دیشب اینتر چه کرد واقعا که ترکوند
امیدوارم همین روند رو به رشد ادامه پیدا کنه
دیشب اینتر چه کرد واقعا که ترکوند
امیدوارم همین روند رو به رشد ادامه پیدا کنه
چرا واقعاً اینجا سوت و کوره؟
اینتر با این برد 16 امتیازی شد و با دو امتیاز اختلاف با تیم دوم، به تنهایی در صدر جدول سری آ قرار گرفت.
تبریک میگم.. یکی از رقبای دیرینه تحقیر شد....
امیدوارم بازی برگشت با میلان انتقام بگیریم چون واقعا زشته واسه تیمی که میخواد قهرمان بشه از رقبای اصلیش ببازه...
دمت گرم:10:نقل قول:
اینو خوب اومدی:46:
چرااین تاپیک قدیمی شده ؟
فعلا که اینتربا 6امتیازاختلاف نسبت به یونتوس اوله وفکر نمیکنم کسی بتونه حریفش بشه امسال
این هم جدول رقابتهای اسکودتو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدريانو 3 جلسه محروم شد
بازيكن اينترميلان ايتاليا به خاطر درگيري با مدافع سمپدوريا از سوي كميته انضباطي حروم شد.
به نقل از كانال 4 ايتاليا، اينترميلان صدرنشين كالچو ايتاليا با غلبه بر سمپدوريا بيش از پيش به قهرماني در سري a اميدوار شد و اجازه نداد بالانشيني يوونتوس تداوم داشته باشد.
تك گل آدريانو شادي را به اردوي اينترميلان تزريق كرد اما درگيري وي با دانيل گاستالدلو مدافع سمپدوريا و ضربه خطرناك آدريانو به شكم بازيكن حريف باعث شد وي با حكم كميته انضباطي فدراسيون فوتبال ايتاليا از حضور در 3 بازي محروم شود.
تاتنهام ادعاکرده که اینتربه مانندیونتوس به دنبال لوک مردایچ بازیکن ملی پوش کرواسی این تیم هست.البته خودشون 16.5 میلیون دلاردادند وازدیناموزاگرب گرفتند
اقا دمت گرم بازم خوبه یه نفر پیدا شد تایپیک رو از زیر خاک بیرون کشید کلا باید یه برنامه ای ریخته بشه که تایپیک اینتر همیشه سر پا باشه بقیه سایتا تایپیک اینتر میترکونه ولی اینجا..
آره بات موافقم mrmmnb جان .تیم اینترشایستگی های امسالش باعث شده تمام تاپیکهاش درسایتهای دیگه بترکه غیرازاین سایت .
------------------------------------------
نمانیا ویدیچ مدافع صربستانی تیم منچستریونایتدازبازی اول با اینترمیلان محروم شد . فیفا پس ازبازبینی یکی ازمسابقات تصمیم گرفت این بازیکنو یک جلسه ازبازیهای اروپایی محروم کنه.امیدوارم تااونموقع کریس رونالدو یازندانی بشه یااعدام :5:
مقامات قضایی میلان این شایعه راکه قصدانجام تحقیقاتی مبنی براینکه اینتر دخالتهایی درنتایج دارند راردکردند.
-------------------------------------------------------------------
کارکاراین یوونتوسیهای مافیایی که برعلیه اینتر توطئه کردند. خداازشون نگذره
خبرجدیدهم اینکه فرانکی لمپارد میخواد ازچلسی جدابشه و مقصدنهاییش هم احتمالا اینترمیلانه :5: به خاطرمورینیومیاد .امیدوارم روحرفش وایسه چون نیازبه ذخیره خوب داریم توتیم
تازه خبراینکه :
مایکون بازیکن خوب وبرزیلی تیم اینترمیلان ادعاکرده که رئال مادریدیها باش تماس گرفتند امیدوارم خبردرست نباشه چون امروزخبراومده که کریستین رونالدو درعنفوان کودکی جراحی قلب داشته وباعث تردید رئالیها توخرید کریس شده این امر.
یک خبردیگه هم هست که میگه امروز باروتلی توتمرین اینترمیلان گریه اش گرفته بود چون ازیکی ازهم تیمیهاش بدوبیراه میشنوه گریه اش میگیره.
اطرافیان تیم اینترهم میرند دلداریش میدند.
شایان ذکر است که بالوتلی جوان تحت فشاربود اززمانی که مورینیو علنی اونو موردانتقاد قرارداد.
unartig دمت گرم داری یه حال اساسی به تایپیک میدی
به امید باخت امشب یووه
:10:نقل قول:
این چندوقته بدجوربه تیم اینترگیردادند.داشتم پروفایل موراتی راچندوقت پیش تو ویکی پدیامیخوندم توش اتهام تبانی بش زده بودندالان هم یه روزنامه میلانی "Il Giornale" ازقول پلیس ایتالیایه چرت وپرتهایی نوشته البته بیشترمربوط به شرطبندی هست . البته بعیده اینها به جایی برسند :21:
بعدازگریه های ماریون باروتلی (درتمرین دیروز) خوزه مورینیو سرمربی تیم درمصاحبه ای گفته که باروتلی باید از هم تیمیش دیوید سنتون یادبگیره . ضمنا باروتلی به خاطرنیمکت نشینی وبازی کمی که میکنه ناراحته ومیخواست درتعطیلات ژانویه به طورقرضی به تیمهای دیگه بره.
دژان استانکویچ ستاره تیم اینترمیلان هم درمصاحبه ای اعلام کرده که میلان و یونتوس تحت فشارهستند ونمیتونندبامارقابت کنند:5:
باخت دیشب یونتوس مقابل کالیاری هم باعث بی رقیبی ماشده .بازی امشب که باپیروزی ماتموم بشه اختلافمون بااونهابه 9 امتیازمیرسه :5:
هورااسپرت, ماریو بالوتلی در تمرینات روز گذشته اینترمیلان بشدت روحیه اش را از دست داد.
به نقل از مطبوعات انگلیس, یکی از دوستان بالوتلی به وی گفته است او کاریی اش کم و بدتر از همیشه است و این بازیکن نیز نتوانسته خود را کنترل کند و بلافاصله شروع به گریه کرده است.
کارکنان اینتر نیز بالوتلی را که چند گل در سری آ و هم چنین لیگ قهرمانان به ثمر رسانده است, دلداری داده اند.
خوزه مورینیو, سرمربی نراتزوری های از بالوتلی در محافل خبری انتقاد کرده است و این بازیکن 18 ساله نیز این روزها بشدت تحت فشار روحی قرار دارد.
با آنکه آدریانو سه جلسه از همراهی اینتر محروم است اما به نظر می رسد بالوتلی در دیدار یکشنبه شب نراتزوری ها مقابل تورینو نیز بازهم شانس بازی پیدا نکند.
بدبختانه مساوی کردیم در روزی که تیم خوب بازی کرد ولی بازیکنا بی دقت بدن
آره بازی باتورین رانباید مساوی میکردیم البته خوزه مورینیو بعدازبازی گفته این هفت امتیاز اختلاف هم براتیم خوبه وبازیکناامروزخیلی هیجانزده بازی کردند.
ببینم خبرنداری کورشما توبازی چکارکرده که اینقدرطرفدارای اینترازدستش عصبی هستندچون من نتونستم بازیو ببینم
ریکاردو کورشما به طورقرضی تاآخر فصل به تیم چلسی پیوست .امیدوارم بازیکنان دیگه جاشو پرکنند.فکر کنم به خاطراین طرفداران اینترناراحت بودند. البته این خبررافعلا مسوولان چلسی تایید کردند.
درسته انتقال انجام شده فعلا از شرش راحت شدیم عجب خرید گندی بود
درآخرین لحظات نقل وانتقالات هم باشگاه انگلیسی فولهام موفق شده بااولیورداکور وباشگاه اینترمیلان برای پیوستن اون به تیمشون به توافق برسند. البته با34 سال سنی که اون داشت برای تیم ما هم بدنشد که ازتیم جداشده .ضمن اینکه 44 تابازی برای تیم ماکرده بود.براش درتیم جدید آرزوی موفقیت میکنیم.
اینم بازیکن باغیرت واحساسی ولی بعضی وقتهابی فکر اینترمیلان . امیدوارم توبازی باآث میلان و یوه گل بزنه (دردوربرگشت)
سلام
تازهترين ردهبندي برترين تيمهاي باشگاهي جهان اعلام شد
١- منچستريونايتد انگليس ٢٩٢ امتياز
٢- بايرن مونيخ آلمان ٢٧٢ امتياز
٣- بارسلونا اسپانيا ٢٦٨ امتياز
٤- ليورپول انگليس ٢٦٧ امتياز
٥- بوكاجونيورز آرژانتين ٢٦٢ امتياز
٦- چلسي انگليس ٢٤٥ امتياز
٧- استوديانتس آرژانتين ٢٣٠ امتياز
٨- سائو پائولو برزيل ٢٢٣ امتياز
٩- رم ايتاليا ٢٢٢ امتياز
١٠- المپيك ---- ٢١٧ امتياز
كوارشما: در اينتر به من فرصت ندادند
در چلسي خودنمايي خواهم كرد
ريكاردو كوارشما آماده درخشش در فوتبال جزيره است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هافبك پرتغالي اينتر پس از آن كه ژوزه مورينيو در تيم خود فرصت چنداني به وي نداد به صورت قرضي راهي باشگاه چلسي شده و اميدوار به خودنمايي در جمع آبيهاي لندن است.
كوارشما در نخستين گفتوگوي خود پس از پيوستن به چلسي اظهار كرد: «در طول دوران فوتبالم در تمام تيمهايي كه براي آنها توپ زدهام سعي كردم بهترين عملكرد خود را به نمايش بگذارم. اكنون كه در ليگ برتر هستم بايد تواناييهاي خود را به نمايش بگذارم.»
