روی لینک راست کلیک کنین و Save Target as رو بزنین تا صفحه ی ذخیره کردن فایل 3gp ظاهر بشه .
این مشکل از پرشین گیگ هستش .
Printable View
روی لینک راست کلیک کنین و Save Target as رو بزنین تا صفحه ی ذخیره کردن فایل 3gp ظاهر بشه .
این مشکل از پرشین گیگ هستش .
Ali جان ممنون از پاسخ سریعت :) :blush:
سلام سال نوي همه مبارك .
به نظرم عاليه . فقط زودتر تا مرخصي من تموم نشده ! :happy:
با عرض پوزش از نبودم یه چند وقتی درگیر نستا بودم ، ول کن معامله نبود ( آقا این معامله رو صفت چسبیده بود).!!. مثل اینکه بدون من خوش گذشته ها !!یه چند تا سوال
چرا این تاپیک رو استیکی نمی کنید؟ پدرآدم در می آد تا تو این شلوغ بازار پیدا کنه این تاپیک رو.
نکته ی دوم هنوز قرار only for men هست ؟
همین !!
مگه شما تا حالا توی این قرار ها Woman هم دیدی که این بار بخواد اینجوری باشه.
نه داداش من دخترها و مونثهای فوروم قرار بیا نیستند.
سلام مصطفی جان . والا من یه مدت غیبت داشتم تو قرار ها و....
دختر اونه كه رو سري سرشه؟؟پس چرا فرند سرش رو سري ني؟ها؟نقل قول:
مگه شما تا حالا توی این قرار ها Woman هم دیدی که این بار بخواد اینجوری باشه.
سلام
اين يك ماهي كه قرار برگزار نشد واقعا اثرات مخربي رويه تمام بچه ها داشت به نظر من و باعث كم رنگ شدن بعضي دوستيها شد من پيشنهاد مي كنم ديگه از اين كارا نكنيم
فردا كاپتان هادي كاپتان برگزيده تيم پي سي ورلد در مجموعه ورزشي و فرهنگي پارك لاله منتظر شماست حتما بيائيد
ارادتمند شما كاپتان هادي ( هادي خوبه)
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط کاپتان هادی
قرار پنجشنبه هفته ديگست :rolleye: :) ;)
من فكر كردم فرداستنقل قول:
نوشته شده توسط Amin
من قرار مي خوام
هادي جون مثل اينكه قرار ها بهت ساخته كه اينجوري هول شدي بابا كرمان كه هر روز قرار داشتيم يادت نيستنقل قول:
نوشته شده توسط کاپتان هادی
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :tongue: :tongue: :tongue: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
سلام
من بي صبرانه منتظر پنج شنبه هفته آينده هستم كه دوستان خوب و عزيزم را در قرار ملاقات بچه هاي پي سي ورلد براي باري ديگر ملاقات كنم.
اميدوارم همه دوستان همت كرده و در قرار شركت نمايند.
در مورده قسمت ورزشی قرار هم یه نظر با دلیل بدید باشه یا نباشه؟
من میگم باشه چون خیلی حال میده و زمینه ی حالگیری هادی بده ( همون یارو که خودشو کاپتان میپنداره) را فراهم میکنه و این بسیار مهم و با ارزشه من مانند تمام قرارهای قبلی در این قرار هم شرکت میکنم.
منم فکر کردم این هفتست !!
راستی زیر انداز نمی خواین ؟
بیارم یا نه ؟
ميگن قراره قرار برگذار بشه،ما(من و خودم)در پوست خود نميگنجيم.اينا گفتن ميايم اگر خالي نبسته باشن:
امين 101 كه حالا شگهاشو فروخته و شده امين خال خالي تنها!
اميد انلاين كه چند وقته شده افلاين و دير به دير مياد و نيست و كجايي بابا و چه حبر از اون ورا!!!
مهدي بست كه من دوست دارم صداش كنم مي تي بثت
ساسر كيه ديگه؟؟؟
مهدي 87 كه به ملكوت اعلا پيوسته و اي ديش فوت شده و براي شادي روح اون اي دي مرحومه جميعا صلوات!!!
مافيا رو نميدونم مياد يا نه ولي بيا !!!
هادي خوبه كه خودش هم فهميد كه خوب نيست و چند وقتيه زده تو كار خلباني و با موشك كاغذي مسافر جا به جا ميكنه!
ديگه كي .....اها يكي ديگه هم يادم اومد...
الفين كه چند وقته بر عكس شده و بهش خوش گذشته و عمرا ديگه به راه راست برگرده،ولي معلوم نيست بياد
ديگه كي مياد؟؟!!!
سلام
من هم ميام
بروبچ سلام. منم می خوام بيام به يکی از اين قرارها ولی آخه امسال کنکور دارم نمی تونم. آيا توی تابستون امسال هم باز قرار می ذاريد؟
مرسی
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط p-uI╛l3
طبق آخرين اخبار مياد !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق نتايج بدست اومده از اخرين تخقيقات دانشمندان هالي وود،يك شب كه هزار شب نميشه و كنكور ي با يك شب نه قبول ميشه و نه مردودنقل قول:
بروبچ سلام. منم می خوام بيام به يکی از اين قرارها ولی آخه امسال کنکور دارم نمی تونم. آيا توی تابستون امسال هم باز قرار می ذاريد؟
مرسی
پس بيا!!
دمت گرم. پس سعی می کنم بیام.نقل قول:
نوشته شده توسط p-uI╛l3
مرسی
سلام - هوو جواب سلام واجبه ...اي آقا .
ميبينم كه همه خوشحالين وو ... آره ..
ما هم طبق تصميمات گرفته شده آمدني هستيم
( راستي كه مي خواد مادر خرج بشه )
فعلا
اينجا چون خانم ندارم طبيعتا مادر خرج هم نداريمنقل قول:
( راستي كه مي خواد مادر خرج بشه )
بايد بريم از خارج خانوم وارد كنيم
------------------
هنوز كشس نفهميده ساسر كيه؟؟!
:happy: سرباز ها هم ميتونن بيان ! ؟ :happy:
مثل اينكه سرباز شدن ما تو تهرون به نفعمون شد . قرارهاي پي سي ورلد يه مهمون تازه رو بايد پذيرايي كنه .
البته بايد از جناب سرهنگه مرخصي بگيرم ! :laughing:
بي انصافي بود يه هفته زودتر قرار مي ذاشتين منم ميومدم! اتفاقا از الفين پرسيدم قراري چيزي اين هفته هست يا نه گفت زود اومدي
تازه مادر خرج هم مي شدم به شرطي كه پولاتونو پيش پيش مي دادين
اي جونمنقل قول:
سرباز ها هم ميتونن بيان ! ؟
مثل اينكه سرباز شدن ما تو تهرون به نفعمون شد . قرارهاي پي سي ورلد يه مهمون تازه رو بايد پذيرايي كنه .
البته بايد از جناب سرهنگه مرخصي بگيرم !
بيا كه منتظرتيم!
اگه سرهنگه اجازه نداد سوت بزن بيايم فراريت بديم
به اين اطمينان نكنيد!پولاتونو ميگيره ميره خارج از كشور حالشو ميبره!نقل قول:
بي انصافي بود يه هفته زودتر قرار مي ذاشتين منم ميومدم! اتفاقا از الفين پرسيدم قراري چيزي اين هفته هست يا نه گفت زود اومدي
تازه مادر خرج هم مي شدم به شرطي كه پولاتونو پيش پيش مي دادين
دو تا رفيق مثل تو داشته باشم كه فاتحه ام خونده ست! :blink: اي بي معرفت!نقل قول:
نوشته شده توسط p-uI╛l3
دادا خودت اين كاره اي فكر مي كني منم مثل توام :cool:
رضا كي گفته مادر خرج بايد ليدي باشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط p-uI╛l3
اصطلاح بيد فرزندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان خوب
اگه ميشه از حاشيه اين ديد و بازديد ها در پارك لاله عكس گرفته و براي ديدن ديگر دوستان شهرستاني در اين تاپيك يا تاپيك ديگر قرار دهيد ( فكر كنم همه ديگه يك دوربين رو داشته باشند ) . . . !
ممنون دوستان عزيز
حميد جون دير اومدي :tongue:نقل قول:
نوشته شده توسط hamid110
بيشتر قرار ها عكس داره كه همون روز بهتره بگم همون ساعت سريع مياد رو سايت صفحه هاي قبل لينكها موجود مي باشد
یکی از بچه های آریا شهر (منظور طرشت ه) که کارت سپنتا استفاده میکنه.نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi87
طبق اسناد معتبر وزارت دارایی و ارتباتاط الفین که سر و ته شده و معلوم نیست چرا(...) می آد
به به این هفته قراره و دوستای جدید هم میخوان بیان
اشکان عزیز حتما بیا مشتاق دیداریم :happy:
lahij_web جان شما هم خدمت بپیچون بیا خوش میگذره
silver جان شما هم بیا عزیز ;)
منم سعی میکنم پاتال و سورنا رو گیر بیارم اگه میتونستن بیان :)
ساسر جون شما هم که میایی انشالله ؟
ساسر ميگه نميامنقل قول:
ساسر جون شما هم که میایی انشالله ؟
چه طوره براي 1000 تا پي ام خصوصي با مضمون فحش بفرستيم تا هم پي امش مسدود بشه و حالش گرفته بشه و بياد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط p-uI╛l3
چه پيشنهاد رمانتيكي
پاتال که به من قول داده بیاد . (اره جون خودم :puke: )نقل قول:
منم سعی میکنم پاتال و سورنا رو گیر بیارم اگه میتونستن بیان
قراره بهم جواب پس بده ;)
سلام
قبل از هر چيزي از دوستان عزيزي كه براي اولين بار مي خواهند تشريف بياورند تشكر مي كنم و مطمئن باشيد كه اينقدر بهتون خوش مي گذره كه حتما دفعات بعد هم خواهيد آمد.
سورنا به من گفت كه اين هفته تهران است و حتما قرار رو مي آد. همين امروز صبح گفت.
پاتال رو هم خودم مي آرم. نگران نباشيد
مافيا جان هم كه صد در صد اومدنيه (از جانب خودم قول مي دم!)
مهدي بست و اميد آنلاين هم كه پاي ثابت قرار از اول تا الان بودند و مي آيند.
راستي الفين جان يه پست دادي كه معلوم نيست بيايي؟ اين حرفها تو كَت ما نمي ره!! بايد بيايي
بقيه هم حتما بيان كه بعد از 2 ماه ديدارها تازه بشه.
سلام
ممنون از همه دوستان عزیز
من با چهره مافیا آشنا شدم میثم جان شرمنده اما دوست دارم با چهره شما هم آشنا بشم و دوستان دیگه
چون آدم وقتی طرف رو بشناسه خیلی بهتره . . . ( البته اگه ممکنه )
باشه حتما میام. :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط OMID
نقل قول:
نوشته شده توسط mostafaeshghi
انگار نه انگار که من اینجا پست دادند. بابا من توی پستم سوال کردم کسی دوست ئنداره جواب بده. بابا شما خیلی ضد حالید :sad:
داداش فکر کنم اسمه یکی را جا اندختی که در همه قرار ها بوده. شما اینطور فکر نمیکنی؟نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_Best
بله درست حدس زدید اسم من را با ضد حال تمام ننوشتید.
سلام . از دعوتتون ممنون . ولي بايد گفت كه ابر و باد و مه و خورشيد و فلك در كارند ... تا من بر و بچه هاي باحال پي سي ورلد رو نبينم . :sad: :sad:
خژحالا كه پامون به تهرون باز شد و تضميم گرفتم بيام تو همين مرخصي دو روزه تصادف كردم . زانوهام كوفتگي پيدا كرده و دكتره هم گفت تا 20 روز بايد تو همون پادگان خراب شده استراحت كني ... چه كنيم شانس ماست ديگه . خلاصه جاي مارو هم خالي كنين . تا دفعه بعد . :sad:
خوش باشين .
بابا من نوكرتمنقل قول:
نوشته شده توسط mostafaeshghi
مصطفي تو كه تاج سر بيدي
تو خودت صاحب قراري
مهدي براي همين اسم نبرد
وگرنه 4 دنگ به نامت خورده