سلام من 400 هزار تومان دارم می خواهم گوشی لمسی و دارای ویندوز موبایل باشد شما چه گوشی را توصیه میکنید با تشکر
Printable View
سلام من 400 هزار تومان دارم می خواهم گوشی لمسی و دارای ویندوز موبایل باشد شما چه گوشی را توصیه میکنید با تشکر
اچ تی سی 3400نقل قول:
قیمت 360 تا 370 هزار تومن
بالاتر از اون هم مدل S710 هست ولی صفحه لمسی نیست
آره تو جاما 101 مشکل کندی بلوتوث رو برطرف کردن ولی هنوز دوربینش کیفیت خوبی ندارهنقل قول:
من هرچی فکر می کنم می بینم نمیتونم از سی پی یو 300 سامسونگ بگذرم و بجاش یه 200 بگیرم!!نقل قول:
کیفیت صدای جاما 101 هم شنیدم خیلی خوبه.
کیفیت صفحه p3400 با n73 چقدر فرق میکنه؟ صداش چطور؟
رزولوشن 3400 که 240*320 هستنقل قول:
برای N73 فکر کنم 176*208 باشه
اما تعداد رنگهای 3400 به 65536 میرسه
که برای n73 فکر کنم 244000 رنگ باشه
در مورد صدا هم میشه گفت صدای N73 بلندتر ولی صدای 3400 واضح تره
سلام دوستان
من pocket pc را بیشتر برای وایرلس لن برای استفاده از اینترنت ADSL وپشتیبانی GPS میخوام، کیبورد وقلمی هم باشه که دیگه بهتر. مارک هم برام مهم نیست(امارات هستم واینجا همه مدل گوشی پیدا میشه) و هرچه قیمتش مناسبتر باشه بهتره. چی پیشنهاد میکنید؟
(استفاده از gps با موبایل پول میندازه؟)
ممنونم
نقل قول:
نوشته شده توسط hosein67
کیفیت صفحه p3400 با n73 چقدر فرق میکنه؟ صداش چطور؟
رزولوشن 3400 که 240*320 هست
برای N73 فکر کنم 176*208 باشه
اما تعداد رنگهای 3400 به 65536 میرسه
که برای n73 فکر کنم 244000 رنگ باشه
در مورد صدا هم میشه گفت صدای N73 بلندتر ولی صدای 3400 واضح تره
نخیر دوست عزیز رزولیشن n73 هم 240*320 هستش
فقط دیاگنال اونه متفاوته که ان 73 2.4 اینچه و پی 3400 2.8 اینچ
موفق باشید
نخیر دوست من جی پی اس یه سیستم جهانی و رایگانهنقل قول:
(استفاده از gps با موبایل پول میندازه؟)
و کسی برای استفاده معمولی از اون پول پرداخت نمیکنه
یه رنج قیمت بده تا بهت بگم چی بگیری!نقل قول:
سلامنقل قول:
بین 400 تا 600 هزار
سلام.نقل قول:
من البته از قیمت ها توی امارات اطلاع ندارم و طبق قیمت ایران این مدل رو پیشنهاد می دم:
HTC Touch dual
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راست میگی N73 هم 320*240 هست؟نقل قول:
تا حالا فکر میکردم 176*208 هست.
نقل قول:
دوست عزیز
ممنون از راهنمایی شما
همانطور که در پست قبلی گفتم مدلی میخوام که GPS ساپورت کنه + وایرلس لن+لمسی وقلم
چی پیشنهاد میکنید؟
صد در صد تاچ کروز
شک نکن
gps
3.2 mpx camera
wifi
2.8" touch screen and touchFLO tech
Light and beauty
و...
قیمتشم ایران حدودا 620 تومنه (یکی دو هفته پیش قیمت کردم)
اونور شاید ارزونتر هم باشه
ممنونمنقل قول:
این قیمتها را ببین، آخرین قیمتها با گارانتی معتبره. کروز را گرونتر از مبلغی زده که شما میگی. البته 2 مدل داره یکی دولوکس واستاندارد. استاندارد 2849 درهم که بازم گرونتر از مبلغیه که شما میگی.(درهم 252 تومان)
شاید مدل دیگه ای هم داشته باشه
اینکه میشه 800 تومن !!!!!!!
نه بابا چه خبره؟؟؟؟
این قیمت روز اول ورودش به ایرانه....
مطمئن باشید به راحتی 650 می تونید گیر بیارید
و اگه بگردید تا 600 تومن هم پیدا میشه
تو سایت های خارجی هم قیمتش بین 630 تا 680 دلاره
یه گزینه دیگه هم هست که خیلی باحاله و تاچ فلو هم داره
جی پی اس و وا فای هم داره
فقط چون جدیده همه جا گیر نمیاد (ایران که من ندیدنم)
قیمتش تو سایت های خارجی 450 تا 500 دلاره
نقل قول:
این که گفتید 450-500 دلاره اسمش چیه؟
در این سایت ایرانی که قیمتها بالاتره، شاید شما قیمت را اشتباه میکنی.
این هم آخرین بروشور cellucom دبی است. فکر کنم داخل سایتش هم قیمت زده باشهکد:http://www.persiandata.com/pda/htc.asp
اسمشو یادم رفت بگم
htc p3470
قیمت کروز رو من چند وقت پیش که علاالدین بودم سوال کردم یارو 620 میداد
عزیز جاننقل قول:
htc p3470 پیشنهاد خیلی خوبی بود ولی اینجا نوشته وایرلس لن را ساپورت نمیکنه
نمیدونم چرا persiandata.com نوشته Wifiکد:http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=1042
آره راست میگیا...
چه بد
حیف شد
....................
دیگه چیزی پیدا نکردم
یا باید از خیر wifi بگذری
یا تاچ کروز بگیری
تاچ کروزم ارزونتر پیدا میشه مطمئن باش
چرا گیر دادی به این cellucom؟
نقل قول:
دوست عزیز
من با cellucum کاری ندارم برای نمونه قیمت دادم. ضمن اینکه جرات نمیکنم از جای غیر معتبر وبدون گارانتی موبایل بخرم. البته مطمئن باشید وقتی کارفور یا دی جی شرف یا سلوکام قیمتشون این باشه، توی بازار نهایتا 100-200 درهم ارزونتر اگه پیدا بشه. بخوام تاچ کروز بگیرم با این حساب ایران ارزونتره!! واین برای من خیلی عجیبه وهرچی فکر میکنم خیلی ضایع است به کسی بگم از ایران واسم گوشی بگیره!
البته اینم مطمئنم که با توجه به آمدن مدلهای جدید بزودی پاکت پی سی ارزونتر از این حرفا میشه بنابراین دنبال گوشی میگردم که مشکلم را فعلا حل کنه(وایرلس-جی پی اس) وپول زیادی بالاش ندم. تا یه چیز تکمیل بگیرم
البته مارکهایی از پاکت پی سی اینجا هست که توی ایران یا نیست ویا توی بورس نیست که اسمی ازش برده نمیشه بنابراین نمیشناسم که خوبه یانه و واقعا فرصت برای گشتن هم ندارم.
بهرحال ممنون میشم اگه مدلی موردنظرم پیدا کردی.
ببخشید من یه qtek s100 دست 2 میخوام بگیرم سالمه چند بگیرم خوبه
سلام دوستان بین jama و p3400 و jama 101 کدام بهتر است لطفا همه نظرتان را بگویید با تشکر
پاکت پی سی هست که برنامه های جاوا رو راحت و خوب اجرا کنه مثل نقشه تهران و دروربین خوب حداقل 2 مگابایتی مثل پی 990 داشته باشه و شارژ خوب و آنتن خوبی هم داشته باشه ؟
قیمتش هم تخیلی نباشه؟ زیر 500 تومن
HTC Touch گزینه برترنقل قول:
اگه سالم و تمیز باشه 230نقل قول:
jama 101 بهتره!نقل قول:
سلام دوستان عزیز .
من می خوام یک ppc بخرم ولی هنوز گزینه مورد نظرمو پیدا نکردم . ملاک های انتخاب من این است
1 - دوربین 2 به بالا
2 - سی پی یو 300 به بالا
3 - صفحه نمایش خوب و حداقل 2.4
4 - ویندوز موبایل 6
5 - قیمت مناسب
6 - بلوتوث 2
7 - صدای رسا و واضح و در حد معمولی یعنی اندازه 5700
8 - سرعت بالا یعنی خوب اونم در حد 5700
در ضمن بودجه من تا 450 تونه که تو این قیمتا گوشی i-mate مدل jama 101 هستش که من ازش بدم نیومده و به نظر شما گزینه خوبیه . باتوجه به صفحه 2.4 به نظر شما از نظر سی پی یو کم میاره .
در ضمن سرعت گوشی در حد 5700 باشه واسم مناسبه
کارهایی هم که با گوشی می کنم یکی اینترنت رفتنه . دومی کتاب خووندن . آهنگ گوش دادن با هندزفری . نصب برنامه و بازی های مورد نیاز و نه همه ی برنامه ها و بازی ها !!!
با این تفاسیر چی پیشنهاد می دین .
راستی کروز تا آخر تابستون چند میشه . می ارزه تا اون موقع صبر کنم .
با تشکر
سلام
من میخواهم یک موبایل بگیرم که ارزش پولش را داشته باشد و افت قیمتش را کرده باشد و بعد از این افت قیمت زیادی نداشته باشد و خط دهی اش خوب باشد(برای ایرانسل) و شبکه بیسیم و سیستم عامل و دوربین نیز داشته باشد.
i-mate SP5 با توجه به قیمت و امکاناتش نظر من را به خود جلب کرده است. رمضانی با گارانتی 198 هزار و Qtek بدون گارانتی را 178 هزار تومان میدهد. آیا rom های i-mate بر روی Qtek نصب میشوند و آیا با قیمت ارزانتری سراغ دارید؟من چند جا که نگاه کردم برنامه هایش نسبت به سیمبین و پاکت پی سی کم نمی آورد. آیا شما این نظر را قبول دارید؟
شرکت آفاق سیستم تبریز O2 XDA mini S که همان i-mate K-JAM است را با نام W500 مونتاژ کرده و با توجه به کاتالوگش تنها فرق آن دوربین 2 مگاپیکسلی آن است. قیمت آن هم با گارانتی شرکت 335000 تومان است. چطور میتوان فهمید که دوربینش واقعا 2 مگاپیکسل است با نه؟
لطفا اگر ارزشش را دارد با بیان مزیتهای آن من را برای خرید آن و دو برابر کردن هزینه ام تشویق کنید.
این هم صفحه این POCKET PC
Nokia E51 و Samsung i550 و چند مدل دیگر نیز دیده ام اما در مورد قیمت و موجود بودن در بازار و کیفیتشان اطلاعات دقیق ندارم.کد:http://www.ast.ir/Productss.asp?pro_id=68
منتظر نظرات و پیشتهادات شما هستم.
با تشک
با 250 تومان هم میشه چیز خوب پیدا کرد؟
چرا کسی اینجا حرفی از palm نمیزنه؟بدرد نمیخوره؟
سلام .نقل قول:
دوست عزیز! این خیلی خوبه که دقیقا" می دونی چی می خوای و دچار سردرگمی نیستی!
ولی حقیقتش اینه که با این مشخصات و این رنج قیمت چند مدل محدود بیشتر پیدا نمی شه! و شاید همه مشخصات مورد نظر شما رو نداشته باشن!
مثلا" همین jama 101 که می فرمایید Wireless lan نداره و شما فقط مجبورید با سرعت پایین GPRS بسازید.
ولی پاکت پی سی خوبیه.
من در کنار اون اینا رو هم پیشنهاد می دم:
1. 50 هزار دیگه بزارید روی پولتون و یه HTC TOUCH بگیرید
2. O2 XDA Mini S
نرم افزار های smartphone های دارای windows mobile نسبت به سیمبین گسترده تر و نسبت به پاکت پی سی محدودترن!نقل قول:
Sp5 بسیار مدل خوب و به صرفه ای است و با توجه به اینکه قیمتش خیلی پایین اومده امکان کمیاب شدنش زیاده!
Rom های i-mate و Qtek و O2 در اصل یکیه و تفاوت فقط در نام اپراتورها است.
در مورد سوال آخر هم باید خودتون ببینید پاکت پی سی می خواهید یا smartphone!
smartphone ها قیمتا" به صرفه ترن و به نظر من از نوکیا و سونی اریکسون و سامسونگ سر ترن ولی از لحاظ نرم افزاری به پای پاکت پی سی ها نمی رسن.
با این قیمت smartphone می خواین یا پاکت پی سی؟!نقل قول:
اگه smartphone می خواین بله. مثل : i-mate Sp5 , i-mate Sp4 , i-mate SpL, i-mate Smartflip, Qtek 8500
ولی برای پاکت پی سی تنها مدلی که آکش به قیمت شما بخوره تا جاییکه من می دونم : i-mate JAQ هستش که همه چی داره غیر از دوربین و Wireless Lan
در مورد Palm هم باید بگم که پاکت پی سی خوب و اصالت داریه ولی چون توی ایران شناخته شده نیست شما اینجا اثری ازش نمی بینی!
تنها مدلی که من آکش رو از نزدیک دیدم Palm Treo 750v بود که قیمتش 690 هزار تومنه!
نقل قول:
سلام دوست عزیز مرسی از جوابتون .
راستش اگر بودجمو تا 500 افزایش بدم چی ؟ این O2 هم قدیمی شده مدل همون کا جم هستش .
بعد این کروز تا آخر تابستون صبر کنم ارزون میشه چند میشه ؟
این p3470 چطوریه ؟
مگر میشه از wlan تو تهران استفاده کرد ؟ به نظر من کاربرد نداره . حالا جی پی اس یک چیزی !!!!!
با تشکر از شما
راستی صفحه jama101 برای ویندوز موبایل کوچیک نیست ؟
ببین اگه مثل من دانشجو باشی Wlan خیلی هم به دردت میخورهنقل قول:
در مورد جاما 101 هم باید بگم صفحه اش یکی از معایبشه.درست فهمیدی.
من دانشجو نیستم . تو تهران کجاها به wlan متصله ؟ دانشگاهها یا پاییتخت؟ در ضمن شما با 500 تومن چی پیشخهاد می کنی با اون شرایط ؟
من چند تا سوال در مورد سري sp آيميت داشتم:
1_ورد و پي دي اف را راحت باز مي كنند؟
2_برنامه منشي تلفن براشون هست؟
3_ضبط صداي مكالمه بدون بوق چي؟
4_تقويم شمسي و بلك ليست و پروفايل زنگ؟
سايتي نيست كه ليست برنامه هاي اسمارت فون ها را گذاشته باشه؟
سلام، راستش من زیاد از پاکت پی سی چیزی نمیدونم، ولی همین الان یکی بهم پیشنهاد گوشی Everex E900 را کرد. میشه لطفا بگین چجوریاست؟ یعنی مشخصاتش، حافظش؟ دوربینش و به هر حال هر توضیحی که فکر میکنین به دردم بخوره. الان من سونی اریکسون دارم، به نظرتون اگر Ppc را بگیرم پشیمون نمیشم؟
با سلام و تشکر
با توجه به آنکه من زیاد اهل بازیهای سنگین نیستم و بنظر من ارزش ندارد که بیش از 300 تومان برای یک موبایل هزینه کرد بنابراین لطفا نظر خودتان را درمورد انتخابهای من و یا مدلی دیگر بنویسید تا من تا روز شنبه تصمیمم را بگیرم:
1- PEN W500 به قیمت 335000 تومان و گارانتی یک ساله و هندزفری بلوتوث و شارژماشین و یک گیگابایت مموری کارت (من از آنها درباره اینکه چرا روی دوربین 1.3MP توشته است پرسیدم و آنها گفتند که بدلیل مالیات چنین نوشته شده و در واقع 2MP است و قابلیت گرفتن عکس در ابعاد 1280*1480را دارد(دقیقا یادم نیست))
2- i-mate JAQ3 که ظاهرا بدون گارانتیش حدود 300000 تومان است( لطفا اگر از قیمت دقیق و محل فروشش اطلاع دارید اعلام کنید)
3-Gigabyte Gsmart که ظاهرا بدون گارانتیش حدود 300000 تومان است( لطفا اگر از قیمت دقیق و محل فروشش اطلاع دارید اعلام کنید)
4-Nokia E65 که با گارانتی 290000 و بدون گارانتی 275000 ( E51 هم ظاهرا به ایران نیامده است)
5- i-mate SP5 که قیمتش با توجه به امکاناتش مناسب است.
لطفا مدلی را پیشنهاد کنید که جواب کسری که قیمت در صورت مخرج و کیفیت در مخرج کسر قراردارد کمترین شود
با تشکر