با سلام
دوستان من یه فایل پاورپوینت دانلود کردم که موسیقی توش داره. چه جوری می تونم اون موسیقی رو برش دارم یعنی از رو فایل حذفش کنم یعنی نمی خوام صدا داشته باشه.
Printable View
با سلام
دوستان من یه فایل پاورپوینت دانلود کردم که موسیقی توش داره. چه جوری می تونم اون موسیقی رو برش دارم یعنی از رو فایل حذفش کنم یعنی نمی خوام صدا داشته باشه.
سلامنقل قول:
اگه پسورد نداشته باشه می تونید.power point رو باز کنید فایلتون رو با open انتخاب و باز کنید بعد برید رو تب
animation بعد تو قسمت transition to this slide کنار علامت بلندگو no sound رو انتخاب کنید بعد بیاید دوباره با save as ذخیره اش کنید.
یک سوال عجیب
من یک پاورپوینت دارم که هر کدام یک بک گراند مختلف دارند
بعضی از آن ها را در PRIVIWE PRINT بک گراند را نشان می دهد
اما بعضی ها را نه
و همان هایی را که در پریویو نشان نمی دهد همان ها هم بک گراندشان چاپ نمی شود چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا نشان نمی دهد و چرا چاپ نمی کند
چطور فونت های کل اسلایدها را همه را با هم عوض کنیم
چطور اسلاید ها را همه را با هم با تمام عکس، بک گراند به ورد کپی کنیم
سلامنقل قول:
power point رو باز کنید فایلتون رو با open باز کنید بعد تو تب viwe قسمت presentation view گزینه normal رو انتخاب کنید.بعد تو صفحه تون یه ستونی باز میشه که اونجا سر برگ outline رو بزنید که نوشته هاتون نشون داده بشه بعد با ctrl+a همه رو انتخاب کنید بعد بیاید تو تب home فونت مورد نظرتون رو انتخاب کنید.بعد اگه slide show رو بزنید می بینید که فونتها عوض شدن.احتمالاً بعضی قسمتها که به ندرت پیش میاد که تغییر نمی کنه اونا رو هم میتونید خودتون تغییر بدید.
برای تبدیل power point به word تو power point برید رو علامت office بازش کنید تو اون منو آخرهای لیست
publish رو بزنید و بعد تو اون لیست create hand outs in microsft office word رو بزنید بعد تو اون صفحه ای که براتون باز میشه paste باید تیک داشته باشه و ok رو بزنید.
البته نرم افزار هایی هم هستند که این کار رو میکنند.
می خواهم هنگام ایجاد یک فایل جدید، بطور پیشفرض زبان فارسی و جهت تایپ از راست به چپ باشد. چکار کنم؟
برای از راست به چپ بودن:نقل قول:
از بخش Home مثل عکس زیر اون فلش هایی که داره در زیر بخش Font و Pragraph باید تنظیمات رو انجام بدبد بعد از انجام دادن تنظیمات گزینه Default رو بزنید تا تنظیمات در حالت پیشفرض قرار بگیره!
عکسها ببین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای فارسی بودن زبان هم در تسک بار کنار ساعت روی زبان (EN) کلیک راست کن => setting و در قسمت Default input languages زبان رو روی persian انتخاب کن!
چس چرا در پاورپوینت من گزینه Default نیست؟نقل قول:
کد:http://up.--------.com/Files73/f27e714fd96f49daa6c8.JPG
میتونید از کنترل پنل پیش فرض زبان ویندوز رو تو قسمتdefault input language, text service and input languageنقل قول:
به فارسی تغییر بدید که هر وقت پاورپوینت یا هر نرم افزار دیگه رو باز کردید
با فارسی تایپ کنید.
عکسی رو که دوستمون گذاشتن برا ورد بود به خاطر همین بین منوهای شمانیست.
سلامنقل قول:
درسته من ماله ورد رو گذاشته بودم اصلا توجه نکرده بودم که گزینه Default توش نیست!:41:
این که گفتین درست، ولی سوال اصلی من این بود که حالت پیشفرض یک فایل جدید بصورت "راست به چپ" باشه.نقل قول:
چون من با کامپیوترهایی هم کار کردم که زبان پیش فرض انگلیسی هست ولی موقع باز کردن یک فایل جدید پاورپوینت ، حالت Default زبان فارسی و جهت از راست به چپ هست. ولی تو کامپیوتر خودم اینطور نیست! نمیدونم هم چکار کنم!
فکر نمی کنم راهی غیر این بشه انجام داد,نقل قول:
مگر اینکه انگلیسی رو از بین زبانهای power point حذف کنید که با فارسی شروع بشه.
این لینک رو هم ببینید.
کد:http://office.microsoft.com/en-us/powerpoint-help/change-the-default-language-for-office-programs-HA010251787.aspx
چطور میشه در پاورپوینت تغییرات روی جدول ایجاد کرد
دوستان لطف کنند این سوال را جواب بدهند ممنون واقعا
در پاورپوینت چطور کاری کنیم که از هر فونتی که خواستیم استفاده کنیم اما در سیستم دیگر بهم نریزد در قسمت ذخیره فونت دو گزینه هست میشه فرقشان را توضیح دهید ممنون خیلی سریع احتیاج دارم
---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:20 AM ----------
و یک سوال دیگر چطور در پاورپوینت فرمول بزنیم به این دو سوال خیلی احتیاج دارم
گزینه اول میگه تنها كاراكترهاي استفاده شده به سند مورد نظر پيوست شوندنقل قول:
اما گزینه دوم باعث میشه تمام قلمهای پیشفرض سیستمی نیز به سند شما بچسبند و در نتیجه حجم فایل نهایی بسیار زیاد میشود
برای فرمول هم میتونید از ورد استفاده کرده و توی پاورپوینت کپی و paste کنید.
سلام متاسفانه تعدادی از لینک های موجود در این تاپیک کار نمی کنهنقل قول:
- آموزش نكات كاربردي Microsoft PowerPoint
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=190480
مثل اموزش گذاشتن عکس
یه سوال
ببینید من مثلاً فونت های 2 را دارم اما مثلاً b ندارم حالا چطور تنظیم کنم که اگر کاری با فونت b بود و در نتیجه من فونت هایش را ندارم با فونت های 2 جایگزین شود
سلام .
از کجا می تونم چند سری اسلاید قالب آماده برا پاورپوینت دانلود کنم ؟
یعنی یه چند فایل ppt خوشگل آماده که من فقط متنمو جایگزین متنش کنم ؟
سلام دوستان . برنامه ای هست که باش شیپ های پاورپوینت به صورت حرفه ای طراحی کرد . تو نت جستجو کردم درست حسابیاش همه پولیه .
سلام دوستان
من چندسالیه که با پاورپوینت کار نکردم الان یه موضوع درسی هست که براش پاورپوینت ساختم یادمه تو پاورپوینت 2003 یه قسمتی بود که فایلو تبدیل میکرد به exe و بعد میشد CD کرد ولی تو پاورپوینت 2010 نمیدونم همچین گزینه ای کجاست یا چیه ؟ با قسمت Package Presentation for CD هم به نتیجه ای نرسیدم .
»» ممنون میشم راهنمایی کنید ...
سلام دوستان.
دو سوال:
1- نیم فاصله در پاور پوینت چطوری هست؟ من نیم فاصله هایی که در ورد زدم رو به -+Ctrl ایجاد کردم. ولی این دکمه ها در پاورپوینت کار نمیکنن. از ورد هم که وارد میکنم نیم فاصله ها به صورت خط فاصله نشون داده میشن.
2- چطور میشه محتویات یک اسلاید رو که از چند آیتم تشکیل شده و ممکنه هر کدوم انیمیشن خاص خودش رو داره، یک دفعه با هم آورد؟ من هر کاری میکنم این آیتم ها با کلیک کردن به ترتیب میان. من میخوام فقط اسلاید به صورت دستی عوض شه، اما خود محتویات اسلاید خودشون اتومات بیان.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلامنقل قول:
1 - برای وارد کردن نیم فاصله در پاورپوینت میتونید کلید Alt را پایین نگه داشته و از سمت راست صفحه کلید اعداد 0157 را تایپ کنید ( Alt + 0157 )
برای مثال ابتدا قصد داریم کلمه فاصله ها را تایپ کنیم . ابتدا کلمه فاصله را تایپ کرده و کلید Alt را پایین نگه میداریم و اعداد 0157 را می زنیم و بعدا حروف ها را تایپ می کنیم . ( نمونه : فاصلهها)
2 - شما کافیه انیمیشن ها یا نوشته های خودتون را توی یک اسلاید قرار بدید و سپس از منوی Animation از قسمت Animations گزینه Custom Animation را انتخاب کنید و از پنلی که در قسمت سمت راست ایجاد میشه برای تمام انیمیشن ها یا نوشته گزینه Start را برابر با With Previous قرار بدید . با این کار وقتی اسلاید شما به صفحه بعد رفت تمام انیمیشن ها یا نوشته ها با افکت های خودشون با هم میان .
موفق باشید
براي گذاشتن نيم فاصله راه ساده تري هم وجود داره: استفاده از «كنترل+شيفت+2» كه البته نه فقط تو پاور پويت بلكه جيميل، فتوشاپ و هر جايي كه فكرشو بكنيد كاربرد داره ;)
آقا یک مشکل من میخوام در پاورم از فونت مثلاً تیتر و زر استفاده کنم اما از ترس بهم ریختن آن می ترسم و تازه وقتی هم گزینه زیر را فعال می کنم سیستم قفل می شود
کدوم گزینه را میگید ؟ من که چیزی نمی بینم .نقل قول:
منظورتون Embed font in the files هست ؟ خوب این مشکل سیستم شماست که هنگ میکنه .
راه دیگه اش اینه که فونت ها را کنار پروژه اتون بزارید و توی سیستم مقصد اونها را توی پوشه فونت سیستم بریزید .
واقعا عذر می خوام که انقدر دیر عکس را می گذارمنقل قول:
میدونید دوست عزیز
همانطور که خودتان می دانید به طور پیش فرض پاور خودش گزینه اول را تیک زده است (قسمت آبی رنگ)
اما می خواهم بدانم اگر قسمت قرمز رنگ را ما تیک بزنیم فرقی به حالش می کند
راست می گید به خاطر سیستم خودم اما به هر حال فعال کردن این گزینه کمی باعث کندی می شود :31:
جواب این را می دانید ببیند مثلاً فکر کنید در این پاور مورد نظر ما چندین فونت مختلف استفاده شده اما مثلاً من همان bzar ندارم حالا چطور فقط bzar که در آن پاور به کار رفته با 2zar جایگزین کنمنقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز اشتباه نکنید .
انتخاب بودن گزینه اول توسط پاورپوینت به این معنی نیست که این گزینه روی پروژه شما اعمال شده .
به اون دایره ها Radio Button گفته میشه . اگه شما توی یک برنامه 10 تا Radio Button در یک گروه داشته باشید حتما باید یکی از اونها به صورت پیش فرض تیک دار باشه و این به معنی اعمال اون گزینه روی پروژه نیست .
درسته گزینه اول را پاورپوینت خودش تیک زده ولی این گزینه اصلا روی پروژه اعمال نمیشه . شما باید تیک قسمت قرمز رنگ را که خودتون مشخص کردید را بزنید تا یکی از اون گزینه ها روی پروژه شما اعمال بشه .
با توضیحاتی که دادم اگه شما تیک قسمت قرمز رنگ را بزنید تازه یکی از اون دو گزینه ها به پروژه شما اعمال میشه .نقل قول:
اما می خواهم بدانم اگر قسمت قرمز رنگ را ما تیک بزنیم فرقی به حالش می کند
اگه تیک قسمت قرمز رنگ را نزنید هیچ کدوم از اون گزینه ها به پروژه اعمال نمی شه .
موفق باشی
جواب هاتون معرکه است مرسی واقعانقل قول:
سلام...
دوستان ایا در power point 2007 یا ورژن بالاتر میشه مثلا: برای یک شهر یا .... مثل تهران که بصورت ستون مثلثی یا مستعطیل و ... درست شده در هر نمودار مثلا از جمع 20 نمودار که شهر تهران در 12 تا از اون نمودارها تعریف شده یکرنگ باشه دیگه نخوایم دستی رنگ ها رو تنظیم کنیم.
من 20 تا نمودار برای اداره ایجاد کردم. ولی الان ایراد گرفتن که مثلا فلان شهر باید در همه نمودارها یک رنگ باشه.زمان هم برام مهمه ایا این امکان وجود داره یک ستون در همه نمودارها یک رنگ داشته باشه.
نکته:
شاید یک شهر در 1 یا 9 و ... از نمودارها باشه میخوام همه جا وقتی ستون اون شهر رو ایجاد می کنم اتوماتیک یک رنگ رو انتخاب کنه.
سلام..
من وقتی یک فایل powerp point رو در word 2003 می خوام save As کنم وقتی در قسمت save As type گزینه word 97-2003 &6.0/-RTF رو انتخاب می کنم با ارورهای ذیل رو به رو میشم:
عکس اول:
کد:http://www.ecapic.ir/image2/ECA-101027112140.jpg
عکس دوم:
کد:http://www.ecapic.ir/image2/ECA-101027112313.jpg
عکس سوم:
کد:http://www.ecapic.ir/image2/ECA-101027112427.jpg
عکس چهارم:
کد:http://www.ecapic.ir/image2/ECA-101027112502.jpg
سلام
چطور ميشه آهنگي رو كه روي يك اسلايد گذاشتيم رو ذخيره كنيم تا وقتي روي سي دي هم زديم آهنگ هم ذخيره بشه
ممنون ميشم اگه جواب بدين
از طریق منوی فایل باید پابلیش کنید و اطلاعات کامل شامل ویدئو و موزیک و عکس همش رو تو یه فولدر خروجی بگیره. من یادمه تو 2007 گزینه ی presentation cd واسه این کار جواب میداد اما سمش تو 2010 فکر کنم publish داشت.:11::11:نقل قول:
سلام
می خواستم بپرسم که بعد از اینکه اسلایدها ساخته شد میشه روی سی رایت کرد که توی vcd نشون بده
یا فقط مخصوص اجرا توی کامپیوتر هست
سلام دوستان عزیز:11:
وقتی گزینه انیمیشن را و پس از اون CUSTEM را می زنیم سه گزینه داریم
ON CLICK
WITH PREVIOUS و یکی دیگه
فرق اینها چیست
راستش یک سوال دیگر من میخواهم یک انیمیشن را از CUSTEM انتخاب کنم سپس هرگاه مایل بودم از یکی از حالت های زیر استفاده کنم
1- تمام پاراگراف های اون اسلاید (که این انیمیشن را دارند) با هم اجرا شوند
2- تمام پاراگراف های اون اسلاید ( که این انیمیشن را دارند) پشت سر هم و به ترتیب اجرا شوند
سلامنقل قول:
اگه شما از On Click استفاه کنید موقعی که وارد اسلاید می شید باید روی اسلاید کلیک کنید تا نوشته ها یا انیمیشن ها اجرا بشن . یعنی تا کلیک نکنید اون انیمیشن یا افکت اجرا نخواهد شد و منتظر کلیک شما خواهد ماند .
اگه شما از With Previous استفاده کنید ، به محض این که شما وارد اسلاید شدید همزمان با اجرا شدن اسلاید اون افکت یا انیمیشن اجرا خواهد شد . یعنی همزمان با اجرا شدن اسلاید افکت هم اجرا میشه .
اگه شما از After Previous استفاده کنید ، ابتدا باید اسلاید شما اجرا بشه و بعد از اون افکت های مربوط به اون صفحه اجرا بشن .
1 - اگه قصد دارید تمام پاراگراف ها با هم اجرا شوند باید start همه پاراگراف ها را With Previous قرار بدید .
2 - اگه قصد دارید پشت سر هم اجرا بشن می تونید از On Click استفاده کنید . این طوری کنار هم پاراگراف یا انیمیشن یک شماره می زاره
موفق باشید :)
سلام دوستان عزیز
راستش میخواستم بپرسم گزینه های درون این عکس چه کار می کنند
سلامنقل قول:
غالبا برای کامیپیوتر می باشد .
اما شاید شاید در این دنیای نرم افزاری بزرگ برنامه ای برای اینکار وجود داشته باشد .
موفق باشید:)
سلام دوستان عزیز
چطور پاور پوینت را به PDF تبدیل کنیم
سلامنقل قول:
اینجا توضیح داده ام
موفق باشی :)