ببخشید که من یه ذره خنگم اون انجمنه کجاست؟؟؟؟ :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:
راستی ازت متشکرم اگه اهل خشونتی به تایپیک ما هم سر بزن
دلت خواست یه نظری هم بده!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید که من یه ذره خنگم اون انجمنه کجاست؟؟؟؟ :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:
راستی ازت متشکرم اگه اهل خشونتی به تایپیک ما هم سر بزن
دلت خواست یه نظری هم بده!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيز مثلا درباره موبايل در انجمن موبايل وارد شده سپس روي موضوع جديد كليك كن و ...
يا درباره برنامه نويسي و هر موضوع ديگري ! حالا اگر انجمن خاصي مي خواستي رو نبود برو توي انجمن متفرقه تاپيك ايجاد كن ..
ok? or nokey ?
سلام من چند وقتی هست که عضو پی سی ورد شدم ولی بعد از زدن بیش از 120 پست هنوز تعداد پستهای من صفره!!!
می خواستم بدونم که بعد از چندتا پست به من یه ستاره تعلق می گیره؟
متشکرم...
عزيز تمام پستهايي كه شما زدي توي انجمن متفرقه بوده و حساب نشده ! بعد از 20 پست شما يك ستاره ميشيد .
نقل قول:
نوشته شده توسط یاس سپید
سالام دوست عزيز اون جوري كهمن ديدم شما فقط تو انجمن متفرقه پست دادين
و تو اين انجمن هم پست حساب نمي شه و اين پستي كه اينجا دادين شما داري يك پست شدين ;)
ياس سپيد اگر توجه كرده باشيد ميبينيد كه شما و من هر دو در يك ماه ثبت نام كرده ايم ولي من در انجمن هاي ديگر هم فعاليت داشتم ... . (تعداد پست مهم نيست ! ) ممكن است شما عضو فعال متفرقه شويد حتي با 1 پست !
سلام خدمت تمام دوستان 2-3 روزي هست كه وقتي وارد انجمن ميشم قسمت مربوط به دي وي بي را نمي بينم ميخواستم ببينم عيب از كجاست ممنون ميشم راهنمايي كنيد
با تشكر
يا حق
اگه قسمت هاي ديگه رو مي بيني و فقط انجا رو نه احتمالا دسترسيتون به اون انجمن محدود شده ;)نقل قول:
نوشته شده توسط kambizbaba
مي دوني كه
سلام...
برای انجمن ماهواره هم اتفاقی نیوفتاده ، فقط چون موج فیلترینگ و ... شروع شده بود مدیران سایت برای احتیاط فعلا ماهواره رو بستند تا بعد ... با این حساب نه کاربران نه همکاران نه مدیران قادر به دیدن این بخش نیستند !
با تشکر مهران...
به اميد خدا كي باز ميشه ؟
شايد هيچ وقتنقل قول:
نوشته شده توسط soleares
بستگي به .... داره
هيچ وقت . خوبه .
من يه مشكل ديگه هم دارم ...
من نسبت به اين انجمن سرد شدم ! چرا پستهامو پاك مي كنيد (مديران ) بابا منم زحمت كشيدما !
سلام مومنين و مومنات چرا بايد با بنده مثل يك عضو رفتار نشه وبرخي از همكاران مديران محترم بابنده لج باشند...
سلام
آره حرف مدير و همكار باز شد!
بابا من يه دل پري دارم !
يعني چي هر جايي كه بود پست ها ! موضوع ها و تاپيك ها رو پاك مي كنيد!
حالا از اين حرفا بگذريم چون خيلي از دستشون عصبانيم
كي ورژن جديد مياد؟
شما توخصوصی از خودشون بپرسی بهترهنقل قول:
نوشته شده توسط lovergod14amorousand
شایدم لج نباشن
اسلام بذات خود ندارد عیبی
هرعیب که هست از مسلمانی ماست
البته این ماست با ماست خوراکی فرق میکنه!!!!!!!
سلام به همه دوستان
بايد اين موضوع رو توضيح بدم که اگه مديران و همکاران به اين صورت فعاليت نداشته باشن توي اين انجمن سنگ روي سنگ بند نميشه ...
شما اگر قانون رو رعايت کنيد هيچ کسي پست شما رو پاک نميکنه
لطفا يه بار ديگه هم قوانين رو کاملا مطالعه کنيد
با سپاس :)
با سلام
من مشكل بزرگي دارم كه نميدونم از كجاس
كه وقتي وارد انجمن ميشم وقتي ميخوام از داخل موضوعها موضوع دي وي بي را انتخواب كنم اثلا چيزي در اين باره وجود ندارد
آيا خودتان اي را برداشته ايد يا مشكلي وجود دارد.
از شما اقا سينا ممنونم كه نظر بنده رو در مورد همه سايت مثبت كرديد كاش همه مثل شما عمل ميكردند...واقعا ممنونم.... :)نقل قول:
نوشته شده توسط sina
سلام
من یه سوال دارم ، میخواستم بدونم من که هر روز صبح به انجمن سر میزنم چرا هر وقت رو پست های جدید کلیک میکنم 20 صفحه فقط برام میاد یعنی بیشتر تاپیک های قبلیترش تو سرچ نیست یعنی اصلا و کلا 20 صفحه بیشتر نداره
آخه چرا؟
سلام...نقل قول:
نوشته شده توسط ali_1369_2006
برای انجمن ماهواره هم اتفاقی نیوفتاده ، فقط چون موج فیلترینگ و ... شروع شده بود مدیران سایت برای احتیاط فعلا ماهواره رو بستند تا بعد ... با این حساب نه کاربران نه همکاران نه مدیران قادر به دیدن این بخش نیستند !
با تشکر مهران...
آقا مهران به گفته يكي از مديران اين قسمت ممكن است هيچ وقت باز نشود !
در مورد پاك كردن پست ها بايد بگم كه من دوباره تمام قوانين تمام انجمن ها رو مي خونم و عمل مي كنم ... اميدوارم پيش نياد..
ببين عزيز الان يه خورده موقعيت حساسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... ميفهمي ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط soleares
اميدارم گرفته باشي ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله شما امر بفرما من اطاعت حرفت مفهومه ...
راستي چرا الان آنلايني ؟
مشكل جديد يه كاربر به نام حزب الله توي بعضي تاپيك ها هست كه اون تاپيك ها آخرين پستش معمولا مال من بوده ولي هيچ پستي از طرف اين كاربر ارسال نشده !
اصلا فهميديد چي گفتم ...؟
سلام.نقل قول:
نوشته شده توسط soleares
یک جورایی سوال منم همینه !
منم همین مشکلو دارمنقل قول:
نوشته شده توسط piishii
فکر کردم ایگنورم کرده.........پس مشکل عمومیه انگار
مشكل اين آقا lovergod14... بود كه اونم حل شد و پستاش پاك شد ...
قسمت نقل قول من فعال نیست چکار کنم؟
سلام به مديران محترم سايت...عزيزان به خدا پشيمون هستم...اگه باور نميكنيد كه هيچي اما اينطور هستش والله...ديگه هرجور كه شما بگيد...يا حق...التماس دعا... :sad:
عزيزدل كسي بد تو رو نميخواد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....نقل قول:
نوشته شده توسط lovergod14innocentsand
اگر هم ميبيني مديران بهت تذكر ميدن خارج از قوانين فروم عمل نميكنن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس همه چي رو فراموش كن و به چسب به فروم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلا مجدد باور كن ميدونم نويد جان بنده خدا كه شاهد هستش تك تك ادمين ها رو دوست دارم مثل برادر خودم...حالا بازم ميگم هر چي بگن گوش ميدم اصلا بيشتر از اين دو پستي كه دادم نميدم...اما ديگه هيچ علاقه اي به بن شدن ندارم...اينو از ته دل ميگم مديران محترم آقا سينا آقا ميثم و آقا علي دوستون دارم...يا حق. :blush:
نقل قول:
عزيز تقصير كسي نيست شما رو براي هميشه اخراج كردند ! مگر اينكه نام كاربري اوليتو بهت پس بدن وگر نه تا هر وقت شما آي دي بسازي بن ميشي ! اين قانونه كه بيش از يك نام نداشته باشي ! :sad:
سلام سامان جان ما منتظر جواب مدیران محترم هستیم و تابع اونا و قوانین سایت و انجمنها...اینجا چت کردن و همون گفتگو ممنوع هستش و دادن پست بی جا...از مدیران معذرت میخوام...منتظرم...
به خدا دلم مي سوزه ! ولي فكر كنم هر اتفاقي بيافته براي اون يكي نام كاربريت بيافته !
سلام
ميشه به من هم بگيد كه قضيه اين مساله چيه؟
چون من مدتي توي فروم نبودم! حالا به ما هم بگيد
چي شده كه اين همه پست هاي عجيب اينجا هست
عزيز شما كه همش توي دلفي هستيد !
lovergod14innocentsand اين آقا براي هميشه اخراج شده ! حالا دوست داره بر گرده همين ...
سلام مجدد خدمت مديران محترم...به خدا پشيمون شدم از اينكه قوانين رو رعايت نكردم...الان هم دو سه روز ميشه كه بازم برگشتم اما همش ازين ناراحت هستم كه بازم بن بشم...قول ميدم كه قوانين رو رعايت كنم...
سلام عزیزم
بببین دوست من هر چیزی یه حدی داری ولی شما فقط عضو سایت شده بودید که فقط پست بدید و تعداد ستاره ها و ارزش خودتو بالا ببری وقتی شما هنوز اخراج نشده بودی من یه سری به کلیه پست هایی که زده بودی زدم که متاسفانه اصلا جالب نبود
امیدوارم قوانین رو بهتر رعایت کنی
از نهوهء پست دادنت معلوم ميشه كه هنوز پشيمون نشدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا فك كنم دست خودت نيس اينكارا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهتره تو بري يه فروم ديگه مثلا بري فروم مؤمنين خدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدت نياد اما هيف پهناي باند مخابراتي رو كه تو با اينجور كارها داري هروم ميكني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: