اگه اشتباه نکنم واسه استان سمنانه!
نزدیکای گرمسار
Printable View
اگه اشتباه نکنم واسه استان سمنانه!
نزدیکای گرمسار
ایوانکی به نقل ویکی پدیا:نقل قول:
کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%DB%8C%D9%88%D8%A7%D9%86%DA%A9%DB%8C
حالا واقعا کسی هست که بخواد از روی این لیست انتخاب کنه؟؟؟؟
واسه منم همش شهرستانه
ولی من نمیتونم برم :(
اینا فقط جهت راهنماییهنقل قول:
برنامه های مختلف به دلیل داشتن ساختارهای متفاوت،ممکنه رشته های متفاوتی رو نشون بدن
یادگار ماندگار کانون تا حدود زیادی خوبه---->چون مسنتد هست و نشون میده که کیا قبول شدن
دیشب انتخاب رشته ی سنجشو گرفتم و سیو کردم ولی هنوز وقت نکردم نگاش کنم
نقل قول:
شما اگه رتبه تون رو بنویسید همراه با رتبه سهمیه ها بهتر میتونیم کمک کنیم
به منم کمک کنید
رتبه منطقه دو:3360
برق (الکترنیک یا قدرت) یا سخت افزار کجاها قبولم؟
سلام دوستان
اگه کسی این برنامه های انتخاب رشته رو دانلود کرده یه کمکی می تونه بهم بکنه آخه من دایل آپ دارم سخته برام دانلود کنم
من رتبم 2290 منطقه 2 هست
یکی ببینه من عمران روزانه کجا ها قبول میشم
استان بومیم هم گیلانه
می خواستم ببینم دانشگاه گیلان میشه روزانه می تونم عمران قبول شم یا نه؟ حالا شبانه هم میشه یا نه؟
این برنامه سازمان سنجش هم که روزانه عمران گیلان رو زده تا حدودی خیلی زیاد(نمی دونم یعنی امکانش زیاده یا نه کمه)
اگه یکی یه لطفی بکنه ممنون میشم
منتظر هستم
نقل قول:
به نظر من برق شهرهای بزرگ (مثل تهران،اصفهان،تبریز و...) بذار کنار
حالا دو حالت داریم
شما بومی استان های شهر های بزرگ باشین که دراینصورت برین شبانه بزنید انها رو بزنید
نکته:شبانه غیر بومی رو نمیتونین انتخاب کنین
نکته:تهران شبانه نداره
شما روزانه ی شهر های غیر بزرگ رو بزنید که در اینصور چشم بسته هم قبولید
--------------------------------------------------------------------------------------------------
شهرتون رو بنویسید و بنوسید که مایل هستید در استانی غیر استان خودتان قبول بشید
--------------------------------------------------------------------------------------------------
دوست عزیز بهتره سخت افزار نخونید (چرا؟) درسته که بسیاری از واحدهای برق و سخت افزار مشترکه اما دو نفر که یکی برق گیلان خونده دیگری کامپیوتر تبریز برن واسه استخدام، دست برق گیلان رو میبوسن اما به سخت افزار تبریز نگاه هم نمیکنن
اخبار گفت که امروز سازمان سنجش فرم انتخاب رشته رو می زنه برای اطلاعات بیشتر برین خود سایتش همین 10 دقیقه پیش گفتا... ولی اصلا تو سایت هیچ اطلاعیه جدیدی نزدن
فکر کنم سایتشون با مشکل رو برو شده .
یعنی از اول هم مشکل داشتا
چون به طور غیر منتظره یه روز زودتر نتایج زدن.(بدون این که تو سایت اعلامم کنن)
اینم از وضعیت انتخاب رشته مجازی
حالا ببینیم آخر سر انتخاب رشته امروز فعال میشه یا نه !!!!
