لاجیتک اسپیکر تو قیمت 50 تومن داره?؟
لاجیتک اسپیکر تو قیمت 50 تومن داره?؟
نقل قول:
پس باید یه مودم با پورت lan بیشتر از 1 بگیرید .مدل هایی هست با 4 پورت لن حدود 60 تومن.و اونموقع میتونی 4 تا segment رو وصل کنی به اینترنت...
Router از روی اسمش معلومه یعنی مسیر یاب ولی کامل تر و علمی تر اینه که router برای ارتباط دو شبکهچه شبکه محلی با اینترنت یا دوشبکه محلی با هم یا حتی شبکه محلی با isp به کار میره و قابلیت های یه سویچ رو هم داره.امنیت اطلاعات بالاتر و توی بعضی مدل های فایروال و استاندارد های امنیت هم هست.در کل با مودم router میشه اینترنت رو share کرد.یعنی اگه مثلا با یو اس بی یک pc رو به اینترنت وصل کنی دیگه با استفاده از سویچ هم نمیتونی بقیه کامپیوتر ها رو به اینترنت وصل کنی.باید قابلیت router داشته باشه.کار router از اینا بیشتر و مفصل تره و حکایت طولانی داره ...
آره داره ولي 3 تيكه هستشنقل قول:
x210 بايد تو اون رنج قيمت باشه
عکس ازش داری؟ کیفیتش چطوره؟نقل قول:
لاجیتک s200نقل قول:
creative m4500
..... ( اشتباه شد )
پیشنهاد میکنم چند تومن دیگه بزار روش 4500 کریتیو رو بگیرنقل قول:
سلام بچه ها.کسی از بچه ها کیبرد a4tech G800 داره؟ و آیا کیبرد راحتیه؟ G700 چطور؟
بهترین مارک مودم رو بهم معرفی کنید لطفا. تا 9 تومن بشه ها.پول واسه مودم نمیدم.:27:
gigabyteنقل قول:
با چیپست conxant
HSFi
سلام بچه ها.لطفا یه فرمان خوب و سخت جون معرفی کنید تا100-150 تومن.حتما هم سخت جون باشه چون کسی که قراره استفاده کنه 6-7 سالشه.
با تشکر
سلام بچه ها.
من یک وب کم می خواستم بخرم که Mic Built-in داشته باشه.
لطف کنید پیشنهادات خودتونو بگید.(تو رنج قیمت 10-50 تومن:31:)
vioman جان دیدم تو زمینه tv tuner تخصص داری گفتم از دانشتون استفاده کنم
اگر اشتباه نکنم کدک tv boxها سخت افزاریه و فعلا اکثرا از mpeg2 استفاده میکنن
اما چون صدا سیما الان داره با فرمت mpeg4 برنامه پخش میکنه فکر نکنم tv box ی موجود باشه که بشه برای دریافت تصاویر صدا سیما ازش استفاده کرد
لطفا اگر tv box ی سراغ داری که mpeg4 رو ساپورت کنه معرفی کن
در غیر این صورت فکر میکنم باید صبر کنم؟
اسپیکر logitech X210 از S200 همین برند بهتره؟
سلام خدمت دوستان عزيز
من يك مودم 56k مي خواستم ، مي خواستم ببينم آكستروم بهتره يا گيگا ؟
با تشكر و سپاس فراوان
سلام دوستان عزيز
قيمت قلم نوري چنده و آيا به هر مانيتور ميخوره؟ يعني كار ميكنه رو همه مانيتورها؟
يكي ديگه اينكه قيمت چاپگر دستي هم ميخواستم بدونم چنده؟
يا حق (:
قیمت کارت شبکه وایرلس که گرون نباشه چنده؟مارکش و مدلش را هم لطفا بگید
من اصفهان می خواهم بگیرم اگه آدرس هم باشه بهتره
ممنون
سلام
مودم dial up تو رنج قیمت 20 تومن چی بگیرم ؟ (کلا رنج قیمت مودم رو الان نمی دونم چنده... )
مودم قبلیم موتورولا بود اصلا ازش راضی نبودم...
