3.6؟؟؟در اومد؟ای ول!ولی راست گفته،باید یه مدت صبر کنی.
3.6؟؟؟در اومد؟ای ول!ولی راست گفته،باید یه مدت صبر کنی.
من Registerie این برنامه که یه Video Convertore PSP هستش رو می خوام هر کی میتونه بده
Vasa Video Converter Version 4.00
اره همه جا هست تو ریکاوری هم هستنقل قول:
برو تو سایت serials.ws سرچ کن حتما پیدا میکنینقل قول:
من Registerie این برنامه که یه Video Convertore PSP هستش رو می خوام هر کی میتونه بده
Vasa Video Converter Version 4.00
سلام من 4 روزه psp خریدم هیچی ام ازش حالیم نمیشه با یه بدبختی دانگریدش کردم و بعد firmware 3.4 oe-a رو روش نصب کردم خوشبختانه الان کپی خور شده ولی من میخوام اگه میشه روش تم بریزم یه شبیه ساز ویندوز گرفتم ولی فایلش اجرا نشد مینویسه carputed file .چیکار کنم حالا
و اگر میشه یه نفر قابلیتهای دیگه و برنامه هایی رو که میشه روی این کنسول نصب کرد وبرام بنویسه ممنون میشم. مرسی
اكه همه جا سياهه احتمالا پيكس هاي سوختس دستگاه احتمالا نيافتاده زمين يا با جاي برخورد نكرده ؟ تنها راهش عوض كردن ال سي ديه كه بين 40 تا 60 تومن قيمتشه ! البته شايدم كمتر باشه الان قيمت دقيق ندارم ...نقل قول:
اره همه جا هست تو ریکاوری هم هست
3.6 كه هنوز نيومده تو نت يا من نديدم به هر حال در حال حاضر 3.50 هم نمي شه كرد ! دارك الكسم ظاهرا بي خيال هك اين فريم ور ها شده ... سوني سيستم امنيتيشو عوض كرده اينم توش مونده ! و ممكنه اصلا نتونه 3.50 رو هك كنه ! البته بعضيا مي گن امتحان داشته وقت نكرده ! بعضيا مي گن هك كرده ولي بتا فقط دوستاش دارن هر كي يه چيز مي گه خودشم كه تو سايتش هيچي نمي گه !نقل قول:
سلام به دوستان براي من يه پي اس پي از دبي اوردن كپي خور نيست بردم پشت شهرداري يارو ميگه اين ورژنش
جديده و حك نشوده و بايد صبر كنيد...............ايا راست ميشه؟
ورژنش هم 3.6 است
مبارك باشه به نظر من هيچ تمي به اندازه تم خودش قشنگ نيست آموزش ريختن تم چند صفحه قبل هست ولي ريسك داره و ممكنه به دستگاه شما آسيب برسونه . در مورد برنامه هم دستگاه برنامه هاي زيادي براش اومده من بيشتر رو تبديل كننده هاش كار كردم مي تونه همه بازي هاي آتاري ، ميكرو ، سگا ، گسم بوي ، گيم بوي كالر ، گيم بوي ادونس ، بعضي از بازي هاي نينتندو 64 ، كليه بازي هاي پلي استيشن يك رو اجرا كنه برنامه هاي زيادي هم داره مثل پينت و PDF Reader و ....نقل قول:
سلام من 4 روزه psp خریدم هیچی ام ازش حالیم نمیشه با یه بدبختی دانگریدش کردم و بعد firmware 3.4 oe-a رو روش نصب کردم خوشبختانه الان کپی خور شده ولی من میخوام اگه میشه روش تم بریزم یه شبیه ساز ویندوز گرفتم ولی فایلش اجرا نشد مینویسه carputed file .چیکار کنم حالا
اون ويندوزه هم كه مي نويسه كارپيت احتمالا جاي اشتباه مي ريزيش كجا فايل هاشو كپي مي كني ؟! البته ويندوزه چيز بدرد بخوري نيست !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
حالا عزيزان اين ورژن هاشون چه فرقي دارن با هم؟
چه کنسل باحالی. من زیاد نمی شناسمش.عکس هم می گیره؟
ورژن هاي oe بازي هاي كپي رو اجرا مي كنه خوراك ايراني ها ! ولي ورژن هاي اصلي بازي هاي كپي رو اجرا نمي كنه !نقل قول:
حالا عزيزان اين ورژن هاشون چه فرقي دارن با هم؟
دوربين داره كه جدا بهش وصل شه ولي قيمت دوربينش يكم بالاست !نقل قول:
چه کنسل باحالی. من زیاد نمی شناسمش.عکس هم می گیره؟
موفق و پيروز باشيد
جاويد
قیمت دوربینش به تومان چنده؟نقل قول:
کسی جواب سوال های من رو بلد نیست یا نمیخاین جواب بدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:21:
کسی یه لینک win95 برای psp داره بده؟؟؟؟؟؟
80
سؤالت چيه ؟نقل قول:
windows 95 نيست
نقل قول:
سلام به همه ی شما
اگه زحمتی نیست برنامه کنترل لوازم خانگی واسه PSP و فرستادن فایل به موبایل می خواستم تورو به خدا با این سایت آپلود نکنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از هاست دیگه ای استفاده کنید ممنون
منتظر شما هستم چاکرتون دانیال کوچیک شما
راستی ورژن دستگام OE 3.10 است
اگه زحمتی نیست برنامه کنترل لوازم خانگی واسه PSP و فرستادن فایل به موبایل می خواستم تورو به خدا با این سایت آپلود نکنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از هاست دیگه ای استفاده کنید ممنون
منتظر شما هستم چاکرتون دانیال کوچیک شما
این مموری استیک های آبی Sony 2 GIG هاشون همه اصلن؟
دانیال جان dl.qj.net سایت آپلود نیست،خود ادمین سایت آپ میکنن توش.
یکی بود میگفت ویندوز داره،خوب آپ کن برادر من!تو 4shared آپ کن هلو!
اساتید محترم لطفا جواب بدید:
به غیر از این دو نرم افزار :
1-pspe09b
potemkin_source-2
نرم افزار شبیه ساز دیگه ای برای کامپیوتر نیست؟؟؟
قربان همگی مصطفی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Downgrade 3.50 with Lumines I
Help the NoobZ Team
DOWNLOAD
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اقا این برنامه PspIrDA رو کجا باید بریزم هرجایی که تا حالا ریختمش psp نمیشناستش این برنامه شامل یک پوشه اصلی12932_PspIrDA_0.0.2 ودوپوشه زیر مجموعه PspIrda 0.0.2 و PspIrda 0.0.2 debug میباشد (خود این پوشه ها نیز شامل چندین پوشه هستند) اگه کسی میدونه لطفا کمک کنه ممنون .
وااااااااااااایییییییی!
God of war برای PSP!!!!
وووووویییی!
آخ جووووووون!!!!
کمک
پی اس پیم 3.04 Oe-a هست می خوام دانگریدش کنم به 1.5 ولی هیچ راهنمایی نیست
تو این سایتم دیدم برای 3.3 بود
تو Dl.qj.net هم برای همه ی ورژن ها بود به جز 3.4
یعنی 3.04 دانگرید نمی شه؟
اگه از oe استفاده میکنی که نحوه ی دانگرید همشون یکسانه : یه فایل به اسم recovery pack هست (فکر کنم تو dl.qj.net بتونی پیداش کنی ) تو psp/game کپی میکنی بعد از تو ریکاوری اجرا میکنی run program at psp/game . به همین راحتی!!
سلام بر دوستان Psp باز...
این Psp ما بازی درآورده !
از دیروز هر بازی که میریزم روش اجرا نمیشه. وقتی می خوام اجراش کنم بعد از لوگوی Psp ارور 80020148 میده و میگه نمیتونه بازی رو اجرا کنه. به نظرتون مشکلش چیه ؟
داداش می شه یزره بیشتر توضیح بدی من این فایلو از اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
EBOOT for all OE types
گرفتم باید تو گیم150 کپی کنم یا تو گیم
من تو گیم150 کپی کردم بعد اجراش کردم ریکاوری رو نشون داد بعدم اینو زدم run program at psp/game
صفحه سیاه شد تا چند ثانیه دوباره روشن کردم روشن شد ولی صفحه سیاه موند دفعه ی بعد R رو نگه داشتم رفتم تو ریکاوری EXIT رو زدم رفت اما تو سیستم اینفرمیشن بازم 3.04OE-A نشون داد :41: چیکار کنم؟:41:
بیا این فایلو dl کن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید تو psp/game کپی کنی نه game150
سلام یکی برنامه برای pspirda بزاره که بین پی اس پی و موبایل اطلاعات رد و بدل میکنن
لینک تورخدا سالم باشه ممنون تا حالا یکی به سوالم توجه نکرده ورژن دستگامم 3.10 oe-a است
من psp رو تازه خریدم یعنی حدود دو هفته می شه ولی هر چی فایل های ویدئویی میریزم توش
اجرا نمی کنه یعنی اصلا نمی خونه
یه UMD بازی بزار توش بعد بازی ای که رو رم ریختی رو اجرا کن درست میشهنقل قول:
یعنی Umd God Of War اومده؟ راستی من Recovery دستگاهم خوبه ولی دوستام واسشون کار نمی کنه یعنی R رو که نگه می دارن Recovery بالا نمیاد واسه 2 تاشون اینجوریه مشکل کجاست؟
پسر خوب psp که هر فایل تصویری رو نمیخونه باید حتما mpeg4 باشه تازه اونم mpeg4 مخصصوص pspنقل قول:
من psp رو تازه خریدم یعنی حدود دو هفته می شه ولی هر چی فایل های ویدئویی میریزم توش
اجرا نمی کنه یعنی اصلا نمی خونه
اینم Irda :نقل قول:
سلام یکی برنامه برای pspirda بزاره که بین پی اس پی و موبایل اطلاعات رد و بدل میکنن
لینک تورخدا سالم باشه ممنون تا حالا یکی به سوالم توجه نکرده ورژن دستگامم 3.10 oe-a است
سلام ...
بعضی از دوستان ميخواستن کيفيت عکسبرداری و فیلم برداری دوربين psp را ببينند ...
اين کيفيت عکسبرداری:
و کيفيت فيلمبرداری که عکسو با برنامه PowerDVD از فيلم گرفتم :
لازم به ذکر است که کيفيت فيلمبرداری همانطور که از گوشه و کنار به گوش ميرسيد واقعا عالی هست و اگر فيلم ها را بر روی خود دستگاه تماشا کنيد کیفیت به دست امده را تحسین خواهید کرد. در هر حال دوربين psp اگر به عنوان فيلمبرداری و عکسبرداری برای استفاده و تماشا در خود دستگاه استفاده شود بسيار مناسب و با ارزش است.
نه خیر مثل اینکه منظور من رو متوجه نشدی می گم برنامه ای وجود نداره که فرمت فایل های ویدئویی رو عوض کنهنقل قول:
پسر خوب psp که هر فایل تصویری رو نمیخونه باید حتما mpeg4 باشه تازه اونم mpeg4 مخصصوص psp
UMD تو دستگاه هست و این ارور میده ....نقل قول:
نوشته شده توسط vizzzzzzzzzzzzzzzz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کسی به سوال ما جواب نداد
اقا این برنامه PspIrDA رو کجا باید بریزم هرجایی که تا حالا ریختمش psp نمیشناستش این برنامه شامل یک پوشه اصلی12932_PspIrDA_0.0.2 ودوپوشه زیر مجموعه PspIrda 0.0.2 و PspIrda 0.0.2 debug میباشد (خود این پوشه ها نیز شامل چندین پوشه هستند) اگه کسی میدونه لطفا کمک کنه ممنون .
در مورد شبیه سازی بازیهای سگا و سوپرنینتندو بر روی Psp در صورت امکان کمی توضیح
دهید . اگر عکسی هم دارین لطفا بذارین.:46:
آقا این لینکی که بروبچز قبلا دادن خراب بود چون خودم این برنامه رو دوست دارم به بدبختی تونستم گیرش بیارم:31:نقل قول:
و یا:
:10: :5:
ممنون عزیز خیلی چاکرتم