وحید جان کمپ ها را همه گرفتی ؟ در ضمن پولتو زیاد میکنی یا نه ؟ یعنی با حقه پول زیاد میکنی یا نه ؟
Printable View
وحید جان کمپ ها را همه گرفتی ؟ در ضمن پولتو زیاد میکنی یا نه ؟ یعنی با حقه پول زیاد میکنی یا نه ؟
درمانی نداره
بعد از 5-6 سال که گذشت شاید بشه انوموقع کاری کرد .... برای افرادی که تازه این بازی را شروع کردند تا 5-6 سال درمانی نداره ( درد بی درمانه ) ... برای بعضی از افراد هم این درد بی درمان به 8-9 سال میکشه ....
جدی میگم ... میگی نه نگاه کن ....
اگر کسی این بازی رو تموم کرده بگه تا چه سالی ادامه داره و در آخر بازی چه اتفاقی میوفته و چطوری میشه سیو بازی رو با ادیتور باز کرد و مثلا سن بازیکن رو کم کرد
تموم نمی شه که ....
در مورد سن هم باید بگم..اون ها بازی رو ول می کنن ....
بعدش بازیکنای جدید می ان ....مثل همونایی که از کمپ می اری ....
من07 رو کلا بدون رمز رفتم ....نقل قول:
ولی این رو کلا بارمز رفتم ...:31::31::31:
یه حالی می ده بارمز ..:دی
اره همه رو خریدم ....یعنی 32 تا دیگه ..بیشتر که نمی زاره ..
آقا من Dvd-rom ندارم ميتونم فيفا منيجر بازي كنم يا نه؟
لطفا كمك كنيد.
وحید جان با رمز خیلی کیف میده ... فقط یه اشکالی داره اینه ... من در 2007 میرفتم در تیم های دیگه استادیومهاشون را بزرگ میکردم و براشون کلی ساختمون میساختم که تیم های دیگه هم پولشون زیاد باشه و هم استادیومهاشون پر باشه اما بعد که از اون تیم میامدم بیرون و بعد از چند ماه دوباره به اون تیم میرفتم تمام استادیوم ها و چیزهای دیگه ای که ساخته بودم از بین رفته بود ...
در ضمن از آدم های ایرانی در تیمتون استفاده میکنید ؟ من که 90% کادر فنی تیممو ( در یووه ) ایرانی میذاشتم و 4-5 بازیکن ایرانی هم میگرفتم و اونا را بزرگ میکردم و بهترین بازیکنان جهان میکردمشون ....
ببخشید توی fifa manager میشه بازی هم کرد یا فقط باید نظارت کنی روی بازی؟
فقط میتونی روی یه بازیکن کنترل داشته باشی که اون هم دل به خواهی هستش .که به نظر من رو اونم کنترل نداشته باشیم
سنگین تر هستیم.
من بعضی از بازیكنام قسمتی كه میخوام اونا رو از لیست فروش در بیارم یا تو لیست فروش بزارم غیر فعال هست.
این به خاطر چیه و چجوری میتونم فعالش كنم؟
سلامنقل قول:
نه درست نشد
وقتی میرم باشگاه رو ارتقا بدم مثلا پارک یا یه چیزه دیگه بسازم dont send میده
البته 3 "4 بار هم وسط بازی یهو قفل کرد و dont send داد.
اگه کمک کنید ممنون چون من الان دو تا کمک مربی دارم ومیخوام مربی جدید بیارم نمیشه دوستان گفتن این کارو کنم ولی الان ..........
یکی از دوستان هم گفت که یک بازیکن رو کنترل نکنی سنگین تری ولی من خیلی حال میکنم با رونالدو 51 بازی در 1 فصل و 56 گل زده کلی حال میده قدرتش همش بالای 95 رفته
ببین تو یه کاری کن . سیو هایی که داری رو کپی کن تو یه جای دیگه. بعد هرچی از فیفا منیجر تو my document داری حذف کن.
دوباره بازی رو نصب کن و و سیوهایی که قبلا کپی کردی ببر به my document و اونجا تو پوشه فیفا منیجر کپی کن. اینو امتحان
کن نتیجشو بهم بگو.امیدوارم موفق باشی
نکته: هرچی داخل my document داری به نام فیفا منیجر باید حذف کنی. به غیر از سیوهات
سوال صفحه قبل منو اگه کسی بلده جواب بده لطفا
چون با اونا ممکنه تازه قرارداد بسته باشینقل قول:
اگر سال اولت باشه بازیکن های جدید هر تیم رو نمی شه تو لیست فروش گذاشت مثل تیری آنری رو در سال اول نمی شه تو لیست فروش گذاشت
ایول تاپیک چه شلوغ شده.
بچه ها چه جوری میشه دوتا استادیوم ساخت(یعنی دوتا استادیوم داشت)؟
برای بزرگ کردن بازی کنا سعی کنید از تیم های ضعیف تر شروع کنید .....
مثلا بنزما توی نیوکاستل بزرگ کردم عالی شد ..ولی توی چلسی هی افت می کرد .....
نمیشه دوتا داشته باشی.نقل قول:
من یه باگ تو بازی فهمیدم اگه به هر دلیل بازی باشگاهی عقب بیوفته یه دفه آخر فصل 3 تا 4 بازی پشت سر هم میوفته:19:
اااه چند صفحه پیش که خودت گفتی میشه.نقل قول:
من کی گفتم میشه؟اون سری هم گفتم نمی شه.نقل قول:
معمولأ در ایتالیا ، بعضی از بازیها ( دو بازی ) یکی در لیگ و یکی در لیگ اروپا همزمان میشه البته بعضی وقت ها هم فاصلشون فقط یک روز میشه اما اکثرأ در یک روز واقع میشوند ...
موفق باشید
اونی که فایل آموزشو می خواست(بدون پسوورد آپ کردم)
کشتی ماروکد:http://www.4shared.com/file/50570619/9fbd34e5/Amoozesh.html?dirPwdVerified=f9f0a4ee
نه.من منظورم یه چیز دیگه بود. الان مثلا آدریانو که بازیکن من هست چند ساله تو همین تیم بوده(تیمم اینتر هست) دیدم که رفته تو لیست فروش و دیگه نمیتونم از لیست درش بیارم. بعدشم قیمتش هم کم هستش.نقل قول:
112 پوند فقط. واسه یه بازیکن دیگم همینجوری پیش اومد بدون اینکه من اجازه بدم از تیمم رفت. میترسم
آدریانو هم همینجوری از دست بدم.
مطمئنم که قراردادش تموم شده.تمدیدش کن.wxtend contract رو بزننقل قول:
آقا من فکر می کنم شما کار ترانسفر بازیکنات رو دادی دست کمک هات.بهتره خودت این قسمت رو هم مدیریت کنی تا الکی بازیکنات رو نذارن برای فروش.نقل قول:
یه سوال هم خودم داشتم و اون اینه که در قسمت کارمندان باشگاه بعضی ها (مثل Physico)خالی هستند و وقتی سرچ می کنم و می خوام قرار داد ببندم میگه یا باید یه قسمت از باشگاه رو گسترش بدی یا فعالش کنی.من تمام ساختمونهای باشگاه رو گسترش دادم و آپگرید کردم.ولی نمی تونم کارمند جدیدی استخدام کنم.لطفاً راهنمایی کنید.
دوست عزیز یکی از ساختمانهایت را هنوز گسترش ندادی ....
نقل قول:
اره درسته برو توی assign task و ترانسفر را دست خودت بزار باشه.
نقل قول:مطمئن باشین از این نیست.به دلایلی کاملا واضحه قرارداد تموم شده.نقل قول:
(قیمت پایین و حذف نشدن از لیست ترانسفر)
و یا اینکه بازیکن را چند مدت بهش بازی ندادی و باهاش بد تا کردی حالا به لیست ترانسفرها منتقل شده و حتمأ میخواهد از تیم برود ... ( در موارد معدودی چنین چیزی رخ میدهد )
امکان نداره برادر من.مگه دست بازیکنه؟اونم 183 دلار؟شما بزار بازیکن قراردادتش تموم شه ببین چی میشه.قبل ژانویه میره تو لیست فروش با قیمت صفر .اگر ژانویه با تیمی قرارداد نبنده.اینجوری میشه.
بچه ها منم این مشکل رو دارمنقل قول:
واقعا اعصابم رو ریخت به هم
فردیناند رو با 20 یورو دادم به بایرن بونه هیچ مذاکره ای 20 یورو داد و رفت. :19:
من فهمیدم چرا ایجوری شده وقتی قرار داد بازیکن رو تمدید مینی یا یه بازیکن رو میخری در قسمت مربوط به بستن قرارداد و PROMISE یک کارکتار تو قرار داد میتونی اضافه کنی ان هم ازاد کردن بازیکن با به قیمت خاص و بدون اجازه باشگاه . من قرار داد فردیناند رو برای 5 سال تمدید کردم اون خط سبز کم بود (همون که رضابت بازیکن رو یرای قرار داد نشون میده) رفتم اونجایی که گفتم و 20 یورو برای ازاد کردنش قول دادم به دفعه خط سبز پر شد .:18::19:
برای برداشتنش هم باید دوباره قرارداد ببندی ولی تا یک سال باید صبر کنی چون نمیشه 2 بار پشت سر هم قرارداد ببندی .
الان من در خطر از دست دادن 2 بازیکنم هستم اونم با 100 یورو .:18::18:
بابا این چه کاریه؟؟یعنی واقعا مینیمم رو گذاشتی 50 دلار؟؟؟؟؟؟تازه یک release clause هم قبلا بود که مثله این بود کارش.فک کنم دیگه نیست.تمدید کن خوب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه ولی باید امضا خشک بشه یا نه پیغام میده تازه با این بازیکن قرارداد بستی ونمیشه باید صبر کرد ولی سر قضیه ی فردیناند خیلی اتیش گرفتم باید دعا کنم دربازبانم به باد فنا نره :18::18:نقل قول:
کسی میدونه چطوری میشه شماره بازیکنان را عوض کرد هچنین چگونه میشود کاپیتان تیم را عوض کرد و اگر قرار داد با تیم ملی یه کشور داره تموم میشه میشه تمدید کرد
خوب فعلا پس کسی نمیتونه بخرش.هر وقت تونستی تمدید کنی سریع این کارو بکن تا یکی دیگه نخریدش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شماره بازیکنا رو از همون قسمت که مربوط به رنگ پیراهنه میشه عوض کرد.اون پایینش یک گزینه هست.merchandis>>desighn kits<<player numberنقل قول:
کاپیتان هم تو roles.بعد برو کاپیتانو عوض کن.
آخریم فک کنم راهی نداره
نقل قول:
1-باید توی قسمتی بری که اونجا می تونی مدل لباس تیم خدتو عوض کنی.
2-باید بری توی role.
3-اگه خود تیم ملی بخواد اره خودش تمدید می کنه.دست ما نیست.
1-چجوری میتونم صحنه های ورود بازیکنان به زمین رو ببینم؟
2- team trust چیه؟
:19:ای بابا کسی نبود جواب سوال منرو بده ؟
سلام رفیقنقل قول:
برای دیدن ورود بازیکنان به زمین،موقع بازی پایین صفحه تیک cinematic view(اگه درست نوشته باشم،تو همین مایه ها)رو بزن و از بازی بعدی می تونی ورود بازیکنان به زمین رو ببینی.
Team trust مربوط به میزان اعتماد بازیکنان از مربی تیم هست.مثلاً به یه بازیکن می گی تو بیشتر بازیهای فصل رو بازی می کنی اما حتی تو فصل یه دونه بازی هم بهش نمیدی،اونوقت اعتماد بازیکن از مربی سلب میشه.
آقا من یه درخواست دارم که تا حدودی غیر عادیه:
از کسی که خیلی راحت با کیبورد می تونه بازی کنه و دریبل بزنه می خوام اولاً یه آموزش بذاره که چطور می شه بازیکن رو راحت با کیبورد کنترل کرد.
حالا قسمت غیر عادی تر در خواستم:اگه میشه یه عکس از نحوه قرار گیری انگشتان دستتون روی کیبرد،بذارید تا راحتتر بتونم از کیبورد استفاده کنم.می دونم در خواستم زیاد جالب نیست و اگه دردسر داره براتون بی خیال بشید و فقط یه راهنمایی در مورد کنترل بازیکن بدید.
در ضمن شما وقتی برای بازی روی بازیکن سوئیچ می کنید،فروارد انتخاب می کنید یا بازیکن دیگه؟
آیا میشه جای دکمه ها رو عوض کرد؟
ممنون
من فروارد انتخاب میکنم . برای تغییر فکر کنم تو optin بازی باید بری یادم نیست دوستان یادشون هست بیگن .نقل قول:
توی تنظیمات سرعت رو روی V و شوت D و پاس S وسانتر A وپاس توی عمق روی W . با دکمهی C هم میتونی حرکتی یواش ولی با کنترل بهتر روی توپ داشته باشی .از دکمهی Shift هم برای دریبل میشه استفاده کرد در موقعیت های متفاوت خودش دریبل های متفاوتی میزنه فقط باید Shift رو با دکمه های حرکتی بزنی .
دست چپ : (ترتیب انگشت ها از چب به راست) 1_ روی shift و 2_ روی A و 3_ روی S و 4_ روی D و 5_ روی V.
دست راست هم روی حرکات بالا .پایین . چپ و راست
برای موفق بودن در گل زنی بیشتر در زد حملات حضور داشته باش و روی کرنل های حریف روی خط وسط رمین جای گیری کن ودر صورت تصاحب توپ توسط هم بازیات با زدن دکمه ی S بازیکن شما دستش رو بالا میاره و برات توپ میفرستن . همین کار رو هم در زمان بازی میتونی انجام بدی ولی از کناره ها جای گیری کن. در وسط زمین هم با یکی دو دریبل تا پشت 18 برو و شوت بزن . در سانتر کردن هم توجه کن که سانتر به صورت manual و باید هنگام سانتر بک جهت را نیز نگه داشت . برای حرکت یک و دو هم از دکمه ی Q استفاده کن .با دکمه ی W میتونید بازیکن تقریبا در اختیارتون یعنی دربازبان رو به جلو بیارید .