سلامنقل قول:
ممنون از راهنمائيتون ولي من نميدونم herts چيه . اين واژه رو تو ويندوز سرچ كردم ولي چيزي پيدا نكرد.
اگر تاپيك اموزشي براي عوض كردن ويندوز وجود داره ممنون ميشم لينك بدين . خودم هم دارم تو انجمنها ميگردم ولي هنوز چيزي پيدا نكردم
تشكر
Printable View
سلامنقل قول:
ممنون از راهنمائيتون ولي من نميدونم herts چيه . اين واژه رو تو ويندوز سرچ كردم ولي چيزي پيدا نكرد.
اگر تاپيك اموزشي براي عوض كردن ويندوز وجود داره ممنون ميشم لينك بدين . خودم هم دارم تو انجمنها ميگردم ولي هنوز چيزي پيدا نكردم
تشكر
Cd رام را براي چي ببري عزيز شما سيستم را بايد ببري
باید سیستم رو ببری خوب خودت بگیر نصب کن دیگه مشکلی هم داشتی هستیم نگران نباشنقل قول:
سلام
دوست عزیز ,یه مشکل پیدا کردم که به هنگام بالا اومدن ویندوز بوجود میاد وپیغام میده در مورد فایل system32.dll
که البته توی عکس مشخصه .هر چند من با hibernate سیتم روشن میکنم ولی گاهی نیاز به restart کردن میشه
البته با زدن ok ظاهرا مشکل حل میشه یعنی دیگه پیام ارور نمیده ولی مطمئنم که یه خبرایی پشت پرده هست چون با ماشین حساب کیبورد هم که میخواستم کار کنم همین ارور رو داد. لطفا راهنماییم کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید وقتتونو گرفتم ولی نشد که عکسو قرار بدم سعی خودم میکنم
Mer30
خب متن کامل پیغام رو تایپ میکردی البته با ریکاوری ویندوز حل میشهنقل قول:
با سلام
من قبلا بازی های زیادی را بدون دردسر با گرافیک 7000 رادون انجام می دادم
و حالا به حساب خودم گرافیک رو یکم ارتقا دادم کردمش 128 9250 رادون
حالا اون بازی هایی رو که قبلا به راحتی و بدون مکث کحردن بازی میکردم حالا هی قفل میکنه برای مثال بازی ماست وانتد
قبلا بدون هنگی این بازی رو انجام میدادم ولی الان هی قفل میکنه قبلا مشکلی نداشتم
از خیلیا که پرسیدم گفتن باید جدیدترین درایور گرافیکت رو نصب کنی درست میشه
اقا به نظر شما مشکل سیستم من چیه
چون اون 64 رو که داشتم من بدون نصب درایور بازی میکردم(شاید باورتون نشه بازی های مثل فیفا 07 براحتی)
حالا اگه جدیدترین درایور گرافیکم رو نصب کنم مشکلم حل میشه
گرافیک: 128 mb READOn ATI 9250
متشکـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــرم
آخه 9250 شد گرفيك كه ارتقاع دادي كاش 5200 گرفته بودي بهتر بود
با نصب درابور جديد گرافيك شما بهتر كار مي كند تا چه حد ديگه بستگي دارد
شايد گرافيك شما تقلبي باشد
کد:http://ati.amd.com/support/driver.html
ممنون از کمک دوستان:11::11:نقل قول:
مشکل از رم بود؛ خوشبختانه دو تا رم داشتم.
یکیشو فعلن گذاشتم کنار تا بفرستمش گارانتی:20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شرمنده هواسم نبود
Hertz سرعت لامپ تصوير هست و هرچه بالاتر باشد چشم آنرا نمي تواند ببيند مثلا از 70 به بالا و چشم ديگه اذيت نمي شود
آموزش نصب ويندوز توي گوگل سرچ كن همينجا توي اين انجمن هم هست
اطلاعات سخت افزاری در مورد دکمه power می خوام
يك بخش تازه را افتاده اينجا سوال كن
کد:http://www.p30world.com/forum/forumdisplay.php?f=148
با سلام
دوستان فلش ممری ام را زمانی که وارد دستگاه می کنم هیچ عکس العملی انجام نمی دهد تو هر کامپیوتری هم که قرار دادم اجرا نشد لطفاً مرا راهنمایی کنید که چگونه اطلاعات آن را بازیابی کنم
با تشکر
درایو مجازی درست میکنه باز نمیشه؟نقل قول:
من يه چند وقتي هست كه 3تا قطعه جديد (مادربرد، سي پي يو، رم و كارت گرافيك) گرفتم و به يه مشكل كوچيكي بر خوردم و اون اينه كه بعضي وقتا كه كامپيوتر رو روشن ميكنم موقع رفتن به ويندوز (نه موقعي كه آرم مادربرد مياد) صفحه گير كرده، سياه و يا آرم پنجره ويندوز موقع لود شدن تيكه تيكه شده و همون جوري ميمونه بعضي وقتها هم داخل ويندوز ميره و حتي صداي ويندوز هم مياد ولي صفحه سياه بوده و چيزي ديده نميشه.
حالا به نظر شما قطعات من كودومشون خرابه كه اين مشكل عجيب پيش مياد و يا اين كه چندتا از قطعه ها با هم مچ نميشن؟
مشخصات چند قطعهاي كه خريدم :
MB : Asus P5B
CPU : Intel 3.2 2M Full
RAM : 512 MB Kingston DDR2 ( البته اولين رمم مشكل داشت كه بردم عوضش كردم و الآن خوب كار ميكنه)
Graphic : Point of view (Geforce 7300GS 256 to 512) nvidia
سلام دوستان
سوال من اینه که میشه روی MotherBoard که Ram با Bus 333 را حد اکثر Support میکنه Ram با Bus 400 نصب کرد؟(منظورم Ram DDR I است)
بله بيشتر وقتها جواب مي دهد البته بستگي به Fsb سي پي يو شما دارد كه همچين مادربردي از Fsb 533 يا 400 استفاده مي كند كه يا از باس رم 333 يا 266 استفاده مي كند
با تشکر از توجه شما
Fsb مادر برد من 400 است و همانطور که گفتم حد اکثر از Ram با Bus 333 بشتیبانی می کنه با توجه به اینها فکر میکنید Ram با Bus 400 بدون دردسر روی اون نصب شه یا باید دنبال Ram با Bus 333 یا إBus 266 که خیلی سخت گیر میاد بگردم؟
آره مشکل پیدا میشه بهتر 333 بندازی اگر پیدا نکردی 400 بنداز مشکلی پیش نمی آدنقل قول:
سلام ..من می خام کامپیوترمو به tv متصل کنم....به گونه ای که فیلمو تو PC بزارمو تو TV ببینم....پشت کامپیوترم یه فیش زرد هست .می خاستم بدونم اگر یه فیش بلند بگیرم و وصل کنم می شه....چون فیشم خیلی بلند میشه می خاستم اول بدونم میشه اصلا این کارو کرد؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوباره...من یه DVD PLAYER LG دارم که Dvix نداره ..شنیدم میشه ارتقائش داد که DVIX پخش کنه..اگر در این موردم اطلاعاتی دارین بگین...
خیلی ممنون........
سلام
برای اسپیکر Creative G500 پایه Stand ارزونتر از مدل Creative هست؟
مرسی
سلام
من یه مادر بورد gigabyte مدل ga-8ir2003 دارم که یه مشکل با خروجی صداش دارم.
فقط از یک باند اسپیکرم صدا میاد. و یکیش صدا نداره.
البته نر م افزار درایورش هم مثل اونکه تو دفترچه راهنماش نشون داده نیست و امکانات اون رو نداره.
آیا نرم افزاری هست که مثل Norton GoBack یا بهتر از آن عمل کند!
کمک فوری ********* با تشکر فراوان
با بهترین جنس سیم حداکثر 10 متر جواب میده و بعد از اون افت بسیار شدید تصویر خواهی داشت در مورد دوم هم فکر نکنم بشه یه پلیر چینی با 30-40 تومن بگیر divx که پخش میکنه هیچ تمام dvd هایی را که lg نمی خونه برات می خونهنقل قول:
خیلی ممنون جواب منو دادین... می خاستم بدونم توی این چینی ها مارک به خصوصی مد نظرتون هست یا هر اسمی بگیرم فرق نداره....؟؟؟؟؟نقل قول:
دوستان سلام
من میخوام یک فلش مموری 1 تا 2 گیگ بگیرم که هم جنسش خوب باشه هم قیمتش بیشتر از 20 تومن نباشه
شما چی پیشنهاد میکنید؟؟؟؟؟؟
اصلا این سوال جاش اینجا بود یا نه؟؟؟؟؟ من که جای بهتری پیدا نکردم اگه جای بخصوصی داره بگید اونجا مطرح کنم
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=41
ببخشید
asus د راصل ساخت کجاست ؟
اسپیکر دیگه ای هم تست کردی که ببینی روی اون هم اینطوری هست یا نه؟نقل قول:
من روی این PCام یه کارت گرافیک ATI Radeon 9200 128mg دارم که می خوام وصلش کنم به TV. یه چند بار رفتم دنبالش ولی موفق نشدم وصلش کنم.نقل قول:
اگه ممکنه لطفا یه توضیح کاملی در رابطه با تنظیمات و اینکه TV ام باید چی باشه بدید. اگه توی این فروم هم تایپیک در رابطه با این موضوع هست ممنون میشم راهنماییم کنید (من که چیزی پیدا نکردم).
ممنون
((فکر کردم این پست و پست بالایی تایپیک هاشون فرق داره و حواسم نبود که یکی هستن، ببخشید))
چین.نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جز سری R.O.G که در تایوان ساخته می شوند.
درخواست كمك از اساتيد : بعد از بالا آمدن ويندوز به فاصله هر 10 ثانيه يك صدايي از هارد مياد لطفا" اگه راه حلي هست راهنمائي كنيد در ضمن بعد از اجراي برنامه ديگر مثلا" يك game صدا قطع ميشه اما بعد از خروج از بازي دوباره همان صدا شروع ميشه
دقیق بگو چه صدایی میده؟نقل قول:
مدل هارد و پاور رو هم بگو؟
دوست عزيز صدائي مانند "غرر" يا شبيه حالتي كه بعداز ري استارت مياد اما با شدت وزمان كمتر و درضمن پاور green و هارد max....ميباشدنقل قول:
مدل هات خیلی دقیقه...به حر حال این مشکل با دیفرگ حل میشه این امکان هم وجود داره که درایو شما بدسکتور داشته باشه که به راحتی میتونید از خود ویندوز حل کنیدنقل قول:
دوست عزیز با تشکر از راهنمائی شما با disable کردن فلاپی درایو مشکل حل شد حالا این صدا که مربوط به فلاپی درایو را چطور میشه خفه کرد؟نقل قول:
سلام.یه سوال داشتم.مادربرد هایی که ddr2 هستند ایا رم های ddr را نیز ساپورت می کنند یا نه؟؟؟؟؟
بله مادربردهای هستند که هر دو مدل رم رو ساپورت کنندنقل قول:
سلام به همه ي دوستان و با عرض خشته نباشي !
الان چند وقته كه رايترم وقتي سي دي رايت ميكنم تا 100% ميره ولي وقتي ميخواد پشت سيدي رو ببنده سي دي ميسوزه .!؟ nero رو هم عوض كردم درست نشد!
پيشنهاد شما چيه دوستان؟؟
سی دی خام مرغوب نیستنقل قول:
ممنون دوست عزيز يعني مطمعن باشم كه از سي دي هستشنقل قول:
يعني رايتر مشكلي نداره؟