با سلام
من تازه دیروز یه 16G رو خریدم وحالا میخواهم بدونم از کجا بفهمم که unlock شده یا نه واینکه الان با سیم همراه اول خیلی خوب کار می کنه حالا اگه قرار باشه unlock بکنمش ایا بعد از این کار هم کار میکنه
در ضمن ورزن 1.1.3 هستش
ممنون
Printable View
با سلام
من تازه دیروز یه 16G رو خریدم وحالا میخواهم بدونم از کجا بفهمم که unlock شده یا نه واینکه الان با سیم همراه اول خیلی خوب کار می کنه حالا اگه قرار باشه unlock بکنمش ایا بعد از این کار هم کار میکنه
در ضمن ورزن 1.1.3 هستش
ممنون
اگه با همراه اول کار می کنه قبلا آنلاک شدهنقل قول:
اما اگه می خوای به 1.1.4 آپدیتش کنی باید به تاپیک آنلاک آیفون مراجعه کنی
راستی چند خریدی
نمی دونی 8 GB قیمتش چقدره ؟
راستش من دیروز خریدم640نقل قول:
ممنون میشم بگی چه جوری برنامه توش بریزم
من 1 هفته پیش قیمت کردم 8 گیگ 570 تومان
دو تا راه داری اول اینکه از توی کامپیوتر روس بریزی که من تاحالا این کار را نکردمنقل قول:
دوم اینکه از توی اینستالر برنامه توش بریز که خیلی راحته فقط کافی برنامه ی مورد نرت را انتحاب کنی واینستال را بزنی
البته باید گوشیت به اینترنت نصب باشه یا ایران سل باشه و یا وی فی داشته باشی
من دوستم تعميرات موبايل داره، ديروز رفته بودم پيشش، يه iPhone نشونم داده بود كه وقتي ديدم فكركردم از جنگ عراق برگشته! يكي گير داده بود كه چرا اين iPhone جاي بند نداره، گرفته بود با مته پشتش رو سوراخ كرده بود!!!
پدرگوشي در اومده بود! حالا اگه شد يه عكس واستون ازش ميگيرم آپلود ميكنم تا به نبوغ اين آقا كمي بخنديم :31:
سلام
دوستان من قصد خريد اين گوشي رو دارم ولي وقتي جزيياتش رو نگاه ميکنم ميبينم مثلا قابليت فيلمبرداري نداره (اگه داره با چه کيفيتي) يا اينکه نميشه با هاش عکس و آهنگ بلوتوس کرد اينا يکم منو دو دل ميکنه
خوب درعوض Wi Fi داره! گوشي هاي جديد نوكيا هم جديدا به Wi Fi مجهز شدن، يا i-Mate !نقل قول:
در مورد عكس، من خودم ديروز با يه iPhone از دوستم عكس گرفتم! كيفيتش هم عالي بود! حالا فيلمبرداري رو نميدونم! اما حتما داره!
اصلا رو Pocket PC هاي جديد اكثرا ديگه دوربين نصب نمي كنن! چون كسي كه Pocket PCميگيره معمولا براي كارهاي اداري و مهندسي ميگيره و احتياج آنچناني به دوربين نداره! تو يه مقاله هم خونده بودم كه تو سري هاي جديد Pocket PC خيلي از شركت ها ديگه نمي خوان دوربين بزارن، اما حالا iPhone داره!
ضمن اينكه به مزيت هاش هم فكركن! مثل كيفيت فوق العاده LCD! مولتي تاچ بودنش! و ... به نداشتن بلوتوس خيلي زود ميشه عادت كرد! من خودم الان i-Mate دازم، خيلي وقته كه بلوتوسش رو اصلا روشن نكردم!
کسرا جان خیلی باحال بود....
جدی همچین کاری کرده؟؟
منتظر عکست هستم
آره! داغون شده بود! حيف اين iPhone نيست؟!!!نقل قول:
به نظر شما هيچ راه نرم افزاري نيست كه بشه با بلوتوسش فايل فرستاد؟
فكر كنم از نظر تئوري بشه! چون به هرحال ازبلوتوس براي Send/Recieve استفاده ميكنه
كسي شده iPhone اش ازدستش بيفته؟ يعني ميخوام ميزان ضربه پذيريش رو بدونم
از دست من 2~3 بار افتاده برعكس فيلم هايي كه تو Youtube ديده بودم خيلي بدنه ضعيفي داره البته بنظر من چون دفعه اول از ارتفاع 1 متر هم كمتر افتار روي موكت كليد Power فكر كنم فنرش شكست كنارشم غر شد در دفعه بعد هم پشت گوشي رفت تونقل قول:
از ایسنتالر Video recorder رو اینستال کنید فیلم براداری هم می کنه حتی خیلی بهتر از دوربین های 3.2 نوکیا !!! با کیفیت صدای 128 kbps :8:
ببخشید یکی می تونه به من با تصویر نشون بده که چجوری آیفونم رو باز کنم ؟!!!
اخوی جفت لینک هات رو نتونستم باز کنم ...نقل قول:
عکسم باشه کفایت می کنه !!!
من تست کردم کار میکنه...
کد:http://youtube.com/watch?v=ho0ZqoyOtW0
کد:http://youtube.com/watch?v=F38GcWUoTPM
حالا باز شد اون موقع نمیشد !!!
سلام ببخشید میشه راهمای تنظیم mail برای hotmail رو بذارید ...
.
اقا من چند وقتیه زدم تو کاره ایفون...
ولی موندم بخرم یا نه..!!
در ضمن قضیه این انلاک کردنو چیز میزائی که میگن چیه..!؟!؟
میگن وقتی فلان قد پوله گوشی دادی...باز باید 60 ، 70 تومن پوله انلاک کردنو برنامهو اینجور چیزا بدی..!!
(مثلا فوروارد کردن مسیج یا استاد شدن فیلمبرداریش و... )
میشه خودم تو همین تاپیکا همه کاراشو انجام بدم یا الزاما باید این پولو بریزم تو حلق فروشنده چپاول گر..!؟!؟
اگه مثه v3x ام باشه..خودم میتونم همه کاراشو بکنم...
لطفا کمکککک...
در ضمن خودم تو تاپیکا یه گشتی زدم...ولی نتونستم جواب درس حسابی بگیرم..ممنون میشم راهنمائی کنید...
.
منم Contract با Verizon تموم بشه iPhone میگیرم :20:
اگه مي خواي بگيري فكر كن ببين مي توني با مسئله بلوتوس نداشتن كنار بياي اگه مي توني شك به دلت راه نده اين گوشي هيولاست در حال حاضر با گوشي هاي ديگه هيچ فرقي نداره هم Forward داره . هم فيلم برداري ميكه . هم sms فلرسي رو ساپورت مي كنه و تمام كارهايي كه گوشي هاي ديگه هم انجام ميدن ( از نظر مسائل عمومي )نقل قول:
براي آنلاك و اكتيو هم نمي خواد 1 ريال هم پول بدي خودت بعد 2 هفته استاد iPhone مي شي. روي كمك ما هم حساب كن .
موفق باشي
.
هرچی این پهلو اون پهلو شدم...خوابم نبرد که..!!
یهو یاده ایفون افتادمو پاشدم پی سی رو روشن کردمو... اومدم پی سی هویج...!
..
صادق جان ممنونم...
پس حتما میخرم...
در ضمن...دور از جون بچه های اینجا و بقیه ادما...بنده اصلا از بلوتوث بازی خوشم نمیاد و این کارو خیلی خیلی خز میدونم..!!
مخصا وقتی تو مترو....استغفرالله...
خلاصه بهتر که نداره...
در مورد بقیه چیزاهم پس با لطف شما میتونم به یه جاهائی برسم...
یه سوال کوچولوی دیگه...
این قضیه ورژن که اینور اونور زیاد ازش خوندم چیه..!؟
کدومش بهتره..!؟
پریروز تو علائدین اقاهه گفت 1.1.5 ش رو داره 580 تومن...
بهتره 5 باشه یا هرچی پائین تر باشه بیتره( ظاهرا میگن هرچی پائین تر باشه...چیزمیزاش پیشتر هک شده و یجورائی بیتره و بعد اگه بخوایم میتونیم خودمون ورژنش رو بالابیاریم .!؟!؟ )...!؟!؟
همین...شبتون خوش...
.
:18::18::18::18: 1.1.5 :18::18::18::18:نقل قول:
نه عزيزم ورژن هاي آيفون
1
1.0.2
1.1.1
1.1.2
1.1.3
1.1.4
1.2.0
هستش حالا نمي دونم اين يارو 1.1.5 رو از كجاش آورده .
توي تمام اين ورژن هاي جديد ورژن قبل رو كامل تر كردن شما هر ورژني بخري مي توني خودت به هر ورژني كه دوست داري آپديت يا دانگريد كني . ولي بنظر من فعلا كامل ترين ورژن 1.1.4 هست
پيشنهاد : بگرد تو علائدين ارزونترين و پايينترين ورژن رو پيدا كن چون نصب 1.1.4 فقط 5 دقيقه زمان ميبره بدون دردسر ولي تو علائدين يا پايتخت براي 1.1.4 يه چيزي حدود 60 تا 70 هزار تومان بيشتر بايد پول بدي .
مطمئن باش پشيمون نمي شي
موفق باشي
چند تا سوال داشتم که صفحه های قبلو دیدم جوابشو گرفتم.
به خاطر همین این پست ویرایش شد.
.
نمیدونم والا صادق جان...
ظاهرا طرف اسکلمون کرده...و یا خب از اونجائی که خوده موبایلی ها هم اونطور که بایدو شاید اطلاع جامعی ندارن...یه چیزی پرونده..!
ممنونم از راهنمائیت...
یه نصفه سوال دیگه..!!
اگه احیانا یه جا ارزونتر میداد...این نیس که مثلا یه چیزیشو عوض کرده باشه یا اصلا برداشته باشه..!؟!؟
اخه یکی دوبار اینجوری تو پاچم رفته..!
اخرین بارم سر s500 که برا یه بابائی خریدم...از طبقه 4ومه علائدین...
طرف 5 تومن از جاهای دیگه ارزونتر میداد...اخرش تابلو شد که هندزفریش رو عوض کرده و به جای اصل خودش که مشکی رنگه..از این طوسی ها انداخته بمون...
خلاصه که ممنون میشم بگین تو پک کاملش چیه و در کل چجوریاس...
فک کنم این اخرین سوالم بود...
مرسی...
.
نه عزیزم من بهت میگم تا با این مشکل بر نخورینقل قول:
خوشبختانه تمام وسایل آیفون آرم اپل روش هست و اصل بودنشم از مرغوبیت و براق بودن جنس میشه تشخیص داد .
محتوایات جعبه
خود گوشی!
هدست
دفترچه ی وارانتی
دفترچه ی راهنمای خیلی کوچیک کار با تکنولوژی مولتی تاچ
سیم USB
Dock
آداپتور
جعبه مشکی رنگ
و یک صفحه شیشه ای که گوشی دورن جعبه در داخل اون قرار می گیره
اینم در نظر داشته باش گوشیآکبند آیفون یک لایه پلاستیکی روی صفحش هست که مال من الان حدود 9 ماه خریدم هنوز روشه و خودش باعث میشه که صفحه کمتر لک بشه .
همین!
موفق باشی
iphone دی وی دی هم ساپورت می کنه؟
سلام دوستان. لطفا مشخصات cpu...ram...rom ايفون؟؟
این تاپیک تعطیل هست......؟
کسی چرا جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
خدا بگم چي كارتون بكنه!!!! منو هم ويروس آيفون گرفته !!!
انشا ا... يكي دو ماه ديگه ميخرم!!
همه این تاپیک رو خوندم چقدر زیاد بود.....:20:
خسته نباشید عرض می کنم
مرسی... :)
دوستان خواهشا بدون تعصب پاسخ بدید IPHONE رو پیشنهاد میدید یا Viewtyاز LG رو
چرا؟(خواهشا با دلیل علمی)
ممنون از همه
دوستان یک بار گفتید یک نفر توی اصفهان هست که کارش آیفونه.اگه ممکنه شماره تماسی چیزی ازش دارید برام پ .خ کنید.
ممنون
تاپيك هاي مربوط به آيفون رو مطالعه كني به جواب 100% مي رسي .نقل قول:
ميگم آيفون بخر
دوستان چند روز هست یک آیفون دستمه که به خاطر مشکل ریجیستری روی اون یک شماره سریال k750 هست.اما یک مشکل که من دارم این است که همه جای شهرمون (اصفهان)آنتن نمیده.مثلا یک قسمت آنتن دارم تا میرم یک جا دیگه آنتن نمیده.توی این 2 روز حدود 20 جا رفتم 8 جا آنتن نمیداد.
گوشی نو هست زمین هم نخورده.
ورژن داستگاه هم 1.1.2 هست.
به نظر شما چیه کار کنم؟
دوست عزيز هيچ ربطي به زمين خوردن ندارهنقل قول:
تو فروم هاي ايراني آيفون زياد بحث شده تو يه سري شهر ها از جمله اصفهان بعضي نقاط مشكل آنتن داره
من خودم تو اين چند روز تعطيلات اصفهان بودم به همين شكل بود فعلا طبيعيه
یعنی هیچ کاری نمیشه کرد؟:41:نقل قول:
این هم از شانس ما هست دیگه.:13:
با ايرانسل كه شنديم مشكلي نداره!نقل قول:
پس مي توني توش ايرانسل بندازي