خوب به نظر منم اقا محمد پسر باجنبه ای هست
دیر عصبانی می شه
زحمت می کشه
اام باید یک مقدار روی پستاش دقت بیشتری بکنه و تاجایی که می شه خلاصشون کنه چون با این وضع خیلیها فکر می کنن فقط برای افزایش تعدا پست مطلب می ذاره
Printable View
خوب به نظر منم اقا محمد پسر باجنبه ای هست
دیر عصبانی می شه
زحمت می کشه
اام باید یک مقدار روی پستاش دقت بیشتری بکنه و تاجایی که می شه خلاصشون کنه چون با این وضع خیلیها فکر می کنن فقط برای افزایش تعدا پست مطلب می ذاره
انتقاد جالبی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آرمین جان ممنون تعریف بود تا انتقاد ولی تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
چی دخالت تو کار مدیریت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به طرز جالبی فوش دادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مرسی بهروز جان از شما ( انسان همیشه در زندگی به فکر پیشرفت است و با پیشرفت زندگی میکنه چه کم و چه زیاد ولی باز پیشرفت داره )نقل قول:
خیلی چاکریم جلال جاننقل قول:
چرا بعضی اوغات عصبانی میشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپیک اشعار ترانه های سنتی رو میفرمائید بالاخره متفرقه هم یک انجمن است مهم اینه که به تراش نرفت و هنوز میشه توش فعالیت کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پام هنوز خوب نشده تازه یک عمل روش انجام دادم یکی دیگه مونده آخه بد شکسته انشا الله اگر به ده هزار پست هم رسیدیم اون یکی پا هم فدای سر بچه های فروم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپیده جان هیچ وقت از انتقاد ناراحت نمیشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1 - درسته سپیده جان قبول دارم ولی باور کن سلیقه هر انسان با انسان دیگه تفاوت دارد و یادمه که یک تاپیک بود تو این متفرقه درباره کسانی که اینترنت پر سرعت دارن خوب خیلی ها دارن استفاده میکنند و الام به ده هزار تومن هم رسیده که از نظر اقتصادی مفید است و لی خوب ما هنوز از دایل آپ حمایت می کنیم
2 - موافقم اون موقع جوان بودیم الام پیر شدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 - تو خیلی قسمتها فعالیت میکنم اما کمتر از موبایل
4 - divshare تازگی از ف ی ل ت ر در اومده و الام کم کم isp دارن آزادش می کنند حداقل شاتل که این کار رو کرده در مورد فایلهای قبلی هم باید بگم سه تا اکانت داشتم که به علت سر نزدن بهشون الام بلوک شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از شما سپیده خانم بابت انتقادهای خوب
این نقد بود یا فضولی هان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مرسی سینا جاننقل قول:
ما که خیلی به شما علاقه داریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم ممنون از شما
سلام رضا جاننقل قول:
ممنون از انتقاد خوبتون
دوست خوب من یک مدت نبودم باور کن اون تاپیکهائی که فعالیت میکردم همشون استارت میزد
هیچ کس مطلب نمیزاشت
خیلی کسان هستند فقط و فقط به خاطر چند تاپیک به فروم میان
مثلا رپ فارسی
خیلی ها هستند حال ندارن حدود ده سایت رپ یا وبلاگ برتر رو گشت بزنند و آهنگ دانلود کنند و من میام همه رو میزنم تو یک تاپیک و خیلی ها ( با مدرک میگم ) فقط برای همین میان تو انجمن
ولی خدائی اگر میشد در 7 پست این پستها رو خلاصه کرد طرف یک نابغه علمی است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا ما شا الله به این حافظه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ای بابا اون تاپیک کلیک یادش بخیر اینقدر کلیک کردیم بد بخت شدیم
بعد چند وقت رفتم تو سایتش دیدم ایران 43 است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم تشکر از شما دوست خوب :11:
بله دوست دارم و صد البته تلاش می کنمنقل قول:
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی مهدی جاننقل قول:
البته ما تا اینکه به پای امین جان برسیم خیلی فاصله داریم
شیرینی هم اگر بشه تو یکی از قرارهای عمومی که انشا الله بیام
راستی این دی نفهمیدم چی بود نکنه همین است مهر آبان آذر دی بهمن اسفند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهروز جان دیگه ............. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به به امیر آقای گلنقل قول:
خدائی چیکار کنم همه آهنگها زیبا است دیگه :27:
مورد آخرتون اشتباه است ولی بازم ممنون امیر جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید من تا حالا طرف بایر نیومدم این دوره هم چلسی است تیمم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون دوست نون برنجی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون از شما فرانک خانمنقل قول:
یک انتقاد بسیار عالی
دیگه الام جرات ندارم جائی تاپیک بزنم و فعالیت کنم چون همه میگن دوباره اومده پستاش رو ببره بالا
دیگه ........ تشکر میکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نکته مهم از وقتی گفته شده از اون اسمایلی زیاد استفاده میکنه به طرز چشم گیری عوض شده وضعیت
(پست بالا)
تایید میشه!نقل قول:
یهو متحول شده:8:
حالا لازم نیست بخودت زیاد فشار بیاری:31:
به نظر من هم محمد جان از بچه های باهاله p30 هستش.حداقل در قسمت ملودی و فیلم فعالیت بی نظیری رو انجام داده که کمتر کسی میتونه این کارو انجام بده.چون بدست آوردن این همه آهنگ و کلیپ شوخی نیست.
اما انتقاد:10::
تعدادی از کلیپ هایی که دادی عزیزم تکراری بود یعنی قدیمی.(من خودم یک زمانی آخر کلیپ موبایل بودم اما از وقتی امدم توی p30 فکر کردم کلیپ هام واسه شما تکراریه اما خیلی از کلیپهات همون کلیپ های قدیمیه من بود.
قبلا تو پيغام خصوصي نظرم رو در يك جمله درباره boy iran نوشتم.:46:
جملهاي كه يك دنيا توش معنا نهفته است. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي اگه بخوام اون رو اينجا باز كنم بايد بگم كه :
محــــــــــــــمد چون بيشتر با قسمت موبايل سر و كار داره و زياد اونجاها پيدام نميشه براي همين درمورد اينكه اونجا چه شيرينكاريها يا ژانگولربازيها يا پستهايي ميده نميتونم نظر خاصي بدم.
فقط ميتونم بگم خيلي ماهه. ماه . عين ماه ميمونه.
نه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشتباه نكنيد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون ماه كه الان تو ذهنتونه رو نميگم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميدونم چي فكر كرديد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما فكر كرديد همون قضيه مشت و ... . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين پسر واقعا مثل ماه ميمونه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميگين نقد كن.
آخه نقدي بنظرم نمياد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي محمد از دوست كامرونيت چه خبر ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داره جاي تو، تو ---- fix بازي ميكنه. نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كي ميشي 10000 پسته ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينجا نقد ميكنن. ببخشيد . يه لحظه شد صندلي داغ.
بذار يه نقد هم داشته باشيم :
محمد تو خيلي آدم خيلي آدم آدم .... آدم فوتباليستي هستي. خوبه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی :27:نقل قول:
اوهم :27:نقل قول:
مرسی احسان جان نقد به جائی بود رعایت میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ماریو بد گیر دادی به این پست ده هزار ما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
+++++++++++++++++++++++
طی خبرهای جدید از خبرگزاری p30world news کاربر به نام حامد دهقانی قصد دارد در یک حرکت ویران کننده جوری boy iran رو نقد کنه که دیگه به پی سی نیاد
تفسیر خبر : خیال کردی من تا تو رو کچل نکنم از پی سی نمیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...
این ممد(اقا محمد)انسان با جنبه ایست....بار های مدید پیش امده بنده با ایشان شوخی نموده و ایشان با روی باز و حسن نیت جواب دادن!!!!!
من حس میکنم خودشم باید مثل اواتارش خندون باشه.
فوتبال هم که زیاد بازی میکنه اما خودشم میدونه که از من لایی میخوره!!!خیلی خوب اونقدر بچه ها تعریف کردن من دیگه تعریف نمیکنم فقط یکی دوتا انتقاد میکنم:
1-چرا این کلیپ ها وملودی ها رو 5 تا 5 تا توی یه پست عنوان نمیکنی کلک؟؟؟البته میرزه بابت هر کدوم یه پست بگیری!(شوخی)
2-الان باز نشسته شدی ولی بازم امار ترش کردنات کم نیس...اخه این دلسته؟(من این حرفو برا خودم نمیگم چون من تاپیکی تو ترش ندارم)
راستی من یه پیشنهاد دارم!بیا کانتر رو از وقتی رسیدی به 10.000 تا پست بر عکس کنیم یعنی هر چی پست میدی از پست هات کم شه!!!نظرت چیه؟؟؟
در کل شما افتخار این فرومی
موفق باشی
خوب عزیز من تیم منم تو لیگ چلسی بود دیگه
به
آقا محمد
خوبی؟
محمد فعالیتش مثال زدنیه تو انجمن
ولی خوب... اشکالات زیادی هم داره
که به نظر من مهمترینش اینه که چیزی به اسم گلچین کردن براش زیاد مهم نیست توی انجمن!!
من شخصا کلا نظرم فرق میکنه در این زمینه
به نظر من مثلا 10 تا ملودی خوب بهتر از 100 تا متوسطه که توش 10 تاش هم خوبه
اما همیشه فایل ها رو خودش آپلود میکنه و کارش کپی پست کردن از اینور و اونور نیست... و این خیلی ازشمنده
یکمی گیر سه پیچ میده...
پسر با اخلاقیه و با جنبه و مهربون ;)
امیدوارم همیشه موفق باشی محمد جان
چــــــــــــــي؟! چلسي! اي خائن تو بايد بن بشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
يك طرفدار بارسا هيچ وقت حتي اسم چلسي رو به زبون نمياره مگر اينكه بخواد تحقيرش كنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اميدوارم همون دوراي اول با يكسري نتايج افتض حذف بشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیگم دروغ میگی...نقل قول:
دوست عزیز
با توجه به آشنائی که با مدیران عزیز این سایت دارم
هیچ وقت هیچ مدیری به خودش اجازه نمیده دست به همچنین کاری بزنه چون وجدان پاکی دارند و این رو قسم میخورم
و تازه دلیلی ندارد که با کار سختی مدیریت ( واقعا جای تشکر داره ) بیان پیغام رو هم چک کنند
مدیر باید تک تک ارسالها رو نگاه کنه
مدیر باید صلاحیت همکارها رو دقت داشته باشه
مدیر باید به کاربران خطا کننده اخطار بده
مدیر باید هوای انجمن مربوطه رو داشته باشه
مدیر باید پستهای اظافی رو پاک کنه
مدیر باید تاپیکهای نا مربوط رو به تراش هدایت کنه
و موارد دیگر که واقعا زحمت زیادی است و اگر کمی تامل کنیم میبینیم دیگر وقت چک کردن پیامهای دیگران رو ندارند اگر اختلافی یا مورد دیگری پیش بیاد اونوقت اجازه به خودشون میدند
اما دیگه اینقدر پاچه خواري نکن!!!
عذر میخواهم اینطوری بیان کردم!
اما به بچه های قبلی خیلی رحم کردیم :d لااقل برای تو جبران کنیم :d
این نقل قول از پستی هست که توی انجمن سرآغار داده بودی.....
بای
بابا این دیگه کیه...
بار قبل که ازش نقد کردم 9200 پست داشت
اینبار 9900 . اما خوب 900 تا پست ازش حذف شد :27:
خوب یبار دیگه ازش نقدیدیم... توی پست قبل
پایان جون. یادت رفت به من پ خ دادی :13:
بای
خیلی بچه ی باحالیه.
هم اسمم هستیم:7:
از اینهمه پست فقط 1000 تا اسپم داره.
راستی پات خوب شد؟
خوب ما منتظر دوستان و همكاران بخش موبايل هستيم كه در مورد همكارشان اظهار نظر كنند.
در مورد تكراري بودن بعضي از آهنگها و كليپها بايد بگم هيچ فردي نميتواند تمام اهنگهاي موجود و كليپها را بشنود و ببيند تا مورد تكراري نگذارد.حتي ممكنه خود فرد سهوا بارها مواردي را بگذارد كه قبلا خودش قرار داده بود.تنها تذكر دوستان و نشان دادن لينك قبلي تكرار شده ميتواند به ويرايش اين اشتباه كمك كند.
انتقادي كه به محمد ميشود گرفت اينه كه آچار فرانسه نيست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و كمتر پست مفيدي در زمينه هاي ديگر دارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته اين موضوع به توانايي هاي فرد برميگردد و محمد نشون داده كه داراي اين توانايي است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه جالب ! نقد Girl Iran از Boy Iran [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نظر من شما تو تاپیک ملودی و فیلم یه آهنگ برمیداری از چند جاش کات میکنی بعد آپ میکنی میذاری رو سایت همشم با عناوین تکراری مثل آرام و زیبا ملایم و زیبا و ..... از هر صفحه ممکنه یه آهنگ قشنگ دربیاد آدم فکر میکنه میخوای به خاطر اینکه پستاتونو ببرین بالا هر رینگی رو آپ میکنید اینجوری آهنگای خیلی قشنگ قاطی آهنگای ساده و تکراری میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امیدوارم از حرفم ناراحت نشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل آدم خیــــــــــلی مهربون و دلسوزی هستی منکه تا الان هرچی درخواست رینگ کردم لطف کردی و بهم دادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته با این یوزر نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جناب پدرام آشنا دختر ايروني
شما كه همين پست بالايي boy iran رو نقد كرديد چرا باز رفتيد id ساختيد ؟!!
( من تو بچه رو مي شناسم چه اعجوبه اي هستي !! )
كسي از شما انتظار نداره كه تو نقد كردن هم از خودتون شيرين كاري نشون بديد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( تو تاپيكاتون كه شاهد شيرين كارياتون هستيم بسه )
پايان جون بيا ببين تاپيكت رو سپردي دست كي ؟!!
يكي به بابك PM بده ؛ تكليف ما رو با اين پدرام روشن كنه
در ضمن داشتن 2 id خلاف قوانين !!
ولي خداييش كلي خنديديم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نكنه
واقعاً يكي از بهترين اعضاي اين فروم هست
چون خودت خواستي نظرم رو ميگم ... :27:
1: بهتره ببيني طرفت اخلاق رفتارش چجورياست به همون شكل باهاش برخورد كني ...
2: بعضي وقتا يكي داره در مورد يه موضوع درست حسابي بحث ميكنه يه پارازيت ميندازي تاپيك رو چپ ميكني ...
3: بيشترين پست رو داري اما بيشترين محبوبيت رو نداري !!! ... (تعداد پست رو برخوردت تاثير نزاره !)
(از دستم شاكي شدي ميتوني چند تا فحش با ادبانه و متشخصانه تو دلت بهم بگي :46:)
و چند نكته مثبت :
خوش برخورد ، آروم ، صبور ، مودب ...:11:
ببین کیو نقد میکننن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی باحاله... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که محمد را خیلی دوست دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلاً بچه خیلی گلیه.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی نمیدونم چرا تازگیا دیگه به من تیکه نمیندازه!!!(نکنه از دستم ناراحته؟ شایدم GPSش خراب شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
کلا که بچه باحالیه...
پینوشت: اسمایلها هیچ ربطه به نوشتهها ندارن.....
منم مثل بقیه دوستان میگم که پسر با جنبه اییه.
پستاش هم خوبه.واقعا وقت میزاره واسه پی سی.
فکر کنم زندگیش کلا دو بخش مهم داره.پی سی ورلد و فوتبال!
امضاش هم قشنگه.
به محلشون هم افتخار میکنه!
در کل پسر دوست داشتنی یه.
ممنون از شما ولی میدونی که لایی نمیخورم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1- تکرار
با پیشنهادت موافقم همین الام من حاضرم پستام صفر بشه البته قبلیها پاک نشه و بازم فعالیت کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به آقا کمال گلنقل قول:
خیلی ممنون کمال جان نقد بسیار خوبی بود تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بد جوری دلت از دست من پره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چشم پاچه خواری اگه حساب کردی ما انجام نمیدیم
به به پلنگ صورتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پستهای اسپم هم پاک شد به امید خدا دیگه حرفی نیست جون داداش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به پدرام جاننقل قول:
کسی به جز کمال نمیاد دیگه
در مورد نقد شما
چشمها را باید شست جور دیگر باید دید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست خوب میتونید چک کنید که من همچنین کاری نمیکنمنقل قول:
واقعا نمیدونم برای عنوان آهنگ چی بزارم هر چی میگم که .............
بازم ممنون از نقد سازنده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دست تو حامد که خفت همه رو میگیری بزار خوش باشه خوبنقل قول:
من همچنان منتظر نقد تو هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما لطف داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به ووکی جوننقل قول:
1- کاملا درسته
2- ایول باهات موافقم و اعتراف میکنم تاپیکهای خوبی رو بردم ترش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- ایول یعنی اگه محبوبیت داشته باشیم کاندید ریاست جمهوری میشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ووکی جون ولی یک چیزی خوب اگر با کسی شوخی میکنم برای اینکه کمی شاد بشه و باور کن اصلا قصد بی احترامی ندارم بالاخره بعد خستگی کار یا خستگی زندگی تو محیط مجازی شاید یک خنده بر لب کسی بیاد
به آقا مهدینقل قول:
ما که خیلی چاکریم
تیکه هم بهت میندازیم رفیق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی یک چیز مرموز :5:
این مهدی از اوناست که همه چیز رو بلده
از 360 بابک امین بگیر تا شماره موبایل من
البته یکم بری تو نخ مهدی میبینی مغازه میثم رو هم بلده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آقا مجیدنقل قول:
ممنون لطف داری
ولی زندگیم چند تا بخش دیگه هم داره بجز اینها
چرا به محلمون افتخار نکنم بچه محل محمود هستیم دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم ممنون از شما
چرا جو سازی میکنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پدرام کیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من دخترم بابا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
girl iran ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :دی
حتما میدونی که مدیرا میتونن با آی پی شناسی اون یکی یوزرتو پیدا کنن :31:!
سلام ا.
اقا محمد خيلي باحاله . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي هم زحمت ميكشه انصافا.(خدايي هر تاپيكي رو كه باز ميكنم حداقل يه پست توش داره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اميدوارم هميشه موفق باشي. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب ماهم يه چيزي ازش بگيم ديگه .
اين همه پست داره ولي تاحالا فكر نكنم تاپيكي باشه كه هم ايشون پست بدن وهم من اسپم حالا چراشو نميدونم.
فقط يه جا از مشكي رنگ عشقه نوشته بود منم درخواست يكي از اشعارشو دادم كه مديريت بهم گفت اينجا جاي درخواست نيست كه فكر كنم انتقاد كوبنده اي از بوي ايران باشه هرچند هيچ ربطي بهش نداشت.
يه جا هم حامد دهقاني بهم گفته بود حاجي خيلي قبولت دارم كه اينم ميتونه براي بوي ايران گرون تموم بشه.
يه جا هم سيسه گفته بود اين حاج مهدي خطريه ازش دوري كنين كه فكر كنم اين يكي رو بشه براي بوي ايران ناديده گرفت.
به هر حال اميدوارم امير تيكه اي كه توي تولد مهرآريا خانوم بهم انداخته بود رو ويرايش كنه تا بوي ايران بن نشه.
ببخشيد حالم زياد خوب نيست فكر كنم بوي ايران قرصهامو خورده
خب منم ميگم حالا که اينجوري شد ...
بوي ايران تو بخش موبايل اون اولا اس ام اس ميزاشت ، هي گذاشت هي گذاشت تا از آخر مديريت به فکر چاره افتاد و تاپيک رو قفل کرد ، در بررسي هاي بعدي مشخص نشد که انگيزش از دادن اين همه اس ام اس چي بود ، تعداد اس ام اس ها بحدي بود که مديريت از بررسي تعداد تکراري ها هم صرف نظر کرد ( توشون اگه بگردي اس ام اس خصوصي هم پيدا ميشه :دی)
بوي ايران فله اي کار ميکنه بخاطر همين هر 100 تا پستش بايد يکي حساب بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بوي ايران سرعت دادن پستاش از سرعت پاک کردن مديريت بيشتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (قابل توجه مهدي ب ک ام که ميگه چرا پستاي من پاک ميشه ، کمي سرعتتو ببر بالاتر مشکل حله :دی)
اولا مديريت که ميديد اين بوي ايران چقدر فعاله ميخواست بقاپطش ، ولي متاسفانه بوي ايران فروم را قاپيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بيشترين پستايي که ازش تو متفرقه ديدم اينه >" خدايا توبه " ، نميدونم مگه چقدر گناه ميکنه که همش توبه ميکنه :دی
بوي ايران همون حاجي گيم کربنه البته با ايده نوين :دی
بوي ايران فکر کنم اولا اسمش مملي رونالدينهو بود ، خب طبيعي بود که مملي زياد به چشم ديده نشه و راحت تر بتونه کارشو بکنه ( مثل همون شيوه مخفي شدن در موسسات خيريه براي بانداي خلاف، لووول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بوي ايران يه عادت خوبي که داره پستاي ديگران رو خيلي نگاه نميکنه ،خب حق هم داره چون وقت ارزشش طلاس ، شايد تو همون چند دقيقه بشه چند تا پست داد :دی
يکي از دوستان بهم پيام زد که انگار 30-40 تا از پستاي من گم شده ، فقط خواستم بگم من اصلا به بوي ايران شکاک نيستم :دی ، عجب حرفي زدم آخه 30 -40 تا پست که کار کمتر از 10 مين بوي ايرانه :دی
بوي ايران فروم رو هک کرده ، چرا ؟ چون ميتونه تو هر دقيقه بيشتر از يک پست بده :دی
در آخر بوي ايران با همه اين تعريفا ، فقط بنظر اخلاق خوبي داره که اين موضوع ميتونه مورداي بالا رو توجيه کنه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
boy iran:
139 تايپيك زده
--30 تايپيك در متفرقه
--3 تايپيك در خبر ورزشي
--20 تايپيك در خارج از دنياي كامپيوتر
--14 تايپيك در دانلود فيلم
--2 تايپيك در موسيقي
--12 تايپيك در ماهواره
--27 تايپيك در موبايل
--2 تايپيك در ادبيات
--2 تايپيك در آموزش الكترونيكي
--6 تايپيك در گرافيك
--2 تايپيك در بازي
--1 تايپيك در سخت افزار
--3 تايپيك در وبسايتها
--1تايپيك در مرورگرها
--1 تايپيك در كامپيوتر و...
--9 تايپيك در نرم افزار
=============
بيش از(سيستم سرچ بيش از اين عدد را نشان نميده)500 پست در كل انجمن موبايل
111 پست در خبر ورزشي
70 پست در ماهواره
با توجه به آمار بالا فعاليت مثمر ثمر محمد در انجمن موبايل ،دانلود فيلم،ماهواره ميباشد
و بقيه تايپيكها اكثرا جهت درخواست كمك در انجمنهاي ديگر ميباشد(البته به جز ادبيات و آموزش الكتريكي)
من همينجا لقب مرد آپلودي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را به محمد ميدهم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تخصص محمد در به روز رساني رسانه هاي صوتي و تصويري ميباشد تنها نقطه ضعفش در اين مورد به روايت سايرين گلچين نكردنش است.(شايد با ديد ديگر اين حُسن باشه كه سليقه خودش را دخالت نميدهد)
================================================== =
نقد boy iran تا فردا ساعت 17 ميباشد.و از شنبه بوكسور بعدي را وارد رينگ ميكنيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم قضیه چیه که امضای مهدی بی کا ام-----و شیردل مثل هم شده؟
اون نامرد اومد امضامو كش رفت . d
خیلی پسر گلیه
فقط راجع به کلیپ هاش توضیح نمیده
کلیپهای باحالی هم میزاره
که خیلی حال میکنیم باهاش
آقا محمد فکر میکنی چند روز دیگه به 10.000 تا برسی؟
خودشه
من اشتباه نمي كنم ؛ خودشه ، خود خودشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نزاريد در بره ، بگيريدش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باعث تمام بد بختي هاي من همين بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باعث بد بختيهاي فقط من ، نه
باعث بدبختي هاي اكثر بچه هاي اينجا همين آب زير كاهـه
خيال مي كنيد كي به كاربرا اخطار مي ده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابك ؟!!
خيال مي كنيد كي تاپيك ها رو به Trash مي فرسته ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابك ؟!!
خيال مي كنيد كي كاربرا رو Banned مي كنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابك ؟!!
بابا بابك كه بنده خدا تقصيري نداره
اگه اين يارو
هي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نزنه ؛ هي نره گزارش كنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، هي نره تاپيك رو چپ كنه ؛ هي نره طرف رو تحريك كنه كه
كسي Banned نميشه !!
تاپيكي Trash نمي ره !!
كاربري اخطار نمي گيره !!
جان ؟
پس كي اين كارا رو مي كنه ؟!!
بزاريد بيشتر توضيح بدم در كل تاريخ مجمع الانجمن هاي p30world روزهاي روشني وجود داشت
تا اينكه از بخت بد
در روز يكشنبه 3 دسامر 2006 ميلادي مصادف با 12 آذر 1385 خورشيدي برابر با 11 ذي القعده 1427 قمري ( پي نوشت دارد )
كاربري ديده به جهان گشود ( اون تيك من موافق قوانين هستم رو زد ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه
در تاريخ مجمع الانجمن هاي p30world به عنوان يكشنبه سياه نامگذاري شد كه
پدرش او را mamali_ronaldinho ناميد ولي مادرش هميشه نام boy iran را دوست داشت
به دليل عصر مرد سالاري او را mamali_ronaldinho ناميدند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اين بود آغاز بدبختيهاي p30
بدبختي هاي من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بد بختيهاي127,624 كاربر p30
هي نشست و اين رو با اون به جون هم انداخت
هي زير آب اين يكي رو پيش اون يكي ديگه زد
هي واسه اين پيش اون حرف درآورد
همين خود من ؛ خود خودم من
خيال مي كنيد كي حـــــمــــــــــــــــــ ـــــيــــــــــد رو سر زبـونـا انداخت ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پدرام ؟!!
نه بابا اصلاً پدرام ( دختر ايروني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) عددي نبود كه بتونه از اين كارا بكنه
اين مملي رونالدينهو :38: بود
آره درسته ؟
همين بابا رفت تو چند تا تاپيك نه از بيسواتي هاااااااااااا
از سر بدجنسي من و حـــــمــــــــــــــــــ ـــــيــــــــــد صدا زد
كه اين شد كه الان مي بينيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اينكه همه رو به جون هم انداخت وقتي كه ديد ديگه داره كار خراب ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكري شيطاني ديگه اي به سرش زد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسمي كه هميشه مادرش دوست داشت رو گذاشت
پسر ايروني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در روز شنبه 10 مارس 2007 ميلادي مصادف با 19 اسفند 1385 خورشيدي برابر با 20 صفر 1428 قمري ( بازم پي نوشت دارد )
در يك حركت مرموزانه نام خود را به boy iran تغيير داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كه در تاريخ مجمع الانجمن هاي p30world به عنوان شنبه خاكـسـتري نامگذاري شده
تا چند صباحي هم با اين نام
هي بشينـه و اين رو با اون به جون هم بنداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هي زير آب اين يكي رو پيش اون يكي ديگه بزنـه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هي واسه اين پيش اون بغليه حرف دربياره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و دريغ از آگاهي مديران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اينكه خوشبختانه بالاخره مديران دست اين بشر رو خوندند و
در روز سه شنبه14 آگوست 2007 ميلادي مصادف با 23 مرداد 1386 خورشيدي برابر با 30 رجب 1428 قمري ( دوباره هم پي نوشت دارد )
در يك حركت مردمي 900 تا پست از اين جاسوس رو حذف كردند كه
در تاريخ مجمع الانجمن هاي p30world به عنوان سه شنبه سفيد نامگذاري شده
كه موجي از شادي سراسر p30 رو در فرا گرفت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند شب جشن و پايكوبي به مناسيت اين روز خجسته برگزار شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا پسر ايروني هم چنان تو كف 10,000 پست بمونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
__________________________________________________ ________________________
پي نوشت : تاريخ هاي نوشته شده كاملاً صحيح و واقعي مي باشند و من كلي پدرم در اومد تا روز و ماه و سال
اينا رو از اين تاپيك و اون تاپيك پيدا كردم قدرش رو بدونيد
و امـــــــــــــــــــــــ ــــــا
سبز مي شويم يعني جدي مي شويم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در بوته ي نقد كاربران با نگاهي به فعاليت هاي boy iran
محمد مي تونست عصباني بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولي هرگز نديم محمد عصباني بشه ( محمد رو هميشه اينطوري ديدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
- مزاياي فعاليت :40:محمد :40:
محمد مي توسنت در جواب ديگري بي احترامي كنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولي هرگز نديدم محمد بي احترامي كنه ( محمد رو هميشه اينطوري ديدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
محمد مي توسنت به PM يا سئوال ديگران پاسخ نده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولي هرگز نديدم محمد بي تفاوت باشه ( محمد رو هميشه اينطوري ديدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
محمد انرژيش رو گذاشت تا پستـهـاش زياد بشـه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولي بي شك با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين كار رو نكرد ( محمد از خودش خاصيت نشون داد )
- معايب فعاليت:40:محمد :40:
محمد تو خيلي از تاپيك ها پست داد و رفت ديگه هم پيداش نشد تا عكس العمل ديگران رو ببيند
محمد خيلي جاها شيطنت كرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپيك رو با يه جمله كوتاه و بعد هم اين اسمايلي ( :27: ) ترشي كرد
و به نظرم
مهمترين نقد من از :40: محمد :40:
تعريف و تمجيداش از مديريت زياد اغراق آميز بود و به خودشيريني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بيش از حد تبديل شد
و مزه تلخي به اين شيريني داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست دوست داشتني من :40: محمد :40:
عضوي ازp30 نيست بلكه به اندازه پستاش سهام دار p30 هست
__________________________________________________ ________________________
پي نوشت 1 : تمام افعال اين متن ماضي ساده انتخاب شده و اين به معناي اين نيست كه محمد ديگر در قيد حيات نمي باشد
پي نوشت 2 : من در طي 3 روز اين متن رو تهيه و تنظيم كردم بازم قدرش رو بدونيد
.
توی قسمت آهنگ های موبایل کارش 20 هست
دستش طلا
ولی سعی کنه توی یه جایی که لینک مسقیم میده اپلود کنه عالی میشه
خسته نباشی
با تشكر از محمد و كاربراني كه به فعاليت ايشون ارزش گذاشتند و نظرشان را اعلام كردند.
زمان هميشه وقتي تمام ميشود كه ما يكساعت كم آورده ايم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقد بوي ايران تمام شد البته در اين تايپيك.تنها boy iran فرصت دارند تا آخرين هوكها را به كاربران بزنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شنبه صبح كاربر ديگري جايگزين ميشوند(حالا اگر پايان بود ايشان اگر نبود من اعلام ميكنم) پس تا اون موقع ميتونيد حدس بزنيد كه اين كاربر خوش شانس (الكي،دارم تحريكش ميكنم) كي ميتواند باشد.
ممنون دوست خوب :11:نقل قول:
نقل قول:
لطفا قبل از نقد کردن قرص های خود را مصرف کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدائی رفیق من هیچی نفهمیدم شرمنده
البته شوخی هم کردم باهاتون ببخشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایا توبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب همه ما باید توبه کنیم دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نقد خوب شما هم تشکر :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون دختر ایرونی آخ ببخشید آقا پدرام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آمار خوبی دادید
ممنون دوست خوبنقل قول:
ولی چرا همه به پستهای من بدبخت گیر دادن
یکی میگه بابا بزن مافیا رو بیار پائین حال کنیم :18: ( بی خیال )
یکی دیگه ده هزار تا دادی بگو سایت رو برات بخرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدائی اگه کسی دیگه این سوالها رو نکنه ممنون میشم
این یعنی سنگ تموم گذاشتننقل قول:
یک جوری گفت نقد میکنم گفتم باید خدائی در برم
نمیدونم چطوری تشکر کنم
این مقاله یا پایان نامه یا هر چی دیگه بهش میگین خیلی توپ بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا باید بشی کاربر فعال تاپیک نقد :27:
نکته های بسیار خوب و نقدهای عالی بود حمید اوه ببخشید حامد جان
بازم ممنون و تشکر به خاطر این سلیقه رنگ آمیزی شکلک و تاریخ نگاری :11:
بسیار عالی بود دوست خوبنقل قول:
یک توضیح
وقتی تو پرشین گیگ آپلود میکردم یک فروم دیگه همین ها رو میزاشت یوزر هم ساخته بود به نام بوی ایران یعنی از خنده مرده بودم
حالا تو divshare آپلود میکنم تا حالی دزدهای انجمن ما بشه
خوب وقت ما تموم شد ممنون از همه دوستان واقعا یک تاپیک عالی بود و عیبهای خودم دستم اومدنقل قول:
خیلی خیلی تشکر از عزیزان :10::11:
آفرين پدرام جان يكي از چيزهايي كه در تاپيك مد نظر من بود اما مورد توجه قرار نگرفت دادن لقب بود كه اين لقب به نظر من مناسبه هم توهيني نيست هم تناسب داره حالا اگه دوستان و خود محمد آقا مايل بودن مي تونن از اين لقب هم استفاده كنن.نقل قول:
پدرام جان ممنون ميشم اگه زحمت نفر بعدي رو هم بكشي
من باز هم فعلا دسترسي مناسبي به نت ندارم
ممنون:11:
پايان
پایان جون . من یبار گفتم... توجه نکردی...
یادت رفت به من پ خ دادی. پس بیخیال شدیم :(
مبارز بعدي يكي از كم حاشيه ترين كاربران p30 است كسي كه بايد گوش به خبر باشي تا بفهمي كيه آقايان و خانمها معرفي ميكنم :
FEiZ
AssistanT
تاريخ عضويت: Aug 2005
محل سكونت: Tehran, Iran
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به feiz جان
خوب نقدیلنگ
1- زیاد جدی هست ( یک بار شب بود سبیل هاشون رو ندیدم )
2- تو خبر گشت ویژه میزنه
3- بخش ورزشی رو هواش رو داره و مرام داره بزاره علاقه مندان ورزش کلوب بزنند
دیگی نقدی نیست
دوستان بعدی ادامه دهند