این مورد رو من رو گوشی های دیگه هم دیدمنقل قول:
Printable View
این مورد رو من رو گوشی های دیگه هم دیدمنقل قول:
سلام به بچه های کلوپ :40:5700من و برادرم دو تا سیم کارت اعتباری گرفتیم و طبیعتا دو تا موبایل هم میخوایم
اما از اونجایی که ما تا حالا تجربه موبایل نداشتیم اطلاعات چندانی در مورد مدلهای مختلف موبایل نداریم
برادرم میخواد 5700 بگیره و من K310
میخواستم قیمت این دو گوشی رو (به خصوص 5700) رو توی بازار تهران و شیراز ازتون بپرسم
(چون توی اهواز اگر قیمتها دستت نباشه یه کلاهی سرت میکنن که تا پاشنه پات بیاد:18::18::18:)
البته توی یکی از سایتها دیدم که قیمت 275000 تومان رو زده بود اما توی همین تایپیک دیدم بعضی از بچه ها 265000 تومان هم نوشته بودن
ضمنا جای همتون خالی امروز اهواز 50 درجه بود.
من امروز دارم از تهران ميگيرم (5700) نزديك258:8::27:
بابا ایول عجب تایپیکیه :31::31::31:
هنوز جوهر نوشته های سوالم خشک نشده (تازه ساعت ساعت 3 شب هم هست) جواب اومد
با تشکر از MAO_DEVIL
غریب وطن بیکس وطن بینوا وطن
قربونت قابل نداشت :40: :31:
سیم کارتتو چک کردی که خوب تو جاش رفته باشه من تا حالا این مشکلو نداشتم.نقل قول:
اون که گفتی صفحه سیاه میشه مال منم یه 2 بار همینطوری شده فکر میکنم یه چیزی تو مایه های ری استارت باشه اما با سرعت بیشتر.
ببخشيد غيبتم طولاني شد 2 هفته ماموريت دوبي بودم.
دوهفته پيش اين تاپيك سه چهار صفحه بيشتر نبود بابا ايول
دوست من اگرچه که صداش بلنده ولی به ن73 نمی رسه اما کیفیت صداش برای یک موبایل باور نکردنیه شفاف دارای باس مناسب و مطمئن باش صداش از امثال ن73 و 3250 بهتره ان73 در سایتهای معتبر خارجی اصلا از کیفیت صدا نمره خوبی نمیگیره چون صداش زیر و دور از واقعیته بر خلاف 5700نقل قول:
راستی یک سوال . با توجه به اینکه 5700 و ن95 هردو دارای سیمبین 9.2 پک 1 می باشند پس چرا 5700 جلوه های بصری زیبا که در ن95 هست را نداره(کسی که هردو گوشی را دیده باشه منظورم میفهمه)
منظورت چه جور جلوه هاییه؟ من دیدم فکر کنم همین شکلی بود.نقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
توی شیراز هم همون حدود 270 هست ولی اگر یه کم بگردی 265 ه گیرت میاد:5:
سلام
يه سوال داشتم.
اين باطري گوشي خيلي زود تموم ميشه .يعني حدود 24 ساعت روشن ميمونه. ديروز زياد استفاده نكردم امروز صبح كه پاشدم ديدم گوشي خاموشه .از جمعه كه خريدم تا حالا 3بار شارژش كردم .باطري هم چك كردم اصله.
راستي دوستان كسي مي دونه قيمت باطري اون BP-5m چنده؟
سلام به همه دوستان
من این گوشی رو خریدم بعد به همه ی دوستام سفارشش کردم حالا یکی از دوستام خریده امروز جعبشو آورده بود خونمون موقعی که جعبشو باز کردم دیدم که شارژرش با ماله من فرق داره! به نظر شما این شارژر اصله:
کد:http://wolfmoon.persiangig.com/Picture%20010.jpg
سلام دوستان در مورد سوال دوستمون که گفته بود شارژ زود خالی میکنه باید بگم که اصلا اینطوری نیست اتفاقا از موقعی که من گوشیرو خریدم سه چهار بار شارژش کردم خیلی زود شارژ میشه به یکساعت ونیم نمیرسه که شارژش کامل میشه حقیقتا من تعجب کردم اخه واقعا عمر باتری زیاده شاید فقط گوشی من اینجوری باشه ولی با اینکه باهاش اهنگ گوش میکنم ولی حداقل 4 روز جواب میده. من فکر میکنم که باتری شما ایراد داره.
امروز رفتیم بازار کربلایی که 5700 رو بخریم .
خیلی هم تو بازار گشتیم اما هیچ جا واسه این گوشی گارانتی نمی دادن ما هم پیش خودمون گفتیم اگر امروز خردیمش و فردا خدای نکرده قسمت چرخونش خراب شد
میخوایم چه کار کنیم:41:
حالا میخواستم ببینم اصلا گارانتی واسه این گوشی تو بازار هست؟
درضمن تو بازار اهواز قیمت 5700 از 290000 تومان تا 270000 هزار تومان بود.
مال منم حداقل 24 ساعت جواب میده...ولی من با گوشی زیاد ور میرم....فکر کنم چون بلوتوث قوی داره و همچنین سی پی یو قوی مصرف باطریش بالا باشه...آخه یه سری 2 ساعت با اخر باطریش (اون موقع که اخطار میده) دووم اوردنقل قول:
:18:نقل قول:
4 روز باهاش اهنگ گوش میدی؟
چون N95 یه N داره،طبیعیه!البته خیلیم فرقی ندارن!نقل قول:
نه 4 روز اهنگ گوش نمیکنم راستش من که بلوتوثم همیشه خاموشه کلا گوشیرو جوری تنظیم کردم که کمترین مصرف رو داشته باشه مثلا صدایه زنگ تا اخر باز نیست و خاموش شدن صفحه رو که 60 ثانیه بود 30 ثانیه کردم و اون محافظ صفحه که بعد از چند ثانیه خاموش شدن میاد اونو غیر فعال کردم و امثلا اینها.در ضمن من یه سوال داشتم وقتی کلید منو رو نگه میداریم اون برنامه هایی که در حالت استندبای هستند رو نشون میده من همیشه مدیا پلیرم در حالت استندبای هست هر کار میکنم خارج نمیشه میخواستم بدونم کسی میدونه چجوری میشه از این حالت خارجش کرد.
کسی نبود بگه این شارژر اصله یا نه؟نقل قول:
سلامنقل قول:
اين يه ايراد نيست. از اونجايي كه اين گوشي مربوط به سري موزيك اديشن هستش و به طور جداگونه صفحه كاربري براي اون داره و اينطور فرض شده كه كاربر ميخواد به طور متناوب به موسيقي گوش بده بعد از اينكه يكبار نرم افزار پلير اجرا ميشه به طور زير زمينه تو حافظه گوشي ثبت ميشه تا براي مراجعات بعدي سريعتر بارگذاري بشه البته اين رو هم بگم كه اين عمل از كاربري و سرعت گوشي شما چيزي كم نميكنه و فقط يه آدرس هستش و خود گوشي از اونجايي كه از نسل سوم و يا همون نسل هوشمند ميباشه اين موضوع رو تشخيص ميده و پردازشگر رو مشغول برنام هايي كه استفاده نميشن اما باز هستن نمكنه.... براي آگاهي از اينكه انها همه يه آدرس هستند ميتوني يك بار منو رو بزني و ببيني كه كنار آيكون اون برنامه هايي كه باز هستند و استفاده نميشن يك علامت فلش به صورت گردشي ثبت شده يعني آماده براي رجوع به آدرس مورد نظر.
با تشكر از حوصله شما كه مطلب رو مطالعه كرديد.
دوستان کسی نیست منو راهنمایی کنه سوالم اینه که موقعی که کلید منو رو نگه میداریم برنامه هایی که در حالت استندبای هستن دیده میشن من هر کار میکنم موزیک پلیرم رو نمیتونم از استندبای خارج کنم ممنون میشم راهنمایی کنین
عضویتت رو تبریک میگم...برای اولین پست عالی بود...امیدوارم همیشه اینطوری پست بدینقل قول:
مهسا خانم یکمی تو پست دادن دقت کن...اول تاپیک رو نگاه کن بعد پست بده...جواب شما هم پست قبلینقل قول:
بچه ها فلش گوشي چجوري روشن ميشه ؟
هم واسه فيلم برداري و هم به عنوان چراغ قوه ؟
مرسی از کمکتنقل قول:
در باره یn73 جالب بود:20:
با سلام خدمت دوستان عزيز
راستش من با مطالعه مطالب قبلي به چند نكته جالب برخوردم كه بد نيست با هم راجع بهشون بحث كنيم.
* بعضي از دوستان گفتند كه كليد شماره 3 روي صفحه كليد برامده هستش و كج به نظر ميرسه....ببينيد دوستان ما همه ميدونيم كه تقريبا 80 درصد مردم راست دست هستند و وقتي شما قراره كه گوشي رو در سطح افق توي دستتون نگه داريد و به اون نگاه كنيد كليد شماره 3 ميشه اولين كليد از بالا و راست كه باعث بروز اين خطا در ديد ميشه.... حالا اين كار رو با دست چپ امتحان كنيد همين خطاي ديد رو در مورد كليد 1 احساس خواهيد كرد.
** در مورد بعضي برنامه ها كه سرعت پردازنده يا همون سي پي يو رو نشون ميدن بايد بگم كه اون برنامه ها به خاطر ناسازگاري با نسخه جديد سيمبيان كه روي گوشيهاي جديد از جمله 5700 نصب شده نميتونند درست سرعت رو محاسبه كنند و عدد رو غلط نشون ميدن
لازو ميدونم كه بگم 5700 داراي سيمبيان 60 از سري 3.1 با پلتفورم 9.2 هستش.
---------------------------------------------------------------------------
مطالبي كه گفتم به هيچ وجه براي طرفداري از شركت نوكيا و يا توجيه گوشي خودم نيست و صرفا تبادل اطلاعات بود
با تشكر از حوصله شما براي مطالعه اين نوشته.
پندار.
لاف اومدی دیگه آخه اگر 4 روز باش آهنگ گوش میدی که باید باتری ماشین روش باشه:31:نقل قول:
4 روز تو جیبته هیچکی هم که بهت زنگ نمی زنه خوب دوام میاره...........:21:
آگه کم دوام میاره به خاطر اینه که گوشی رو تازه خریدیم و همه اش باش ور میریم خوب معلومه که زود تمام میشه
اگه کاملا خالی باشه 80 دقیقه شارژ میشه
همچین چیزی نیست کلید 3 بیرونه و با این حرف ها هم جا نمیره واقعیت رو قبول کن و بیخود توجیه نکننقل قول:
bacheha berid be ghesmate all song dar music playereton.sepas roye yek ahang kelide options ro bezanid.sepas bar roye gozineye album art kelid konid.sepas options ra bezanid va be delkhah yek aks az albume akshayetan entekhab konid.in rahnamai ra dar javabe dosteman dar morede jelvehaye basarie in goshi dadam.dar zemn man ba goshi be internet vaslam va nemitonam farsi tipe konam!
والا ما هم داریم اما همه دکمه ها یه اندازه هستن....از پایین به گوشی نگاه کن متوجه میشی...نقل قول:
فلش گوشی موقع فیلم برداری روشن نمیشه...برای استفاده بعنوان چراغ قوه هم باید نرم افزار نصب کنی ...که ما هم دربه در دنبالشیمنقل قول:
سلام به همه دوستان
بعد از چند روز دوباره اومدم تو اين فروم
آخه كامپيوتر ام خرابه و الان هم اومدم كافي نت
ميبينم كه ايندفعه درباره كليد شماره 3 اين گوشي بحث ميكنيم
درست ميگين ولي به نظر من ايراد نيست چون من اصلا همچين چيزي رو گوشيم نيست
اين مشكل توي بيشتر گوشي ها هست كه من باز هم اونا رو مورد نميدونم
(اگه ميبينيد كم رنگ هستم به خاطر اينه كه كامپيوتر ام خرابه !! ببخشيد)
حدود 10 صفحه پيش من اين نرم افزار رو دادم:46:نقل قول:
سلام
اگه میشه یه نیم نگاهی به این شارژر بندازید . من شارژرم دوشاخه بود اما این شارژر دوستم 3 شاخه است :
کد:http://wolfmoon.persiangig.com/Picture%20010.jpg
اگه گوشیت کاملا خالی بود و 80 دقیقه شارژ شد درسته نگران نباشنقل قول:
سلام دوستان ببخشید من سوالی داشتم اگه میشه راهنمایی کنید میخواستم بدونم ایا میشه sms رو با بلوتوث فرستاد اگه میشه ایا احتیاج به نرم افزار خاصی داره یا نه در ضمن من موقعی که از کامپیوتر sms پیکچر تو گوشی میریزم اصلا نمیشه برا کسی فرستاد فرمت sms ها هم otb هست همرو تویه فایل other میزارم اما نمیشه فرستادشون ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
از راهنماییت ممنون آره 1 ساعت ونیمه شارژ میشه.روی شارژر من نوشته AC-5 ولی رو این شارژر که عکسشو گذاشتم نوشته AC-5x که تو سایت نوکیا وجود نداره. یعنی تقلبیه؟نقل قول:
برای فرستادن اس ام اس با بلوتوث باید متنشو کپی کنی و توی یک Note پیست کنی بعد با بلوتوث بفرستی . با نرم افزارم میشه اما هنوز تست نکردم.این فایلای OTB یکی به منم بگه چجوری بفرستمشون.:19:نقل قول:
سلام آقایون من می خوام برا گوشیم (5700) یه اسپیکر خوب گیرم که هم صداش بلند باشه وهم جم و جور و ارزان قیمت تا ( 20 . 25 ) تومن باشه ؟؟؟؟؟
لطفا جواب بدید ؟؟؟؟
mg1000 jan bluetoth speaker modele md_5w baraye in goshi tosie shode.man mikham bekharam vali nemidonam az koja tahie konam!dar zemn farsi nemitönam tipe konam!
بچه ها هرچي گشتم برنامه چراغ قوه رو پيدا نكردم
اگه كسي لينكشو بذاره ممنون ميشم