ارش جون اختلاف ميلان با اينتر كه مهمتره (شوخي)
ارش جون اختلاف ميلان با اينتر كه مهمتره (شوخي)
اون باپتیستا چی کار می کنه...
خداییش شوت های با حالی می زنه ...
'اخبار بیشترش گزارش هست حتما بخونیدمیاتوویچ : هر تیمی را می توانیم ببریم .
به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از تریبال فوتبال ، میاتوویچ اعتقاد دارد که بعد از آن که رئال مادرید دیشب 1 به صفر بارسا را شکست داد ، این تیم می تواند همه ی تیم ها را شکست دهد .
وی گفت : این سه امتیاز خیلی حیاتی بود . آنها با این برد جان تازه ای به ما بخشیدند . آنها به ما ثابت کردند که می توانیم هر تیمی را در جهان شکست دهیم . تیم نسبت به فصل قبل خیلی بهتر شده است و ما هر روز فوتبال تمشاگر پسند تری را به نمایش می گذاریم
************************************************** ******************************
په په : ما برای پيروزی سخت جنگيديم
په په بازیکن پرتغالی تیم رئال مادرید که در بازی امشب بسیار خوب بازی کرد و بهترین بازیکن زمین نیز بود بعد از بازی گفت :
من این تیم بی نقص را تبریک می گویم ما بازی خوبی انجام دادیم و برای این پیروزی جنگیدیم بازی سختی بود چون بارسلونا بازیکنان توانایی دارد اما پیروزی برایمان مهم بود چون باعث ادامه صدرنشینی ما می شد.
ما تیمی بزرگ داریم که مانند یک خانواده است و هرگز این را فراموش نمی کنیم ما موقعیتهای دیگری برای گلزنی داشتیم زمانی که بارسلونا برای زدن گل مساوی جلو کشیده بود حتی یک گل نیز کافی بود.
باید جدی بازی می کردیم چون بازی مهمی بود و برای همین است که من مدام کار می کنم و فکر می کنم امشب خیلی خوب بازی کردم می دانستیم بازی سختی است اما از نتیجه بسیار راضی هستیم.
خیلی مهم است که یک مدافع مرکزی توپ را از بازیکن حریف بگیرد و ان را به هم تیمیش بدهد و من امشب این کار را انجام دادم.
بارسلونا تیم بزرگی است اما ما طوری کار کردیم تا انها در وضعیت بدی قرار بگیرند و به همین دلیل است ما برنده شدیم فاصله زیادی تا پایان فصل مانده و ما باید بعد از کریسمس همین طور سخت تمرین کنیم.
************************************************** ********************************
رائول : اين پيروزی را مادريديسموهای حاضر در بارسلون اهدا می کنيم
رائول کاپیتان محبوب رئالی ها که هر چند در بازی امشب نتوانست خوش بدرخشد اما از این پیروزی بسیار خوشحال بود.
ما قصد داریم این پیروزی را به طرفداران رئال در بارسلونا تقدیم کنیم چون می دانیم طرفداری از رئال در نیوکمپ چه قدر سخت است.
این پیروزی برای همه مهم بود ما به اهدافمان که برای پایان سال ۲۰۰۷ در نظر گرفته بودیم رسیدیم که همانا صدرنشینی و خوب بازی کردن بودند.
ما صدرنشینی مهمی در جدول بدست اوردیم اما نباید فراموش کنیم تا پایان فصل راه زیادی مانده است.
************************************************** ************************************
باپتيستا : ما اين پيروزی را مديون کار گروهی خود هستيم
باپتیستا سومین گل خود در لالیگا را در نیوکمپ به ثمر رساند این برزیلی در مصاحبه با سایت رسمی باشگاه گفت :
یک پیروزی بزرگی بود که غیر قابل فراموش است احساس خوبی دارم چون گل مهمی زدم اما این پیروزی فردی نبود بلکه مدیون یک کار تیمی بود ما این پیروزی را به این خاطر بدست اوردیم که بازیکنان از خودگذشتگی نشان می داند و یک کار گروهی عالی انجام دادیم.
من وقتی در یک جمع صحبت می کنم یک احساس عالی به من دست می دهد و نمی توانم احساسات شخصیم را توصیف کنم.
این گل یکی از مهمترین گلهای دوران بازیگری من بود و مطمئنم که نمی توانم ان را فراموش کنم من از این بابت خوشحالم و همین طور از این پیروزی اما نباید فراموش کنیم که هیچ چیز تمام نشده و ما هنوز جامی را بدست نیاورده ایم.
ما باید همین طور سخت کار کنیم تا در سه جامی که در ان حضور داریم همیشه در صدر باشیم قهرمانی در نیم فصل یک قهرمانی سمبلیک و زیبا در زمستان است ولی تا قهرمانی اصلی فاصله زیادی مانده است.
************************************************** **********************************
شوستر : يک پيروزی تيمی بود
رمز پیروزی چه بود ؟
فکر می کنم شاهکار بزرگی بود که مانع گلزنی بارسا در نیوکمپ شدیم انها بعد از مدتها در زمین خود گل نزدند.
ایا از این پیروزی اسان متعجب شدید؟
پیروزی اسانی نبود این پیروزیها به خاطر یک سری جزئیات بدست می ایند شاید این بازی بهترین داربی تاریخ نبود اما بازی سختی بود که سرشار از کارهای تاکتیکی بود ما خیلی خوشحالیم و مستحق این برد بودیم.
فکر می کنید بارسلونا بعد از بازی شما در یک سطح کمی سرد شد؟
فکر می کنم در دفاع خوب کار کردیم و مانع نزدیک شدن انها به گل شدیم گل ما باعث ناامیدی انها شد اما فکر می کنم در نیمه دوم ما کمی به عقب کشیده شدیم ما می توانستیم گلهای دیگری بزنیم اما در کل خوشحالیم.
سورپرایز رئال برای بارسلونا چه بود؟
ما کارهایی انجام دادیم که در تاکتیکهایمان قبلا انجام داده بودیم که باعث می شد بارسلونا به دروازه نزدیک نشود و مانع ارتباط اینیستا با رونالدینهو شدیم و همان کاری بود که اگر مسی هم بازی می کرد ان را انجام می دادیم. همچنین مانع سانتر کردن انها در محوطه جریمه شدیم که کمک کرد بارسلونا نتواند موقعیت ایجاد کند فکر می کنم رمز موفقیت ما دور نگه داشتن انها از دروازه خودمان بود.
نظرتان در مورد باپتیستا چیست؟
فکر می کنم او سخت کار کرد و همان کاری انجام داد که ما از او می خواستیم. او تقاضای فرصت داشت و از انها هم خیلی خوب استفاده کرد او باعث دلگرمی تیم شد و تیم کار گروهی خیلی خوبی انجام داد و بعضی از بازیکنان ما در سطح خیلی بالایی بازی کردند.
می توانیم بگوئیم شما در یک جنگ تاکتیکی رایکارد را شکست دادید؟
دوست ندارم بشنوم که یک مربی توانست مربی دیگری را شکست دهد برنده امشب بازیکنان رئال بودند تیم رئال بود مربیان اشاره هایی به بازیکنان خود می کنند اما این بازیکنان هستند که تصمیم می گیرند چه بکنند.
ایا شما کمی احساس راحتی می کردید؟
من امشب لحظات بزرگی تجربه کردم که انتظار ان را نداشتم. تیمم خوب کار کرد و چندان اسان هم نبود چون موقعیتهایی را نیز از دست دادیم.
شما قهرمان نیم فصل شدید ایا فکر می کنید در پایان فصل نیز قهرمان می شوید؟
ما یک قدم نزدیک شدیم اما من نمی توانم حتی دو بازی اینده خودمان را پیش بینی کنم ما به دنبال اهداف خودمان خواهیم بود شیوه ای که باعث پیروزی ما شود. ما در حال حاضر در وضعیت خوبی قرار داریم اما قهرمان در پایان فصل مشخص می شود.
************************************************** *****************************
رايکارد : دفاع رئال نقش مهمی ايفا کرد
رایکارد اذعان کرد که دفاع قوی رئال باعث پیروزی انها در این بازی شد و معتقد است که بارسلونا مستحق مساوی در این بازی بود.
این اولین شکست بارسلونا در نیوکمپ بعد از ۱۸ ماه بود بارسلونا موقعیتهایی برای گلزنی داشت اما این گل باپتیستا بود که انها را شکست داد.
رایکارد گفت :
حقیقت این بود که رئال واقعا قوی بود انها به عنوان یک تیم خیلی خوب کار کردند و در حمله نیز موفق بودند. بازیکنان انها در زمین خوب چیده شده بودند و دفاعشان تیم ما را شکست داد و در ضد حمله خیلی خطرناک بودند.
من امیدوار بودم که در اخرین لحظات بازی را به تساوی بکشانیم چون به بازیکنانم اعتماد داشتم.
************************************************** *********************************
کاسياس خوشحال اما محتاط
ایکر کاسیاس مرد شماره ۱ رئال از پیروزی امشب بسیار خوشحال بود اما گفت که باید با احتیاط ادامه دهیم.
این بازیکن گفت :
ما واقعا خوشحالیم و نشان دادیم تیمی قوی هستیم و به یک بازیکن متکی نیستیم ( طعنه به بارسلونا که زیادی به مسی متکی شده است ) .
اما باید مراقب باشیم و نباید فراموش کنیم که تازه در وسط فصل هستیم و فاصله زیادی با پایان فصل داریم.
او در مورد باپتیستا و گلزنیش نیز گفت :
ما به خاطر او خوشحالیم وی توانست خودش را نشان دهد مثل تمام بازیکنان رئال باپتیستا می داند که چه طور کار کند و از فرصتهایش استفاده کند.
گل او باعث افت روحی بارسلونا شد چون درست زمانی زده شد که بارسلونا در حال حمله کردن بود.
اينيستا و ژاوی نگران از اختلاف ۷ امتيازی
اینیستا و ژاوی اظهار کردند که ۷ امتیاز که بین رئال مادید و بارسلونا با شکست امشب بارسا بوجود امد فاصله زیادی است.
این دو بازیکن که هر دو در این بازی شانس گلزنی داشتند اما موفق به گلزنی نشدند بعد از بازی نظرات خود را در مورد این بازی گفتند.
اینیستا گفت :
فاصله زیادی است ما انتظار داشتیم امشب فاصله خودمان با انها را به ۱ امتیاز برسانیم اما نتوانستیم و باید همه چیز رو از نو در سال جدید اغاز کنیم.
در نیمه اول ما ۲ یا ۳ موقعیت داشتیم اما موفق به گلزنی نشدیم ولی انها ۱ موقعیت داشتند و گل زدند.
اما در کل انها متفاوت بازی کردند و بهتر از ما بودند.
ژاوی نیز گفت :
۷ امتیاز فاصله زیادی در این قسمت از فصل است اما ما باید به کار خود ادامه دهیم انها بعد از گل بسته و با ارامش بازی کردند و از ضد حمله استفاده کردند ما واقعا خوب بازی نکردیم.
************************************************** *****************************
شوستر کار گروهی بازيکنان خود را ستود
برند شوستر در مصاحبه بعد از بازی بازیکنان خود را به خاطر بازی منسجمی که امشب از خود نشان دادند بسیار ستود.
رئال مادرید با ارائه یک بازی فیزیکی و دفاعی استادانه توانست دومین پیروزی خود در نیوکمپ در ۲۵ سال اخیر را به دست بیاورد.
انها همچنین موفق شدند که مانع گلزنی بارسلونا در نیوکمپ شوند که بارسلونایی ها اخرین باری که در نیوکمپ نتوانسته بودند گل بزنند برمی گردد به ۳ سال پیش.
برند شوستر بعد از بازی گفت :
خیلی مهم است که در مورد تیم صحبت کنیم که هیچ عیبی ندارد انها خیلی خوب در کنار هم بازی کردند و این پیروزی را با هم به دست اوردند و این یک برد تیمی واقعی بود.
بازیکنان رئال در این بازی خیلی نزدیک به توپ بازی می کردند و تمام بازیکنان بارسلونا را محاصره کرده بودند.
شوستر در این بازی خیلی زیرک کار کرد و تمام تاکتیک هایی را که رایکارد می توانست انها را در این بازی ارائه کند را از پیش خوانده بود و همه انها را خنثی کرد.
این المانی ادامه داد :
من نمی خواهم ارزش یک بازی را با جنگ میان دو مربی کم کنم همه ما دیدیم که این پیروزی حق ما بود و ما یک نتیجه خوب در مقابل رقیبی سرسخت به دست اوردیم. بارسلونا نمی توانست به دروازه ما نزدیک شود و ما انها را مجبور می کردیم فقط در عرض بازی کنند و فکر می کنم یک امتیاز مثبت باشد که باعث شدیم بارسلونا بعد از ۳ سال نتوانست در خانه خودش گل بزند.
************************************************** ******************************
نمره بازيکنان ال کلاسيکو
بازیکنان بارسلونا :
والدس ( ۶ ) --- پویول ( ۵/۵ ) --- مارکز ( ۵ ) --- میلیتو ( ۵/۶ ) ---ابیدال ( ۷ ) --- توره ( ۵/۶ ) --- دکو ( ۳ ) --- ژاوی ( ۵/۶ ) --- اینیستا ( ۵/۷ ) --- اتوئو ( ۶ ) --- رونالدینهو ( ۵/۵ ) --- دوس سانتوس ( ۷ ) --- بوخان ( ۷ ) --- زامبروتا ( - )
بازیکنان رئال مادرید :
کاسیاس ( ۶ ) --- راموس ( ۷ ) --- کاناوارو ( ۵/۶ ) --- په په ( ۹ ) --- هاینزه ( ۷ ) --- دیارا ( ۵/۷ ) --- باپتیستا ( ۸ ) --- اشنایدر ( ۵/۶ ) --- روبینیو ( ۶ ) --- رائول ( ۵ ) --- نیستلروی ( ۷ ) --- گاگو ( ۵/۶ ) --- تورس ( ۵/۶ ) --- روبن ( - )
دكو 3 ! به نظرم بايد به توره 0 ميدادن
در ضمن اقا وحيد گزارشت جالب بود دستت درد نكنه
:31::31::31:نقل قول:
آره . اون اختلاف که دیگه شده جزجیگر ما میلانی ها.
ولی از شوخی گذشته . برای دوتا تیم آماده مثل رئال و بارسا که تو کورس قهرمانی هستن
و نیم فصل هم به پایان رسیده 7 امتیاز واقعا زیاده.
ما میلانی ها 23 امتیاز با صدر جدول فاصله داریم :41:
ولی مشکلی نیست چون ادعای قهرمانی نداریم فقط به 3-4 تا تیم اول برسیم راضی هستیم.:46:
بزودی فصل نقل و انتقال میشه!!! کیا رو بخریم؟ D:
این یارو وحید هست نمی دونم درست تلفظش گردم یا نه ولی بازیکنییه واسه خودشها ...
آقا شرمنده که من نتونستم بعد بازی بیام اینجا
ولی رئال چکار کرد با بارسا
خداییش باید بیش از یکی می زدیم
آقا دیدن؟ رونالدینیو گفت که دیگه به کاتالان بر نمی گرده!!! شرش کم شد!
من میگم بیاد رئال میشه مثل فیگو!!! مفت میخوره!!!
آره ....؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به نظرم ستاره نیارن بهتره چون باعث حاشیه میشه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان ممنون بابت تصاویر دوباره یاد صحنه های حساس و هیجانی بازی افتادم... آخ که چه پیروزی دلچسبی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می گم فوق ستاره بیارن :31::31::31:نقل قول:
ولی بازی کنایی مثل همین اشنایدر و ... بگیرن بهتره تا برن بازیکن 33 ساله بگیرن برن تلنت بگیرن ما الان بازیکنای
زیر 22 سال نداریم
از تصاویر نگو که سوپر فوق العاده بود!!! میگم یه عکس از زمان به ثمر رسیدن گل ندارین؟ مثلا وقتی توپ داره از خط دروازه میگذره!!!
سلام به همه ي برو بچز گل طرفدار رئال مادريد.
اي كاش زودتر از اينها با اين تاپيك آشنا ميشدم.
سعي مي كنم از اين به بعد بيشتر در خدمتتون باشم.
موفق باشين:10:
با سلام مجدد به همگي
ميگم اگه اساتيد فن موافق باشن به جاي اينكه مثل نديد بديدا بعد از هر بازي هي به هم تبريك بگيم يا همش به هم نون قرض بديم بيايم تحليل هاي خودمون رو از بازي رئال و تيم حريف بنويسيم.
چطوره?
کالدرون : رائول مهره ای اساسی برای باشگاه است
رامون کالدرون بیان کرد که رائول کاپیتان قوهای سپید یک مهره مهم برای باشگاه به حساب می اید و او باید در تیم باقی بماند.
کالدرون اضافه کرد :
من از همان اولی که رئیس این باشگاه شدم هدفم این بود که رائول را به عنوان یک مهره مهم در تیم نگه دارم و او را کاپیتان این تیم نگه دارم چیزی که بعضی ها مخالف ان بودند.
او در مورد په په نیز گفت :
په په ؟ او بازیکنی استثنایی است که بازی کردن او ما را یاد فرناندو هیه رو می اندازد.
ما همچنین قرارداد نیستلروی را تمدید کردیم بدون هیچ چون و چرایی. او امسال همراه با رائول مقام پیچیچی را کسب خواهند کرد.
ما تیمی بزرگ داریم و فکر نمی کنم لازم باشد سال دیگر ان را بازسازی کنیم.
نفرین نامه ای بر ال كلاسیكو!
این همه غم نامه یکی از طرفداران بارسلونا خوندنش برای من یکی که خیلی حال داد بیچاره هنوز باورش نشده که بارسلونا باخته ...
شاید اگر عدد این بازی 666 بود هرگز بر روی آن شرط نمی بستم اما 153 آنقدر بی محتوا بود که حتی نشود درموردش فکر کرد تا چیزی از آن دستگیرت شود. بی محتوا درست مثل بازی ای که بارسلونایی ها کردند. هروقت که بخواهم مروری از بازی های ال کلاسیکو داشته باشم سعی می کنم به سرعت از بازی امشب گذر کنم چون فکر می کنم شخصیت این بازی بزرگ را زیر سوال ببرد.
نه... این بارسای دوست داشتنی من نبود. این حتی جنازه آن بارسایی که من می شناختم نبود اما چه کنم که باور آن چیزی که به چشمم ندیدم غیر از خدا همیشه سخت ترین کار عمر من بوده که مجبور بودم فقط به خاطر اینکه شما می گواید بپذیرم درست مثل اینکه به من بگواید تیمی که امشب به رئال باخت اسمش بارسلونا بود.
تلخ بود... درست مثل آن دو کیلو تخمه و آجیلی که پای این مسابقه شکستم و غمی که با هر یک دانه اش در گلویم احساس می کردم. بد بود... درست مثل گزارشی که پیمان یوسفی از این بازی می کرد که دقیقا حکم یک اعمال شاقه رو داشت برای یک مجازات سنگین. کاش پیمان جان بعد از گل رئال هیچ وقت با خرس قاتل!(ضرس قاطع) نمی گفت که نتیجه این بازی عوض می شود تا برای یک بار هم که شده کارشناسی نگفته اش به واقعیت برسد. ای کاش قبل از اینکه "ریکارد توی دلش به خودش لعنت بفرستد"! که بوژان را زودتر به زمین بفرستد این کار را یوسفی علنا می کرد تا کمی درجه محبوبت خودش را زیاد کند. کاش می شد بعد از بازی بلافاصله برق ها قطع می شدند تا سوال و جواب های بی محتوای مجری و کارشناس را نمی دیدیم که بعد از بازی به یاد دشمنی قدیمی این دو تیم و ریشه یابی آن می پرداختند تا روح ژنرال فرانکو را به خنده بیندازند. کاش آه آرسنالی ها بابت نیمکت نشینی آنری گریبان کاتالان ها را نمی گرفت تا نه تنها آنری به جهت مصدومیت به نیمکت بچسبد بلکه باپتیستا یک آرسنالی سابق دیگر از راه برسد و تور آن ها را بلرزاند.
وحشتناک بود... درست مثل اینکه به این فکر کنی حاشیه هایی که بارسای فیل مانند را این طور به زمین زد چه موقع اثرش را در پرسپولیس نشان می دهد؟!حاشیه هایی که کم بی شباهت به درگیری های درونی بارسا نیست. هرچند رونالدنیو در این بازی نشان داد از نظر فنی نمی تواند خیلی بالاتر از شیث رضایی باشد و این اوضاع را بدتر هم می کند از حیث شباهت.
دردناک بود... که حداقل رنگ پیراهن ها تو را به سه سال قبل ببرد وقتی آن شبی را به یاد بیاوری که همین بارسا در سانتیاگو هر وقت اراده می کرد به رئال گل می زد. سه تا زد و سی تا نزد تا فردای آن روز با لباس شیک بارسا به خیابون بروی! راستی... چند هزار تومان، دلار، یورو یا... بدهم که آن شب برایم تکرار بشود؟!!!
سرد بود... درست مثل پرسه زدن در خیابون در یک شب سرد تا داغی سوختگی از یک باخت بد را فراموش کنی و به قول آن غریبه کوچک رو به آسمان کنی و بپرسی چرا من باید الان اینجا باشم. ...و در آخر با شنیدن آهنگ گوش نواز "هفت" غمت را تقسیم کنی که:
" خاطرات تو را چه خوب چه بد حک می کنم توی تنهاییام فقط به ((باخت)) فکر می کنم اما برای تو می مونم واسه همیشه.... "
************************************************** *******************************
توهين يك هوادار به رونالدينيو در فرودگاه
پيامدهاي شكست بارسلونا در "ال كلاسيكو" همچنان ادامه داد. گويا خود اين شكست براي هواداران بارسلونا به انداره كافي تلخ نبوده است.
"رونالدينيو" بازيكن برزيلي بارسلونا در فرودگاه "FIPrat" از سوي يك هوادار افراطي آبي - اناريها مورد اهانت قرار گرفت. رونالدينيو كه همراه با روبينيو، جوليو باپتيستا و دكو براي سفرهاي آغاز سال نو ميلادي راهي برزيل بود، در فرودگاه با اين هوادار روبهرو شد و مورد اهانت قرار گرفت.
در اين ميان دكو ديگر بازيكن بارسلونا هم از توهينهاي اين هوادار در امان نماند، هر چند بيشتر فحشها در اين جريان نثار رونالدينيو شد. با آنكه اين بازيكن حسابي از كوره در رفته بود اما، واكنشي از خود نشان نداد.
اين موضوع كه اين گونه رفتارها در تصميمگيري "روني" دربارهي جدايياش از بارسا در تابستان آينده تاثيرگذار است يا نه را زمان نشان خواهد داد اما، بديهي است كه اين تجربههاي تلخ چندان بياثر هم نخواهد بود.
رفتهرفته بر تعداد هواداران ناراضي از عملكرد رونالدينيو افزوده ميشود. چندي پيش در چندين روزنامه آمادگي اين بازيكن برزيلي مورد ترديد قرار گرفته بود.
************************************************** ***********************************
وکيل دوس سانتوس : احتمال انتقال دوس سانتوس به رئال مادريد هست
به گزارش مارکا وکیل دوس سانتوس بازیکن مکزیکی بارسلونا اعلام کرد امکان دارد این بازیکن به رئال مادرید بپیوندد.
پینی زاهاوی وکیل این بازیکن احتمال انتقال این بازیکن به رقیب سنتی بارسلونا یعنی رئال مادرید را فاش کرد.
هر چند خود باشگاه رئال مادرید هرگونه شایعه در مورد این خبر را تکذیب کرده است.
به نظر می رسید این بازیکن بتواند در همین هفته قرارداد خود را با بارسلونا تمدید کند اما حالا وکیل او از احتمال رفتن این بازیکن به تیمی دیگر خبر می دهد از جمله چند تیم بزرگ انگلیسی و حتی رئال مادرید.
پینی زاهاوی وکیل دوس سانتوس در انتقال گونزالو هیگوئین به رئال مادرید نقش مهمی داشت و به رئال بسیار کمک کرد.
************************************************** **********************************
كالدرون: شوستر مي تواند به فرگوسن دوم تبديل شود
رئيس باشگاه رئال مادريد اذعان داشت: برند شوستر مي تواند فرگوسن دوم باشد و سال هاي سال در يك تيم مربيگري كند.
رامون كالدرون گفت: همان طور كه منچستر يونايتد مربي اصلي خود را پيدا و سال ها او را حفظ كرد، رئال مادريد نيز اكنون مربي بزرگ خود را پيدا كرده و شوستر بايد قدر اين موقعيت را خيلي خوب بداند.
كالدرون در ادامه افزود: شوستر يك نيم فصل خيلي باشكوه را پشت سر گذاشته است؛ اما بايد بداند كه از او سه قهرماني در كوپا دل ري ، لاليگا و ليگ قهرمانان را مي خواهيم و از اين بابت كاملا جدي هستيم.
وي تاكيد كرد: شوستر قول اين سه قهرماني را به ما داده است و اطمينان دارم كه وي به قول خود عمل خواهد كرد.
*****************-************************************************** **********************
بكام: فرگوسن موجب شد يونايتد را ترك كنم
ديويد بكام هافبك پيشين منچستريونايتد فاش كرد كه الكس فرگوسن براي خروجش از يونايتد تصميمگيري كرده است.
بكام كه در سال 2005 با مبلغ 25 ميليون پوند منچستر را به مقصد رئال مادريد ترك كرد گفت:« بابي چارلتون در كتابش آورده است ما به ديويد پيشنهاد تمديد قرارداد داديم. اين قرارداد از هر نظر شرايط خوبي داشت ولي او پيشنهاد ما را نپذيرفت. تا آنجايي كه به خاطر ميآورم، در پايان آن فصل هيچ پيشنهاد تمديد قراردادي از سوي باشگاه دريافت نكردم. تمام حرفها بياساس هستند.»
بكام ادامه داد:« در يكي از جلسات تمريني منچستر، زماني كه در كنار گري نويل ايستاده بودم، خبرنگاران شبكهي ورزشي اسكاي را ديدم كه در مورد خروج من از باشگاه صحبت ميكنند. آنها ميگفتند "باشگاه منچستر براي فروش بكام با بارسلونا وارد مذاكره شده است."
بعضي از آنها معتقد بودند كه من نيز با سران بارسا مذاكراتي را داشتهام. اين اخبار به هيچ وجه صحيح نبودند، زيرا من تا آن زمان از هيچ چيز اطلاع نداشتم.
چند روز بعد به "پيتر كنيون" - مدير اجراي وقت يونايتد - تلفن كردم و گفتم:« ميخواهم با فرگوسن صحبت كنم. دوست دارم بدانم اين شايعات از كجا آمدهاند. آيا فروش من خواستهي فرگوسن است؟
وي در جواب گفت:« بله فرگوسن اعتقاد دارد زمان رفتن تو از باشگاه فرا رسيده است.» پس از اين تماس بود كه با "فلورنتينو پرس" رييس وقت باشگاه رئال مادريد شروع به مذاكره كردم.»
وي ادامه داد:« به هيچ وجه نميخواستم يونايتد را ترك كنم ولي كاري از دستم برنميآمد. در آنجا فقط فرگوسن تصميم گيرنده است و من براي ماندن هيچ شانسي نداشتم.»
************************************************** ********************************
فابرگاس: بازگشت به اسپانيا برايم دشوار است
هافبك اسپانيايي تيم فوتبال آرسنال اذعان داشت: قصد دارم با تمديد قرارداد خود به تمامي شايعات پايان دهم.
به نقل از آس اسپانيا، سسك فابرگاس اظهار داشت: وقتي به ليگ انگليس منتقل شدم، تصميمم اين بود كه روزي به اسپانيا باز گردم؛ اما واقعيت اين است كه در حال حاضر از بازي براي آرسنال و زندگي در لندن بسيار راضي هستم و آرزو دارم كه تا پايان دوران حرفهايام با پيراهن اين باشگاه بازي كنم.
وي در ادامه گفت: هنوز شانس بازي در لاليگا را پيدا نكردهام؛ اما به خوبي با ليگ برتر هماهنگ شدهام، زيرا بازيهاي اين ليگ سريع، پرتحرك، هجومي و احساسي است.
فابرگاس تاكيد كرد: بازگشت به اسپانيا برايم دشوار است و نمي توانم روي برخي پيشنهادات حساب كنم.
در ضيافت شام كالدرون اعلام شد؛ پاداش هشت ميليون يورويي براي بازيكنان رئال مادريد
رئيس باشگاه رئال مادريد در آستانه كريسمس براي بازيكنانش مبلغ هشت ميليون يورو اختصاص داد.
به نقل از آس اسپانيا، رامون كالدرون با اختصاص دادن اين مبلغ به عنوان پاداش، بازيكنان ثروتمند خود را براي شروعي قدرتمند در لاليگا تشويق كرد.
در ضيافت شام رئيس باشگاه، از دي استفانو رئيس افتخاري رئال مادريد تجليل به عمل آمد و از رائول گونسالس به عنوان ركورد دار تعداد گل زده در مقطع زماني يك نيم فصل طي مراسمي تقدير شد.
بازيكنان رئال مادريد براي استراحت زمستاني، 9 روز فرصت دارند و بايد پس از آن در تمرينات فشرده پيش فصل حاضر شوند.
براي نيم فصل دوم لاليگا ؛ شوستر: رئال مادريد خريد بزرگ انجام نمي دهد
سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا گفت: تيم بزرگي دارم و نمي خواهم در نيم فصل دوم، ستاره بزرگي وارد اين تركيب رويايي شود.
به نقل از وب سايت رئال مادريد، برند شوستر نيم فصل دوم را فرصتي براي مرور تاكتيك هاي قبلي و استحكام بيشتر در صدر جدول دانست.
سلام سلام سلام باز هم سلام سلام به همه رئالی های عزیز اگه یه مدت نبودم واس این بود که امتحانات بود و حالا یه کم فرصت هست تا امتحان بعدی از این حرفها گذشته میخوام که اول درد دل و سوز نامه یک بارسای بد بخت رو بذارم و دوم باید بگم که وحید جان میل خودته ولی اون اواتار سابقت خیلی باحال بود!
این هم سوزنامه:
شاید اگر عدد این بازی 666 بود هرگز بر روی آن شرط نمی بستم اما 153 آنقدر بی محتوا بود که حتی نشود درموردش فکر کرد تا چیزی از آن دستگیرت شود. بی محتوا درست مثل بازی ای که بارسلونایی ها کردند. هروقت که بخواهم مروری از بازی های ال کلاسیکو داشته باشم سعی می کنم به سرعت از بازی امشب گذر کنم چون فکر می کنم شخصیت این بازی بزرگ را زیر سوال ببرد.
نه... این بارسای دوست داشتنی من نبود. این حتی جنازه آن بارسایی که من می شناختم نبود اما چه کنم که باور آن چیزی که به چشمم ندیدم غیر از خدا همیشه سخت ترین کار عمر من بوده که مجبور بودم فقط به خاطر اینکه شما می گواید بپذیرم درست مثل اینکه به من بگواید تیمی که امشب به رئال باخت اسمش بارسلونا بود.
تلخ بود... درست مثل آن دو کیلو تخمه و آجیلی که پای این مسابقه شکستم و غمی که با هر یک دانه اش در گلویم احساس می کردم. بد بود... درست مثل گزارشی که پیمان یوسفی از این بازی می کرد که دقیقا حکم یک اعمال شاقه رو داشت برای یک مجازات سنگین. کاش پیمان جان بعد از گل رئال هیچ وقت با خرس قاتل!(ضرس قاطع) نمی گفت که نتیجه این بازی عوض می شود تا برای یک بار هم که شده کارشناسی نگفته اش به واقعیت برسد. ای کاش قبل از اینکه "ریکارد توی دلش به خودش لعنت بفرستد"! که بوژان را زودتر به زمین بفرستد این کار را یوسفی علنا می کرد تا کمی درجه محبوبت خودش را زیاد کند. کاش می شد بعد از بازی بلافاصله برق ها قطع می شدند تا سوال و جواب های بی محتوای مجری و کارشناس را نمی دیدیم که بعد از بازی به یاد دشمنی قدیمی این دو تیم و ریشه یابی آن می پرداختند تا روح ژنرال فرانکو را به خنده بیندازند. کاش آه آرسنالی ها بابت نیمکت نشینی آنری گریبان کاتالان ها را نمی گرفت تا نه تنها آنری به جهت مصدومیت به نیمکت بچسبد بلکه باپتیستا یک آرسنالی سابق دیگر از راه برسد و تور آن ها را بلرزاند.
وحشتناک بود... درست مثل اینکه به این فکر کنی حاشیه هایی که بارسای فیل مانند را این طور به زمین زد چه موقع اثرش را در پرسپولیس نشان می دهد؟!حاشیه هایی که کم بی شباهت به درگیری های درونی بارسا نیست. هرچند رونالدنیو در این بازی نشان داد از نظر فنی نمی تواند خیلی بالاتر از شیث رضایی باشد و این اوضاع را بدتر هم می کند از حیث شباهت.
دردناک بود... که حداقل رنگ پیراهن ها تو را به سه سال قبل ببرد وقتی آن شبی را به یاد بیاوری که همین بارسا در سانتیاگو هر وقت اراده می کرد به رئال گل می زد. سه تا زد و سی تا نزد تا فردای آن روز با لباس شیک بارسا به خیابون بروی! راستی... چند هزار تومان، دلار، یورو یا... بدهم که آن شب برایم تکرار بشود؟!!!
سرد بود... درست مثل پرسه زدن در خیابون در یک شب سرد تا داغی سوختگی از یک باخت بد را فراموش کنی و به قول آن غریبه کوچک رو به آسمان کنی و بپرسی چرا من باید الان اینجا باشم. ...و در آخر با شنیدن آهنگ گوش نواز "هفت" غمت را تقسیم کنی که:
" خاطرات تو را چه خوب چه بد حک می کنم توی تنهاییام فقط به ((باخت)) فکر می کنم اما برای تو می مونم واسه همیشه.... "
کف کردین چه حالی میده این سوز نامه اخش نمیخوام که اون شب لعنتی دو فصل پیش به هیچ وجه تکرار گردد حتی به قیمت زندگی یک وزغ.
کدوم رائول رو می گی یا لوگو ها بارسا و رئال ؟؟؟نقل قول:
و دوم باید بگم که وحید جان میل خودته ولی اون اواتار سابقت خیلی باحال بود!
الان که وقت امتحانات هست یه ذره باید بریم به سمت فکر و اندیشه این گری کاسپاروف هست بهترین شطرنج باز جهان .
بابا من این کاسی جون رو تو Pc شکست دادم D:
اره همون رائول رو میگم واقعآ زیبا بود یک اصالت و غرور به من میداد به همراه عشق به رئال و دیگه اینکه این کاسپاروف از کامپیوتر شکست نخورده اخه جدیدن گفتن که یکی از بهترینهای شطرنج از کامپیوتر شکست خورده؟نقل قول:
اختلاف بين مديران بارسلونا بر سر رونالدينهو و رايکارد
بر سر باقی ماندن رونالدینهو و فرانک رایکارد در بارسلونا بین مدیران این باشگاه اختلاف بوجود امده است.
به گزارش مارکا گروهی از مدیران باشگاه از عملکرد ضعیف رونالدینهو در برابر رئال مادرید ناامید شده اند و معتقدند دیگر او به اخر خط در بارسلونا رسیده است و می گویند که باشگاه به اندازه کافی فرصت برای بازگشت به اوج به این بازیکن داده است اما وی استفاده نکرده است.
عده ای دیگر نیز معتقدند رایکارد تاثیر خود بر تیم را از دست داده است و نمی تواند تیم را به دوران خوبش برگرداند.
رم به دنبال جذب روبن
تیم اس رم علاقه خود جهت خرید ارین روبن بازیکن هلندی تیم رئال مادرید را اعلام کرد.
روبن بازیکن سابق چلسی از وقتی به رئال امده است مدام با مصدومیت دست و پنجه نرم کرده است و نتوانسته در ترکیب اصلی جایی پیدا کند.
مسئولان تیم ایتالیایی قصد دارند او را جایگزین مانسینی کنند که به احتمال زیاد رم را ترک خواهد کرد.
په په : من نسبت به کاناوارو حسادت نمی کنم
په په اظهار کرد به خاطر اینکه دستمزد هفتگی کاناوارو نسبت به دستمزد او بیشتر است به کاناوارو حسادت نمی کند.
دستمزد هفتگی کاناوارو دو برابر دستمزد په په است اما په په گفت که ان دو با هم دوست هستند :
کاناوارو و من خیلی با هم صحبت می کنیم و هر از دو یک سبک فوتبال درس اموختیم او نماینده ای از سبک فوتبال ایتالیا است و من نیز زیر نظر کسی کار کرده ام که کاناوارو نیز با او کار کرده است و ان شخص جی جی دل نری است.
او دوست دارد با مدافعین مرکزی کار کند و بارها در مورد دل نری با کاناوارو صحبت کرده ام.
سولدادو : رئال را فقط به صورت قرارداد دائم ترک می کنم
روبرتو سولدادو بیان کرد که اگر رئال را ترک کند این تیم را با قراردادی دائم ترک خواهد کرد.
مسئولان رئال مادرید پیشنهاد ۸ میلیون یورویی بنفیکا را رد کردند چون دوست ندارند ترکیب تیمشان در میانه فصل تغییر کند.
این بازیکن نیز گفت :
بستن قرارداد قرضی در این سنی که من دارم دیگر به سود من نخواهد بود.
//************************************************** ******************************////
تيم منتخب سال ۲۰۰۷ از ديد روزنامه فرانسوی L’Equipe
دروازه بان : بوفون ( یوونتوس)
مدافعین : دنی الوز ( سویا ) --- ویدیچ ( منچستر یونایتد ) --- گالاس ( ارسنال ) --- اورا ( منچستر یونایتد )
هافبک : کاکا ( میلان ) --- فابرگاس ( ارسنال ) --- جرارد ( لیورپول ) --- رونالدو ( منچستر یونایتد )
مهاجمین : دروگبا ( چلسی ) --- نیستلروی ( رئال مادرید )
************************************************** *******************************
رئال مادريد پر امتياز ترين تيم در تاريخ فوتبال اسپانيا
با ان پایان خوشی که رئال مادرید در سال ۲۰۰۷ با شکست بارسلونا در نیوکمپ بوجود اورد مردان شوستر حق دارند که خود را بخشی از بهترین تیم قرن ۲۰ بدانند.
سال ۲۰۰۷ سال بسیار خوبی برای باشگاه بود بعد از کسب ۳۰ امین جام در لالیگا رئال امسال را با صدرشینی در نیم فصل به پایان رساند.
از سال ۱۹۰۲ که باشگاه تاسیس شد رئال بازیهای زیبا و تاریخی از خود به جا گذاشت که فیفا را مجاب کرد که رئال را بهترین تیم قرن ۲۰ نامگذاری کند.
رئال مادرید بیشتر از هر تیم دیگری در لالیگا امتیاز کسب کرده است این تیم مجموعا ۳۵۲۵ امتیاز بدست اورده است که از تیم دوم که بارسلونا باشد ۱۳۱ امتیاز بیشتر است.
رئالی ها بیشترین امتیاز را در سال ۹۷-۹۶ بدست اوردند که ۹۲ امتیاز بود و در ان فصل فقط ۴ بار این تیم شکست خورد ( مربی ان سال فابیو کاپلو بود ) ان جام بیست و هفتمین جام رئال در لالیگا بود.
همچنین رئال از نظر تعداد بازی در لالیگا به همراه تیمهای اتلتیکو بیلبائو و بارسلونا با ۲۳۹۸ بازی در صدر قرار دارد که این تعداد بازی در ۷۸ فصل ایجاد شده است.
رئالی ها در این تعداد بازی صاحب ۱۳۷۵ پیروزی - ۵۰۸ مساوی و ۵۱۵ شکست شده اند که از نظر تعداد پیروزی نیز در صدر تاریخ لالیگا قرار دارند.
رئال از نظر تعداد گل زده نیز در صدر قرار دارد با ۴۹۵۰ گل که تیم دوم بارسلونا است که ۴۸۹۱ گل به ثمر رسانده است.
بهترین گلزن تاریخ اسپانیا نیز الفردو دی استفانو ( رئیس افتخاری فعلی رئال مادرید ) است که ۲۱۶ گل زده است و بعد از او یک بازیکن دیگر قرار دارد که او نیز از رئال است و او کسی نیست جز رائول که ۱۹۵ بار موفق به گلزنی شده است.
رئال از اغاز تاسیس تا به حال ۳۰ بار قهرمان لالیگا - ۱۷ بار قهرمان جام حذفی - ۷ بار قهرمان سوپر کاپ اسپانیا - ۹ بار قهرمان لیگ قهرمانان اروپا - ۲ بار قهرمان جام یوفا و ۳ بار قهرمان جام باشگاههای جهان شده است.
روبينيو در يک بازی خيريه
روبینیو از رئال مادرید دیوگو از وردربرمن و دنیلسون از ارسنال و برخی از بازیکنان برزیلی شاغل در اروپا به همراه ستاره های سالهای گذشته برزیل یک بازی خیریه را در برزیل برگزار کردند.
این بازی توسط دیوگو و روبینیو که دوستهای بسیار صمیمی برای همدیگر هستند تدارک دیده شده بود.
غیر از بازیکنان نام برده شده بازیکنانی نظیر سیسینیو و موتا و ستاره های قدیمی مثل روماریو و مائورو سیلوا و مارسیلینیو نیز حضور داشتند.
این بازی با نتیجه ۵ --- ۴ به سود تیم دیوگو به پایان رسید و تیم روبینیو شکست خورد ولی در این بازی روبینیو موفق شد ۲ بار گلزنی کند.
بازی در سانتوس ویلابلمیرو برگزار شد و دیدن ان برای همه رایگان بود و هر کس دوست داشت می توانست غذا یا هر چیز دیگری که می توانست تقدیم می کرد.
روبینیو با چنین بازیهای خیریه ای غریبه نیست او در سال ۲۰۰۵ تیم روبرتو کارلوس را با نتیجه ۷ --- ۴ شکست داده بود.
په په بازیکن پرتغالی و برزیلی الاصل رئال مادرید برای چندمین بار بعد از بازی عالی خودش مقابل بارسلونا با رسانه ها مصاحبه کرد.
این مدافع مرکزی گفت :
بازی مقابل بارسلونا داشت پایا پیای جلو می رفت تا اینکه باپتیستا گل زد و باعث شد بازی پیچیده شود.
دو بازیکنی که بیشتر از همه ما را نگران می کردند اینیستا و ژاوی بودند که با وجود اینکه فضای کافی نداشتند اما توپ را بسیار خوب به همدیگر می رساندند.
اتوئو؟ او بازیکنی بود که سخت می شد باهاش کنار بیایی اتوئو دوست دارد همیشه از وسط مدافعین حرکت کند و من به خاطر سپردم که باید با او تن به تن شوم.
این بهترین بازی ای بود که من برای رئال مادرید انجام داده بودم هر چند بازی مقابل اتلتیکو بیلبائو نیز خوب بود من به همراه پورتو در مقابل چلسی نیز بسیار خوب کار کرده بودم و همچنین بعد از دو ماه غیبت در تیم ملی نیز عملکردم مناسب بود.
ایا وضعیت بارسلونا ناخوشایند بود؟ می تواند همین طور باشد اما دوست ندارم در مورد تیمی که هیچ اطلاعی از درون ان ندارم صحبت کنم من در بارسلون نیستم بلکه در مادریدم.
از دقیقه اول تا اخر ما فشار اوردیم و همین طور فشار را تحمل کردیم و دوست ندارم به این فکر کنم که من بهترین بازیکن ان بازی بودم ون نیستلروی را نگاه کنید او خوب می داند چه طور بدون توپ در فضا حرکت کند و یا رائول که ۹۰ دقیقه مدام دوید.
بعد از بازی شوستر بیشتر از اینکه به خاطر پیروزی ما را تشویق کند به خاطر روحیه ای که از خود نشان دادیم ما را تشویق کرد که باعث شد انگیزه ما بیشتر شود.
ارزو در سال جدید ؟ ارزو می کنم که دچار مصدومیت نشوم و امیدوارم خانواده ام و نامزدم در سلامتی باشند ما می خواهیم هر ۳ جام را کسب کنیم و احساس می کنیم قدرت این کار را داریم و برای این کار باید قدم به قدم جلو برویم.
من دوست دارم برای کودکانی که تازه بازی را شروع می کنند یک الگو باشم و دوست دارم در رئال مادرید تاریخ ساز شوم.
رائول به اراگونس : می خواهم در يورو ۲۰۰۸ بازی کنم
رائول گونزالز و اراگونس به مناسبت کریسمس امروز ظهر ناهار را در کنار همدیگر خوردند که صحبتهای جالبی بین این دو رد و بدل شد.
به گزارش مارکا هر دو شخص در این نشست بسیار خوشحال بودند و با هم با روحیه ای بالا صحبت کردند.
رائول به اراگونس گفت :
من در فرم بسیار خوبی قرار دارم و می خواهم در یورو ۲۰۰۸ شرکت کنم.
اراگونس نیز در جواب رائول گفت :
بسیار خوب شما بهتر از من می دانید اما خیلی خوشحالم که شما سرحال هستید.
رائول باز گفت :
من مطمئنم که در یورو ۲۰۰۸ بازی خواهم کرد.
اراگونس که قصد داشت موضوع بحث را عوض کند گفت :
می بینیم که شما اعتماد به نفس بالایی دارید.
۷۰ ميليون يورو برای رونالدو ؟!
بعد از اظهار علاقه کریستیانو رونالدو مبنی بر بازی در لالیگا مسئولان رئال مادرید قصد دارند یک بار دیگر بخت خود را در خرید این بازیکن ازمایش کنند.
به گزارش اس رامون کالدرون قصد دارد در پایان این فصل برای خرید این بازیکن ۷۰ میلیون یورو خرج کند.
این قیمت ۵ میلیون یورو کمتر از مقداری است که رئال در سال ۲۰۰۱ برای خرید زیدان به یوونتوس داد.
رئال برای فراهم کردن این مقدار قصد دارد بازیکنانی نظیر سولدادو - روبن - درنت و ساویولا را به دیگر تیمها بدهد هر چند روبن و درنت در صورت اثبات خود می توانند در رئال بمانند.
از طرف دیگر الکس فرگوسن قصد دارد قرارداد رونالدو را تا سال ۲۰۱۲ تمدید کند.
گفتنی است پیش از این رونالدو اعلام کرده بود که ارزو دارد روزی در لالیگا بازی کند.
منم عروسی دعوت بودماااا! ولی خوب چون امتحان داشتم نشد برم! اشنایدر خیلی از دستم دلگیر شد! اما بعد که براش توضیح دادم، گفت اشکال ندارهd:
اگه بازم عکس ازش داری بزار وحید جوون!
اينتر پيشنهاد ۹۰ ميليون يورويی رئال را رد کرد
ماسیمو موراتی پیشنهاد ۹۰ میلیون یورویی رئال مادرید بابت خرید دو بازیکن این تیم - ابراهیموویچ و مایکون - را رد کرد.
رئال مادرید مدتهاست که به دنبال خرید ابراهیموویچ است که این فصل رویایی کار کرده و تا به حال مجموعا ۱۵ گل به ثمر رسانده است.
رئال زمانی که این بازیکن عضو یوونتوس بود نیز می خواست او را به خدمت بگیرد.
رئال که خود در سمت راست خط دفاعی راموس که بهترین مدافع راست جهان است را دارد باز هم به دنبال مایکون است.
اما مالک پولدار اینتر که تجارت نفت می کند این پیشنهاد رئال مادرید را رد کرد.
گفتنی است دقیقا همین پیشنهاد را چلسی نیز تقدیم اینتری ها کرده بود اما درخواست انها نیز رد شد.
نظر شخصی :
به نظر من خرید ابراهیموویچ به خاطر عملکردش و همین طور به خاطر سن بالای رائول و نیستلروی می تواند خرید معقولانه ای باشد اما مایکون دیگه چرا ؟!!!!
در مورد اون هم نه دیگه ندارم هر چی بود همینه ...
سلام برو بچ...من دوباره برگشتم............
اميدوارم اينم كه هممون از يه سايت خبر ميذاريم موجب اختلاف نشه!!!
برند شوستر، سرمربى آلمانى رئال مادريد از سوى شنوندگان راديو «كادنا سر» اسپانيا مربى سال ۲۰۰۷ اسپانيا شناخته شد.
بازيكن دهه ۸۰ تيم ملى آلمان در اين انتخاب بالاتر از خاوير آگيره (آتلتيكومادريد) و خوان پلازا (مربى تيم بسكتبال رئال مادريد) قرار گرفت.
نكته جالب قرار گرفتن لوئيز آراگونز در مكان چهارم بود. شوستر كه تابستان گذشته در رئال مادريد جانشين فابيو كاپلو شد، رئال را به مقام قهرمانى نيم فصل نخست رقابت هاى لاليگا رساند.
او كه زاده «آگسبورگ» آلمان است، يكشنبه گذشته پس از پيروزى يك بر صفر تيمش مقابل بارسلونا با تمجيد رسانه هاى اسپانيا روبرو شد.
1_
روزنامه ورزشى «آس» چاپ مادريد در مطلبى رودون نيستلروى، ستاره هلندى رئال مادريد را بهترين مهاجم فوتبال جهان معرفى كرد.
اين روزنامه گزارش داد كه مجله «اكيپ» فرانسه هم اين بازيكن را در تيم منتخب سال خود جاى داده است.
تعداد گل هاى نيستلروى مؤيد توانايى هاى بهترين مهاجم فوتبال جهان است؛ نشان به آن نشان كه وى در فصل گذشته با به ثمر رساندن ۲۵گل ، بهترين گلزن نام گرفت.
نيستلروى ۳۱ساله، با دريافت ۱۵ميليون يورو به رئال مادريد پيوست و در اين مدت با به ثمر رساندن ۴۵گل در۶۷رقابت(ميانگين ۶۷/۶ گل در هر بازى) بازدهى بالايى را نشان داد.
بازيكن اسبق منچستر يونايتد همچنين در راه كسب عنوان بهترين گلزن تاريخ ليگ قهرمانان رقيب رائول ، كاپيتان تيمش است.
رائول با ۵۹ و نيستلروى با ۵۷گل در رتبه هاى اول و دوم بهترين گلزنان رقابت هاى فوق هستند. نيستلروى در اولين سال حضور خود در رئال به عنوان بهترين گلزن لاليگا شناخته شد؛ دستاوردى كه قبلاً فقط دى استفانو و هوگو سانچز به ارمغان آورده بودند.
نيستلروى همچنين سال گذشته در ۷ هفته پياپى در لاليگا براى تيم خود گل به ثمر رساند كه فقط چهار نفر از بازيكنان سابق رئال توانسته بودند اين ركورد را بر جاى بگذارند.
2_
مدافع پرتغالي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا گفت: قصد دارم طوري در تركيب تيم بدرخشم كه تاريخساز باشم.
به نقل از آس اسپانيا، په په، مدافع پرتلاش رئال مادريد عنوان كرد: عضويت در اين تيم افتخار بزرگي براي هر بازيكني در جهان است. قدر اين موقعيت مناسب را به خوبي مي دانم.
مدافع سابق پورتو گفت: در پرتغال، فوتبال باشگاهي راهي است براي رسيدن به تيم ملي و البته همه ما براي تيم ملي خود احترام بسياري قايل هستيم.
وي ادامه داد: در اسپانيا، يك باشگاه بزرگ، سمبل شهر خود است و بالاترين نقطه اي است كه يك بازيكن آرزوي رسيدن به آن را دارد.
1_
سرمربي تيم فوتبال بنفيكا پرتغال گفت: از ديد من، مربيگري در اسپانيا يعني مرگ تدريجي.
به نقل از آس اسپانيا، خوسه آنتونيو كاماچو اكنون روزهاي خوشي را در سمت سرمربي بنفيكا پرتغال مي گذراند و هواداران اين تيم بزرگ پرتغالي، از وي كاملا راضي هستند.
سرمربي اسبق تيم ملي اسپانيا و رئال مادريد اظهار داشت: در اسپانيا، مربي يك تيم در حكم فرمانده يك عده سرباز است كه بايد از تاريخ و هويت يك ناحيه دفاع كنند.
وي ادامه داد: هواداران با تابلوي نتايج كاري ندارند. سرمربي يك تيم محكوم به پيروزي هاي قاطعانه بر حريفان است.
2_
برند شوستر نظرات خود را در مورد ۴ ماه اولی که در رئال به عنوان مربی پشت سر گذشته را بیان کرد.
برند شوستر گفت :
ترکیب کنونی رئال مادرید می تواند عصری جدید بوجود بیاورد.
شوستر در جواب خبرنگاری که گفت سبک کار شما شبیه سبک کار کاپلو است گفت :
واقعا ناراحت می شوم وقتی شیوه کار من را با شیوه کار کاپلو مقایسه می کنند.
شوستر گفت که همیشه ارزو داشته مربی رئال شود :
مربی رئال مادرید بودن همیشه ارزوی من بوده است و از همان روز اول که مربی رئال شدم بسیار خوشحال شدم.
اما تنها چیزی که برایم مشکل است وفق شدن با رسانه هاست اما رئیس باشگاه با این موضوع به خوبی کنار امده است چون هر باشگاهی که در صدر باشد همه روی اون تمرکز می کنند.
و در اخر مربی رئال تیم خود را مورد ستایش قرار داد :
رئال مادرید تیمی است که بازی کردن مقابل ان خیلی سخت است چون بازیکنان توانایی دارد ما خوب بازی می کنیم اما هنوز به ان چیزی که دوست دارم نرسیده ایم
اشکال نداره هر کی زود تر اومد می زاره ....
می بینم که کریستین رونالدو می خواهد بیاد رئال ....
تاييد روابط عمومي رئال ؛ رونالدو فصل آينده در مادريد بازي مي كند
مسئولان باشگاه رئال مادريد اسپانيا از جذب مهاجم پرتغالي منچستر يونايتد براي فصل آينده خبر دادند.
به نقل از آس اسپانيا، كريستيانو رونالدو براي تعطيلات در شهر اوبيدوس ( 80 كيلومتري ليسبون) به سر مي برد و پس از تعطيلات راهي منچستر خواهد شد.
اين مهاجم جوان از رئال مادريد پيشنهاد 75 ميليون پوندي دريافت كرده و مدير برنامه هايش با اين رقم و شرايط مادريدي ها كاملا موافق بوده است.
رونالدو در مصاحبه با آبولا پرتغال گفت: در فصل آينده با لباس رئال مادريد فوتبال را تجربه مي كنم و به اين تيم بزرگ ملحق مي شوم.
اكثر روزنامه هاي اسپانيايي نيز اين خبر را تاييد كرده اند.
هيئتي از رئال مادريد نيز به زودي براي عقد يك پيش قرارداد رسمي راهي انگليس مي شود.
اين خبر از سوي روابط عمومي رئال مادريد نيز تاييد شده است.
************************************************** *********************************
رونالدو : سال اينده در رئال توپ خواهم زد
در چند پست پائین تر نوشتیم که مدیر روابط عمومی رئال انتقال رونالدو به رئال را در سال اینده تائید کرد حالا خود رونالدو نیز این خبر را تائید کرده است.
رونالدو در بازی ای که تیم پرتغال مقابل فنلاند داشت - در مسابقات مقدماتی یورو ۲۰۰۸ - به هم تیمی های خود گفته بود : فصل اینده من برای رئال مادرید بازی خواهم کرد.
او همچنین گفته بود :
که زمان رفتن من از منچستر فرا رسیده و نانی که به تازگی به منچستر پیوسته می تواند جای او را در منچستر پر کند و قراردادی ۴۰ میلیون پوندی با رئال خواهد بست.
گفتنی است وکیل این بازیکن پرتغالی رابطه بسیار خوبی با پدیا میاتوویچ دارد که می تواند هر گونه مذاکره رئال مادرید با خود بازیکن را رد کند.
چون اگه ثابت بشه رئال با خود رونالدو صحبت کرده برای رئال شر به پا میشه.
اینو هم بخونید...
به گفته مدير ارشد استعداديابي رئال مادريد ؛ تيم ملي فوتبال ايران خواستار ديدار برابر اسپانيا شد
مدير ارشد استعداديابي باشگاه رئال مادريد گفت: به زودي تيم ملي فوتبال ايران در ديداري رفت و برگشت، به مصاف اسپانيا ميرود.
انريكه خواكين كه اكنون در امارات به سر ميبرد، در نشست با نمايندگان باشگاه استقلال تهران، خبر از انجام ديداري تداركاتي بين دو تيم ملي ايران و اسپانيا به صورت رفت و برگشت داد.
وي اظهار داشت: فوتبال اسپانيا به دنبال گسترش روابط خود با كشورهاي آسيايي است. در يك ماه اينده مسابقه اي دوستانه بين تيم هاي ملي دو كشور برگزار خواهد شد.
مدير ارشد استعداديابي رباشگاه رئال مادريد عنوان كرد: ديدار نخست در تهران برگزار خواهد شد و ديدار برگشت در اسپانيا است.
فيروز كريمي، اصغر حاجيلو و اميدوار رضايي به عنوان نمايندگان باشگاه استقلال روز شنبه در امارات با خوواكين، مدير ارشد استعداديابي رئال مادريد ديدار داشته و خواستار گسترش روابط بين دو باشگاه شدند.
عکس نمیاد که!نقل قول:
1_ مرسي داش وحيد!
2_
مسئولان بوکاجونیورز بعد از دریافت پیشنهاد رئال مادرید مبنی بر خرید بانگا مهاجم جوان تیمشان از مسئولان والنسیا که زودتر از رئالی ها پیشنهاد داده بودند خواستند کمی وقت دهند تا بر روی پیشنهاد رئالی ها نیز فکر کنند.
مسئولان بوکاجونیورز که پارسال فرناندو گاگو را به رئالی ها فروختند حالا ممکن است این مهاجم جوان نیز به رئالی ها بفروشند.
به هر حال رئالی ها برای موفقیت در این پروژه باید پیشنهاد بهتری نسبت به پیشنهاد والنسیا دهند.
گفتنی است در یکی از سایتهای داخلی گفته شده که این بازیکن به والنسیا رفته است.
3_
کالدرون بیان کرد که اعضای باشگاه از نحوه رفتار شوستر در ارتباط با رسانه ها راضی است.
برند شوستر به خاطر رابطه سردش با رسانه ها امسال زیاد مورد انتقاد قرار گرفته اما کالدرون نظر دیگری دارد :
کم کم بهتر می شود ما نمی توانیم از او بخواهیم که در رفتارش تغییر بوجود بیاورد. او کمی خجالتی است - اخی نازی - اما این به معنای این نیست که او رابطه خوبی با رسانه ها ندارد ولی وقتی خبرنگاران دنبال او راه می افتند او کمی دچار استرس می شود.
مهم نیست که او در کنفرانس ها چه برخوردی دارد مهم این است که تیم را به خوبی در دست بگیرد و کارش را خوب انجام دهد.
اينم در ادامهي موضوع كريس رونالدو:
مسئولان باشگاه رئال مادريد اسپانيا با بازيكن پرتغالي منچستر يونايتد قرارداد داخلي منعقد كردند.
به نقل از رويترز، رئال مادريد در پي ارايه پيشنهاد 75 ميليون پوندي به رونالدو موفق شد در ليسبون پرتغال با اين بازيكن قرارداد داخلي منعقد كند.
از ديد فيفا اين قرارداد داخلي تا لحظه ثبت رسمي فاقد ارزش حقوقي است و منچستر يونايتد همچنان فرصت دارد بازيكن تاثيرگذار خود را براي تمديد قرارداد متقاعد كند.
به اعتقاد بسياري از كارشناسان كريستيانو رونالدو نقش بسيار محوري در موفقيت هاي منچستر يونايتد دارد و بديهي است كه مسئولان اين تيم براي حفظ وي تلاش بيشتري داشته باشند.
از طرفي مقامات تيم انگليسي نقشي در تعيين ميزان قرارداد رونالدو با رئال مادريد ندارند و اگر نتوانند قرارداد وي را تمديد كنند به اجبار بايد به مذاكرات تحميل شده تن بدهند.
نظر شخصی :
فکرش بکنید اگه این قراداد رسمی بشه و رونالدو بیاد روبینیو سمت چپ و رونالدو سمت راست چه میشه
1_
ایکر کاسیاس معتقد است که په په مستحق ان ۳۰ میلیون پوندی که صرف خرید او شد بوده است.
کاپیتان تیم ملی اسپانیا گفت :
درست است که خیلی از مردم معترضند که چرا ۳۰ میلیون پوند صرف خرید او شد اما او خیلی خوب کار کرده است و خیلی خوب با لالیگا وفق شده و در صدرنشینی تیم نقش مهمی داشته است.
این اتفاقی که برای په په افتاد دقیقا چند سال پیش برای راموس افتاد و مردم شاکی شدند که چرا این همه پول صرف خرید راموس شده اما در این چند سال راموس نیز ثابت کرد که مستحق ان پول بوده است و این کار را په په نیز خواهد کرد.
2_
به گزارش رسانه های اسپانیایی شوستر باید بین ساویولا و سولدادو یکی را انتخاب کند و دیگری را رها کند تا به تیم دیگری برود.
با حضور روبن - روبینیو - رائول - هیگوئین - نیستلروی و باپتیستا در تیم دیگر جایی برای این دو بازیکن نیست و حالا کالدرون و میاتوویچ از شوستر خواسته اند یکی را انتخاب کند و دیگری را برای فروش در لیست فروش باشگاه قرار دهد.
کالدرون خوشحال بود ساویولا را خریده و این بازیکن می تواند فیگوی دوم شود اما این طور نشد و این بازیکن می تواند به تیمهایی نظیر یوونتوس - بولتون و مارسی برود و ممکن است با تیاگو هافبک یوونتوس معاوضه شود تا تیاگو بتواند جای خالی دیارا را پر کند چون که دیارا در چند ماه اینده رئال را ترک و در مسابقات جام ملتهای افریقا به تیم مالی خواهد پیوست.
از طرف دیگر میاتوویچ دوست دارد تا سولدادوی ۲۲ ساله را بفروشد و تیمهایی نظیر بنفیکا - لاکرونیا و رئال بتیس خواهان این بازیکن هستند
3_
ایکر کاسیاس نظر خود را در مورد امدن کریستیانو رونالدو از منچستر به رئال گفت.
این دروازه بان گفت :
در حال حاضر تیم عالی کار می کند با وجود روبینیو - روبن و هیگوئین تیم ما شگفت اور بازی می کند اما در این مورد در اصل میاتوویچ و کالدرون باید نظر دهند اما به نظر من تیم به اندازه کافی قوی هست!
3_ رييس باشگاه رئال مادريد اسپانيا در واكنش به اظهارات كاپلو گفت: برخى دچار كم خوابى مفرط شده اند.
رامون كالدرون عنوان كرد: كاپلو هر هفته درباره رئال مادريد صحبت مى كند. اگر مى دانستم اين همه در مورد رئال مادريد حرف دارد، وقتى مربى بود، چندين كنفرانس خبرى برايش ترتيب مى دادم.
رييس باشگاه رئال مادريد افزود: متاسفانه برخى ناتوانايى هاى خود در امور حقوقى را به گردن رئال مى اندازند. هر از چند گاهى در مورد يكى از بازيكنان كه مشاورين مطبوعاتى اش معرفى مى كنند، اظهار نظر مى كند؛ البته كوچكترين تاثيرى در كار اين بازيكن يا باشگاه ندارد.
رئال مادريد پرافتخار ترين باشگاه اسپانيا و اروپا است. اين در حاليست كه در سطح اروپا مدت ها است به هيچ افتخارى دست پيدا
نكرده ايم.
تاريخ باشگاه متعلق تمامى مادريدى ها است. فابيو كاپلو حق ندارد تاريخى را زير پرسش ببرد كه به گردن فوتبال حق دارد.
1_ مسؤولان تيم هاى والنسيا، رئال مادريد و بارسلونا در صدد جذب ميكا وارينين، هافبك پى اس وى آيندهوون هستند.خوليو سولى، رومن كالدرون و خوآن لاپورتا رؤساى تيم هاى والنسيا، رئال مادريد و بارسلونا رقابت عجيبى براى به خدمت گرفتن ميكا وارينين، هافبك ۲۳ ساله و ملى پوش هلندى آيندهوون دارند.ميكا وارينين، هافبك پى اس وى آيندهوون در رقابت هاى ليگ هلند بيشترين ميزان پاس گل را داشته است.
وارينين به دليل رابطه دوستانه با رونالدكومان مربى والنسيا به احتمال زياد به جمع سياه و سفيد پوشان مستايا خواهد پيوست.
3_
روبینیو قصد دارد در سال ۲۰۰۸ بهترین بازیهای خود را ارائه دهد تا بتواند به رئال کمک کند قهرمان لالیگا و لیگ قهرمانان شود.
این برزیلی که سال ۲۰۰۷ سال خوبی برایش بود و به همراه رئال قهرمان لالیگا و به همراه برزیل قهرمان کوپا امریکا شد گفت :
من دقیقا می دانم که در سال جدید چه می خواهم من فقط می خواهم قهرمان لیگ قهرمانان شوم چون بزرگترین جامی است که تا به حال ان را بدست نیاورده ام.
من از اتفاقاتی که در سال ۲۰۰۷ برایم پیش امد خوشحالم و سال ۲۰۰۷ سال خوبی بود و حالا باید جامهای دیگری را بدست بیاورم و از روشی که بازی می کنم بسیار راضیم پارسال به همراه رئال قهرمان لالیگا شدم که بسیار سخت بود اما ما مستحق ان بودیم.
بعد از ان به تیم ملی رفتم و بازیهای خوبی انجام دادم و در اخر قهرمان شدم و عنوان اقای گل ان مسابقات را نیز کسب کردم و فکر نمی کنم قهرمانی در ۲ جام و بدست اوردن یک جایزه شخصی در یک سال بد باشد.
ما سال را با پیروزی و موفقیت به پایان رساندیم در برابر بارسلونا پیروز شدیم و فاصله امتیازی خوبی با تیم دوم بوجود اوردیم و در فرم خوبی قرار داریم.
در سال جدید نیز قصد داریم به راهمان ادامه دهیم چون باعث می شود در صدر بمانیم و امیدوارم قهرمان لیگ قهرمانان نیز شویم.
من از زندگی در اسپانیا راضیم و در بهترین تیم دنیا نیز بازی می کنم من طرفداران را دوست دارم و امیدوارم بتوانم پیشرفت کنم تا به یکی از بهترین بازیکنان دنیا تبدیل شوم.
3_
کاسیاس اظهار کرد که دوست دارد سال ۲۰۰۸ سال رئال و اسپانیا باشد و بتواند با این دو تیم قهرمان شود.
کاسیاس گفت :
امسال سال خوبی برایم بود چه از لحاظ شخصی چه از لحاظ ورزشی و مهمترین چیز این بود که ما سرانجام موفق شدیم ۳ سال بدون جام را پشت سر بگذاریم.
و دیگر غیرممکن است بتوانیم ان دو ماه اخر در پارسال را تکرار کنیم ان دو ماه اخر را هر طرفدار رئال مادرید به خاطر می سپارد در ۱۰ بازی اخر پارسال ما سراسر سخت کار کردیم.
ما روحیه خود را بدست اوردیم و سربلندی را در تیم احیا کردیم هر اتفاقی از ان موقع در ذهن من باقی مانده است ما فشار زیادی را در ان روزها تحمل کردیم.
و بعد از ان در تیم ملی بازی کردم تا بتوانیم به یورو ۲۰۰۸ صعود کنیم اما در این هفته من رهایی پیدا کردم و دارم برای خودم لذت می برم.
اسپانیا نیاز به پیروزی دارد و دوست دارم قهرمان یورو ۲۰۰۸ شویم و فکر می کنم ما تیم خوبی داریم و باید قوی بازی کنیم.
من می خواهم امسال سال رئال مادرید و اسپانیا باشد.
با وجود اختلاف ۷ امتیاز رئال با بارسلونا اما کاسیاس اعتقاد دارد نباید همه چیز را تمام شده دانست :
این اختلاف امتیاز هیچ دلیلی برای قهرمانی نیست بهترین مثال پارسال ما فاصله زیادی با بارسلونا داشتیم اما در پایان امتیازاتی را که نیاز داشتیم بدست اوردیم و قهرمان شدیم ما باید واقع بین باشیم و باید بدانیم حتی یک تساوی این ۷ امتیاز اختلاف را کمتر می کند.
او در مورد لیگ انگلیس که در این موقع از سال فشرده تر می شود نیز گفت :
من ترجیح می دهم وضعیتی که در حال حاضر در لیگ اسپانیا هست همین طور باقی بماند و بازی کردن در لیگی که بازیهایش سریع برگزار می شود سخت است.
دوست ندارم از خانواده و دوستانم دور باشم و فکر می کنم بازی کردن در اسپانیا همین امتیاز نزدیک بودن به خانواده را دارد.
من شب عید را در شهر ناوالاکروز و در کنار پدر و مادرم گذراندم و خیلی خوشحالم در کنار انها هستم چون امسال مدتزمان زیادی از انها دور بودم.
یک هفته استراحت اجازه می دهد تا من انرژی ام را دوباره بدست بیاورم و به این استراحت نیاز داشتم.
كالدرون: دليل خريد ساويولا بارسلونايي بودن وي بود
خبرگزاري فارس: رئيس باشگاه رئال مادريد در جمع خبرنگاران گفت: ساويولا را نمي خواهيم و تنها به دليل بارسلونايي بودن، وي را خريديم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، رامون كالدرون اظهار داشت: رئال مادريد براي به خدمت گرفتن بازيكناني كه از عضويت در بارسلونا پشيمانند، استقبال مي كند؛ اما گاهي برايشان در تركيب خود جايي ندارد و مجبور مي شود آنها را به فروش برساند كه كاملا طبيعي است.
وي ادامه داد: قرار بود ساويولا به جاي تياگو به يوونتوس تحويل داده شود؛ اما آنها اين بازيكن را نمي خواهند و در حال حاضر براي وي تنها دو مشتري يعني المپيك مارسي و بولتون واندررز وجود دارد.
كالدرون در پايان گفت: در تاريخ رئال مادريد بازيكنان بسياري از بارسلونا به رئال مادريد آمده اند كه توانسته اند به جايگاه مناسبي در فوتبال دست پيدا كنند، اما گاهي نيز نفراتي به اينجا مي آيند كه به درد تيم نمي خورند. نمي توانيم به تمام بازيكناني كه راه را اشتباه رفته اند، پناه بدهيم.
ساويولا: به رئال مادريد پناه نياورده ام
خبرگزاري فارس: مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال رئال مارديد سخنان رئيس باشگاه را تند و مغرضانه توصيف كرد.
به گزارش خبرگزاري و به نقل از ماركا، خاوير ساويولا گفت: متاسفانه هوادران رئال متوجه توهين رئيس باشگاه به آنها نيستند، چرا كه انتخاب هوادران بوده ام و اگر خريد من به دليل بارسلونايي بودنم بوده، بدين معني است كه نظر هوادران اهميتي ندارد.
ساويولا افزود: كنار نمي روم و اگر رئال مادريد به من نياز ندارد، مي تواند مرا اخراج كند يا به تيم ديگري بفروشد. به مادريد پناه نياورده و هرگز پشيمان نيستم، چون ديگر جايي در بارسلونا ندشتم و اگر مبلغ بالاي رئال مادريد نبود، راهي باشگاه بزرگ ديگري مي شدم.
وي با انتقاد از اظهارات اخير رئيس باشگاه رئال تصريح كرد: براي كالدرون متاسفم كه مهاجم تيم خود را اينگونه تخريب مي كند. اكنون شوستر مي داند كه هيچ انگيزه اي براي بازي در تركيب تيم ندارم و در انتظار اخراج يا انتقال به تيمي ديگر هستم.
اصلا خوشم نیومد :13:نقل قول:
عجب آدم گنده دماغ و مزخرفیه این... این چه طرز حرف زدن آخه... بچه مردم رو ضایع کرد که...
البته با این تیکه اش حال کردم:
رئال مادريد براي به خدمت گرفتن بازيكناني كه از عضويت در بارسلونا پشيمانند، استقبال مي كند :27:
خدارو شکر که ماسیمو مخالفت کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خواهشا به میاتوویچ و کالدرون بفرمایید دور و بر باشگاه اینتر نپلکن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جاش برن چندتا از مهره های کلیدی یووه و رم رو بگیرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی وحید جان بابت عکسهای عروسی اشنایدر هم ممنون. خداروشکر اینم رفت خونه بخت. سلیقه اش هم خوب بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینم بازیکن مجرد تو رئال کیا هستن؟ واسشون آستین بالا بزنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
رئال مادرید ۲ --- اليکانته ۱
بازی دو تیم رئال مادرید و الیکانته در چارچوب جام حذفی با نتیجه ۲ --- ۱ به سود رئال مادرید به پایان رسید.
گلهای رئال را در این بازی روبن در دقیقه ۳۱ و گوتی در دقیقه ۹۲ به ثمر رساندند.
تک گل تیم الیکانته نیز بورخا در دقیقه ۶۴ به ثمر رساند.
ترکیب اصلی رئال :
دودک - سالگادو - راموس - هاینزه - مارسلو - گاگو - گوتی - بالبوا - روبن - هیگوئین - سولدادو
تعویضها :
ساویولا به جای سولدادو در دقیقه ۶۲ --- میگل تورس به جای مارسلو در دقیقه ۶۲