كوارشما افزود: «در اينتر فرصتهاي بسياري براي خودنمايي به من داده نشد. اكنون ميخواهم نشان دهم كه به اندازه كافي براي چلسي خوب هستم.»
هافبك پرتغالي با تشكر از لوئيس فليپه اسكولاري سرمربي برزيلي چلسي كه در تيم ملي پرتغال هم هدايت وي را بيش از اين عهدهدار بود، گفت: «پيوستن به اينتر براي من خوب بود اما، اكنون ميخواهم از اسكولاري و همه كساني كه ورود من به فوتبال انگليس را ممكن ساختند تشكر ميكنم.»
كوارشما از تابستان سال گذشته تاكنون تنها 12 بار براي اينتر به ميدان رفت و به تازگي از فهرست ژوزه مورينيو براي حضور در ليگ قهرمانان اروپا هم خط زده شد.
كوارشما: در اينتر به من فرصت ندادند
در چلسي خودنمايي خواهم كرد
ريكاردو كوارشما آماده درخشش در فوتبال جزيره است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هافبك پرتغالي اينتر پس از آن كه ژوزه مورينيو در تيم خود فرصت چنداني به وي نداد به صورت قرضي راهي باشگاه چلسي شده و اميدوار به خودنمايي در جمع آبيهاي لندن است.
كوارشما در نخستين گفتوگوي خود پس از پيوستن به چلسي اظهار كرد: «در طول دوران فوتبالم در تمام تيمهايي كه براي آنها توپ زدهام سعي كردم بهترين عملكرد خود را به نمايش بگذارم. اكنون كه در ليگ برتر هستم بايد تواناييهاي خود را به نمايش بگذارم.»
كوارشما افزود: «در اينتر فرصتهاي بسياري براي خودنمايي به من داده نشد. اكنون ميخواهم نشان دهم كه به اندازه كافي براي چلسي خوب هستم.»
هافبك پرتغالي با تشكر از لوئيس فليپه اسكولاري سرمربي برزيلي چلسي كه در تيم ملي پرتغال هم هدايت وي را بيش از اين عهدهدار بود، گفت: «پيوستن به اينتر براي من خوب بود اما، اكنون ميخواهم از اسكولاري و همه كساني كه ورود من به فوتبال انگليس را ممكن ساختند تشكر ميكنم.»
كوارشما از تابستان سال گذشته تاكنون تنها 12 بار براي اينتر به ميدان رفت و به تازگي از فهرست ژوزه مورينيو براي حضور در ليگ قهرمانان اروپا هم خط زده شد.
پس تیم ما کجاست؟ :18:این نویسنده های این جدول هم جکی بودند براخودشون :41:اگرجدولهای باشگاهی تاثیرگذار هست پس اون رم اون وسط چکارمیکنه اگر هم نتایج باشگاههای اروپا وآمریکایی ملاکه بازهم رم توجدول چکارمیکنه :31:نقل قول:
مدیربرنامه های ویکتوراوبینا بازیکن نیجریه ای اینترمیلان گفته که به هیچ وجه قصد جدایی ازاینتررانداره وآینده اشو دراینترجستجو میکنه .
من موندم چرااین بازیکنهای آفریقایی اینقدربه تیم علاقمند میشند نمونه اش نوانکو کانوی نیجریه ای بود که خیلی حال میکرد توتیم بمونه .فکر کنم موراتی نقش پدرخوانده اشونو ایفا میکنه .
اصلا رده بندی مسخره ای هست مثل رده بندی تیم های ملی خدایش من نمیدونم بر چه اساسی این جدول رو میدن
خوبیش اینه جایزه ای درکارنیست :31:پس بذارهرجوری دوست دارند طبقه بندی کنند تیمارا:10:نقل قول:
----------------------------------------------------------------
موراتی هم گفته که جداشدن کورشما خیلی به نفع خودشه وتوچلسی موفق میشه :5:
راستی هفته بعد دربی اینترمیلان وآث میلانه؟:2:
یه بازی دیگه مونده تا دربی فکر کنم با لچه هم داریم بعدش به اث بازی داریم اگه ببریم تقریبا نصف راه قهرمالن رو رفتیم چون اختلاف خیلی خوف میشه
پس هفته بعد بعدازبازی ایران وکره و استقلال وپیروزی باید شنبه اش منتظربازی اینتروآث میلان باشیم اگربازی بارسا ورئال هم فرداش بود توعرض 4 5 روز 4 تافوتبال توپ میدیدیم :دی
انگلیسیها چه جنگ روانی راه انداختند سربازی منچستر واینترمیلان :4: البته سیمونه پروتاهم یه سری چرت وپرت تحویل داده اما فکر کردند بذاراول حساب آث میلانو برسیم بعد سراغ منچسترهم میریم :5:
این هم جدول مسابقات سری آ ایتالیا هنوزهم که هنوزه توصدریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم جدول گلزنان ایتالیا که زلاتان توش نفرسومه :5: