یا نه اطلاعی ندارم چون باید نرم افزارها رو دونه دونه تست کرد دید کدوم نرم افزار این قابلیت رو دارهنقل قول:
سلام
یه ویندوز اورجینال بدون دستکاری (مال آلمان) دارم میخوام رایتش کنم ولی شنیدم ویندوزهای اورجینال بعد از اینکه رایتشون کردی دوتا فایل اصلیشون رایت نمیشه و ویندوز عملا از حالت اورجینال درمیاد
حالا میخوام بدونم که بهترین نرم افزاری که بتونم این رو باهاش رایت کنم و تمام محتویات رو رایت کنه چیه؟
ممنون
سلام
میخواستم بدونم چجوری حجم بیشتر از ظرفیت میشه رایت کرد
مثلا من یه بازی دارم 4.62 G حجمشه نه چجوزی تو یه دی وی دی رایتش کنم.
سلام
می خواستم چجوری حجم زیاد تو یه دی وی دی میشه رایت کرد
مثلا من یه باری دارم حجمش 4.62 G چجوری تو یه dvd رایتش کنم نرم افزار خواستی هست؟
کسی نیست جواب ما رو بده؟
دوست عزیز یکی از بهترین نرم افزارهای که میتونه این کار رو انجام بده کلونه شما میتونی از این نرم افزار استفاده کنی.نقل قول:
یعنی با کلون رایتش کنم همه محتویات کپی میشه؟نقل قول:
ویندوز از حالت اورجینال در نمیاد؟
هیچ کدوم نرم افزار الکل نمی شه
کافیه یکبار امتحانش کنی
البته اگه قفل سخت افزاری یا ترکیبی نداشته باشه
نرم افار nero یک قابلیت over burn داره که درصورت ساپورت سخت افزاری میتونی بیشتر از حد معمول رایت کنی ولی به هیچ وجه توصیه نمیشه چونامکا آسیب دیدن فایل ها وجود دارهنقل قول: