آقای MoJtaBa.R خیلی ممنون.
دم رونی گرم.ایشالا بارسا از این به بعد قوی تر هم میشه.
آقای MoJtaBa.R خیلی ممنون.
دم رونی گرم.ایشالا بارسا از این به بعد قوی تر هم میشه.
چی بگم والله .... وقتی که تا دقیقه70درصد مالکیت توپ 65به 35 برای بارسا باشه ولی موقیعت های اتلتیکو 3برابر بارسا باشه دیگه باید چی بگم ..... از پویول و میلیتو بعید بود ...... حداقل اون چند موقعیت آخری رو گل می کردیم بازم بازی مساوی می شد ......... دیگه گذشت ...... ایشالله بازی های بعد ......... هرچند که بازم ریکارد با آوردن گودجانسن اعصاب من یکی رو خرد کرد
خودتو خسته نكن عزيز من
انتظار بيشتري هم نمي رفت
خلاصه فقط اومدم تسليت بگم مثل خودتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعله میگن تیم بزرگ مربی بزرگ میخواد همینه دیگه اینم عاقبت رفتن یارهای کلیدی و موندن بازیکنایی که مهره سوخته اند و به خاطر ضعیفتر بودنشون در مقابل یار کناری از مربی حرف گوش کن ترن پس لازمه که مربی وقتی میبینه بازیکنا از نظر سنی باهاش قاصله چندانی ندارن و احتمال گوش ندادن فرامینش هست باید به امثال بلتی و الگوئر و امیلسون و ... بها بده . با اینکه ریکارد موفقیتهایی رو با بارسا داشت ولی بیش از 60 درصدش با بودن یارهای کلیدی رقم خورده با اینکه از مورینیو زیاد خوشم نمیومد ولی ای کاش دیگه ریکاردی هم دیگه نمیبود
اون دیگه چیز جدیدی واسه بارسا نداره که عرضه کنه لااقل شخصیت مورینیو طوری بود که کسی جرات مخالفت نداشت حالا چه ستاره باشی چه نباشی
جای تاسف داره که تیم بزرگ بازیکناش یکدست نباشن .
باز هم مث بازی با والنسیا اثیر اشتباهات مربی و بعد بازیکنا شدیم
باختیم تا 5 امتیاز دیگه بریم تو کما
یه کمی با حرفاتون موافقم ولی باید قبول داشت تو شرایط بحرانی ریکارد خوب کار کرد .... الان مشکل اساسی بارسا تجمع بیش از اندازه ستاره ها هستند که باید تعدادیشون رو بفروشند ..... تو اخبار می گفت لمپارد می خواد بیاد بارسا ولی امیدوارم نیاد چون جای ژاوی که همیشه یکی از بهترین ها بارسا بوده رو تنگ می کنهنقل قول:
پویول 2 گل رو تقدیم کرد به اتلتیکو
ولي تا جايي که يادم مياد هميشه تو شرايط بحراني اين ستاره ها بودن که به تيم کمک کردننقل قول:
منم ميگم مربيه بزرگ اونيه که بازيکن مورد نياز رو ميگيره نه فقط مث رئاليها هر چي اسميه ...
بعد آوردن بازيکن بزرگ بايد بلد باشه کي رو کجا و چه موقع به بازي بگيره تنها کاري که ريکارد بلد نيست
اصلا مث اينکه تو ورزشگاه نبود و بازي رو نميديد . اصرار به کاراي اشتباه : تعويض مسخره ادميلسون با گودجانسن و ...
تا موقعي که ريکارد باشه بايد دنبال اما اگر بود نه واقعيت فوتبال
واقعا حیف شد.کم کم داشتیم امیدوار میشدیم.
آقای MoJtaBa.R مثل اینکه شما افتخارات رایکارد رو فراموش کردین؟فراموش کردین بارسا چی بود و چی شد؟
البته نمیگم همش بخاطر مربی بود.ستاره ها هم بی اثر نبودن.
خوب هر مربی ای یه موقعی خراب میشه.ولی به نظر من رایکارد هنوز هم میتونه مربیه خوبی برای بارسا باشه.
نظر سنجی:
به نظر شما کدوم مربی بدرده بارسا می خوره و میتونه اونو به اوج برسونه؟
ولی هنوز باید امیدوار بود.
بازی زیبائی بود ولی حیف بارسا :41:
هنوز به روزهای بعد امید داریم
راستی گل اول بارسا واقعا جهانی بود رونی سنگ تموم گذاشت:18:
میتونید گل رو از لینکهای زیر دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://rapidshare.com/files/96260443/0-1_www.allgoals.pl.avi
کد:http://www.4shared.com/file/39449965/7015039f/upPdz
سلام
دستت درد نکنه محمد جان
واقعا ارزش دانلود رو داره ... :40:
ولی حیف که این گل رو کوفتمون کردن !
پویول به اندازه ی یک فصل ، تو همین
بازی اشتباه کرد . پنالتی دادن و گل به
خودی و دریبل خوردن اونجوری ...
من نمیدونم این ریکارد چی فک کرده .
آخه چرا مسی رو میذاره رو نیمکت ؟؟!
واقعا مربی ترسویی هست ...
بزرگترین عیبش همینه .
اگه با یه ترکیب درست حسابی میرفتیم
تو زمین ، همون نیمه ی اول کارو یه سره میکردیم ...
واقعا حیف ...
ولی اشکال نداره ... بازم میرسیم ... :46:
یا حق
:40:
با عرض معذرت از همگی؛ رایکارد همون بهتر که بره بمیره!
پی نوشت:
گل رونی با کیفیت بالا و لینک مستقیما:
کد:http://s21.us.rapidbaz.com/get/1109097/hq_0-1_www.allgoals.pl.avi
FCBarcelona.ir
اتلتیكو مادرید در بهترین فرم فصلش بازی نمی كند, اما می تواند بر روی یكی از تاثیر گذارترین زوج هجومی لیگ در دیگو فورلان و سرجیو آگوئرو حساب كند.
با وجود اینكه بازی های گذشته به خواست آن ها پیش نرفت, قرمز و سفید ها، امشب باز هم آزمون سختی برای یاران فرانك ریكارد فراهم خواهند كرد. هفته پیش اتلتیکو در اوساسونا شكست خورد, 3-1, در بازی قبلی لیگ نیز در خانه 2-1 مغلوب اتلتیك بیلبائو شد. این تیم همچنان برای جایگاه لیگ قهرمانان رقابت می كند و همیشه می تواند بر روی مهاجمانش برای گلزنی تكیه كند.
زوج عالی
اتلتیكو پنجمین تیم گلزن برتر لیگ با مجموع 40 گل است, با 27 گل در خانه شان ویسنته كالدرون. این ركورد گلزنی یعنی اتلتیكو روند ثابتی را اخیرا داشته و راهش را برای رسیدن به جایگاه چهارم در لیگ هموار كرده است.
همكاری فورلان و آگوئرو یكی از دلایل اصلی حركت موفقیت آمیز باشگاه برای جایگاه اروپایی در این دوره بوده است. این دو هركدام 10 گل زده اند و بنابراین دقیقا نصف گل های تیم را به ثمر رسانده اند
افتخارات صرفا مال مربی نبود و نیست . این همکاری گروه با همه، که برد تیم رو رقم میزنهنقل قول:
افتخارات رایکارد مال زمان بحران تیمهای دیگه بود بازی با آرسنال که یادته ...
باید قبول کرد که نیمکت بارسا جای آدمای بزرگه که تو شرایط سخت با درایتشون تیم رو از بحران خارج کنن حالا نه به هر قیمتی ، اون هنوز به بلوغ فکری نرسیده وقتی رونالدینیو و اتوئو آماده ان به خاطر قهر و مسائل شخصی و درگیری استفاده نمیشن و وقتی که آماده نیستن به هر قیمت میرن تو زمین که این به ضرر بازیکنه
واسه همینه میگم نابجا و غیر اصولی هم بازیکن گرفته و هم تو پستهای بدی ازشون استفاده میکنه،اگه میگی که نه اون درایت داره پس توجیه نبود مسی و بازی کردن ادمیلسون و حتی بدتر گودجانسون چی بود !!!!!!!!!!!!
تیم هر موقع مسی یا رونالدینیو و باقی بزرگاش به استثناء دکو رو نداشت از کیفیت بازیش کاسته شد : پس این بازیکنا بودن که تیم رو به اینجا رسوندن چون نقش کمرنگ ریکارد که مسببش خودش بو رو تو بازیهای سخت نمود میکنه
یه جور دیگه میگم : ریکارد با بارسا به خیلی چیزا رسید که شاید بعد تیم ملی هلند همچین خوابی هم نمیدید
و امیدوارم مث FCBarcelona.ir احساساتی نشیم و قبول کنیم اونا از ضعف بارسا به طرز وحشتناکی استفاه کردن و به حرفه ای بودن تفکرات مربی حریف باختیم
قبول اینکه ضعیف بودن جناح چپ دفاع و سرعت پایین رفلکس بدنی پویول ما رو جلوی تیمای سرعتی دچار بحران میکنه سخت نیست.
با این هم موافق نیستم که چون پویول از دل و جان مایه میزاره تو هر شرایط باید تو تیم باشه چون مث سالهای قبل اون صلابت رو تو چرخشها نداره و جا میمونه
اگه داور دیشب با ما مهربان نبود شاید همون دیشب ریکارد از تیم برکنار میشد .
بسیاری از بازیکنا دیگه غیر قابل تحمل شدن و برا این تیم کوچیکن ، که انگاری با بودن ریکارد باید اونا رو تحمل کرد
خدا کنه سران باشگاه زودتر به فکر راه حل باشن تا اوضاع بدتر نشده
متاسفم ما همیشه به ریکارد میبازیم. بازی بارسا رئال پارسال که 3-3 شد. رئال له شده بود. ولی با گذاشتن اولگر و تعویض افتضاح نیمه دوم قهرمانی رو از دست دادیم.
امروز هم اینجوری. شایدم کار مافیاست. که هر وقت رئال عقبه و بارسا جلو یهو همه چی عوض میشه!!
من بازیه دیشب رو ندیدم.ولی این جور که شما میگین انگار رایکارد واقعا خراب کرده.من که نگفتم اون افتخارات همش بخاطر رایکارد بوده.
به سوال من جواب ندادین:
این طور که معلومه اکثرا دوست دارن که رایکارد بره کنار.خوب پس جواب سوال من رو بدین و بگین به چه دلیل
اینهمه بچه ها گفتن منم چند پست زدم بازم دلیل میخواینقل قول:
گرفتی ما رو اساسی :27:
آقای MoJtaBa.R منظورم جواب سوال بالاییم بود و گفتم با دلیل بگین چه مربی ای.این:نقل قول:
راستی بخاطر اطلاعات خوبتون هم ممنون.:11:
م م نوننقل قول:
در شرایط فعلی اگه خوزه بیاد حداقل از بی نظمی و بازیکن محوری در می آییم
سه شنبه 14 اسفند 1386
دور برگشت لیگ قهرمانان
بارسلونا
VS
سلتیک
ورزشگاه: نیوکمپ
ساعت 23:15 (به وقت ایران)
ادیت شد به علت تکراری بودن خبر
هر مربی فراز و نشیب های خودش رو داره
2سال پیش هم شما این حرفها رو میزدید؟
دفاع بارسا خیلی دیشب بد بود مخصوصا میلیتو
هرچی باشه باید امیدوار بود که بارسا هنوز قشنگ بازی میکنه
به نظر من هم اومدنش درست نیست بارسا الان مشکل بازیکن نداره مشکل انگیزه هستش
بارسا بازیکن هایی که خودش پرورش میده خیلی بهتر از بازیکن هایی هست که میخره
شما تو حرفای من تا حالا دیدی ازش حرفی بزنمنقل قول:
از دفاع فقط میلیتو بد بود و باقی مث همیشه در اوج .
پس شما هم میگی بازیه قشنگ : حرکات و هماهنگیه بازیکنا که میشه نبوغ . بکارگیری تاکتیک مناسب از سوی کادر فنی رو چی میگن اونم تو شرایط سخت .