لطف کنید یه مودم خوب معرفی کنید
با تشکر
مدل ZOLTRIX - VISTA با 15 تومن خوبه. البته ACORP با 3 چیپ هم اگه پیدا کردی بهتر از قبلی هست و اون هم 15 تومنه.نقل قول:
مدل ZOLTRIX - VISTAنقل قول:
اين كه مفت نميارزه
آخرين درايوري كه داده مال 2001 هست يه عده هم امدند دستكاري كردن درايور رو به اسم ويستا دادند بيرون
خیلی ممنون محمد رضا جان ، بابت راهنماییتنقل قول:
مدل Zoltrix - Vista
اين كه مفت نميارزه
آخرين درايوري كه داده مال 2001 هست يه عده هم امدند دستكاري كردن درايور رو به اسم ويستا دادند بيرون
بنظرت چه مودمی بگیرم؟
نميدونمنقل قول:
مدتي تو خط مودم نيستم
قبلا گيگا و كريتيو خوب بودند
قيمتهاشون هم حدود 9 تومن بود
سلام.ولی جالبه که من این مودمو روی ویستا 64 بیت دارم و به خوبی جواب داده و تا حالا هیچ مشکلی پیش نیومده.نقل قول:
CREATIVE با قیمت 10 تومن انتخاب خوبیه. GIGABYTE با قیمت 9 تومن هم بدک نیست.نقل قول:
منم همين سوالا رو داشتم؟نقل قول:
قيمت قلم نوري چنده و آيا به هر مانيتور ميخوره؟ يعني كار ميكنه رو همه مانيتورها؟
يكي ديگه اينكه قيمت چاپگر دستي هم ميخواستم بدونم چنده؟
يا حق
و يه چيز ديگه كه خيلي مهمه
به نظرتون قطعات دسته دو كامپيوتر رو از كجا بگيرم؟
فروم پي تي مث سابق نيست
جايي سراغ دارين؟
يا حق
با سلام خدمت مدیران و دوستان گرامی آیتی ستی
من میخوام یه کپچر بخرم (بین 30000 تا 50000 تومان) که نیاز به راهنمایی دارم.از این نظر که چه مارکی و چه مدلی باشه؟ و از نظر اصل یا تقلبی بودن و سرعت و امکانات و بخصوص کیفیت تبدیل فیلم به سی دی و هماهنگی صدا و تصویر و ...
مرسی از لطفتون
این خوبه : ProVision TV Bridge + MP3 . با قیمت حدود 45 تومن . لینک زیر رو بخون:نقل قول:
کد:http://www.rayansaba.ir/index.php?productID=2493
مدل Creative live Ultra خوبه . تقریبا 50 تومنه. این هم لینک:نقل قول:
کد:http://www.rayaneh.com/product-4321.aspx
با درود.
قطعات زير رو اگه راهنمايي كنيد ممنون ميشم.
1 - مودم dial up (بهترينش چون خيلي تو نتم) قيمت زياد مهم نيست.
2 - هدست خيلي خوب كه اين سيمش هي قطع نشه.
3 - فن عالي ميخواستم واسه كارت گرافيكم(4850x2) قيمت اصلا مهم نيست.
4 - بلندگو هم يه 3 تكه كافيه (چون زياد جا ندارم رو ميز) بهترينش (اگه سه تكه چند كاناله هم ساپورت كنه چه بهتر)قيمت مهم نيست
5 - كيبورد بيسيم (بهترين)
6 - موس بيسيم(بهترين)
ممنون ميشم جواب بديد.
از برند لیدتک دو مدل WinFast TV2000 XP Global و WinFast PxTV1200 هست که این دومی pci Express هستش کارتهای kworld هم کیفیت خیلی خوبی دارن یه مدل ارزون قیمتش PlusTV Analog Lite PCI برای توضیحات کاملتر هم به لینکهای زیر سر بزننقل قول:
TV2000 XPکد:http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=169
PxTV1200کد:http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/overview.asp?pronameid=355&lineid=6&act=1
kworldکد:http://www.daryacomputer.biz/product-PlusTV%20Analog%20Lite%20PCI.htm
کارتهایی که بالا معرفی کردم ریموت با کیفیت و کاملی هم دارن و کارایی خوبی نسبت به قیمتشون دارن
البته مدل SnaZio TvPVR گزینه بدی نیست البته انتظار شما از این کارتها باید در حد قیمتشون باشه و کیفیت کپچر اونها رو نباید با کارتهای کپچر حرفه ایی مقایسه کنید
در مورد مودم مارکهایی مثل گیگابایت 9 تومان و زولتریکس 3 چیپ با قیمت حدودا 16 تومان البته اگه زولتریکس رو انتخاب کردی حتما قبلش یه سری به سایتش بزن تا جنس تقلبی بهتون نندازننقل قول:
در مورد اسپیکر اگه کیفیت براتون مهمه سراغ برند های مطرح مثل creative یا Logitech برید برای نمونه مدلهای Logitech X230 با توان 32 وات و قیمت 48 هزار - مدل CREATIVE - Inspire T3100 با توان 29 وات و قیمت 58 هزار تومان قیمت های معقول و کیفیت خوبی دارن اگه قیمت برات مهم نیست Logitech Z2300 با توان 200 وات و قیمت 165 هزار تومان البته این قیمتها رو از سایتهای رایان صبا و رایانه گرفتم که با قیمت بازار تا حدودی تفاوت داره
در مورد کیبورد من خودم سه ماه پیش کیبورد بیسیم جنیوس مدل LuxeMate 810 Media Cruiser رو 55 تومن خریدم در موردش هم خیلی تحقیق کردم کیفیت - کارایی و ظاهر خیلی خوبی داره تا 10 متر برد موثر داره و همچنین روی کیبورد یه کنترل کننده اشاره گر ماوس داره که خیلی میتونه موثر باشه لینکش رو هم پایین میزارم
برای ماوس هم اگه میخوای خیلی هزینه کنی میتونی از برند Logitech انتخاب کنی که کیفیت بالا در کنار قیمت بالا داره یه سری به آدرس زیر بزنکد:http://www.genius-europe.com/en/produktdetail.php?ID2=30&ID=25&ID3=325
کد:http://www.rayaneh.com/cat-190.aspx
بابا چه خبره. قیمت مهم نباشه هم دیگه .....!!!!:19: من با این پول ؛ سی پی یو ی 4 هسته ای Q6600 میخرم که مهمترین قطعه کامپیوتر هست. خواهشا اینقدر برای اسپیکر خرج نکنید. برای کیبرد هم همین طور. بازم میل خودتونه.نقل قول:
البته بيشتر از 50 واسه اسپيكر خرج نميكنم.واسه مني كه احتياج ندارم غير منطقي هست كه 165 تومن بدم بلندگو بخرم.به هر حال از پيشنهادتون ممنونم.نقل قول:
در مورد هدست و فن چي؟
هدست sony , yamaha ميگن خوبه.
در مورد فن هم كه دو تا ميخوام.آيا فن ها خودشون اندازه كوچيك و بزرگ دارن ؟ اگه آره .آيا هر فني به هر كيسي ميخوره يا اينكه نه بايد مطابقت بديم.
بهترين فن ؟ مارك؟ قيمت؟
مرسي
سلام، فلش 6 گیگ می خوام بخرم. چه مارکی بهتره؟ قیمت رو هم لطف کنید بگید تا دوباره کاری نشه.
OCZ ATV 8GB با قیمت حدود 50 تومن. من 6 گیگ تاحالا ندیدم. اگه بزنن 2 یا 4 یا 8 یا 16 میزنن.نقل قول:
ای بابا این که خیلی گرونه یه مدل خوب( چند گیگش مهم نیست ولی بیش از 1 گیگ باشه) که قیمتش حدود 25 تومن باشه می خوامنقل قول:
OCZ 4 Gنقل قول:
25 تومن
Transcend JetFlash V30 4 G
23 تومن
یعنی او سی زد چهار گیگ به درد می خوره؟ ( یه سوال: وقتی می گن این فلش از این یه کی بهتره یعنی چیش بهتره( به جز میزان حا فظه [1g، 2g...])نقل قول:
بله این OCZ رو آمریکا میسازه. محصولاتش مطمئنه. یعنی مارکش بهتره. یعنی عمرش طولانی تره. بعضی فلش ها هم دیجیتال هستن که به درد ما نمی خورن و گرون هستن.نقل قول:
30,000 تومان : OCZ Secure Digital Triple 66x 1GB