درسته....نقل قول:
------------
اما در مورد نرم افزار باید بگم که به سختی پیدا میشه.
Printable View
درسته....نقل قول:
------------
اما در مورد نرم افزار باید بگم که به سختی پیدا میشه.
توسط نرم افزاري كه همراه سي دي دوم اين تلفن عرضه شده ميتوني فايلها رو به صورتي كانورت كني كه تلفنت بتونه اونا رو به با بهترين كيفيت اجرا كنه منظورم پسوند RM هستشنقل قول:
مهم شدن این تاپیک رو تبریک می گم!
نقل قول:
موبایلم فقط یک CD داشت. میشه اسمشو بگید یا آپلودش کنید
یک دنیا ممنون میشم
با سلام و عرض خسته نباشيد
اقا اگه مكنه اي cd دومي كه تو جعبه گوشي هستش رو يه جا آپلود كنيد تا بقيه دوستان هم از اون فيض ببرند يا اگه امكان آپلود براتون مقدور نيست هر كدام از دوستان كه اين cd رو دارن ( منظورم cd2 كه تو جعبه هست و ما نداريم) به من پيغام خصوصي بدن من هزينه ارسال cd هرچقدر باشه خدمتتون تقديم مي كنم ( البته جسارت نشه) و از اونجايي كه تو آپلود كردن مشكلي ندارم اونو يه جايي اپ مي كنم تا بقيه دوستان هم از اون استفاده كنن.يا علي
در کل میشه بگین a1200چه طوریه؟ مثل v3x خوبه یا ...؟
anti_girl عزیز.. تفاوت های زیادی داره....
از نظر سیستم عامل که لینوکسه تا...
به نظر من خیلی عالیه////
نقل قول:همونطور که دوستمونم گفتن خیلی خوبه..نقل قول:
تفاوت هم زیاد داره و تو صفحات اول این تاپیک هم یه سری از موارد اورده شده.
اما تفاوت عمده:
توی سیستم عامل.
سرعت.
باطری(مطمئن نیستم)
و...
چون زیاد با v3x کار نکردم مورد دیگه ای به ذهنم نمیرسه.
یه سوال دوستانی که فرمور شونا به 24xp30 تغییر دادن منظور از اینکه آیکونا هی تغییر میکنه چیه؟
نقل قول:
یعنی متحرکه (animated).
یه سوال دیگه من هر کاری میکنم نمیتونم گوشیا با نرم افزارش به کامپیوتر وصل کنم که از اطلاعاتم Back up بگیرم.نمیشناستش؟؟؟جریان چیه؟؟
کابلت رو چک کردی؟ از کابل خود گوشی استفاده کننقل قول:
usb mode رو هم چک کن
mass storage بذارش
gole_sang جان بصورت یه hardware وصل میشه برنامه و ... چیزای دیگه را روش میریزم فقط برنامه خودش نمیشناستش.نه در حالت mass storage و نه modem.ماله شما بصورت اتوماتیک شناخت یا بصورت دستی select from list نصبش کردین؟
تو رو به خدا یکی به من کمک کنه ؟
لطف کنید سایت دانلود رو دو باره بگید و طرز نصب
و بعد بگید تو a1200 کجا می تونیم فایل منجر پیدا کنم .
کمک.......................
می خوام روی تو تا n73 رو کم کنم . خواهش می کنم .
با سلام خدمت صاحبان آ1200
دوستان من همين امروز صبح به يكي سفارش دادم تا يه آ1200 از علاءالدين برام بگيره (تا بگيره مدتي طول ميكشه) ولي يكي دو نفر چند ساعت بعدش 6300 و 6120 نوكيا رو بهم پيشنهاد كردن ... 6300 كه يه گوشيه جديده و نازك و 6120 هم كه امكانات زيادي داره قيمتش هم اومده پايين (حول و حوش 235 تومنه) ... البته تو زيبايي هيچكدوم انگشت كوچيكه آ1200 هم نميشن ولي باز هم از شما كه صاحب يه آ1200 هستين مي خوام بگين كه بين اين سه تا واقعا" آ1200 خوبه؟ واقعيتش اينه كه من همين سؤال رو تو كلوپ گوشيا پرسيدم و اكثرا" به 6300 و 6120 راي دادن خوب به نظر خودم اونا كساني بودن كه اصلا" شايد با موتوها كارنكردن و يا اصلا" دوسشون ندارن ... اما اينجا وضعيت متفاوته ... اينجا خونه آ1200 هستش و صاحبنظران كاملا" متفاوت با اوناي ديگه ...
خلاصه يه دنيا ممنونتون ميشم كه منو از اين دوراهي (سه راهي) نجات بدين.
اتومات شناخت.نقل قول:
رو دو تا کامپیوتر امتحان کردم، هر دو تاش راحت شناخت.
موقعی که فرمور نصب میکردم یه چنتایی درایور نصب کردم
از اینجا دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه الان سایتش باز نمیشه ادرس دقیق براتون بذارم.
اگه کسی پیدا نشد راهنمایی کنه هر وقت سایتش باز شد همین پستو ادیت میکنم ادرسشو میذارم
اشکالات این گوشی قبلا گفته شده، اگه موتو باز نیستی بهتره نوکیا بگیری، چون ممکنه دلتو بزنه.نقل قول:
منظورم از موتو باز اینه که برای من موتورولا داشتن با همه این اشکالات بهتره تا نوکیا داشتن.
همین طور سیستم عامل این گوشی، به خصوص که از نظر پردازش از سیمبین سره، یکی از عواملیه که a1200 تک کرده.
تائيديه پست بالا
حق با شماست منم موافقم اما خیلی با سیمبین خیلی حال میکنند و از نظرشون سیمبین سرتره.البته چو فراوانی نرام افزار در سیمبین بیشتره شاید حق با اونا باشه اما من برام مهم نیست همچنینن بقیه بچه هایی که با موتو حال میکنن.نقل قول:
نقل قول:
اشکالات این گوشی قبلا گفته شده، اگه موتو باز نیستی بهتره نوکیا بگیری، چون ممکنه دلتو بزنه.
منظورم از موتو باز اینه که برای من موتورولا داشتن با همه این اشکالات بهتره تا نوکیا داشتن.
همین طور سیستم عامل این گوشی، به خصوص که از نظر پردازش از سیمبین سره، یکی از عواملیه که a1200 تک کرده.
نقل قول:
تائيديه پست بالا
ممنون از تماميه دوستان ... كم كم منم به خونواده آ1200 مي پيوندم! هوامون رو داشته باشين!نقل قول:
حق با شماست منم موافقم اما خیلی با سیمبین خیلی حال میکنند و از نظرشون سیمبین سرتره.البته چو فراوانی نرام افزار در سیمبین بیشتره شاید حق با اونا باشه اما من برام مهم نیست همچنینن بقیه بچه هایی که با موتو حال میکنن.
درایورها شا دارم مرسی.فکر کنم فلشش که بکنم درست بشه.تازه موفق شدم فایلشا download کنم.
چرا هیچکس منو راهنمایی نمی کنه ؟
هیچکی من دوست نداره !
از کجا می تونم فریمور راحت دانلود کنم .
تا ریختن روی موبایل را هم بلدم اما طرز نصبش رو نمی دونم .
کمک کنید
چرا هیچکس منو راهنمایی نمی کنه ؟
هیچکی من دوست نداره !
از کجا می تونم فریمور راحت دانلود کنم .
تا ریختن روی موبایل را هم بلدم اما طرز نصبش رو نمی دونم .کمک کنید
منم فریمور 24xP30 رو ریختم
صدا و دوربین خوب شده فقط یه مقدار کمی سرعت گوشی اومده پایین
به نظر من که ارزش تعویض رو داشت
دوست عزیز v_prances فریمور و طریقه ریختن اون روی گوشی تو همین تاپیک موجود هست من خودم از اینجا دانلود کردم که یکی از دوستان زحمتش رو کشیدن
کد:www.zshare.net/download/19258812715bd8
doom3 ممنون بالاخره یک نفر پیدا شده جواب منو بده .
از این آدرسی که نوشتی باید پیدا کنم
doom3
الان دارم دانلود می کنم ولی نمی تونه پیغام زیر را می ده .
not suppored
سلام بچه ها براتون ورژن جدید برنامه نسب skin رو up کردم اینم لینکش:
امیدوارم لزت ببرید فقط واسه استفاده همه برنامه ها که تو فایل زیپ هستش رو نسب کنید بعد گوشی رو خاموش روشن کنید و سپس themes رو open with کرده با برنامه skins اجرا کنید و 2باره گوشی رو خامش روشن کنید اگر تمام برنامه های تو فایل زیپ رو درست نسب کرده باشید میبینید که themes به طور کامل نسب شده.کد:http://rapidshare.com/files/52860948/skin.zip.html
باید اضافه کنم که من این برنامه رو , رو فایرم وار اصلی کوشی (053p) تست کردم و جواب داد.
یا حق...
فکر نمی کنم مشکل داشته باشه من خودم هم از این لینک گرفتم باز هم امتحان کننقل قول:
بالاخره منم 24xp30 رو ریختم.خیلی راحت بود بعد از 20 دقیقه پیغام PASS را داد.فقط یه 15-16 باری در حین کار درایورها را نصب کردم.به نظر منم ارزش عوض کردنا داشت فیلم برداریش که خیلی بهتر شد.مشکل وصل شدن به کامپوتر هم حل شد.صداشم خوبه.تمامه برنامه های قبلیمم کار میکنه و احتیاج به نصب دوباره نیست.به نظر من اگه FLASH کنید پشیمون نمیشید.
دوست عزیز V_PRANCES من از این لینک گرفتم مشکلی هم نداشت
تو پستهای قبلی توضیح کامل فلش کردن داده شده.این لینک توضیحات کامل انواع فریمور با لینک دانلود و طریقه نصب هست البته به انگلیسی ولی مرجع اصلی همینه
Iesaha
ممنونم در حال حاضر دارم دانلود می کنم .
سایت زیر پر از تمزهای زیبا می باشد اما برای موتورلا a1200 چیزی ندارد اگر می توانید براش پیغام بدهید که برای گوشی ما هم بگذارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عضو شدندش هم خیلی راحتته.
Iesaha
sms رو هم فارسی می کنه ؟
راستی نمی دونم کدوم از عضو ها در مورد سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صحبتی کرده بود .
من عضو این سایت هستم اگر مطلب یا فایلی می خواهید آدرس و پستشو بگید تا من ازسایت بگیرم .
اگر کسی وارد لطف کنه در مورد منو ها و کلا تمام کارایی a1200 توصیح بده .
فارسی داره فقط بصورت حروف جدا از همه و باید از چپ به راست بخونی.در کل کارا راه میندازه.با نرم افزار apply font هم همینجوره.فقط با اون هربار گوشیا خاموش روشن بکنی باید فونتا دوباره نصب میکردی ولی با این فرمور احتیاجی به اینکار نیست.
نمی تونم دانلود کنم سرعت دستگاهمم خوبه اما نمی شه .
حالا واقعا صداش در حد 3250 میشه؟
سلام به همه دوستان.
من یه خواهشی همه دوستان دارم.
اگه این صفحات اخیر ببینید کاملا متوجه میشد که سوالا به صورت دوره ای هی داره تکرار میشه و الکی تعداد صفحات تاپیک میره بالا و اگه کسی دنبا چیزی باشه تو این صفحات سر در گم میشه.
تو رو خدا قبل سوال کردن حداقل چند صفحه اول تاپیک و ببینید.
1000 بار گفته شده صداش چه جوری میشه بعد از تعویض فریمویر ...اس ام اس چه جوری میشه و ...خواهشا مدیران لطف کنن و پست های الکی رو پاک کنند..
سلام به همه.
می خواستم خاهش کنم از همه که از پرداختن به مطالب تکراری که بارها دوستان زحمت کشیدن و پاسخ دادن صرف نظر کنن و بیشتر پرداخته بشه به گزاشتن برنامه ها و یا آموزش های جدید.چون میدیدم مطالب کلوپ داره تکراری میشه این پستو زدم .با امید به تخصصی شدن این کلوپ.
یا حق...