سلام بچه ها 2 تا سوال داشتم:
1-شرایط برق دانشگاه مالک اشتر رو کجا نوشته مصاحبه داره یا نه؟؟؟؟ (البته به غیر از دفترچه ای که با کارت دادن)
2-اگر رشته ای رو تا کارشناسی شبانه بخونی برای ارشد می تونی بری روزانه؟؟؟؟؟؟
نمیدونم چرا همه میخوان یکی واسشون لقمه رو بگیره بزاره دهنشون!نقل قول:
عزیز من یادگار ماندگار 86 رو بگیر ببین با این رتبت رشته ای که میخوای چه دانشگاهایی بچه ها پارسال قبول شدن!
علایقت رو در نظر بگیر- شهر محل سکونتت-شهمیه- روزانه یا شبانه!!! کامل میفهمی چی باید بکنی!
سام بادی انسر می؟؟؟؟؟نقل قول:
آخه بد بختی اینه هیچ کدوم از این رشته ها رو دوست ندارم!!
من که چشم امیدم به دانشگاه آزاده ...
خب برای ارشد دوباره باید کنکور بدی دیگه!نقل قول:
آقا انتخاب رشته رو بذارین واسه روزهای آخر(بر خلاف تبلیغات که میگه روز های اول انتخاب رشته بکنید)
از وضعی که دیروز پیش اومده حدس میزنم اینا یه سیستم الکترونیکی انتخاب رشته میزنن بعد یه عده جماعت انتخاب رشته میکنن، بعد سایت از کار میفته، یه انتخاب رشته جدید میزارن که توش کاربران قبلی کار نمیکنند ولی بعد نتایج یهو می بینی هیچ جا قبول نشدی
چون دیروز اینا نفهمیده بودن اگه یکی همزمان ریاضی و زبان داده باشه چطوری انتخاب رشته کنه که نصف شب تازه اینارو فهمیدن
:21: :21: :21: :21:
مگه رطبه ات چند شده؟نقل قول:
دوست عزیزو یادگار ماندگار رو بگیر کاملا همه چیز برات روشن میشه!نقل قول:
من یک نمونه برات میزارم که ببینی چطوریه!
اما مطمئن باش بهتر از اینم نگاه کنی هست! من یه نمونه رو همین طوری برات میزارم
رتبه ام !نقل قول:
27000 منطقه 1
ریاضی
:13:
عزیزانم اینقدر نگین کجا قبول میشم.چی قبول میشم؟کدوم خوبه؟ کدوم بازار کار داره؟مهم علاقه است.گول رشته هایی که الکی اسم در کردن نخورین. مثلا" همه میگن پزشکی اما به نظر من صنایع غذایی از پزشکی بهتره.
استان بومی:خوزستان---شهرستان:بهبهاننقل قول:
در مورد سه استان اصفهان(که میگی نمیشه) و فارس(فقط شیرازش) و خوزستان(اهواز) شخصا تمایل دارم
نقل قول:
مرسی عزیز دستت درد نکنه
تازه 2 هزاریم افتاد من از اول تاپیک رو دنبال نکردم. واسه همین زیاد تو جریان این نرم افزار های نبودم
پس این یادگار ماندگار واسه کانونه همونیه که تبلیغ می کنه می خواد بده ی دیگه
از دفتر ش باید بگیریم(شهرستانم)؟
از لطفتون سپاس گزارم انشااله یه جای خوب قبول بشی
اصلا" ناراحت نباش.اول روزانه های ناحیه و منطقه خودت رو انتخاب کن بعد شبانه ها.ستاره دارا رو بزار آخر کار.شاید آمارـ ریاضی ـ فیزیک.... قبول بشی.2سال پیش 17000 منطقه2 پلیمر امیرکبیر قبول شد .پارسال هم 12000 شیراز قبول شدنقل قول:
دوستان ایا رشته مدیریت فقط تا لیسانس داره؟---برای گرفتن مدرک فوق لیسانس و بالاتر باید کدوم دانشگاه را بزنیم؟
یازدهم هم که شد و تا پانزدهم مهلت انتخاب رشته است.ولی فرم اصلی انتخاب رشته هنوز تو سایت سنجش نیومده چرا؟؟؟
راستي شما چرا معطل سايت سازمان سنجشين ؟؟؟؟
مي خواين براتون انتخاب رشته كنه؟؟
علوم پایه دوست ندارم!شهرهای دیگه هم نمیتونم برم پدرم اجازه نمیده...:24:نقل قول:
خب من با این رتبه تهران میخوام قبول بشم که نمیشم اونم همچین رشته ای:
مهندسی شیمی_طراحی فرآیندهای صنایع نفت
اصلا" خودتونو حیرون سنجش نکنین.برین سراغ اساتید دانشگاه .امیدوارم که کمکتون کنن.
من دارم دیوونه می شم با 1300 منطقه 2 کدوم گوری می تونم برم؟؟؟؟؟؟؟؟
[quote=a-r-i-y-a-n-a;2743576]علوم پایه دوست ندارم!شهرهای دیگه هم نمیتونم برم پدرم اجازه نمیده...:24:
خب من با این رتبه تهران میخوام قبول بشم که نمیشم اونم همچین رشته ای:
مهندسی شیمی_طراحی فرآیندهای صنایع نفت
آزاد چی زدی؟اگه می تونی بخون واسه سال آینده.من و بقیه بچه ها کمکت میکنیم
مگه زندگی فقط کنکوره؟تازه اگه روزانه نشی حتما" شبانه میشی .بازم میگم علاقه مهمه.میرین دانشگاه بعد میبینین اون چیزی که فکر میکردین نیست.یه نفر رو میشناسم ترم آخر پزشکیه .میگه می خوام یه رشته دیگه بخونم.خیلیا رفتن تو یک رشته بعد بریدن.تازه این روزا همه چیز تو تحقیقاته.اگه علاقه نداشته باشی تحقیق نمی کن.پس علاقه مهمه <گول رشته های معروفو نخورین >نقل قول:
شبانه دیگه؟نقل قول:
منظورت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
خوب رشته ای که قبول شد روزانه بود یا نه؟؟؟/
[quote=ostad reza;2743625]آزاد همین رشته رو زدمنقل قول:
آزادمو خیلی خب دادم ولی نمیدونم میشه منم جزء 100 نفر قبولی باشم یا نه:13:
روزانه .از اینا زیاده.اما اول ناحیه و من منطقه خودتونو انتخاب کنین .اگه جا موند این انتخابا رو ببرین بالای بالا.دارم میرم .کار دارم شب 9 میام
از رو یادگارماندگار 86 نگاه کردم ببین چطورهنقل قول:
مهندسي برق(الكترونيك)--دانشگاه شهيد چمران- اهواز مركز بهبهان(روزانه) 100% قبول
مهندسي برق(الكترونيك)--دانشگاه شهيد چمران- اهواز(شبانه) 100%قبول
مهندسي مكانيك(مكانيك در طراحي جامدات)--دانشگاه شهيد چمران- اهواز(روزانه) تقریبا 100%قبول
مهندسي مكانيك(مكانيك در حرارت و سيالات)--دانشگاه شهيد چمران- اهواز(روزانه) 100%قبول
بابا دیگه چی میخوای!!!
سلام بروبچ، توي دفترچه انتخاب رشته مهندسي مكانيك و مواد و عمران(عمران) رو جز رشته هاي ناحيه اي و قطبي نوشته، مي خواستم بدونم قبولي توي تهران براي استان هايي مثله قزوين، قم و سمنان خيلي از بقيه استان ها راحت تره؟؟
کدوم شهری ؟نقل قول:
بچه ها اگر دانشگاه مالک اشتر رو توی روز کنکور نزده باشم می تونم الان انتخابش کنم
اهواز هستمنقل قول: