اینقدر داغ بشه برای کارت ضرر نداره....مثلا اچه بخوای روزی 6 ساعت پشت سر هم کرایسیس رو بازی کنی ضرر نداره؟؟نقل قول:
Printable View
اینقدر داغ بشه برای کارت ضرر نداره....مثلا اچه بخوای روزی 6 ساعت پشت سر هم کرایسیس رو بازی کنی ضرر نداره؟؟نقل قول:
اشتباه فرستادم.شرمنده....خودم پاکش کردم
این جوری لمسی نمیشه مقدار حرارت رو اندازه گیری کرد بهتره مقدار دما رو به صورت عددی بزارید.نقل قول:
اینقدر داغ بشه برای کارت ضرر نداره....مثلا اچه بخوای روزی 6 ساعت پشت سر هم کرایسیس رو بازی کنی ضرر نداره؟؟
در ضمن سعی کنید کارت رو زیر 70 درجه سانتی گراد نگه دارید.
دمای بیشتر باعث کاهش چشمگیر عمر کارت خواهد شد.
نقل قول:
ببینم اگه کارتو اوور نکنی همینطوری بخوای عادی باش بازی کنی....و شما میگی دما رو زیر 70 نگه دارین...فن خودش مگه کافی نیست؟؟؟با زیاد بازی کردن اگه بره بالا که فایده نداره.....ادم کارتو میگیره که باش بازی کنه.....نه اینکه کم بازی کنه که دماش نره بالا:20:
توجه داشته باشید که فن کارت مطابق با دمای خود کارت تعبیه شده حتی در بازیهای سنگین....نقل قول:
ببینم اگه کارتو اوور نکنی همینطوری بخوای عادی باش بازی کنی....و شما میگی دما رو زیر 70 نگه دارین...فن خودش مگه کافی نیست؟؟؟با زیاد بازی کردن اگه بره بالا که فایده نداره.....ادم کارتو میگیره که باش بازی کنه.....نه اینکه کم بازی کنه که دماش نره بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما..اما...در یک کیس استاندارد ...ممکنه کیس شما خنک کنندگی خوبی نداشته باشه یا قطعات دیگر مثل سی پی یو خنک کنندگی خوب نداشته باشه اینجاست که کیس شما از حالت استاندارد خارج شده و دمای زیادی داخل کیس جمع میشود و این موضوع بی تاثیر در کارت گرافیک شما نخواهد بود...
همچنین در صورت اورکلاک کارت باید کیس مناسب با تهویه مناسب داشته باشید تا دمای کارت رو پایین نگه داره.شاید کارت فن کارت شما توانایی مقابله با اورکلاک کارت رو نداشته باشه!
نقل قول:
خوب اگه این طوره.....کیس silent storm تهویه خوبی داره....؟؟؟؟؟؟ اگه داره پس مشکلی نباید بوجود بیاد دیگه اره؟؟
من که خودم استفاده نکردم...نقل قول:
خوب اگه این طوره.....کیس silent storm تهویه خوبی داره....؟؟؟؟؟؟ اگه داره پس مشکلی نباید بوجود بیاد دیگه اره؟؟
ولی تا اونجایی که از اساتید این سایت شنیدم کیس مناسبی هست...
سلام دوستان
مگه فن این کارت آتو نیست ؟؟؟
در برنامه exper tool یه گزینه برای کنترل سرعت فن می باشد که آن را در حالت دینامیک قرار دادم
برای خنک کردن بادد کار دیگه ای هم انجام بدم
فکر نکنم کیس هم مشکل گرمایی داشته باشه چون 3 تا فن اضافه روش هست با فن پاور که دیگه دارم ار صداش دیوانه میشم
الان در حالت عادی دمای gpu بین 57-59 درجه می باشد
نرمال دما در حالت عادی چنده؟
من الان با برنامه خود کارت دور فن را د 60% تنظیم کردم دما تا 49 درجه پایین اومد مشکلی نداره این دور را برای فن ثابت نگه دارم؟؟؟
کاملا عادی هست!نقل قول:
الان در حالت عادی دمای gpu بین 57-59 درجه می باشد
در برندهای مختلف متفاوت هست ولی معمولا بین 40 تا 60 در جه هست.نقل قول:
نرمال دما در حالت عادی چنده؟
سلام دوستان
من امروز وقتی ویستا نصب کردم اومدم بازی کنم ارور زیر را از من گرفت دلیل این ارور چیست ؟؟
من خیلی کلنجار رفتم اما درست نشد
در ضمن رو چند تا بازی هم اینجوری بود
اگه ممکنه دوستان کمک کنند
عکس را در زیر آپلود کردم:19:
پ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
تا جایی که من میدونم باید بخاطر Directx باشه !
باید دوباره نصب کنی !
دوست عزیز مشکل شما نرم افزاری هست!ربطی به سخت افزار نداره.نقل قول:
سلام دوستان
من امروز وقتی ویستا نصب کردم اومدم بازی منم ارار زیر را از من گرفت دلیل این ارور چیست ؟؟
من خیلی کلنجار رفتم اما درست نشد
در ضمن رو چند تا بازی هم اینجوری بود
اگه ممکنه دوستان کمک کنند
کارت گرافیکت چیه؟
direct 9 را دوباره ریختم اما درست نشدنقل قول:
دایرکت 10 را هم که ندارم
حالا باید چیکار کنم؟؟:41:
کارت 8800 gtنقل قول:
در ایکس پی بدون مشکل بازی را اجرا میکنه
درایور مخصوص ویستا روبرای این کارت نصب کردی؟نقل قول:
کارت 8800 gt
در ایکس پی بدون مشکل بازی را اجرا میکنه
بله درایور ویستا در سی دی را روش نصب کردمنقل قول:
ببخشید 8800gt تا بعد از عید به قیمت 270 تومان گیر میاد؟
:27::27::11::11::11::11:نقل قول:
با سلام
دوست عزیز انگار خبر نداری تو ایران داری زندگی میکنی اینجا هیچی به این راحتیها پایین نمیاد:27::27::27:
تازه فقط بخاطر 15 تومن میخوای این همه صبر کنی اینگار از قیمتها هم خبر نداری
همین الان 280 Inno گیر میاد.
و همچنین برند عالی Gainwardنقل قول:
همین الان 280 Inno گیر میاد.
دوباره شروع کنیم؟ آقا جان چرا میگین Gainward? کجاش از ایننو بهتره؟ واسه چی ؟
تو 8800GT انو تری دی بهترین عمل کرد رو داشته(البته دوستان بدین معنی نیست که چند هزار امتیازی بالاتر از کارتهای دیگه آورده فقط در حد نا چیز)من نگفتم بهتره و نگفتم بد تره. چون استفاده نکردم!نقل قول:
دوباره شروع کنیم؟ آقا جان چرا میگین Gainward? کجاش از ایننو بهتره؟ واسه چی ؟
ولی در کل گاینوارد یک برند بسیار عالی و ارزان هست.
یعنی xfx که گرون تره فقط داره پول مارکشو میگیره؟؟؟یا بهتره؟؟؟نقل قول:
همون طوری که دوستمون گفتن Inno3D بهتر عمل کرده ...نقل قول:
یعنی xfx که گرون تره فقط داره پول مارکشو میگیره؟؟؟یا بهتره؟؟؟
خوب دوستاني كه ميگن Inno3D ( يا هر برند ديگه اي... ) بهترين عملكرد رو داشته دليلشون رو هم بفرمايند. همينطوري توي هوا ( چند تا بنچمارك هم جزو هوا محسوب ميشه! ) نميشه چيزي گفت...
نقل قول:
از چه نظر بهتر عمل کرده:13:
با سلام اقا میخواهم یک 8800gt بگیرم یک گیگ رم دارم میخواهم یک گیگ دیگه اضافه کنم قیمتش چقدر میشه؟
توی 3DMark امتیاز کمی بیشتر از سایر رقبا اورده ...نقل قول:
البته دلیل بر برتر و عالی بودن شاید نشه به نظر شما ولی منظور من اعداد بودن وگرنه من این کارت رو نداشتم ..
سلام
امید وارم که حال همه دوستان خوب باشد
برای من مشکلی پیش اومده که گفتم شاید دوستان بتونن کمکی به من بکنند
در بازی crysis در تنضیمات گرافیکی گزینه very high در تنضیمات من غیر فعال است و تا high یتونام بالا ببرم در ضمن در هنگامی که کیفیت گزینه texture quality را بالا میبرم بازی تیک دار میشه دوستان دلیل این کار چیه
ایا دلیل از کم بودن رم سیستم هست یا علت دیگه ای داره ؟؟؟؟
در بازی های دیگه اصلا در high guality مشکلی ندارم
ممنون میشک کمکم کنید
مشخصات سیستم :
8i945g giga
2.6 dual core
8800 gt gainward
ram 2*512
گزينه Very High فقط در ويندوز ويستا فعال است.بايد اينگونه باشه...هر چقدر Texture Quality بالاتر باشه فشار بيشتري به سيستم مياد. البته كلا چون سيستم شما ضعيف است نبايد انتظار زيادي داشته باشيد...نقل قول:
ر ضمن در هنگامی که کیفیت گزینه texture quality را بالا میبرم بازی تیک دار میشه دوستان دلیل این کار چیه
دوست عزيز گزينه very high فقط در dx10 قابل اجرا ميباشدنقل قول:
در ضمن با اين سيستم شما گزينه mediuam بهترين گزينه براي اجراي اين بازي هست
سلام به همه.
حالا بعد این همه بحث چه برندی بهتره؟
والا من یه سیستم واس بازی میخوام بگیرم ولی دارم گیج میشم با این تنوع گرافیک.
برند ایسوس اصلا تو ایران هست؟
این کارت خوب هست Evga 8800 Ssc 512 ؟ قیمتش چطوره؟
نقل قول:
دوست عزیز میگید
mediuam میتونی بازی کنی...بخاطر رم کمشه فقط؟؟؟؟؟:13:
سلام.
بالاخره 8800gt 512 Mb بهتره یا 8800gts 512 Mb؟
فن Gt ضعیف تره ؟
جدی کدوم بهتره ؟
8800GTS قوی تر از 8800GT است و کولینگش هم تا جایی که میدونم بی صدا تر و بهتره ولی برای هر کدوم مناسبه خودشه ...نقل قول:
سلام.
بالاخره 8800gt 512 Mb بهتره یا 8800gts 512 Mb؟
فن Gt ضعیف تره ؟
جدی کدوم بهتره ؟
ویرجل جان ما که امکانات نداریم مورد تست قرار بدیم ببینیم کدوم بهتره.تو همه سایتها و بنچ ها که موردتایید هست همگان دیدند که انو 3 دی بالاترین امتیاز رو تو 8800 جی تی آورده دیگه جای بحث نیست!نقل قول:
خوب دوستاني كه ميگن Inno3D ( يا هر برند ديگه اي... ) بهترين عملكرد رو داشته دليلشون رو هم بفرمايند. همينطوري توي هوا ( چند تا بنچمارك هم جزو هوا محسوب ميشه! ) نميشه چيزي گفت...
خب بنچمارك هايي كه نشون داده باشند Inno3D در شرايط مساوي ( كلاكهاي يكسان ) بالاترين امتياز رو نسبت به بقيه برند ها آورده و از سايت معتبري هم باشه، رو اينجا بگذاريد...نقل قول:
خوب ما در حالت کلی یعنی پایداری اورکلاک و مصرف انرژی و ... میگیم نه در یک حالت خاص.نقل قول:
خب بنچمارك هايي كه نشون داده باشند Inno3D در شرايط مساوي ( كلاكهاي يكسان ) بالاترين امتياز رو نسبت به بقيه برند ها آورده و از سايت معتبري هم باشه، رو اينجا بگذاريد...
قبول، جايي هست كه در حالت كلي اثبات كرده باشه Inno3D از بقيه بهتره؟نقل قول:
نه عزیز اینطور ها هم نیست...درسته شاید قیمتش یکم بالاتر باشه ولی دلیل نمیشه...مثلا همین 8800gt YDQ4 که فن بزرگ داره و علاوه بر این هیت سینگ دیگه ای هم داره که بزرگتره و هوا توش بیشتر میچرخه. شیدر کلاکش هم به صورت استاک 1600 و core هم 625 هست یکی از بهترین مدل های ایکس اف ایکسه توی اور هم مطمئنا از inno3d بالاتره...پایدارتر هم هست...به گفته ی ایکس اف ایکس توی این فرکانس ها هیییچ فشاری به جی پی یو نمیاد چون با این کولر , 625 و 1600 برای shader clock و gpu بسیار ایده آل هست انگار که هسته در همون فرکانس های مرجع انویدیا کار میکنه و در همون دما و همون پایداری و همون مقاومت تمام رابط های کل کارت گرافیک...نقل قول: