سلام
قبلا براي موضوع اطلاع رساني ميومد اون بالا رنگش عوض ميشد هالا ديگه نميشه
Printable View
سلام
قبلا براي موضوع اطلاع رساني ميومد اون بالا رنگش عوض ميشد هالا ديگه نميشه
وقتی فقط پیام خصوصی میاد رنگش عوض میشه.در غیر این صورت آبی می مونه.(احتمال میدم اینجوری باشه)نقل قول:
سلام میخوام سؤالی بپرسم که شاید به نظرتون خیلی خیلی خنده دار باشه
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
مدیریت سایت کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه سوالتون جدیه:31:نقل قول:
اینجا لیست مدیراست:
اونهایی که قرمز باشن، صاحبای سایت هستن. نارنجی ها سوپرمدیر که VIP هم هستن فکر کنم، سبزها مدیر و سیاه ها همکار انجمن هستن.کد:http://forum.p30world.com/showgroups.php
سؤالم جدی بود
خیلی ممنون ولی این سایت یک مدیر کل که هیچ کس به جز خودش نتونه به اون مقام دست پیدا کنه نداره؟
در واقع عمون صاحب اصلی سایت رو میگم.
نه منظورم یک نفره.
سه نفر مدیران کل هستند . ( معروف به ادامین !! )نقل قول:
با تشکر
باید چیکار کنیم که حداقل همکار بشیم؟
فعالیت مستمر و دائمی در یک بخش مشخصنقل قول:
خب منه بدبخت که هیچوقت از غرغر های مامانم زنزلیلی و کتک های بابام و اذیت های 3تا خواهرم به دور نیستم باید چیکار کنم؟:18:
حتما نباید یه سره آنلاین باشیننقل قول:
میتونین به جای spam دادن ، فعالیت مفیدتون رو از همین لحظه شروع کنید
شرمنده ولی spam چیه؟
راستی چرا محمد بن شد؟
اسپم به پست های بیهوده و پشت سر هم گفته میشه
1: چجوری می تونیم یه انجمن درست کنیم که دیگران برای شرکت در آن حتما باید عضو شوند؟
2: من بار سومی هست که امضایم را دوباره میزارم اما بعد از یک قطع و وصل از اینترنت دیگه اونو نشون نمیده فقط یه ضربدر معلومه باید چیکار کنم؟
الان که من دارم عکس امضاتون رو می بینم
خوب منم الاندارم میبینم اما خیلی وقتا دوباره میره نمیدونم چی میشه!!!!!!
خوب شما این عکس رو یجای دیگه اپلود کن ببین درست میشه؟
سلام .من چطوری بین سلام و بقیه جمله یک خط فاصله بندازم که مثل این پستم نشه.امیدوارم راهنماییم کنید.تازه واردم دیگه.درضمن من اگه بخوام تایپیک بزنم باید چی کار کنم
مگه دكمه Enter كار نمي كنه؟نقل قول:
سلام .من چطوری بین سلام و بقیه جمله یک خط فاصله بندازم که مثل این پستم نشه.امیدوارم راهنماییم کنید.تازه واردم دیگه.درضمن من اگه بخوام تایپیک بزنم باید چی کار کنم
با تشکر از جواب شما عزیز:10:نقل قول:
حالا اگه قسمت دوم سوالم رو هم جواب بدی ممنونت می شم :31:ببین پایین صفحه نوشته شما می تونید تایپیک جدید ایجاد کنید ولی نمی دونم چی کار باید بکنم.متشکرم
حالا اگه کس دیگه ای هم می دونه دریغ نکنه .
صفحه اول تاپیک - داونلود کنین آموزش رو. آموزش ساخت تاپیک هم هست توش!نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1625821&postcount=1
اقا مهدی اول یه تشکر می کنم از شما به خاطر اموزش مفیدتون:11:
من اون اموزش رو اول خوندم بعد سوالهام رو مطرح کردم.من در صفحه گزینه ای به نام موضوع جدید نمی بینم.
مساله اینست
ببخشید سوالی دارم
توی انجمن جایی واسه پیوست فایل نیست؟؟؟
بعضی ها میگویند نه ولی به اینجا نگاه کنید:
بعد این فایل هارو چگونه میشه توی پست گذاشت؟نقل قول:
شما می توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
شما می توانید پاسخ ارسال کنید
شما نمی توانید فایل پیوست کنید
شما می توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
دیدم بعضی ها ته پستشون فایلی رو که آپلود کردند توی قسمت فایل پیوست نوشته؟!!
چگونه میشه اون رو توی پست گذاشت؟
خوب همه جا که این دکمه وجود نداره. شما اگه از صفحه اصلی فروم، وارد یکی از انجمنها یا زیرمجموعه هاشون بشین، این دکمه رو می بینین. مثلا برین اینجا:نقل قول:
حالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید دیده بشه. البته احتمال داره که مدیرا محدودیت برای کاربرای جدید گذاشته باشن که اجازه نده تاپیک ایجاد کنن ( که فکر نمی کنم اینطوری باشه )کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=23
فقط همکاران انجمن و بالاتر از اون می تونن توی انجمن پیوست انجام بدن. همکارا فقط توی پست خودشون می تونن پیوست کنن و مدیرا می تونن توی انجمن خودشون توی پست همه کاربرا پیوست بذارن.نقل قول:
خوب همه جا که این دکمه وجود نداره. شما اگه از صفحه اصلی فروم، وارد یکی از انجمنها یا زیرمجموعه هاشون بشین، این دکمه رو می بینین. مثلا برین اینجا:
حالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید دیده بشه. البته احتمال داره که مدیرا محدودیت برای کاربرای جدید گذاشته باشن که اجازه نده تاپیک ایجاد کنن ( که فکر نمی کنم اینطوری باشه )کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=23
من که نتونستم به این ادرس برم یعنی بهم اجازه نداد ولی توی انجمنهای دیگه هم که رفتم باز چیزی به اسم موضوع جدید نیست که نیست
حالا شاید علتش همون باشه که شما گفتین اما اگه اینطوره چرا پایین صفحه نوشته شما می تونید تایپیک جدید ایجاد کنید
ممنوووووووووووووووووون
ایجاد کننده تاپیک بعدا هم میتونه نظر سنجی اضافه کنه یا فقط قبل از ایجاد تاپیک میشه این کار رو کرد ؟
قبل از ایجاد تاپیک بله میتونید .نقل قول:
ولی بعد از اینکه تاپیک ایجاد شد باید به مدیر اون بخش اطلاع بدین تا واستون ایجاد بشه . :46:
چجوری میشه یه زیرمجموعه درست کرد؟ کیا میتونن؟
عجب سوالهایی می کنین شما!:blink:نقل قول:
حالا می خواین چیکار که زیرمجموعه درست کنین؟ فقط ادمینها می تونن توی صفحه اول فروم دستکاری کنن.
مبخواستم بدونم چجوری میشه که یه نفر بن میشه؟
- توهین به کاربرا و مدیرانقل قول:
- تبلیغ محصولات و سایتهای دیگه با زدن تاپیکهای متوالی
- بی توجهی به اخطارها
- اسپم زدن فراوان
- با بیش از یه یوزر تو انجمن فعالیت کردن - مثلا تشکر کردن الکی برای بالا آوردن تاپیک
و چند تا چیز دیگه!
آقا مهدی سلام . دوست عزیز برخی دوستان تازه کارن در کار با فروم ( مثل من ) و حتی ممکنه سوالات خیلی ساده رو پاسخش رو ندونن . شما دوستان با تجربه باید با حوصله به این دوستان راهنمائی کنید نه با عصبانیت این کار باعث شکست روحیه کاربران تازه کار میشه ممنون میشم با حوصله بیشتر پرسش کاربران رو پاسخ بدین . شرمنده از جسارت من . ممنون از شما و دوستان عزیزنقل قول:
سلام من نمیتونم پستم رو ویرایش کنم و کدهای HTMl فعال نیستند. درحالی که میتونم pm بدم !!IE 6 دارم استفاده میکنم.
خواهش می کنمنقل قول:
اما من با شوخی گفتم اون رو! وگرنه شکلک نمیذاشتم که! :46:
ویرایش که باید بتونین بکنین اما کدهای html برای همه غیرفعال هستن. یعنی زیر پستهای شما دکمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وجود نداره الان؟نقل قول:
میخواستم بدونم میشه پستم رو پاک کنم؟ (منظورم ویرایش نیست)
پستم ازمایشی بود:31:کد:http://forum.p30world.com/newreply.php?do=postreply&t=165140
نهنقل قول:
میخواستم بدونم میشه پستم رو پاک کنم؟ (منظورم ویرایش نیست)
همچین کاری نمیتونین بکنین
فقط مدیران میتونن پست کسی رو پاک کنن
سلام
چجوری میشه پستهای قبلی که نوشتیم را ویرایش یا پاک کرد؟