با سلام لینکه اموزش اول تایپیک باطل شده اگه میشه لینکه سالمه اموزشه هک با سی تول و جدیدترین ورژنشو برام بزارین ممنون میشم
با سلام لینکه اموزش اول تایپیک باطل شده اگه میشه لینکه سالمه اموزشه هک با سی تول و جدیدترین ورژنشو برام بزارین ممنون میشم
اقا اين هك سيد 53 با اسيتول نيمد
خبر شد به منم بگيد
سلام آقا من موقع انتقال اکوستیک یا چیز دیگه ای این مشکل را دارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب معلومه کجاش مشکل دارید شما دارید فایل RAR می خواید بریزید ولی این برنامه فقط Zip می تونه فلش کنه روی گوشی و اکسترک کنه!نقل قول:
موفق باشید!:11:
مرسی دوست عزیز من فایل zip م ریختم بازم همین پیقام رو میده
با سلام من برنامه ستول رو باز مي كنم و بعد از انتخاب نوع گوشي دكمه identify رو ميزنم قسمت پايين يه چيزي هي پر ميشه حدود يه 7 و 8 باري پر شد ول گوشي رو نشناخت نمي دون چرا
در ضمن گوشي پس از حدود 20 ثانيه پس از نگه داشتن c و اتصال به كامپيوتر روشن شد من از بکس استفاده میکنم لطفا کمک کنید
سلام
با ستول میشه از draft که تو قسمت massage وجود داره backup گرفت؟(تمام محتویاتی که داخلشه).
اگه می شه آدرس draft رو لطف کنید بگید.
می خوام بعد از فول فلش دوباره سر جاش قرار بدم آیا با ستول شدنی هستش؟
موفق باشد...
نقل قول:
سلام چرا با ستول می خوای از اونجا بک بگیری با مایفون اکسپلور 1.7.1 به راحتی میشه از sms ها یا همون draft به راحتی بک اپ گرفت :10:
نقل قول:
سلام
fs گوشیم مشکل پیدا کرده!، گوشیم به محض روشن شدن reset می شه!
main رو فلش کردم درست نشد، به نظرم رسید که آخرین راه setool باشه!
راهی وجود داره؟؟
موفق باشید...
یه بار باهمون مین fs که داری با ستول یه فول فلش بزن اگه نشدنقل قول:
یه ورژن دیگه از فرومویرت رو گوشیت فلش کن ببین چی میشه
:10:
با سلام من برنامه ستول رو باز مي كنم و بعد از انتخاب نوع گوشي دكمه identify رو ميزنم قسمت پايين يه چيزي هي پر ميشه حدود يه 7 و 8 باري پر شد ولی گوشي رو نشناخت نمي دون چرا
در ضمن گوشي پس از حدود 20 ثانيه پس از نگه داشتن c و اتصال به كامپيوتر روشن شد من از بکاس استفاده میکنم لطفا کمک کنید
سلام
گوشی من k770-R8BC004 است.پچ پایین رو نصب کردم و نصب کامل شد.
گوشی رو روشن کردم حالا هر وقت میرم تو فایل منجر گوشیم ریسیت میشه!
لطفا کمکم کنید من چیز زیادی در این باره نمیدونم.ممنون
;K770_R8BC004_ANZ
;Displays files with the extension
;? IronMaster
;(P) johnliang
+44140000
EBFB5A: AA1B 2A1C
EC4D7A: AA1B 2A1C
خوب شما میتونید پچ رو پاک کنید که مشکلتون حل بشه :46:نقل قول:
شما این درایو USB رو نصب کنید ببینید مشکلتون حل میشه :20:نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/187132229/gg-setup.exe.html
این کارو کردم اما نشد یعنی پاک شد ولی بازم همین جورهنقل قول:
با fs قبلی حل شد ولی drafts رو از دست دادم!نقل قول:
موفق باشید...
سلامنقل قول:
باید main رو فلش کنی.
موفق باشید....
سلامنقل قول:
میشه خیلی مختصر اموزش بدین
بهتون گفتم که با مایفون اسکپلورر میشه گرفت :10:نقل قول:
سلامنقل قول:
متوجه منظورم نشدید!
گوشیم به محض روشن شدن restart می شد و نمی تونستم با مایفون اکسپلورر backup بگیرم.
چون fs گوشیم مشکل پیدا کرده بود و من می خواستم قبل از فلش fs پوشه drafts از توش در بیارم(با ستول) و بعد از این که fs فلش کردم و مشکلم حل شد دوباره drafts رو سر جاش قرار بدم!
موفق باشید...
آقا چجوری باید منوی فلشی روی گوشیم( w580) بریزم ؟ با ستول میشه....؟
راهنماییم کنید چیکار کنم....یا علی
آقا چجوری منوی فلشی روی گوشیم( w580) بریزم ؟ با ستول میشه....؟
راهنماییم کنید چیکار کنم....یا علی
سلا به همه دوستان و مدیران!
من یه گوشی k770 دارم که متاسفانه کد قفل گوشی موبایلم یادم رفته!
البته این امکان قبلا فعال نبود تو گوشیم ولی نمیدونم کی فعالش کرده ک ه وقتی خاموش شد و روشنش کردم ازم کد قفل تلفن میخواد!
آیا با این برنامه میشه این اطلاعاتو بدست بیارم؟
این برنامه رو هم دارم ولی گوشیمو نمیشناسه!
لطفا کمکم کنین!
من میخوام گوشیمو فلش کنم ولی وقتی دکمه فلش رو میزنم هیچ کاری نمیکنه 1 ساعت میگذره هیچی به هیچی
در ضمن یه سری برید به تاپیک زیر و مشکلمو حل کنید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=301787
آموزش کار با این نرم افزار تو کدوم صفحه است؟ لینکهای صفحه ی اول که باز نمیشه
بفرما دوست عزیز pdf آموزشی سیتولنقل قول:
[HTML]http://masoodmr2.persiangig.ir/document/SETool2Lite.rar[/HTML]
به نام خداوند بخشنده ی مهربان
با سلام به تمامی :10:دوستان
من میدونم هرکه تو این بخش به امید درست شدن گوشی اومده اخرش دست از پا دراز تر یعنی با گوشی خراب تر رفته ولی من می خوام به شما یک اموزشی که خودم تست کردم و جواب داد براتون بزارم تا گوشی شما هم درست بشه و هم یک خدا امرزی من بدید یا یک تشکر کوچک برای نوشتن این نوشته برام بزارید
خوب اموزش شروع میشه:
1)یک فایل txt درست کنید وان را با notepad باز کنید و متن زیر را داخل بنویسید:
readdir:/
readdir:/
وذخیره کنید.
2)یرنامهsetool2lt را اجرا کنید نام گوشی را انتخاب کرده و در قسمت misc file مسیر آن فایل txt را بدهید.
3)گزینه write script را بزنید .
4)یک گوشی سا لم و هم مدل گوشی خود را پیدا کنید و باطری سیم کارت و حافظه ی خارجی اون هم بیرون بیاورید.
5)باطری را جا بزنید و دکمه ی c را نگه داشته کابل را به گوشی وصل کنید.
6)بعد از چند لحظه در برنامه با پیامی در سمت چب برنامه به زبان انگلیسی که می گوید" باطری را خارج کرده و سپس جاززده و دکمه ی c را نگه داشته و کابل را وصل کنید"روبرو می شوید که با ید این کارها را انجام دهید .
7)بعد از چند دقیقه برنامه تمام فایل های سیستم گوشی را در پوشه ph_out در مسیر برنامه کپی می کند شما باید این فایل ها را توسط برنامه winrar یا دیگر برنامه ها به صورت zip در بیاورید.
8) یرنامهsetool2lt را اجرا کنید نام گوشی را انتخاب کرده و در قسمت misc file مسیر آن فایل های سیستم ان گوشی سالم که بصورت zip کرده بودید قرار دهید.
9)گزینه flash را بزنید.
10) باطری سیم کارت و حافظه ی خارجی گوشی خراب را بیرون بیاورید.
11) باطری را جا بزنید و دکمه ی c را نگه داشته کابل را به گوشی وصل کنید.
12)بعد از چند لحظه در برنامه با پیامی در سمت چب برنامه به زبان انگلیسی که می گوید" باطری را خارج کرده و سپس جاززده و دکمه ی c را نگه داشته و کابل را وصل کنید"روبرو می شوید که با ید این کارها را انجام دهید .
13)بعد از دقایقی کار بنامه تمام می شود و شما می توانید گوشی خود را از کابل جدا کرده و گوشی را با در اوردن و جا زدن باطری روشن کنید که به خوبی گوشی شما کار می کند.
*نکته)اگر شما مثل من قبلا گوشی خود را نزد تعمیرکار برده که ان شخص هم دزد بوده وتمامی قطعات گوشی شمارا ربوده باشد مثل من باید بشینید و بزنید توی سر خود و تنها از این گوشی بعنوات یک موزیک پلیرگنده استفاده کنید .
امید وارم شما مثل من این بلا سرتان نیاید و با این کار 1000 سال دیگر گوشیتان برایتان مانند نوکر حلقه بگوش اهنگ بنوازد:8: و کار شما را به درستی انجام دهد.
ودر اخر از شما دوستان می خواهم یا تشکر کنید یا دعا کنید که این پای بنده که رفته زیر گاری و بی گوشت شده هرچه زود تر گوشت بیاورد که من را از لنگی و خانه ماندن راحت :11:بفرماید
سلام من مي خوام منوي گوشيمو تغيير بدم ام واقعيتش اطلاعات كافي ندارم مي ترسم لطفا اگه ميشه آموزشش به
ايميلم يا تو سايت براي دانلود قرار بديد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل اپگرید پاک شده دوبار میشه بگذارید؟؟؟؟؟؟نقل قول:
بفرماید
کد:http://www.4shared.com/file/98560445/b1d82a7d/Setool2Lite_update_to_v111.html
دوست عزیز اینم از لینک 4shared
The file link that you requested is not valid.
لینک دانلود سیتول 1.11
حجم 25مگ
نقل قول:
کد:http://files.sliderwithstyle.com/software/?download=setool2lite_1.11.7z
با درود
دوستان گوشي دبليو 300 آبجيمو فلش كردم اما روي please wait ميمونه چيكارش كنم كه درست بشه با برنامه sestool 1.8 اين كارو انجام دادم اينم identify گوشي
welcome to setool2 lite edition v 1.08
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51/52, DB2020 CID49/51/52
Loaded 51 flash descriptors
ChipID:8040,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:49
Speed:921600
Flash ID check:897E
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:35971701135342 CERT:RED
FLASH CID:49 COLOR:RED
MAPP CXC article: R9A036 prgCXC1123260_GENERIC_JE
MAPP CXC version: R9A036
Language Package:M_EAST_N_AFR
CDA article: CDA102665/6
CDA version: R2A
Default article: cxc1123203
Default version: R4EA031
Operator: 000-00
USERCODE:1368
Elapsed:5 secs.
سپاس
دبلیو890 رو نمیشه کاریش کرد؟
شما باید پچ please wait مربوط به فریمورتون رو نصب کنیدنقل قول:
عزيزم پچشو در اختيارم ميزاري ؟ ممنوننقل قول:
بفرما دوست عزیز
نقل قول:
کد:http://www.2shared.com/file/6012302/33193453/W30020R4EA031plaes_wait.html
خيلي ازت ممنونم عزيزم من تازه كارم ميشه آموزششم بهم بگي كه چجوري اينو به گوشي تزريق كنمنقل قول:
با سپاس فراوان
پچ رو در قسمت MISCfiles برنامه سیتول قرار میدی سپس روی writescript کلیک میکنی
سپس کلید c رو در گوشی گرفته و کابل رو وصل می کنی پس از مدتی برنامه ازت میخواد که کابل رو جدا کرده و باتریو در بیاری و دوباره جابندازی سپس کلید c رو گرفته و کابل رو وصل می کنی پس از مدتی یه پیغام می آد که no رو میزنی پس از مدتی نصب پچ تموم میشه.