در مرحله Francis همونجایی که 6 تا ستون هست . بودم .نقل قول:
Printable View
در مرحله Francis همونجایی که 6 تا ستون هست . بودم .نقل قول:
من اول بازي گير كردم.همون خونه كرافت(craft manor) بايد چي كار كنم؟؟؟؟
این سیو %100 بازی ! هر مرحله ای که رفته بودی رو از قسمت ریپلی انتخاب کن و ...نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/19444121/ad488c9a/Profile.html
اول باید تمام قسمتهای خونه رو بگردی تا وسایل لارا پیدا کنی !نقل قول:
مثلا برای پیدا کردن اسلحه از در سمت چپ پله ها وارد کتابخانه میشی و در طبقه بالا با فشار دادن 2 تا کتاب در کمد باز میشه و میتونی اسلحه ها رو بدست بیاری !
سلام!
دوستان من در نصب بازی مشکل پیدا کردم!( یا شاید هم اجرا چون یه DVD کپی کرد بر روی هارد و من نتونستم جلوتر برم)
وقتی بر روی آیکون کلیک می کنم این پیغام می یاد:
Warning! Your system time appears to be incorrect, would you like to check it online against a time server?
Your system time will not be adjusted automatically. Please correct the time manually, if necessary
این پیغام دو گزینه داره وقتی yes را می زنم این پیغام می یاد:
License date has expired.
Please contact the software provider to update the software or extend the license.
و وقتی no را می زنم این پیغام می یاد:
Invalid system-time detected.
Please check and correct your local system-time setting.
چه کار کنم؟؟؟؟
سلام...
بابا دوستان عزیز من دکمه Q رو میزنم و پایین صفحه علامت تعجب زرد رنگ میاد و من دکمه E رو نگه میدارم ولی رد میکنه و سپرو نمیگیره... اسب هم یک جا وامیسته هر چی Q رو میزنم اون علامت احتیاط میاد ولی سپر رو نمگیره...من تو زاویه های مختلف هم Q رو میزنم از پشت.بغل جلو ولی نمیگیره... به نظر شما مشکل از منه یا بازی بعد نسب شده...
من تو شماره قبلی اصلا گیر نکردم ولی تو این شماره تو این 41 درصد موندم...
سلام
من تو این مرحله گیر کردم باید چکار کنم؟
این ستون ها رو به چه جهتی باید بچرخونم؟
ممنون میشم کمک کنید
:10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نیست جواب ما رو بده؟نقل قول:
تازه رسیدی اینجا؟ یکم بیشتر بازی کن حال میده.
عکسهای روی دیوار مشخص میکنن که باید چیکار کنی.
باید عکسها برعکس هم بشن. کسی که تنگ دستش داره با کسی که یک نوزاد دستشه میرر هم بشن.
یکی به من کمک کنه این غول اخر رو چه جوری بکشمنقل قول:
فکر کنم بازی شما کرک میخوادنقل قول:
سلام!
دوستان من در نصب بازی مشکل پیدا کردم!( یا شاید هم اجرا چون یه DVD کپی کرد بر روی هارد و من نتونستم جلوتر برم)
وقتی بر روی آیکون کلیک می کنم این پیغام می یاد:
Warning! Your system time appears to be incorrect, would you like to check it online against a time server?
Your system time will not be adjusted automatically. Please correct the time manually, if necessary
این پیغام دو گزینه داره وقتی yes را می زنم این پیغام می یاد:
License date has expired.
Please contact the software provider to update the software or extend the license.
و وقتی no را می زنم این پیغام می یاد:
Invalid system-time detected.
Please check and correct your local system-time setting.
چه کار کنم؟؟؟؟
کرکشو توی این سایتها میتونی پیدا کنی ...
کد:www.gamecopyworld.com
کد:www.gameburnworld.com
راه حل مشکل شما توی این پست ...نقل قول:
سلام...
بابا دوستان عزیز من دکمه Q رو میزنم و پایین صفحه علامت تعجب زرد رنگ میاد و من دکمه E رو نگه میدارم ولی رد میکنه و سپرو نمیگیره... اسب هم یک جا وامیسته هر چی Q رو میزنم اون علامت احتیاط میاد ولی سپر رو نمگیره...من تو زاویه های مختلف هم Q رو میزنم از پشت.بغل جلو ولی نمیگیره... به نظر شما مشکل از منه یا بازی بعد نسب شده...
من تو شماره قبلی اصلا گیر نکردم ولی تو این شماره تو این 41 درصد موندم...
کد:http://www.p30world.com/forum/showpost.php?p=1279086&postcount=506
مرحله آخر 2 تا غول داره ! کدوم رومیگی اون زنه یا اون حیوان مسخره ؟نقل قول:
یکی به من کمک کنه این غول اخر رو چه جوری بکشم
بعدم سیوتو بذار تا بگم چجوری باید به جهنم بفرستیش !
اون موجود عجیب و غریب رو میگم
من که نمی خوام برام ردش کنی می خوام دموی اخرش رو ببینم
حس بازی به اینه که خودت تمومش کنی
من با Q مشكل دارم وقتي Q رو ميزنم هيچ اتفاقي نميافته.اصلا اول بازي اون طناب مغناطيسي (حالا اسمش هر چي هست) رو داره؟؟؟
خوب سیوتو بذار تا بگم چطوری باید بکشیش ! یادم رفته عزیزم ...نقل قول:
اون موجود عجیب و غریب رو میگم
من که نمی خوام برام ردش کنی می خوام دموی اخرش رو ببینم
حس بازی به اینه که خودت تمومش کنی
یه چیزایی یادم هست ولی مطمئن نیستم درست باشه.
بهش شلیک میکنی وقتی نوار قرمز پرشد به طرفت حلمه میکنه با همون روش جاخالی دادن و شلیک میزنیش ... دستش به گوشه ها گیر میکنه و اینجاست که باید به دستش شلیک کنی.
یه راه دیگه م اینه که خودت قسمتی که پشتش پرتگاه هست بایستی و وقتی بهت حمله کرد جاخالی بدی، اینطوری پرت میشه پایین و با دستش خودشو نگه میداره که بازم باید به دستش شلیک کنی.
اگر درست نگفتم دیگه باید حتما سیو بذاری ! :46:
در ضمن این غول آخر نیست !
نه نداره باید پیداش کنی ...نقل قول:
من با Q مشكل دارم وقتي Q رو ميزنم هيچ اتفاقي نميافته.اصلا اول بازي اون طناب مغناطيسي (حالا اسمش هر چي هست) رو داره؟؟؟
شما داری این قسمت به عنوان بازی اصلی بازی میکنی یا تفریحی میری !؟
بازی اصلی از قسمت start game شروع میشه ! میدونی که ؟ :46:
این سیو اونجاست . میشه برام jump رو انجام بدی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مرسی :11:
به عنوان بازي اصلي ميرم.نقل قول:
وقتي start game رو ميزنم وارد croft manor ميشه.براي بقيه هم همينطوره؟؟؟
من هر چي داشت گرفتم.آب رو راه انداختم اون music box رو گرفتم وارد اون اتاقي كه توش پيانو و چنگ بود شدم ديگه چيزي نمونده چي كار كنم؟؟؟
سلام به همگی
من یه مشکل تو مرحله مصر باستان دارم:
بعد از اینکه چهار تا سنگ رو پیدا کرده و جاگذاری میکنم یه در باز میشه،میری تو در بعد از دو تا مومیایی اون چهار تا ستون رو میبینی،چه جوری باید اون ستون ها رو با هم مچ کرد؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم هرچه زودتر جوابمو بدین
موفق باشید
برای من که اینطور نیست !نقل قول:
وقتي start game رو ميزنم وارد croft manor ميشه.براي بقيه هم همينطوره؟؟؟
از سیوت backup بگیر و از my document پاکش کن، وارد بازی شو ببین بازم از start game وارد نمیشه !؟
وقتی start game رو میزنی یه صفحه میاد که درجه سختی بازی رو میتونی انتخاب کنی و گزینه دوم هم off و on داره !
به هر حال بازی داستانی (اصلی) از اینجا شروع میشه.
جواب شما رو *PINK PANTHER* توی این پست نوشته ...نقل قول:
سلام به همگی
من یه مشکل تو مرحله مصر باستان دارم:
بعد از اینکه چهار تا سنگ رو پیدا کرده و جاگذاری میکنم یه در باز میشه،میری تو در بعد از دو تا مومیایی اون چهار تا ستون رو میبینی،چه جوری باید اون ستون ها رو با هم مچ کرد؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم هرچه زودتر جوابمو بدین
موفق باشید
کد:http://www.p30world.com/forum/showpost.php?p=1285425&postcount=529
غول اخر نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
خوب سیوتو بذار تا بگم چطوری باید بکشیش ! یادم رفته عزیزم ...
یه چیزایی یادم هست ولی مطمئن نیستم درست باشه.
بهش شلیک میکنی وقتی نوار قرمز پرشد به طرفت حلمه میکنه با همون روش جاخالی دادن و شلیک میزنیش ... دستش به گوشه ها گیر میکنه و اینجاست که باید به دستش شلیک کنی.
یه راه دیگه م اینه که خودت قسمتی که پشتش پرتگاه هست بایستی و وقتی بهت حمله کرد جاخالی بدی، اینطوری پرت میشه پایین و با دستش خودشو نگه میداره که بازم باید به دستش شلیک کنی.
اگر درست نگفتم دیگه باید حتما سیو بذاری ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن این غول آخر نیست !
بد بخت شدم مگه چند تا غول دیگه مونده ؟؟؟؟
درست گفتی تقریبا من هم این کار هارو میکنم ولی خیلی کم جونش کم می شه
[quote=lover_pc_games;1285904]فکر کنم بازی شما کرک میخواد
کرکشو توی این سایتها میتونی پیدا کنی ...
کد:www.gamecopyworld.com
کد:www.gameburnworld.com
مرسی مشکلم حل شد
آقا سلام
من بازي رو داشتم تا يه جايي هم جلو رفتم غوله اول رو رد كردم داشتم ادامه مدادم
كه يه روز اومدم پايه كامپيوتر هر چي كليك كردم رو ايكونه بازي بازي ديگه نمياد فقط يه پنجره باز ميشه كه يه دكمه اوكي داره ميگه ليسانس كد از اين چيزا ميخواد بعدش كه اوكي رو ميزنم هيچ اتفاقي نميوفته بازي رو بطوره كامل آنيستال كردم دوباره نصب كردم دوباره همون پيغام رو ميده
ممنون دوست عزيز درست شد.گزينه دوم رو ON كرده بودم بودم براي همين داخل بازي اصلي نمي رفت.نقل قول:
پست شماره 531 زا بخون، فکر می کنم من هم همین مشکل را داشتمنقل قول:
اونجايي كه 6 تا ستون هست و يك كليد هم وسط 6 تا ستون هست گير كردم
نمي فهمم چجوري بايد اون توپه را بندازم پايين
اینم عکسنقل قول:
توی همین عکسی که گذاشتی، خودتو به ورودی سمت راست که آخر عکس مشخصه میرسونی، یه مقدار جلوتر روی دیوار یه عکس هست که مثل اون روی زمین هم هست ! به قسمتهایی که توی عکس مشخص شده دقت کن (روی زمین) بعد به همون قسمتها باید شلیک کنی (عکسی که روی دیورا هست)نقل قول:
یه عکس دیگه هم هست که باید همین کاری که گفتم با اون هم انجام بدی ... (وای ! چقدر توضیحش سخت بود جونم در اومد :31: )
سلام!
دوستان یکی می تونه کرک بازی را برام آپ کنه، من هر چی کرک دان می کنم باعث کرش کردن بازی می شه!
اگه کسی کرک سالم بازی را داره ازش تقاضا دارم برام آپ کنه
اخیش با هزار بدبختی تمومش کردم چه غولی داشتا ولی واقعا پدرم در اومد تا تمومش کردم
ممنون lover pc games جان....نقل قول:
جواب شما رو *PINK PANTHER* توی این پست نوشته ...
لطفا یه با معرفت به من کمک کنه !!!!!!!!!!!!!!!
چرا کسی جواب منو نمی ده ؟
لطفا یه نگاهی به این عکس بندازین و بگین تو این مرحله باید چیکار کنم؟
تو مرحله ی استخر باید با استفاده از جعبه هایی که وجود داره مقدار اب رو زیاد و کم کنینقل قول:
بعدش اب رو زیاد کردی باید یه اهرم رو اون پایین زیر اب بکشی یک در اون جا باز می شه و یه تخته چوب بیرون می اد
دقیق یادم نیست ولی باید یه کاری بکنی که تخته به اون پل ها گیر نکنه و وقتی مقدار اب رو زیاد می کنی بیاد رو ی اب بعد می پری روی تخته از دیوار می ری بالا و کلید برمی داری و می ری
مرحله ی اهرم رو زیاد یادم نیست ولی اون قلاب رو بنداز تا اون سنگه بیفته بعدش برو بالا دیگه
ممنون درست بودنقل قول:
عكس اول: سنگ رو به در بچسبون و بعدش دستگيره رو بكش پايين و فوري از روي سنگ برو بالا و بپر روي درنقل قول:
عكس دوم: مسير سمت چپي عكس بالا رو برو و سنگ رو از جلوي ورودي آب جابه جا كن تا آب بياد بالا. بعد سنگي كه طرف ديگست رو بنداز پايين
شنا كن و دستگيره اي كه وسط قرار داره رو بكش تا تخته شنا ور آزاد بشه
ورودي آب بالا و بعد ورودي آب پايين رو ببند بعد با Q تخته شناور رو جابه جا كن و مجددا آب رو بيار بالا تخته بايد بين 2 مسير عكس بالايي قرار بگيره
سلام
كسي مي دونه داستان بازي از چه قراره؟
ممنون
توی این مرحله بازی باگ داره منم همین مشکل رو دارمنقل قول:
براي من كه مشكلي نداشت.نقل قول:
لطفا کمک کنید،جایی غول دوم، دو تا اسب جونشون خیلی دیر کم میشه.
هر کسی هم رمزهای PُS2 رو داره بزاره.با تشکر.......
جواب شما توی این پست ...نقل قول:
برای رمز ها هم گشتم چیزی پیدا نکردم !کد:http://www.p30world.com/forum/showpost.php?p=1279086&postcount=506
ولی اگر بازی رو یکبار تموم کنی یه سری رمز برات باز میشه !
که البته فکر نمیکنم وقتی بازی رو تموم کرده باشی اون رمزها فایده ای داشته باشه :13:
دستت درد نکنهLover_pc_game .
کسی رمزهای PS2 بازی رو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا من اینجا گیرکردم،لطفا بگید ستون ها رو به کدوم سمت بچرخونم؟؟؟؟؟
جواب شما در این پست !نقل قول:
کد:http://www.p30world.com/forum/showpost.php?p=1285425&postcount=529