به نظر من بارسلونا دیشب خوب بازی کرد ولی اتلتیک مادرید فضایی بازی کرد
انشاالله که به تیمهای دیگه از این فضاها ندن . من تا حالا حرص میخوردم بازی رو نمیزارن ولی با بازیه دیشبنقل قول:
ایشالله که از سلتیک به بعد روونتر بازی کنن
بچه ها من دلم روشنه که ما قهرمان لیگ اروپا می شیم بزار رم این نکبتا رو حذف کنه من میدونم باشون چکار کنم:21::21::21:
هر کاری دوست داری بکن ولی تو همین تاپیک نه اونجا .آخه اونجا اصلا ارزش رفت و آمد هم نداره چه برسه به مطلب نویسی. اونها به اینجا هم سرک میکشن و از خداشونه که ببینن اینجا چه خبره پس مطالبت رو همینجا بزار منم پایه ام یه حال حسابی میگیریمنقل قول:
آقای MoJtaBa.R کاملا با شما مخالفم.بارسا یه تیم هجومیه ولی اگه خوزه بیاد که کلا عوض میشه.چون یه مربیه دفاعی و ضد حمله ای هست.
منم برا حال گیری هستم.
حق با شماست . من همه جا مینویسم نظر شخصی این دفعه یادم رفتنقل قول:
طی اون خبر گفتم اگه خوزه بیاد با خیلی چیزا بر خورد میکنه این یعنی حسن . ولی یه جا هم اشاره کردم که ازش خوشم نمیاد به خاطر همین سبک بازیشه
گزینه هایی که زمزمه شده خوزه قویتر بود . حالا که فعلا فرانک رو نگه میدارن . تا ببینیم چی میشه
از نوع سبک حرف زدنت خیلی خوشم میاد .
FCBarcelona.ir
بازیکنان تیم اصلی، امروز صبح در زمین تمرین ماسیا، تمرین کردند. کسانی که دیروز بازی کرده بودند، یک دوره بهبودی سبک تر داشتند، در شرایطی که بقیه برای بازی سه شنبه برابر سلتیک آماده شدند.
پس از تجربه کردن اولین شکست سال 2008، آبی و قرمزها مجبورند که صفحه را خیلی زود عوض کنند. اکنون نوبت لیگ قهرمانان است، با بازی برگشت برابر سلتیک گلاسکو.
دوره بعد از بازی
مطابق معمول، آبی و قرمزهایی که در ترکیب 11 نفره اولیه بازی حضور داشتند، دوره بهبودی سبکی را پشت سر گذاشتند. زامبروتا و آنری، اولین کسانی بودند که زمین تمرین را ترک کردند. میلیتو، اتوو، پویول و آبیدال تمرین دو انجام دادند و سایرین، کنترل تک ضرب را تمرین کردند.
تمام حرفاتون رو قبول دارم به جز خط اولیش. چون اولاش که ریکارد اومده بود خیلی خوب کار کرد و نباید اون زمان ها رو از یاد ببیرم ...... ولی اگه الان رو در نظر بگیریم حرف شما صحیح استنقل قول:
واقعا چطور دلتون میاد از رفتن ریکارد صحبت کنید :19: به نظر من که اون جزو سه تای اول دنیاست بابا بارسا با فرانک دو بار قهرمان لالیگا وازاون مهمتر قهرمان اروپا شده :40::40::40: از همه این ها مهمتر بارسا تو این دو سه ساله هجومی ترین و زیباترین بازی رو تو سطح اروپا انجام می ده به نظر من حتی اگه بارسا هیچ جامی هم به دست نیاورد (که بعید می دونم ) باید ریکارد حفظ بشه در ضمن این mamad reali هم خیلی پررو شده
:40::40::40:f.c barcelona :40::40::40:
ميخواستم ميلان رو مثال بزنم گفتم الان ميلاني ها ميگن به تو چه ...نقل قول:
ولي هر مربي بايد تو کارش جدي باشه و مسائل شخصي رو وارد تيم نکنه که ريکارد نميتونه يعني تا حالا که خواسته با هر ستاره اي به طور غير منطقيش برخورد کنه که اين هم واسه خودش خوب نيست و هم ...
من ميگم چيزي ديگه واسه تيم نداره يعني ستاره ها برن کنار ريکارد هم از ديده ها ميره کنار
نظر شخصيه بنده بود
در مورد mamad reali هم نگران نباش :21:
در مورد ميلان هم مربيشون چيز تازه اي براشون نداره در نبود کاکا يا سيدورف اونا هم به مشکل ميخورن
ولي اگه فرگوسن رو نگاه کني يا ونگر اينا فرق دارن کارشون اينه که بازيکن اگه اسمي هم نباشه ولي مستع توي ارنج فيکسه
در نظرسنجي مؤسسه تحقيقات ورزش آلمان
بارسلونا محبوبترين تيم اروپا شد
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا به عنوان محبوبترين تيم فوتبال باشگاهي دنيا برگزيده شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از هفته نامه كيكر آلمان، موسسه تحقيقات ورزش آلمان در آستانه بازي هاي برگشت مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا كه فردا و پس فردا برگزار خواهند شد، اقدام به انتشار آماري كرد كه براساس تحقيق و نظر خواهي از مردم سراسر قاره اورپا، تيم بارسلونا از بيشترين هوادار نه فقط در اسپانيا كه در كل قاره اروپا برخوردار است.
مطابق اين گزارش موسسه تحقيقاتي-ورزشي مذكور كه سالهاست در امور تحقيقاتي ورزش فعاليتي گسترده در آلمان و قاره اورپا دارد، از 462 ميليون نفري كه در قاره اورپا زندگي مي كنند، 234 ميليون نفر در اين نظر خواهي شركت كرده كه بيشتر از 50 ميليون نفر تيم بارسلونا را به عنوان محبوبترين تيم باشگاهي اين قاره برگزيدند.
در اين انتخابات باشگاه رئال مادريد كه همواره دست به خريدهاي سنگين زده، با داشتن حدود 45 ميليون نفر هوادار در رتبه دوم و بعد از بارسلونا قرار گرفته است.
همچنين تيم منچستر يونايتد انگليس با داشتن حدود 32 ميليون هوادار در رتبه سوم و بالاتر از آرسنال قرار دارد.
در اين نظر خواهي جالب تيم بايرن مونيخ آلمان به عنوان بزرگترين و پرافتخارترين تيم آلمان، با داشتن نزديك به 20 ميليون نفر هوادار در سراسر اروپا در رتبه ششم و بالاتر از تيمي نظير چلسي انگليس قرار گرفته كه همواره با انجام خريدهاي سنگين سعي در كسب افتخار و محبوبيت كرده است.
20 تيم محبوب برتر قاره اروپا:
1- بارسلونا اسپانيا - 50.3ميليون نفر
2- رئال مادريد اسپانيا -45.9 ميليون نفر
3- منچستريونايتدانگليس 32.8 ميليون نفر
4- آرسنال انگليس 22.9 ميليون نفر
5- آ.ث ميلان ايتاليا 22.2 ميليون نفر
6- بايرن مونيخ آلمان 19.9 ميليون نفر
7- چلسي انگليس 19.7 ميليون نفر
8- ليورپول انگليس 19.4 ميليون نفر
9- يوونتوس تورين ايتاليا 17.7ميليون نفر
10- زنيط سن پترزبورگ روسيه -15.3 ميليون نفر
11-اسپارتاك مسكو 13.5ميليون نفر
12-اينترميلان ايتاليا 10.9 ميليون نفر
13-المپيك ---- فرانسه 10.4 ميليون نفر
14-المپيك مارسي 9.7 ميليون نفر
15-زسكا مسكو 6.6 ميليون نفر
16-ويسلا كراكو لهستان 6.6 ميليون نفر
17-آژاكس آمستردام هلند 5.8 ميليون نفر
18-گالاتاسراي تركيه 5.2 ميليون نفر
19-آ.اس .رم ايتاليا 4.4 ميليون نفر
20-وردربرمن آلمان 4.4 ميليون نفر
آقا حرف دل منو زدین.:40:نقل قول:
آقا مجتبی من قبول دارم که فرگوسن و ونگر بازیکن سازن.
ولی رایکارد هم میتونه بازیکن بسازه.:46:
به نظر من هنوز میتونه یه کارایی بکنه.:8:
خوب باید منتظر نتیجه بود.:10:
راستی محبوب شدن بارسا تو اروپا رو هم تبریک میگم.:40:
FCBarcelona.ir
تیکی بگرستین بار دیگر تاکید کرد که سسک فابرگاس، تا زمانی که او در باشگاه است، برای بارسلونا بازی نخواهد کرد و مورینیو به عنوان مربی بعدی، مد نظر بارسا نیست.
در یک مصاحبه با تلویزیون کاتالونیا، مدیر فنی آبی و اناری ها، در مورد شایعات ادامه داری که در اطراف باشگاه وجود دارد، صحبت کرد. در واکنش به داستان های مربوط به فابرگاس، بگریستین ناخرسندی خود را از رفتار این هافبک در زمان نوجوانی اش ابراز داشت و گفت که هیچ شانسی برای بازگشت او به نیوکمپ وجود ندارد.
فابرگاس در آینده، قویاً با یک بازگشت به بارسلونا مرتبط خواهد بود، اما بگرستین فکر می کند که او هرگز نباید بار اول باشگاه را ترک می کرد. او توضیح داد: «این همیشه یک ریسک است، زمانی که شما تصمیم می گیرد که بارسلونا را ترک کنید و واقعیت این است که او نمی تواند بازگردد.»
«او، همان طور که پیش بینی می شد، اکنون می توانست در تیم اصلی باشد. بویان یک نمونه است. او وفادار بود و به انگلیس نرفت.»
بگرستین سپس این ادعا را که فرانک ریکارد تحت فشار است و ممکن است در تابستان با خوزه مورینیو جایگزین شود، تکذیب کرد. او ادامه داد: «ما تصویری را که باشگاه در جهان دارد، دوست داریم. ما به وفاداری به ریکارد ادامه می دهیم. ما روش برخورد او را دوست داریم. مسئولیت، چیزی است که ما از یک مربی می خواهیم و فکر می کنیم که او به خوبی از عهده آن بر می آید.»
«این یک برآیند از چیزی بود که امسال روی داده است. از زمان پیش از فصل، کنفرانس های مطبوعاتی سخت و دشواری برگزار شده است.»
هنگامی که از او سوال شد که آیا او با مورینیو ملاقات کرده است، این مدیر بارسا تصریح کرد که هیچ صحبتی هرگز با این مربی پرتغالی انجام نشده است و هرگز حتی قصد چنین کاری را نیز نداشته ایم. بگرستین اضافه کرد: «این چیزی نیست که ارزش صحبت کردن داشته باشد. ما تنها با کسانی که در باشگاه هستند، کار داریم.»
مرسي مجتبي :11: اين شد خبر اميدوار كننده پس ريكارد حالا حالا ها موندنيه هر چند تصميم اصلي رو
لارپورتا مي گيره آخه امروز تو يكي از اين سايت هاي خبري خوندم كه لاپورتا گفته بود ريكارد تنها در صورتي
فصل بعد رو تو نيوكمپ مي مونه كه امسال هر دو جام لاليگا و ليگ قهرمانان رو ببره يعني اگه مثلا ليگ اروپا رو فتح كنه ولي تو لاليگا قهرمان نشه بازم نگهش نمي داره(چه پر توقع:13:)
تشكر "رونالدينيو" از هواداران بارسا
Mar 01,2008 <A href="http://www.parsfootball.com/author/Parsfootball.html"]Parsfootball">Parsfootball News Age]
رونالدينيو بازيكن برزيلي بارسلونا از حمايتهاي هواداران باشگاه كاتالاني قدرداني كرد.
رونالدينيو كه در اين فصل زير فشار بيش از حد رسانهها و افكار عمومي فوتبال بوده و گفته ميشد دچار مشكلهاي روحي و رواني شده، در حال حاضر در وضعيت بهتري به سر ميبرد.
رونالدينيو به "ماركا" گفت:« بارسا هواداران بسيار پرشوري دارد. آنها بسيار باهوش هستند و از اتفاقها، بهترين نتايج را ميگيرند. من هميشه براي آنها احترام قائل بودهام و آنها نيز در اين شرايط سخت خودشان را يك بار ديگر نشان دادند. بزرگنمايي رسانهها براي ما اهميتي نداشته و فقط روي كار خودمان تمركز ميكنيم.»
وي ادامه داد:« در اينجا همه از سرمربي تيم حمايت ميكنند و سرمربي نيز هيچ گاه پشت شاگردانش را خالي نكرده. جو بسيار خوبي در اينجا حاكم است و قصد دارم با تمديد قراردادم تا سال 2010 در نوكمپ بمانم.»