تازه بدون پوینتشو هم من دیدم 7 تومان
Printable View
تازه بدون پوینتشو هم من دیدم 7 تومان
از اینجا می تونید سفارش بدید . نمایندگی رسمی رپید هستش:
کد:www.rapidshare.ir
کسی اینجا نمی یاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان من می خوام بدونم کسی هست که برای یک ماه از صبا نت اکانت گرفته باشه ولی ماه بعد رفته باشه از یه جای دیگه بگیره؟دلیلش و هم بگه و اینکه از کودوم شرکت گرفته؟
صبا مشكلي ندارهنقل قول:
سرويس هاي خوبي داره
ولی همه جا دارن میگن افت سرعت داره.تازگی ها هم سرعتش ومده رو 3 و 5 . شبانه رایگانش هم هر یک ساعت قطع میشه
افت سرعت که نداره ( برای من که نداشته )
ولی شبها هر یک ساعت قطع میشه
مشکل اصلی محدودیت هست که مال من بعد از حدود 10 روز 700 مگابایتش مونده
سلام
من مي خوام adsl بگيرم. يك شركت رفتم ليست قيمت هميار نت و صبا نت را بهم داد كه هميار نت هم هزينه اش كمتر بود هم نامحدود بود.
ولي الان كه تو سايت هميار نت رفتم قيمت هاش بيشتر از اون ليستي هست كه من امروز از آن شركت گرفتم.
قيمت هاي ليست من به ترتيب15000/20000/25000/30000 هزار تومان هست.(به ترتيب سرعت از 64 تا 512)
همه اش هم نامحدوده.
مي خواستم ببينم بالاخره توي اين 53 صفحه اين تاپيك بالاخره به اين نتيجه رسيديد كه هميارنت خوبه يا نه و اينكه كدوم بهتره (من نمي تونم 53 صفحه همه را بخونم):46:
و اينكه مودم adsl چه ماركي خوبه بخرم؟ چه مشخصاتي داشته باشه؟
اگه هرچه زودتر كمك كنيد ممنون. مي خوام فردا برم بخرم:11:
هميار نت كه خيلي قيمتش بالا رفته
الان بهترين گزينه صبا نت هست
مودم هم asus بگير
پاساژ ملاصدرا داره
البته مدمهای D-Link هم چیزهای خوبی هستن ها
سلام دوستان کدوم سرویس دهنده پیش شماره620 رو پشتیبانی می کنه؟
درضمن 2 الی 4 گیگ لینک فایل درام، کی میتونه برام دانلود؟هزینه اش هم هرچقدربشه تقدیم میکنم.
ولي من ديروز رفتم ليست قيمت گرفتم، هميار نت تمام سرويس هاش نامحدود هست و با قيمتي كه ديروز به من داد، نامحدود ها را از سرعت 64 تا 512 به ترتيب 15 /20/25 /30 تومن مي داد. ولي 128 صبا نت با 10 گيگ حجم ميده 24000 تومن .(مال هميار 128 نامحدودش 20000 مي شه)نقل قول:
هميار نت كه خيلي قيمتش بالا رفته
الان بهترين گزينه صبا نت هست
اينم بگم من مركز مخابراتم فياض بخش هستش.
راستي از عرفان رايانه (روبروي كتابخانه خوارزمي) پرسيدم و اين ليست قيمت ها را هم از اون گرفتم.
و خود اين عرفان رايانه مودم هم داشت asus ميده 50 تومن. چطوره؟ توي پاساژ ملاصدرا ارزونتر گيرم مياد؟
يه سوال ديگه (آخه من اولين بارم مي خوام اي دي اس ال بگيرم):27: اين rapid كه مي گيد اين چيه؟ چطوره؟
راستي اين مودم هاي d-link هم ميشه توضيح بديد. من مي خوام 50 تومن واسه مودم هزينه كنم بهترين گزينه چيه؟
ممنون مي شم راهنماييم كنيد...........:11:
همون ایسوز عالیه . تو پاساژ 63 تومنه.مدل 602نقل قول:
راستي از عرفان رايانه (روبروي كتابخانه خوارزمي) پرسيدم و اين ليست قيمت ها را هم از اون گرفتم.
و خود اين عرفان رايانه مودم هم داشت asus ميده 50 تومن. چطوره؟ توي پاساژ ملاصدرا ارزونتر گيرم مياد؟
یه سایته برای آپلود فایل و چون هم بیشتر فیلم ها توش آپلود میشه به خاطر سرعت بالاش. اگه یه اکانتش رو بگیری که باهاش می تونی هم سرعت بالا برای دانلود داشته باشی هم دانلود منیجر رو ساپورت میکنه. تنها سایت خارجی هست که تو ایران نمایندگی داره.نقل قول:
يه سوال ديگه (آخه من اولين بارم مي خوام اي دي اس ال بگيرم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين rapid كه مي گيد اين چيه؟ چطوره؟
نه بابا صبا نت خیلی خراب شده پیشنهاد نمیکنم ، اخه من خودم مشترک صبا بودم و چون دیگه خسته شدم از نواسانی که داشت رفتم سرویس لاوان گرفتم . خیلی خوبه
شما هم که کارت تبلیغه
شما سه تا پست دادی که تو سه تاش تبلیغ لاوان هست:13:
ای بابا
اینم اضافه کنم که صبانت درسته محدودیت نداره ولی از نظر سرعت هیچ مشکلی نداره
ما که رفتیم از صبا نت گرفتیم (البته گفتن برای منطقه ی شما فن آوا هست که همه چیزش شبیه صبانت هستش)گفتن آخر هفته وصل میشه. مونده مودم ایسوز مدل 602 (63 هزار تومن تو پاساژه ملاصدرا) که همه میگن عالیه
صبانت خیلی هم خوبه !
لاوان فردا میشه مثل همیارنت!
یعنی توی ایران هرکی نامحدود داد کم میاره !! چون پهناباندی نیست.
یعنی میتونه باشه اما کی $$ میده ؟! اونها به فکر خودشون هستن نه مشتری ها.......
حالا یه سوال کی مودم ایسوز مدل ای ام 602 داره؟ازش راضی هست؟
سلام
مودم TP -Link بگيريد قيمت تهران 35000 تومن modem roter adsl 2 خروجي لن و usb بدون انجام تنظيمات يعني من از صبا نت که اکونت گرفتم حتي نمي دونم شرکتي که آکونت گرفتم کجاي شيراز هست که چه کساني مديريت مي کنند فقط تلفني پول واريز کردم از بانک و تلفني آکونت گرفتم
اين مودم با گارانتي يک ساله اگه شيراز گيرتون نيومد توي سايت ايستگاه يه سرچ کنيد
istgah.com
پولتون رو براي مودم دور نريزيد
Tplink -8811 من اين مدلش رو گرفتم سايت اينترنتي اش هم اينجاست يک شرکت توي تهران گارانتيش مي کنه يک ساله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز مودمهای asus یه مودم های خوبی هستند که تقریبا با همه isp ها کار میکنند
من خودم مودم ارزون می خواستم d-link مدل 200 رو گرفتم 30 تومن که فقط usb هست
آقا usb نگیرید که به احتمال زیاد اذیتتون میکنه،خیلی از بچه ها هستن که با usb مشکل دارن
البته بگم من قبلا با usb کار میکردم(یکی دو ماه اول) بعد که ethernet گرفتم هم راحتتر شدم هم اینکه به نظرم سرعتش بیشتر شد!!!!!!
بچه ها کسی هست مودم ایسوز am602 داشته باشه؟
من دارم :20: چطور مگه؟ :31:نقل قول:
:46:
خوبه ازش راضی هستید؟
یعد یه سوال دیگه . وقتی خطتون وصل باشه کودوم چراغ روش روشن می شه؟یا باید روشن باشه.البته با لن وقتی وصل بشیم.آخه تازه خط گرفتم گفتن آخر هفته ولی می خوام ببینم کی وصل میشه
معمولا وقتی به خط تلفن وصلش کنید
یه چراغ هست چشمک می زنه هر وقت ثابت شد یعنی خط از مخابرات وصل شده(رانژه شده )
سلام
بالاخره صبانت كرفتم.
مودم هم تو پاساژ ايسوز 602 گفتن 68 تومن ولي من از همون عرفان رايانه گرفتم همون ايسوز 602 آ م به قيمت 58 تومن.
وقتي شما در حال دريافت يا ارسال فايل از اينترنت باشي چراغACTخاموش ،روشن ميشه.نقل قول:
وقتي خط وصل باشه چراغ وضعيت ياSTATUS روشنه.
بچه ها من الان چند ماهه از صبا اكانت ميگيرم،در كل خوبه راضيم ولي بعضي وقت ها بدجور سرعتش كم ميشه. كسي همچين مشكلي داره؟؟
يه شركت ديگه هم هست كه Adslارائه ميده . اسمش فن آوا هست . من خودم از اين شركت سرويس گرفته ام با وجود اينكه از ديگر شركتها قيمتش بالاتره ولي قطعي اصلاً نداره . مگر اينكه ديتاي مخابرات قطع بشه كه اون هم شامل همه هست و بيش از دو ساعت نيست چرا كه در اين حالت حتي بانكها هم قطع ميشن و مخابرات مجبوره حداقل بخاطر اونا هم كه شده سريعاً مشكل رو برطرف كنه . اين شركت 128 رو با حجم مصرفي يك گيگا در ماه تمام شده 18550تومان ميده . ميانگين سرعت حداقل 12 و حداكثر به 15.2 ميرسه . البته شبكه مخابرات و خود سيستم هم در سرعت دخيل هستند . اين شركت سرويسهاي نامحدود هم داره كه براي سرعت 128 مجموعاً ماهيانه 29000تومان ميباشد ليكن خود شركت بهم گفت كه نميتونه سرعت رو تضمين كنه چرا كه 8 نفر با هم شعر هستند و بستگي به ديگر يوزرها داره كه در اون لحظه كانكت باشند و اينكه در حال دانلود باشند يا خير . من هم از اين صداقتشون خوشم اومد و در حال حاضر كه نزديك به 10 ماه با اين شركت قرارداد دارم ، بسار راضي هستم.
کسی سفارش دانلود 2 الی 5 گیگ قبول نمیکنه؟ (pm)
آره بهتر و خوشكل تر از دي لينك هست( مثل پژو پارس و پيكان) :31:نقل قول:
من وقتي با امين نت بودم يدونه دي لينك داشتم .
همون status كه دوستان گفتن.
:10:
ممنون . گفتن خط تا آخر هفته وصل میشه.میگم از مخابرات زنگ میزنن؟
آقا من Adsl ميخوام توي مازندران شهر قائمشهر كودوم شركت خوبه؟
با تشكر
فكر كنم از اونجايي كه اي دي اس ال گرفتي زنگ بزنن.نقل قول:
اونجارو نميدونم . اگر نماينده صبا دارين از اون بگير. شيراز كه صبا خوبهنقل قول:
بر و بچ ديگه نميدونن ؟
نمايندگي خوب با بد چه فرقي ميكنه؟
سلام دوست مننقل قول:
اين تاپيك مال شيرازي هاست ، شما بايد در صفحه اصلي اين فروم تاپيك بزني تا يه نفر همشهري شمابهتون جواب
بده.
موفق باشي و ياعلي./
حواسم نبود شيرازه ببخشيد فقط Adsl رو نگاه كردم
راستي يه سوال داشتم ميگم Adsl خوب با بدش چه فرقي ميكنه؟
همونه ديگه مگه فرقي هم داره؟
سرعت ، پشتيباني،قعطي، قيمت و ...نقل قول:
سلام همان طور كه محسن خان گفتن قيمت هميار بالا رفته ولي به من ليست قيمت اشتباه داده بودند.
من از صبا گرفتم.
هميار از 30 تومن(برا 64) تا 90 تومن (برا 512) داشت. ولي به نظر نمي ارزيد.
صبا گرفتم قراره بيان تا آخر هفته وصل كنند. مودم هم ايسوز گرفتم 58 تومن