دوست خوب سعی می کنم یه اطلاعاتی در این مورد براتون بدست بیارم ....البته فرشید جان بهتر از من می تونه جوابتون را بدهنقل قول:
راستی شما سراسری شرکت کردید ؟
Printable View
دوست خوب سعی می کنم یه اطلاعاتی در این مورد براتون بدست بیارم ....البته فرشید جان بهتر از من می تونه جوابتون را بدهنقل قول:
راستی شما سراسری شرکت کردید ؟
دوستان در مورد تکمیل ظرفیت خبری هست یا نه من بد شانس یه نفر مونده قبول بشم.
سلام امیر جاننقل قول:
دوست خوب منظورت تکلمیل ظرفیت کدوم آزمونه ؟
سراسری پارسال که تکمیل ظرفیت نداشت
آزاد هم که اعلام شد
چه بد یعنی فقط یدونه مونده بوده تا قبول بشی
راستی رشتتون چیه ؟
سر فصل هاي درسهاي عمومي و درسهاي تخصصي مخابرات در كنكور سراسري و آزاد رو مي خوام
mer30
کنکور سراسری :نقل قول:
عمومی :
فرهنگ و معارف اسلامی - ضریب 1
زبان و ادبیات فارسی - ضریب 1
زبان خارجی - ضریب 1
تخصصی :
1-ریاضی
2-فیزیک الکتریسته و مغناطیس
3-مدارهای الکتریکی
4-الکترونیک
5-ماشین های الکتریکی
6-ابزار دقیق
7-مدار منطقی
8-مدارهای فرمان و سیم پیچی
ضرایب برای رشته مخابرات به ترتیب (0.0.0.2.2.3.2.3)
دوست خوب دانشگاه آزاد را پیدا نکردم سعی می کنم برات بزارم ... دانشگاه علمی کاربردی را هم اگه خواستی بگو ... شاد باشی
سارينا جون سلام:20:
تقريبا" يه هفته اي هست كه شروع كردم به درس خوندن ، خيلي نگرانم ، ميترسم قبول نشم .
شما كنكور پارسال رو شركت كردين ؟ خونده بودين يا همينطوري رفتين سر جلسه؟ اميد به قبولي داشتين؟
پارسال چند تا از دوستاي من با رتبه1000و2000 حتي غيرانتفايي ام قبول نشدن :41:. به نظرتون امسالم اونجوريه؟
سلام دوست گلمنقل قول:
خوشحالم که شروع کردی به خوندن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا نگران نباش اصلا هم نترس وقتی تو تلاشتو می کنی دیگه جای این حرفا نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من پارسال اصلا لای کتابامو باز نکرده بودم ... رتبم 6000 و خورده ای شد ولی هیج جا قبول نشدم ... البته رشته ما با کامپیوتر فرق داره و پذیرشش کمتره :13:
به نظرم الان اگه با یه برنامه خوب و حساب شده شروع کنی رتبت زیر 500 میشه ... الان بهترین زمانه :20:
من خودم منتظر نتایج علمی کاربردی هستم وگرنه واسه این کنکور شروع می کردم
امیدوارم موفق بشی دوست گلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... ما رو هم دعا کن :11:
سلام آقا يا خانوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vbmenu_register("postmenu_2177936", true); اگه مي شه بگين كه مثلا از رياضي حد و انتگرال و........ غيره مي ياد و همين طور درس هاي ديگه . بويژه درساي عمومي
با تشكر.
چرا امروز همه به من می گن آقا:18::18::18:نقل قول:
دوست خوب من در این مورد نمیتونم کمکی بهتون بکنم ... ولی از دوستانی که رشتشون برقه درخواست می کنم راهنماییتون کنن ...چون تا جایی که می دونم رشته مخابرات زیر گروه رشته برقه ... و دروس عمومی رو هم تو صفحات قبلی گذاشتم که از چه کتابایی میاد ولی براتون میزارم بازم
شاد باشید
معارف : معارف اسلامي 1 -انتشارات نهاد رهبري - محمد سعيدي مهر . امير ديواني
زبان عمومي : گرامر كل دبيرستان و كتاب : English Sentence Structure
لغات كتاب زبان انگليسي 1-2-3 و پيش دانشگاهي
ادبيات : برگزيده متون ادب فارسي - نشر دانشگاهي - دكتر جليل تجليل
+
کتابهای کمکی گسترش علوم پایه
19 اسفنده و هنوز نتایج نیمده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من احتمال میدم شنبه هفته آینده نتایج بیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سازمان سنجش کی سر موقع نتایج رو اعلام کرده که این بار دومش باشه...
راستی کسی از تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد خبر داره یا نه؟ اصلا تکمیل ظرفیت داره؟؟ اگه داره چه موقعیه؟
آره اونو که راست میگینقل قول:
تکمیل ظرفیت که اومد ... البته نه به اسم تکمیل ظرفیت ... به عنوان پذیرفته شدگان نوبت دوم
شما اگه به تاپیک سر می زدی خبر دار میشدی
رشتتون چیه ؟
سلام دوست عزيز. خوددم سر فصل هاي درس ها رو پيداكردم . ولي فكر كنم معارف تغيير كرده اگه اطلاعي پيدا كردي خوشحال مي شيم به ما هم mer30
1 ) مدارهاي الکتريکي :
قوانين کيرشهف – قانون اهم – مدارهاي مقاومتي – قضاياي شبکه – آشنايي با خازن و القاگر – مدارهاي RC ، مدارهاي RC و کليد زني در مدارهاي RL – مفهوم فيزورها ، تحليل ماندگار سينوسي – تشديد ( رزنانس ) در مدارها – پهناي باند – ضريب کيفيت و پاسخ فرکانسي – مقادير موثر – مقادير متوسط و سري فوريه – مدارهاي سه فاز – مدارهاي داراي تزويج ( القاي متقابل ) – تبديل لاپلاس و کاربردهاي آن و شبکه هاي دو دريچه اي
منبع : تحليل مهندسي مدار ( ويليام هيت – جک کمرلي – استيون دوربن )
2 ) الکترونيک :
ديودها – ترانزيستورهاي BJT – ترانزيستورهاي FET – تقويت کنندهاي مرکب – تقويت کننده هاي تفاضلي و منابع جريان و تقويت کننده هاي عملياتي –تقويت کننده هاي توان – فيدبک – رگولاتورها – تحليل فرکانس
منبع : مباني الکترونيک ( دکتر سيد علي ميرعشقي )
3 ) مدار منطقي :
اعداد و کدها – گيت هاي منطقي و ساده جبر بولي – ساده سازي توسط جدول کارنو – مدارهاي منطقي ترکيبي – مدارهاي منطقي ترتيبي
منبع : طراحي ديجيتال ( موريس مانو – ترجمه : دکتر قدرت سپيدنام ) – اصول ديجيتال ( Tocci )
4 ) فيزيک ( الکتريسيته و مغناطيس ) :
الکترواستاتيک ( بار الکتريکي – قوانين کولن ، شدت ميدان الکتريکي ) – خازن جريان و مقاومت – ميدان مغناطيسي (آهن ربا ، ميدان مغناطيسي اطراف سيمستم طويل حامل جريان ، جهت خطوط ميدان و ... ) القاي الکترومغناطيسي( تعيين جهت emf القايي – ميدان الکتريکي القايي در اطراف يک سيملوله – قانون لنز )
منبع : فيزيک دانشگاهي هاليدي ( جلد دوم )
5 )رياضيات :
مثلثات – معادلات و نامعادلات – لگاريتم - تابع – حد و پيوستگي – مجانب - مشتق – مفاهيم کرل – ديوژانس – گراديان – لاپلاسين – کاربرد مشتق – انتگرال – انتگرالهاي چندگانه – کاربرد انتگرال – دنباله و سري – ماتريس – مختصات قطبي و اعداد مختلط – بردار – معادلات ديفرانسيل – تبديل لاپلاس و سري فوريه
6 ) معارف :
جهان بيني – برهان عليت – برهان حرکت جوهري – برهان نظم – برهان فطرت – صفات خداوند – عدل الهي – جبر واختيار – انگيزه هاي خداجويي منبع : ( انتشارات سمت معارف اسلامي 1 )
7 ) ادبيات فارسي :
تاريخ ادبيات و قالب هاي شعري – دستور زبان و نگارش فارسي – متون و ادب فارسي
منبع : برگزيده متون و ادبيات فارسي ( پنج استاد ) – آيين نگارش و دستور زبان فارسي ( چهار استاد ) – برگزيده ادب فارسي ( تربيت معلم ) و دستور و آيين نگارش ( تربيت معلم )
8 ) زبان :
اسم و پيش اسم ها – رابطه فاعل و فعل – ضماير – زمان حال ( ساده ، استمراري ،کامل ، کامل استمراري ) زمان گذشته و آينده – جملات شرطي و غير حقيقي – افعال Modal – وجه نسبي – نقل قول – معلوم و مجهول – حرف اضافه و افعال دو کلمه اي – وجه وصفي – کاربرد فعل دوم – صفات ، قيود ، کلمات استفهام
منابع : Grammer in use ( Ramond Morphy) , Modern English ( Marcella Frank )
سلام دوست خوبنقل قول:
نمیدونم الان دیگه به درد دوستتون می خوره یا نه ... ولی اگه رشتشون کامپیوتر (نرم افزار) هست می تونید تو صفحات قبل یه فایل هست دانلود کنید . امیدوارم خودتون هم در درساتون موفق باشید :10:
دید7 جان من از چند تا از بچه ها در خواست کردم که بهتون کمک کننن ولی خوب مثله اینکه خودتون خداروشکر پیدا کردیننقل قول:
ممنون از اینکه منابع را اینجا گذاشتین و اما در مورد معارف:
کتاب اندیشه 1 که جدیدا تدریس میشه و از نظر مطالب خیلی شبیه به معارف نهاد رهبری است باید خونده بشه ولی : چون اصلا نمیشه از کارای سازمان سنجش سر در آورد من می تونم کتاب خاصی را به شما معرفی کنم
و سر فصل هایی که برای معارف نوشتید یکم ناقصه فکر می کنم
سلام
از دوستان کسی هست که در آزمون های آزمایشی ماهان یا پارسه شرکت کنه؟
من تو آزمون های ماهان شرکت می کنم ( فقط آزمون ) سطح سوال هاش خیلی خوبه
دوستان اگر در آزمون های آزمایشی شرکت می کنن لطفا مطرح کنند
موفق باشید
من هم آمدم بعد از 2 ماه از دانشگاه زدم بیرون( واقعا خانه دانشجویی حال و هوای خودش را داره ) در مورد رشته برق و زیر مجموعه ها هر کی سوال داره بپرسه که من تا 20 فروردین فقط کامپیوتر دارم یعنی بازم باید برم
نقل قول:
دوست خوب فکر کنم یکم باید تو تیتر ها بیشتر دقت کنید
تاريخ اعلام نتايج و ميزان پذيرش در دانشگاه جامع عملي - کاربردي- صفحه نخست
من همین امروز پیک سنجش گرفتم ولی تو صفحه اول و بقیه صفحات همچین خبری نبود ... موفق باشید
سلام سارینا جاننقل قول:
ایشون پیک سنجش شماره قبل رو میگن
شما که گرفتی شماره جدیدش هست
چون منم دیدم این تیتر رو ولی نخریدم چون دیگه واسم مهم نیست:41:
دروس کارشناسی نا پیوسته علمی کاربردی نرم افزار کامپیوتر
کد:http://sina.ac.ir/file/amoozesh/Code-Dars-Code-Mali-Karshenasi-Computer.htm
اکثر واحد های علمی کاربردی اعلام کردن زمان شروع کلاسا 14 فروردین هست
برق قدرت امسال توي سراسري كجاها داره؟
بنظرتون براي كارشناسي دولتي از كي شروع كنم به خوندن؟
فهرست اسامي پذيرفتهشدگان نهايي رشتههاي نيمهمتمركز دورههاي كارداني علمي ـ كاربردي پودماني آبمانماه 1386 دانشگاه جامع علمي ـ كاربردي
امیدوارم همگی قبول شده باشینکد:http://82.99.202.130/Jame/1386/link_page.htm
فرشید زود تند سریع اینو ویرایش کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تازه می خوایم بریم واسه ثبت نام کنکورت اراک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال اولتون را نمیتونم الان جواب بدم چون هنوز دفترچه شماره 2 را ندادن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
واما واسه درس خوندن از همین فردا شروع کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم منتظر نتایج علمی کاربردیم وگرنه از همین امروز شروع می کردم
باور کنید که یک روز هم یک روزه ... شاد باشید و موفق
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز هم يك حركت واقعا جالب از پينتي محمود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماشالله دست رو هر چي هم ميزاره تبديل ميشه به طلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
================================================== =====
اين .... رو وللش ! اين نتايج كنكور كرشناسي علمي كاربردي رو كي ميدن ؟ ديگه صبرمون لبريز شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه
امیدوارم که دیر نشده باشه :
منابع : مخابرات
ریاضی ( ضریب 3)
فیزیک( ضریب 2)
مدارهای الکتریکی (ضریب 3)
الکترونیک ( ضریب 2)
ماشین های الکتریکی ( ضریب 2)
فهرست کتابهای برگزیده ی دانشگاه پیام نور ::::
کد:http://www.pnu.ac.ir/tadvin-book/book.htm
و فروشگاه اینترنتی برای خرید کتابهای دانشگاه پیام نور :::
کد:http://www.ketabonline.com/
التماس دعا
سلام به همه
می خواستم بدونم تاریخ ثبت نام کنکور کاردانی به کارشناسی دولتی و آزاد چه موقعی هست؟
سلام دوست خوب
واسه دولتی که دیگه دیر شده و ثبت نام انجام شده و در مورد آزاد هم در همین تاپیک اعلام میشه ... هنوز که خبری از ثبت نام نیست ... شاد باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قابلی نداشت سارینا جاننقل قول:
من که ثبت نام نکردم فراگیرو
بله دوست عزیز واسه دولتی که خیلی دیر شده ولی آزاد رو همین روزا باید اعلام کنننقل قول:
فکر کنم این لینک منظورت باشه :
واسه من که فعلا ارور میدهکد:http://82.99.202.142/regjamekk86/index.aspx
سلام
بابا مردیم از بس انتظار کشیدیم
چی نتایج کاردانی به کارشناسی جامع رو کی اعلام میکنن؟
فقط خواهش میکنم نگین تا آخر اسفند؛ چون اونو همه میدونن.
دوست خوب ما هم مثل شما از زمان دقیقش خبر نداریمنقل قول:
امیدوارم هر چه زودتر بزنن این نتایج رو
سلامنقل قول:
خوبی سارینا جان؟
ممنون که لطف میکنی به وبلاگ سر میزنی!:10:
نه این نهنقل قول:
اینه ظاهرا که بازم ارور میده هنوز وارد نکردن
نگران نباش تا 29 اسفند الافیم:46:کد:http://82.99.202.142/jamekk86/index.aspx
سلام
ممنون فرشید جان بدی نیستم ... منتظر و نگران هستم ... دست خودم هم نیست
یعنی می خوان ما رو تا 29 نگران بزارن
راستی فرشید این لینکا رو از کجا پیدا می کنید ؟
راست میگی نگرانی هم داره:41:نقل قول:
آره کار سازمان رنجش معلوم نیست که:13:
خودشونم نمیدونن کی میخوان اعلام کنن:5:
خب این همه داوطلب باید همه رو تصحیح کنن که مطمئنم تو این زمان کم کلی اشتباه دارن:20:
به هر حال هنوز که چیزی معلوم نیست:8:
این لینک رو هم از رو همون لینکی که خودت گذاشتی در آوردن
و احتمال میدیم که این باشه
اون لینکو تو سایت سنجش گرفتن:19:
خدا کمکمون کنه
امروز که دیگه فکر نکنم بیاد
یا فردا میاد یا دوشنبه ... راستی تو روزنامه فرهیختگان هم فکر کنم چاپ میشه ... فکر کنم فرهیختگان دوشنبه ها میاد ... پس به احتمال زیاد یا فردا شب یا پس فردا حتما میاد
نه فرهیختگان مال دانشگاه آزاد هست:5:نقل قول:
تو پیک سنجش چاپ میشه که اونم هروقت دلشون بخواد چاپ میکنن
البته در اصل دوشنبه هاست ولی در مواقع ضروری مثل الان حتی روزای تعطیل هم چاپ میکنن
فرشاد جان اتفاقا شایعه زیاد هست الان یکی یکی برات میگم: یکی از دوستان تو انجمن کارشناسی گفته بود که امروز رفته بوده سازمان مرکزی علمی کاربردی و گفتن اگه سازمان سنجش بد قولی نکنه 26 نتایج را میزنن و 27 و 28 ثبت نام می کنن .... اگه هم بدقولی کرد تو عید اعلام می کنن و بعد از عید ثبت نام می کنن فعلا همین یه شایعه بسه فکر کنم ... راستی این فقط شایعه است و فاقد هر گونه ارزشی است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]