با این کار log و contacts به طور کامل بسته نمی شن، ولی فکر می کنم که جواب بدهنقل قول:
Printable View
با این کار log و contacts به طور کامل بسته نمی شن، ولی فکر می کنم که جواب بدهنقل قول:
نقل قول:
خب با این کار فقط برنامه های اکتیو رو میبینی
باید تک تکو خودت ببندی
ضمنا این بطور کامل بسته نمی شن دقیقا یعنی چی ؟:17:
3 تا گزینه میاد که یکش نوشته stand by یکی message و یکی active file و فکر نکنم هیچ کدوم ربطی به بستن برنامه ها داشته باشند.
سلام دوستان
من مدتی است که کمتر می تونم به اینترنت دسترسی داشته باشم می خواستم بدونم من الان نرم افزار جدیدآپدیت گوشیn73 رو دانلود کردم (مربوط به n73) حالا می خوام رو گوشیم آپدیت کنم
اولا چطوری بدونم که نرم افزار کوشی خودم قدیمی تره و اینو نصب کنم و در ضمن خود سایت هم می گه که چصوری به عقب برگردم . حالا لطفا یکی منو راهنمایی کنه که چطور اینکار کنم که به گوشیم آسیبی نرسه .
ممنون می شم
با سلام
با اجازتون دو تا سوال دیگه در موردn73داشتم اگه امکان داره جواب بدین
1-ایا یه راه عملی برای تبدیل ونصب برنامههای سیمباین7و8 روی سیمباین 9.1 وجود داره اگه شدنی لطفا کامل توضیح بدین (اگه به صورت مقاله باشه بهتره) چون میدونم به درد خیلیا میخوره
2-میخواستم بدانم که مودم روی n73 چه کارایی دارد .ایا می توان با ان به صورت مستقل از کامپیوتر به اینترنت وصل شد .اگر امکان دارد کاربرد ان را توضیح دهید
با تشکر
سوالتون تکراری نیست؟نقل قول:
سلام دوستان
من تا دیروز گوشیم کیفیت صداش خیلی خوب بود ولی نمیدونم چطور شد یه هو صداش خش خشی شد
حالا باید چکار کنم؟ :41:
از صبح تا حالا اعصابم خورده :19:
البته زیاد مشخص نیست ولی اون کیفیتی رو که داشت دیگه نداره
این اکولایزر که میگید باید تنظیم کنم کجاست؟
ممنون
بای
:20:
option==> Equaliserنقل قول:
سلامنقل قول:
خیلی عجیبه من هر چی میگردم چیزی به نام Equaliser تو گوشیم پیدا نمیکنم
حتی رفتم تو قسمت Help سرچ زدم بازم پیدا نکرد
امکان داره گوشی من نداشته باشه؟
نکنه گوشی رو بهم انداختند؟:18::19::41:
کممممممممممک!!!!!!!
نقل قول:
من متوجه نشدم
این گزینه ها تو task bar
میان ؟
خب با حرکت جوستیک برو رو برنامه ها
بعد کلید c
وبعد ok
رو بزن بسته می شن
شما توی صفحه پخش آهنگ که هستید(همون جایی که با جوی استیک میتونید آهنگ رو پخش،پاز،عقب و جلو بکنید) اگر options رو بزنید می بینید،مگه میشه اکوالایزر نداشته باشهنقل قول:
سلام دوستان.
یکی از دوستانم ( در واقع دوست دوستم ) داره N73 ME اش رو میفروشه.
گوشی با گارانتی اصلی و لوازم اصلیه و حد اکثر 20 روز کار کرده.( علت فروش هم ازدیاد گوشیهاش است )
قیمتشو 360 گفته که قراره تو هر ماه 120 بهش بدم.
به نظر شما بخرم یا نخرم؟
الان آکش بدون گارانتی 360 تومنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فردا میرم گوشی رو ببینم اگه میشه بگین به چه عواملی باید دقت کنم تا بفهمم گوشی موردی نداره:20:
ممنون میشم اگه جواب بدین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی من امروز این گوشی رو گرفتم
یک مشکل عجیب داره, اونم اینکه وقتی دوربین vga شروع به کار می کنه نقطه های بسیار زیاد آبی رنگ در تصویر هست و نویز هم داره که تصویر رو واقعا خراب کرده, البته و دوربین اصلی رو هم باز می کنم توی تصویر نویز دارد و برفک های خیلی ریزی هست و وقتی فیلم می گیرم و zoom میکنم کیفیت خیلی بد میشود
واقعا بد لطفا کمک کنید که اگه خرابه پسش بدم
البته عکس ها با دوربین 3.2 خوب هست ولی فیلم برداری.........
نقل قول:
نویز ابی در محیط های کم نور کاملا عادیه !
در ضمن در مورد دوربین دوم هم باید گفت،vga هست دیگه،چه انتظاری ازش دارید؟
سلامنقل قول:
بله پیداش کردم
من فکر کردم منظورتون تو tools هستش
ممنون
:20:
نقل قول:
هر چند ربطی به این تاپیک نداره
ولی رابرت دنیرو فیلم جدید بازی نکرده ؟
خوب پس چرا وقتی zoom میکنم تصویر خراب میشه
تصویر اونقدر بد میشه که باور نمیکنم دوربینش 3.2 باشه!!!!!!!!!!!!!!
یعنی این هم عادیه؟
وقتی فیلم را گرفتم یه صدایی توی فیلم می افته یه صدای آروم ولی کاملا مشخصه
صدایی مثل(نیززززززززززززززز) و یکسره!!!!!!!!!!
اگه هنزفری بزاری روگوشی این صدا هم موقع فیلم برداری رد میشه:5:نقل قول:
کسی نبود جواب ما رو بده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بله هیچ ربطی نداشت ولی این سوالا رو بهتره برید تو سایت imdb تا به جواب برسیدنقل قول:
:20:کد:http://www.imdb.com/name/nm0000134/
نقل قول:نقل قول:
علی جان چرا نمی آیی توی انجمن فیلم؟قدم رنجه بفرمایید مزیین کنید
حامد جان ما خودمون تاپیک های فعال و خوبی داریم که imdb رو میزاره تو جیبش!:31:چرا از اونجا لینک میدید
اتفاقا این سوال برای من پیش اومده بود و اونو تو تاپیک مربوط به رابرت به دنیرو پرسیدم که دوستان هم جوابم رو دادند.می تونی یه سر بزنی و استفاده کنی
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=108043&page=6[/HTML]
موفق باشید
اقا بی خیال شید دیگه .... بحث فیلم رو برید جای دیگه مطرح کنید ...
یک سوال
می خوام گوشی رو ریست کنم Lock Code می خواد...
12345 نیست چون قبلا عوضش کردم ولی الان یادم نمی یاد ... چی کار کنم؟؟؟
سریال گوشیم هم: 356438017038433
هم اونور پست میدید هم اینور؟چه جالبنقل قول:
جواب سوال من یه کلمه بود 10 تا پست دادین اخرشم بی جواب!!!
نقل قول:
منظورتو نمی فهمم؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی فیلم میگرم یه صدایی توی فیلم می افته یه صدای آروم ولی کاملا مشخصه
صدایی مثل(نیززززززززززززززز) و یکسره!!!!!!!!!![/quote]
کمک!!!!!!!!!!!!!:19::41:
عزیزم اگه میخوای این صدا رو ندهنقل قول:
باید هنزفری رو وصلش کنی به گوشیت
بعد همینطور که هنزفری به گوشیت وصله فیلمتو بگیر
همین
یه بار خودت امتهان کن میفهمی
دوستان سلام
چرا هنگام گرفتم فایل با بلوتوث یا اینفرارد فایلها بصورت مسیج میاد راه دیگه ای نداره
با سلام به خدمت همه دوستاران و هواداران سرسخت گوشيهاي نوكيا.
راستش من يك سوال در رابطه با گوشي Nokia N73 Music Edition داشتم. من الان در حدود 400 الي 450 هزار تومان پول دارم و ميخواهم يك گوشي بخرم و راستش يك وسواس خاصي روي گوشي دارم و به خاطر همين از خيلي ها پرس و جو كردم و تحقيق و همه به من Nokia N73 Music Edition را معرفي كردند و گفتند در حال حاضر اين گوشي بهترين انتخاب هستش زيرا از لحاظ كيفيت و قدرت صدا در بين گوشي هاي ديگر واقعا تك هستش و همينطور از لحاظ كيفيت دوربين و كيفيت تصوير نيز اين گوشي يكي از بهترينهاست.
حالا من مخواهم نظر دوستان در اين انجمن را هم بدانم و لطفا نظر خودتونو در باره كيفيت و قدرت صدا و كيفيت دوربين و كيفيت تصوير گوشي Nokia N73 Music Edition بدهيد زيرا بنده در رابطه با اين 3 خصوصيت روي گوشي خيلي حساسم و ميخواهم بدانم انتخاب خوبي كرده ام؟
با تشكر از همه آنهايي كه طرفداران سرسخت گوشيهاي نوكيا هستند.
تا جایی که یادم میاد،از اولین ورژن سیمبیان همین طور بودهنقل قول:
البته من از بلوتوث کامپیوتر که میخوام بفرستم به N73 برعکس ورژن های قبلی میشه توی درایو گوشی یا مموری ریخت
همون جوری هم که دوستانتون گفتن بله این گوشی از نظر کیفیت صدا و دوربین واقعا گوشی خوبی هست ..همچنین میتونی از طریق اکولایزر صدا بهترین صدا رو ازش بگیری ....نقل قول:
برای اینکه بیشتر با جزییات این گوشی و نظر بقیه کاربرها اشنا بشی بهتره یه چند صفحه ای از این تاپیک رو بخونی ...
خیلی ممنوننقل قول:
یه سوال دیگه از دوستان میشه گوشی رو با کامپیوتر ویروس گیری کرد؟
اگه انتی ویروسنقل قول:
simbiyan 9.1
باشه میشه ولی تا حالا ویروسی واسه n73
نیومده !
البته علی جان بعضی ها میگن گوشی شون ویروسی شدهنقل قول:
خیلی وقته این گوشی به بازار اومده،به نظرت ممکنه هنوز ویروسی براش نیومده باشه؟
دمت گرم عزیز:31:نقل قول:
سلام دوستان تمامی تم و برنامه های سری ان N فقط ادرس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چندتا تم توب براي دانلود بزارين اين ادرس كه دوست عزيز گذاشتن خرابه.
سلام دوستان لطفا به اين تايپيك يه سر بزنيد كمك فوري.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]