آقا يه نفر به من چوپ داده 1000 تا در عوض آهن
وقتي چوپ رسيد حالا نوشته دوباره:
Return from
Dobele (269|498) K42
يعني چي؟
يعني ميخواد هرچي به من داده پس بگيره يا..؟
Printable View
آقا يه نفر به من چوپ داده 1000 تا در عوض آهن
وقتي چوپ رسيد حالا نوشته دوباره:
Return from
Dobele (269|498) K42
يعني چي؟
يعني ميخواد هرچي به من داده پس بگيره يا..؟
آقا خشتم كم شده!
كسي نيست به من (خشت يا سفال) بده؟
يه 200 تا بده حله!
خوب چون الان بايد برم بخوابم نمي تونم منتظر اجازه بمونم پس فكرم رو مي گم.
به نظر من بهتره شبيخون بزنيم. ممكنه فكر كنيد اين حرف يعني چي خوب منم الان توضيح ميدم.
تو اين بازي تا اونجايي كه من ميدونم از تمام دنيا عضو هستن يعني مثلا اگه اينجا (ايران) ساعت 7:30 صبح باشه تو كانادا ساعت 12 شبه.فكر كنم تا اينجا فهميديد فكرم چيه. بعد ما ميتونيم از يه راههايي كه بعدا مي گم چون الان بايد برم بخوابم مي فهميم كه اونا كي مي خوابن تا اگه حمله كرديم نتونن در خواست كمك بدن.تا اينجاش رو داشته باشيد اگه صبح زنده بودم ادامهاش رو هم مي نويسم.
راستي يادم رفت بگم اگه غلط املايي داره به بزرگي خودتون ببخشيد چون حسابي خوابم نمياد ولي بايد بخوابم.اميدوارم فردا همه زنده همديگر رو تو همين تايپيك ملاقات كنيم.شب همگي بخير.
گیمر راست میگه.بهزاد یه ایمیل همین جوری بساز بعد برو دوباره ثبت نام کن.مطمئن باش یه هفته هم نمیکشه که دوباره برمیگردی به امتیاز قبلیت.ما هم هستیم تازه.من خودم قول میدم هر چی بتونم بهت از نظر منابع کمک کنم تا سریع دوباره بتونی برگردی به همون امتیاز.بی خیال.مثلا لیدر پی 30 وورلد هستیا.ناز نکن.بساز دوباره بیا.
فكرت توپه
من الان اگه حمله كنم اونجا دفاع ميكنن
ولي از كجا بفهميم طرف از كاناداست؟
راست میگه بردیا بهزاد جان بیا منم کمکت میکنم سه سوت میاریمت سر جای اولت 499 امتیاز که کار 5 روزه من الان روز دومه که تو این بازیم 200 امتیاز دارم!
تو هم سه سوت میای
آره
منم برات سرباز ميفرستم
تازه اگه به حامد بكهام بگي اون ميلياردره كمكت ميكنه
اقا اګه کسی حمله کنه چه جوری متوجه میشیم؟
راستی به نظر شما اګه تو قسمت های مختلف ( شمال جنوب شرق و غرب ) tribe داشته باشیم بهتر نیست؟ اینجوری اګه به یه tribe حمله بشه بقیه میتونن سریع به کمکش بیان ، واسه حمله و کمک های دیګه هم بهتر هستش
اونوقت ایشالا سرباز های شمال وقتی ما پیر شدیم میرسن!!!!
کسی نمیدونه چطوری میشه یه اکانت رو پاک کرد ؟
من هم عضو شدم amin2000
Setting > account Sitting
دقیقا نمیدونم به چه درد مخوره!
ایناهاش »
Setting > Delet Account
خوب من واسه همین میګم باید تو همه ی مناطق بسازیم دیګهنقل قول:
اونوقت ایشالا سرباز های شمال وقتی ما پیر شدیم میرسن!!!!
اګه چنتا تو شمال باشن چنتا شرق چنتا غرب اونوقت از همه طرف قوی میشه و میتونن به هم کمک کنن
ولی اګه همه یه جا باشن موقعی که کسی بخواد حمله کنه همه رو با هم میزنه
تازه تو مناطق دیګه ترایب ها ضعیف تر هستن اګه جنتا تیم تو هر منتطقه داشته باشیم می تونیم بهشون حمله کنیم
من میگم اگه دور باشن پیر میشیم میرسن اگه نزدیک باششیم سه سوته میرسن!
بچه ها اسم تراب هم که عوض شد پرچم هم که برداشته شد ببینیم چی میشه
من یه سئوال داشتم
چه شکلی میشه نیروهایی که باری ساپورت فرستاده شده برگردوند ؟
بازي شبم داره چقدر شبش قشنگه!
احتمالا خود اون کسی که سربازاتو گرفته باید برگردونه.این اطلاعاتو باید از حامد بکام بپرسیم.
بچه ها همه فكر ميكنن اون هنديگ پليس هست
نه
اون Hiding Place هست
اگه هرچه لولش بالاتر بره
دشمن كه حمله كرد ميتونين يه چيزي رو براي خودتون نگه داريد
اينم يه يوزر بار:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه گیمر جون.شما اگر تقریبا به 15-16 صفحه قبل سر بزنی متوجه میشی که من Hiding placeرو پرسیدم و همون موقع بهم گفتن توش منابع مخفی میشه.به سلامتی قبیله هم که رفت رتبه 460.همین جوری پیش بتونیم بریم تا آخر ماه بعد جزو رتبه های اول هستیم.فقط بچه ها باید کار کنن.نقل قول:
قبلا توضیح داده شد عزیزمنقل قول:
بچه ها همه فكر ميكنن اون هنديگ پليس هست
نه
اون Hiding Place هست
اگه هرچه لولش بالاتر بره
دشمن كه حمله كرد ميتونين يه چيزي رو براي خودتون نگه داريد
َبه درد این می خوره که مثلا شما یه سه روزی نمی خوای بیای تو اینترنت پس اکانتت رو به مدت سه روز به دست کسی که بهش اعتماد داری میسپاری تا تو این چند روز دهکدت رو هدایت کنه.نقل قول:
وارد بخش Rally Point می شی به بخش Troops میری و نیروهات رو WithDraw میکنی.نقل قول:
سلام دوستان من تو اين سايت لوگين شدم الان بايد چه كار كنم
یه ترایب وقتی شکست می خوره که دهکده ی تمام Moderator های ترایب (همون کسانی که اجازه ی اینوایت دارن) اشغال بشه.در این صورت ترایب از هم می پاشه . یه چیزی رو هم بهتون بگم اگه کسی با امتیاز زیر 3000 بهتون حمله کرد نگران این نباشید که دهکدتون رو تسخیر کنه چون فقط کسی که اکادمی داره میتونه این کار رو بکنه که اونم حتما امتیازش بالای 2500 - 3000 هستش.نقل قول:
سلام ...
از مدیراهاشون خواهش کردم عفو بین الملل کنن ولی نوشتند :
Hello behzadKing,
You broke a rule, and there is a penalty for it. I will allow this account to restart, and the others will remain banned.
یعنی از همین روستام از صفر شروع کنم ...
شروع می کنم ...
برگشتم ...
با همون ایدی ولی مشخصاتم فرق کرد ...
745 402
كسي مي تونه اهن بفرستع
396|715
دوستان پس چرا حامد دو بن نميكنن اون هم چندين دهكده داره
اگه كسي شهري نداره من بدم
بفرستم؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من دوباره آمدم !!!
اینبار اسمم master-wolf هستش ...
بهزاد عزیز.کمک من توی راهه.هرچند ناقابله.150 تا چوب.286 تا سفال.223تا هم آهن.بیشتر ازین توی دست و بالم نبودش.امیدوارم این کمک کوچیک بتونه یه کمی تو رو جلو بندازه.3ساعت و نیم دیگه میرسه.مارکتت رو آماده کن سریع.
بفرستنقل قول:
... ممنون ميشم
بچه ها فهمیدم چه جوری میفهمن
وقتی شما با یه ای پی که توی یه دهکده است به یه دهکده ی دیگه میفرستید که همون ای پی رو داره می فهمن
پس بیاین مثلا یه پل بزنیم یعنی من میدم به x بعدش x می ده اون دهکده ام الان کسی هست من بدم بهش وقتی رسید بهش به من بده؟
منم بهش یه پورسانتی میدم ها
مرسی فهمیدمنقل قول:
اگه یکی زیر آبی رفت چی ؟نقل قول:
بچه ها چه خبره دی شب صفحه 46 بودیم امروز صبح 56 ؟؟؟
باز گشت climax رو تبریک می گم!
ممنون از تمام کسانی که برای من منابع بفرستادند.