لعنت به این شانس!!!من از شرکت تکین خریدم1همه چیز خوبه ولی گزارشگر نداره!!!هر چی به تنظیمات ور رفتم نفهمیدم صدای گزارشگر چطئری میاد!!!شما گزارشگر دارید!!کرک مال من 22 مگابایته و حجم بازی 4.14 گیگابایته!!!!!حجم بازی دموی pes 2008 چقدر بود!!!؟؟؟؟
Printable View
لعنت به این شانس!!!من از شرکت تکین خریدم1همه چیز خوبه ولی گزارشگر نداره!!!هر چی به تنظیمات ور رفتم نفهمیدم صدای گزارشگر چطئری میاد!!!شما گزارشگر دارید!!کرک مال من 22 مگابایته و حجم بازی 4.14 گیگابایته!!!!!حجم بازی دموی pes 2008 چقدر بود!!!؟؟؟؟
بازی 4 گیگ میگفتن که 17 گیگ
دوستان عزیز من وقتی میگم برین از westgame بخرین برای همینه
من خودم از وست گیم خریدم وهیچ مشکلی نداره وکامل هست وصدای گزارش گر به صورت انگلیسی و به صورت فرانسه هست
و هیچ عیبی برای لود کردن سیوهام ندارم
درضمن من دیروز از سفر برگشتم وهمین امروز رفتم وخریدم
میخوام یه حالی بکنم
منم از Westgame گرفتم و FULL بود.نقل قول:
راستی کسی Option File اصلاح شده نداره ؟
من دو تا رم 256 دارم بازی کمی کند اجرا میشه اگه یه رم256 دیگه هم بزنم حل میشه( تو رو خدا جاب من رو بدین اینجا انگار هیچکس منو نمی بینه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
راستی شما تو بازی کافی شاپ و یا مصاحبه ی بازیکن دیدید؟
تو کدوم بخش گالری باید خذید کرد من نمیتونم بخرم؟ دی وی دی من مال tygamaes هست و مشکلی هم نداره
اگه یه رمه 256 دیگه بندازی سرعت که بالاتر نمیره هیچ پایین تر هم می یاد!نقل قول:
Virtul memory تو ببر بالا
کی میگه اینو؟شما فیا 08 نسخه 360 رو دیدین؟نقل قول:
از ماله پیسیه ففیفا بهتره اما نسخه 360 فیفا از این بیشتر نباشه کمترم نیست.همه همیشه از گیم پلی فیفا بد میگفتن که اونو به شکله جالبی تقویت کرده.لیسانس و لیگ و بقیه هم که همیشه از کونامی بهتر بوده.پس میبینین که الان اختلاف که.
کونامی الان شانس اوورده!EA هم اشتباه کد.اگه نسخه nest gen رو برای پیسی هم داده بود الان نصف شماها این حرف رو نمیزدین:46:.
ساله دیگه احتمالا اون نسخه برای پیسی هم میاد.اونوقت اگه کونامی بخواد همین نسخه پر اشکال(مخصوصا از لحاظ حرکت و دویدن) رو بده بیرون بیشتر هواداراش رو از دست میده.چون فیفا هم تا ساله دیگه مطمئنن خیلی بهتر میشه:27:
==========
انقدر نگین بازی سالم و بدونه مشکله:19:.نسخه اورجینال هم بدونه دسته سیوش مشکل داره اونوقت شما میگین ماله من درسته ماله شما خراب:19:
بازیم 4.14 هست حجمش .پس ماله شما یک ایراده دیگه داره رین اسکای50:46:
امسال چون بازي اولين سال انتشار با اين سبك بود يكم مشكل داشت به نظرم اگه كونامي همون pes6 رو با كمي تغيير به بازار ميفرستاد و بيشتر رو اين بازي كار ميكرد ميتونست سال ديگه بازارو بتركونه با pes 2009
بچه هااگه باهاش عادت کنین اونوقت میفهمین که کونامی چی ساخته
قابليت داره كه مثلا بگيم برف يا باران بياد؟
ولی من موافق نیستم برای این که هر چی بشه خیلی تغییرات خوبی داشته مثلا همین ادیت بازیکنان
خیلی بهتره من مطمئن هستم تا چند وقت دیگه با اومدن آپشن فایل های جدید وپچ های جدید خیلی توپ میشه
درضمن درجواب اون دوست عزیزی که آپشن فایل درست شدن اسامی رو میخواست باید بگم میتونه از اینجا بگیره
اینجا تعدادی آپشن فایل برای این بازی هستکد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?cat_id=472
سلام بچه ها
من هم بازی رو امروز گرفتم.
کلا بازی طبیعی تر و بهتر شده.
ولی چند تا نکته منفی هم داره.1-چهره بازیکنا بدتر شده 2-دویدن بازیکنها خیلی بده 3-گزارش بازی و انیمشنهای بعد از خطا ضعیفتر شده 4-پای بازیکنها موقع پاس دادن طبیعی نیست
ولی در کل پیشرفت خوبی داشته وطبیعی تر شده و به فوتبال واقعی نزدیکتر شده.
اگه یادتون باشه سبک pes5 هم نسبت به pes4 تغییر کرده بود ولی ما چون عاشق pes هستیم اون رو بازی کردیم و بهش عادت کردیم.امسال هم اینطوریه و کمی سبکش تغییر کرده ولی بهش عادت میکنیم و مثل همیشه ازش لذت میبریم.
بچه ها یه سوال دارم.چرا وقتی دوربین بازی یا درجه سختی رو تغییر میدیم سیو نمیشه و هر سری باید دوربین و درست کنیم؟
اصلا این بازی autosave داره؟ تو نسخه های قبلی اتوسیو داشت.
توي بازي ميشه مثلا چيزي اضافه كرد مثلا ازجايي پچ اضافه كرد مثلا يكي بازيكن جديد ساخت يا طراحي كرد واون بشه با يه فايل اضافه كرد
قابليت هاي اضافه بر فيف چي داره؟ توي عكس هايي ديدم مثل اينكه مصاحبه هم دارند نشان ميده
يا مال مربي ها
اگر دوبله فارسي ميشد رو اينا چي ميشد
يكي همينجا سوال كرد اگر هوا باراني بشه وزمين گلي لباس بازكنان كثيف ميشه؟
توي اين بازي دروازه بان خودش كارانجام ميده مثل فيف يا ما بايد ادره اش كنم جلوي توپ رو بگيره!
يكي يه عكسي گذاشته بود تماشاچي ها هم مثل فيف الكي است كه اخه يكي گفته بود تماشا چي هارو گرافيكي خوب درست كردند
داورها چطور؟!
ميشه بازيكن خريد و...
بعد از گلزنی میشه پیراهن رو درآورد؟ يا مثلا برقصه يا حركات بازيكناني هركدامشون تو دنياي واقعي وقتي گل مي زنند انجام داد؟
با2تا رم 1024 و چه cpu وچه گرافيكي بازي درhigh راحت وبدون مشكل اجرا ميشه
ممنون ميشم اين چند سئوال جواب بديد
خب در کل میشه گفت جالب شده البته به جز دویدن بازیکنان !! استیل بازیکن ها تو موقع دویدن اصلا طبیعی نیست ولی در کل حداقل از فیفا بهتره !!
بچه ها من سیستمم مشکل داره!!بازی رو برده پیشه مغازه دار!!نصب کرد گزارشگر هم داشت!!!مال کامپیوتر من گزارشگر نداره!!دی وی دی هیچ مشکلی نداره!!!به نظرتون مشکل سیستم من چیه؟؟؟؟؟
تاحالا خواب بودی؟:31:نقل قول:
این همه در این مورد بحث کردیم نبودی؟دستتو وصل کن بزار رو کنتلر 1
چه خبره؟اینا چه سولاییه؟شما مثل اینکه فقط فیفا بازی کردین تاحالا!بهتره همونو ادامه بدین.:10:نقل قول:
وقتی یکی یک چیزی تو تاپیک میگه حرفش مطمئنه.شما هم ارسالارو کامل بخون جوابتو میگیری.بعضی سولا هم جوریه که آدم فکر میکنه با بازیه میکرو طرفه.عزیز من این pes 2008 هست:46:
سلام.
سیو کامل بازی تومده . سیوی که توش همه چی ازاد شده باشه؟
نقل قول:
مهمترين قابليت اضافه بر فيفا سيستم هوش مصنوعي بازي است
مثلا اگر با يه تيم ضعيف بازي داريد حريف سيستم رو تدافعي ميكنه يا تيمي كه جلو هستش سعي ميكنه حفظ توپ كنه در ضمن اگه يه مقايسه اي بين تركيب چيدن فيفا و pes بندازين متوجه تفاوتها ميشين
شما بايد طوري دروازه بانرو تنظيم كني تا موقع تك به تك ها بهترين فاصله رو بين مهاجم و دروازه داشته باشه
داور ها از لحاظ نزديكي به صحنه ها و علايم دست و همچنين قوانين داوري دقيقا مثل واقعيت شبيه سازي شده اند
مي شه يكي بگه shop بازي كجاست ؟
میشه لینک سایت westgame رو که میگید بازیش بی نقصه رو بدید؟
شاپ نداره.مثل نسخه های قدیمی باید با گرفتن جام چیزی آزاد کنی
گالری>>ترک رکورد.اینجا میبینی برای هر چیزی به چه جامی نیازه
آخه عزیزمنقل قول:
تاحالا خواب بودی؟
این همه در این مورد بحث کردیم نبودی؟دستتو وصل کن بزار رو کنتلر 1
اینکه راه حل نیست
یکی که فقط با کیبورد بازی میکنه باید چی کار کنه پس ؟
عجب باگ مزخرفیه این دیگه !
بچه ها خواهشا توجه کنید!!من اگه یادتون باشه گفتم که بازی رو از شرکت تکین خریدم ولی روی کامپیوتر من گزارشگر نمیاد!!!الان رفتم توی فایلهای دی وی دی و دیدم نوشته شرکت وست گیم!!!!!!همونطور که گفتم روی کامپیوتر فروشنده بازی رو نصب کردیم و گزلرشگر داشت!!ولی رو مال من بازی رو 2 بار پاک و نصب کردم ولی هنوز گزارشگر نداره!!تنظیمات گزارشگر و دیگر تنظیمات صوتی و گرافیکی رو دستکاری کردم درست نشد!!!با جوی استیک بازی کردم سیوها درست شد ولی گزارشگر درست نشده!!مشکل از سیستممه!حالا خواهشا بگین مشکل چیه!!اخه چرا باید صدای تماشاگرا و توپ بیاد ولی صدای گزارشگر لعنتی نیاد!!خواهشا پاسخمو بدید!!!!
بچه ها واقعا دست گل همگیتون درد نکنه
مشکل سیوها کاملا بر طرف شد
یه تشکر ویژه هم خدمت دوستی که این مشکل رو برطرف کرد
راستی کسی اینجا عکسهای تمام رخ واقعی بازیکنان ایران رو با کیفیت خوب نداره؟؟؟؟؟؟
راستی کسی اینجا عکسهای تمام رخ واقعی بازیکنان ایران رو با کیفیت خوب نداره؟؟؟؟؟؟[/quote]
کسی اگه صورت بازیکنان تیم ملی رو درست کرده عکس هاشو تو یه فولدر بزاره و به ما بده :19:
واقعا عجیبه.تو سایتای خارجی هم کسی نتونسته درستش کنه!البته من یک پچ دیدم فکر کنم برای حل همین بود اما برای کنسول بود.فکر کنم کونامی تا چند وقت دیگه یک پچ میده تا مشکل حل شه.نقل قول:
البته اگه دسته رو فقط وصل کنین و بزارین رو کنترلر حله.بعد تو بازی با کیبورد بازی کنین.اینجوری هم دسته و هم کیبورد میشن کنترلر 1.مشکلی نداره از اون لحاظ(البته اگه دسته داشته باشین:46:)
منم بردی تو فکرا.بازم میپرسم شاید یکی بدونه.سیستمتو بگو.نقل قول:
7 8 صفحه قبل هستنقل قول:
خوب با كيبورد بازي ميكنه مشكلي نيستنقل قول:
کسی اگه صورت بازیکنان تیم ملی رو درست کرده عکس هاشو تو یه فولدر بزاره و به ما بده :19:[/quote]نقل قول:
حاج امین سیستم من اینه:سی پی یو 3500 ای ام دی اتلون!!کارت گرافیک 7600 gs 265 مگابایت!!رم 1 گیگ(2 تا 512)!!مادر بورد msi k8n neo4 standard!!!کارت صدای من انبورد هست realteck AC 97 هست!!!خواهشا کمک!!ممکنه مشکل از ویندوز ایکس پی مدیا سنترم باشه!!!؟؟؟؟میخوام ویستا نصب کنم!!به نظرت چیکار کنم!!خواهشا امین جون!!هلپ اعصابم به هم ریخته ناجور!!!میشه یه عکس از تنظیمات کارت صدای ویندوزت رو برام پیغام خصوص بزارِ!!هر چند میدونم فایده نداره1!!!
آخه اگه مال ایکس باکسه چه طوری تو منوی ادیت با کیبورد میشه اسمها رو تایپ کرد؟نقل قول:
wetgame.irنقل قول:
بابا من که رفتم همون 2007 رو بنصبم الکی اونو با سیواشو پاک کردم...:41:
فقط با یه چیزش حال کردم اونم پنالتی گرفتنش بود:31: این قدر خودم انداختم که آخر بازی یه اخراجی با 3-4 تا کارت زردی دادم ولی بعد یاد گرفتم تو یه بازی که 3-1 بردم دو تاش خودمو انداختم پنالتی گرفتم ...:27:
خودمم راستی راستی باورم شده بود روم خطا کردن می خواستم بگم داور دقت کن!!!:20:
اقا من تا صفحه 42 خوندم سر یجه گرفتم من یه نسخه از این گیم رو گرفتم ولی شماره سریال نداره میشه یکی برام شماره سریال بده
من دارم مستر لیگ بازی می کنم و حدود 4 یا 5 بازی بیشتر نمونده که تموم شه یه نکته ی جالب که دیدم تمام بازی هارو یه داور سوت می زنه یعنی تو تمام بازی ها یه داور هست!!!
چطوری میشه تمارض کنی؟
na9c-97an-hslc-46r5-jym9نقل قول:
برای تمارز کردن باید L1+L2+R1 بزنینقل قول:
من نفهمیدم این پی ای اس چرا با الیور کان قهره
آقا کسی یه سیو نداره که الی کان باشه و تیم آلمان هم درست نوشته شده باشه؟
دقیقا!!!نقل قول:
در صورتیکه لیسانس باشگاه بایرن و تمام بازیکناشو داره بازم الیور کان نیست حتی دیگه دربازه بان سوم هم نزاشتن برای بایرن با یه اسم چرت و پرت!!!:19:
من تا صفحه 40 خواندم ديگه حوصله ام سر رفتم ديدم به بعضي سئوال ها جواب داده نشدهنقل قول:
اره فقط فيفا بازي كردم
براي همين ميخواستم ببينم چه فرقي داره بعضي ها دارند سروكله ميشكنند:31::21:
من هم اين سئوالات با خواندن همين پست هايي كه زده شده برام پيش اومده:31:
ممنوننقل قول:
نوشته شده توسط hamoonmotaghedi_bm [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بقيه سئوال رو هم كسي بتواند جواب بده ممنون ميشم:11: