با برنامه می تونی .این برنامه به نظرم به حد کافی ساده و کامل هست:
subtitle workshop
با برنامه می تونی .این برنامه به نظرم به حد کافی ساده و کامل هست:
subtitle workshop
دی وی دی هایی که میذارم تو پی سی و با مدیا پلیر بازش میکنم اونایی که زیر نویس فارسی داره با یه فونتی غیر از فارسی تو مایه های فرانسوی نشونش میده .مشکلش چیه؟ چطوری حلش کنم ؟چی نصب کنم؟
ممنون
قبلا گفته شده!نقل قول:
مشکل از یونیکد ویندوزتون هست اونو فارسیش کنید./.
سلام.
من زیرنویس زیر رو دانلود کردم.
ولی وقتی میزارمش رو فیلم چیزی نشون نمیده. (با نرم افزار های مختلف هم تست کردم)کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4010219&postcount=2793
فکر نمیکنم مشکل از زیرنویس باشه. چون رو فیلم های دیگه میاد!
فرمت فیلم هم Avi
ممنون.
سلامنقل قول:
خب این خیلی مورد عجیبیه ! : دی
منم امتحان کردم زیرنویس رو و روی فیلم های مختلف مشکلی نداشت .
اگه زیرنویس مشکلی نداشته باشه ، پس یا فایل avi یک مشکل غیر عادی داره یا مشکلی در پخش اوون وجود داره .
این فایل avi که شکل نامتعارفی احیانا نداره مثلا از لحاظ کدک یا سایز یا ... ؟
این راهکارها که این زیر می نویسم صرفا حدسی است ، امتحان کنید شاید نتیجه بده :
1. اولین نکته : ممکنه یک مشکل در کدک ها به وجود اومده باشه. kmplayer رو دوباره نصب و امتحان کنید. k-lite رو هم امتحان کنید به همین شکل .
2. پسوند فیلم رو متناسب با اینکه چه نوع کدکی داره از avi به اون فرمت تغییر بدید ( یعنی اگه مثلا xvid هست ، پسوند فایل رو از avi. به xvid. عوض کنید ) و بعد دوباره امتحان نمایید .
3. من زیرنویس رو به فرمت sup تبدیل کردم. این رو هم امتحان کنید :
http://rapidshare.com/files/260001043/SunShine.Cleaning.2008.x264.ScOrp.rar
4. فولدر فیلم رو عوض کنید ! و دوباره امتحان کنید .
5. اگر درست نشد ، مشخصات ( media info ) فیلم مورد نظر رو بذارید شاید مورد خاصی دیده شد !
ابتکار : میتوان زیرنویس رو به فیلم خوراند ( زیرنویس توکار ) و با برنامه ی DivX Player تماشا نمود : دی
تبصره : نیازی به ذکر این نکته نیست که می توان فیلم مورد نظر رو کانورت کرد تا مشکل برطرف بشه ( آخرین راه : دی )
پ . ن : بنده مشابه این مشکل رو توی چند فروم بعضا مطرح اینگیلیش زبان هم پیدا کردم که آن جا هم پاسخ خاصی برای این مشکل داده نشده بود !...
نقل قول:
سلام. :11:
بسیار ممنون و سپاسگذارم بابت پاسخ کامل و جامعتون. ظاهرا خیلی تو زحمت افتادید... :46: :40:
واقعا خیلی سخته که میخوام در مقابل این همه زحمت شما این جواب کوتاه رو بدم. : دی
اما :
روش شماره 4 جواب داد و مشکل حل شد !!! :20:
:40::40::40:
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیزم
من با زیرنویس های فارسی که دانلود میکنم مشکل دارم و مشکل اون هست که هر زیرنویسی برای فیلم مورد نظرش دانلود میکنم،وقتی اون زیرنویسو انتخاب میکنم به جای حروف و نوشته های فارسی حروف خرچنگ قورباقه نمایش داده میشه.
راستی من از the km player برای پخش استفاده میکنم.
لطفا در مورد رفع این مشکل منو راهنمایی کنید.
سلامنقل قول:
همین خرچنگ قورباغه رو سرچ کنید
میبینید که بارها توضیح داده شده
باید unicode ویندوزتون رو فارسی کنید
سلام دوستان
من سریال فرار از زندان رو دانلود کردم. ولی با پسوند RM
حالا که زیرنویس های فیلم رو میخوام بذارم و با فیلم ببینمشون زیرنویس ها درست سر وقت نشون داده نمیشن و اکثرا زود تر از خود فیلم حرکت میکنند. حالا من چی کار باید بکنم. چه جوری میتونم فیلم ها رو با زیرنویس ببینم؟
سلامنقل قول:
باید زیرنویسی که دارید رو با نسخه ای که گرفتید هماهنگ کنید
[ آمــوزش ] چگونه زیرنویس را با فیلم هماهنگ کنیم ؟ :
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=153920
ببخشید این subtitle workshop فقط پسوندهای srt رو پشتیبانی میکنه؟ چون من هر چی پسوند sub داشتم امتحان کردم ولی میگه یک زیرنویس بی اعتبار یا یک قالب پشتیبانی نشده؟! برنامه ای دیگه ای هست بشه باهاش کار کرد.چون زیرنویس هماهنگ نیست.میخوام درستش کنم.
ممنون
منم همین مشکل رو دارم. البته بعضا با برخی از فایل های SRT هم دچار همین مشکل میشم.نقل قول:
ببخشید این subtitle workshop فقط پسوندهای srt رو پشتیبانی میکنه؟ چون من هر چی پسوند sub داشتم امتحان کردم ولی میگه یک زیرنویس بی اعتبار یا یک قالب پشتیبانی نشده؟! برنامه ای دیگه ای هست بشه باهاش کار کرد.چون زیرنویس هماهنگ نیست.میخوام درستش کنم.
ممنون
سلامنقل قول:
SW فقط زیرنویس هایی که به صورت تکست باشن رو باز میکنه مثل sst , sub (text) , srt , ...
دو شکل کلی برای پسوند sub داریم یکی که به صورت تکست هست و با SW باز میشه
و یکی که زیرنویس به شکل تصویری هست و کنارش یک فایل با پسوند idx هم موجوده ( یعنی sub/idx ) که SW ازش پشتیبانی نمیکنه . و احتمالا زیرنویس شما از این نوع هست .
برای ویرایش زیرنویس های sub/idx از برنامه های Shift Vobsub و SubtitleCreater و برنامه های زیر مجموعه vobsub نظیر vobsub cutter باید استفاده کنید که همگی به همراه توضیحات در همین انجمن در تاپیک های مختلف هست ( جستجو کنید )
ببخشید میشه طرز کار shift vobsub رو توضیح بدید.من که هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم.
سوال دیگه اینکه میشه زیرنویس sub/idx رو به srt تبدیل کرد؟
سلامنقل قول:
کار خاصی نداره
زیرنویس رو باهاش لود کنید حالا مقدار زمان رو جلو یا عقب کنید بعد هم سیو بزنید همین.
میشه تبدیل کرد اما شما به احتمال زیاد برای زیرنویس های فارسی میخوای که نه چنین کاری ممکن پذیر نیست فونت فارسی و ... رو برنامه مربوطه ساپورت نمیکنه .
دوست عزیز من همین کارو میکنم اما بعد از چند دقیقه زیرنویس دوباره عقب میفته.هیچ راهی نیست که بشهنقل قول:
درستش کرد؟
سلامنقل قول:
FPS زیرنویس درست نیست
نقل قول از تاپیک :
[ آمــوزش ] چگونه زیرنویس را با فیلم هماهنگ کنیم ؟
+نقل قول:
توضیح اضافه اینکه FPS ثانویه (new) رو از روی فیلم بدست میارید
( رایت کلیک روی فایل و Properties > Summary - یا در kmplayer کلیدهای Alt+J رو بزنید ، مقدار فریم ریت رو می بینید )
برای FPS اولیه (org) هم باید از بین FPS های معمول آزمون و خطا کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معمولا FPS یکی از این سه تاست : 23.976 یا 25 یا 29.970
که یکی از این حالت ها هم FPS ثانویه هست ، پس برای قسمت org دو حالت بیشتر نمیمونه ( معمولا )
ببخشید دوست عزیز من درست متوجه نشدم.الان فریم ریت فیلم 25 من org رو هم رو 25 گذاشتم ولی بازم درست نشد احتمالش هست که زیرنویس خراب باشه؟نقل قول:
25 رو در قسمت New وارد کنید و در قسمت Org هم 23.976 و 29.970 ( و بعد 30 و 24 ) رو امتحان کنید .نقل قول:
بعد از تنظیم احتمالا یک اختلاف زمانی ثابت هم داریم که مقدارشو پیدا کرده و با Shift Vobsub تنظیم میکنیم .
:20:
با زیر نویس سیزن 4 لاست مشکل دارم... اینه که زیر نویس DVD بد بود رفتم زیر نویس دانلود کردم و فیلمو ریختم توی هارد.
زیر نویس در 7 قسمت هستش با پسوند SRT و تیکه های فیلم در 9 قسمت . تیکه اول فیلم رو با زیر نویس اولی همنام کردم ....درست شد.......
ولی تیکه های بعدی با هم نمیخونن......یعنی فایل زیر نویس دوم از وسط ترک دوم شروع میشه و هماهنگ نیست!--- چکارش کنم؟!
باید با SW هماهنگ کنم؟
سلام دوستان من یه مشکلی دارم امیدوارم بتونید حلش کنید برام
من فیلم هامو تبدیل میکنمن به فرمت پی اس پی و توی پی اس پی میبینم ولی خوب فیلم هایی که زیر نویس داره زیرنویسش نمیاد یعنی پی اس پی فایل های idx/sub و srt رو نمیخونه
میخواستم ببینم آیا راهی وجود داره که بشه زیرنویس رو روی خور فیلم حک کرد که دیگه نیازی به فایل اضافی idx/sub یا srt نداشته باشه
اینطوری منم میتونم روی psp ببینم.
ممنون میشم کمکم کنید
به راحتی با تبدیلگر jet Audio که PSP رو هم ساپورت میکنه میتونید اینکار رو انجام بدید. اگر Cowon Media Center - jet Audio دارید بازش کنید و ctrl+0 رو بزنید.
Ctrl+0 رو میزنم ولی اتفاقی نمی افته
سلامنقل قول:
برای حک کردن زیرنویس روی فیلم
سلام
یه مشکلی با زیر نویس فیلم با فرمت دایوکس داشتم اگه میشه کامل برام توضیح بدین که چیکار کنم یا چی نصب باید بکنم.
هر فیلمی با هر برنامه ای باز میکنم زیرنویسش رو کامپیوتر نمیخونه و فقط خط هایی مثل خط های فرانسوی ها میاد.
چند تا برنامه هم مثه : K-Lite Codec Pack ، divx، روش نصب کردم اما فایده ای نداشته.
چیکار باید بکنم؟
ممنون
سلام دوستان
چطور میشه زیرنویس های sub رو srt تبدیل کرد؟
فمر میکنم این برنامه کارت رو راه بندازهنقل قول:
کد:http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://farsisubtitle1.persiangig.com/farsisubtitle/SubtitleCreator_v2_3rc1.zip
سلام
امیدوارم تکراری نباشه.
یه فیلم دانلود کردم avi یه زیر نویس بهش چسبیده و نمی دونم چجوری جدا کنم و جدید بذارم. اگرم بخوام با kmplayer ببینم فیلمو با یه زیر نویس دیگه زیر نویسه میاد ولی اینم هنوز سر جاش چشبیده. اگه mkv بود می تونستم جدا کنم ولی اینو نمی دونم. با همون برنامه mkv اومدم جدا کنم فقط دو تا فایل ویدئو و صدا بهم داد.
ممنون میشم کمک کنید.
اینم فیلم
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4090185&postcount=9
نقل قول:
عزیز این کار رو باید با برنامه ی vob sub انجام بدی.در ضمن اینو هم بگم که فقط زیرنویس های انگلیسی رو میشه تبدیل کرد و تو فارسی جواب نمیده.
از دوستان کی میدونه چجوری میشه زیرنویس فارسی رو از فیلم دایویکس استخراج کرد؟(زیرنویس به فیلم چسبیده).
سلامنقل قول:
یونیکد رو درست کنید
سلامنقل قول:
برای زیرنویس های فارسی امکان پذیر نیست
فیلمتون احتمالا هارد ساب هست چنین امری امکان پذیر نیستنقل قول:
اگه هارد ساب هست امکان پذیر نیستنقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط attractive_girl
سلام
یه مشکلی با زیر نویس فیلم با فرمت دایوکس داشتم اگه میشه کامل برام توضیح بدین که چیکار کنم یا چی نصب باید بکنم.
هر فیلمی با هر برنامه ای باز میکنم زیرنویسش رو کامپیوتر نمیخونه و فقط خط هایی مثل خط های فرانسوی ها میاد.
چند تا برنامه هم مثه : K-Lite Codec Pack ، divx، روش نصب کردم اما فایده ای نداشته.
چیکار باید بکنم؟
ممنون
از کجا یونیکد رو تغییر بدم؟نقل قول:
سلام
یونیکد رو درست کنید
آیا قسمت default که عکسش رو گذاشتم باید تغییر بدم؟ کدوم گزینشو باید انتخاب کنم؟
سلامنقل قول:
این برای ویندوز ویستاست ؟!
چون من ویستا ندارم
اگه مال اونه که میدونم برای Xp نیست این پست
نه به نظر مال ویستا هم نیست
یونی کد رو از بخش کنترل پنل تغییر میدن برای ویستا که گفتم برای ایکس پی هم یک سرچ توی تاپیک بکنید
کلمه ی یونیکد رو
سلام
آقا من زیرنویس فارسی فیلم fighting رو دانلود کردم و اسم فایل زیرنویس هم ، یکی کردم با اسم فیلم!
ولی با هر پلیری اجرا کردم زیرنویس نمییاد!:((
چی کار باید کنم؟؟؟
یه لینک دیگه برت دادم. دانلودش کن، امتحان کن.نقل قول:
احتمالا اون ساب مشکل داشته...
من يه زيرنويس دان كردم وقتي اكستركت كردم 7 تا بخش بود! ميشه اينارو به هم وصل كرد؟
سلامنقل قول:
احتمالا multi-language بوده زیرنویس و چند زبون بوده :20:
فرمت زیرنویس ها چی هست ؟
یک چک بکنید ببینید حرف من درسته :20:؟
سلام دوستان
خسته نباشید
والله مشکل از این قراره که فیلم رو که با KM player اجرا میکنم و زیرنویس رو میندازم توش
زیرنویس رو با یه زبون عجیب غریب اجرا میکنه
چندتا زیرنویس دیگه از واسه همون فیلم دانلود کردم همشون همین مشکل رو داشتن
از تنظیمان کی ام سر در نمیارم
ممنون میشم کمک کنید!
این هم نمونه از زیرنویسش
نقل قول:
http://pic.irsmg.ir/view-71Capture.jpg
سلام منم همین مشکل رو دارم !!!!
با jetaudio میام زیر نویس بزارم یه زبون عجیب غریبی میزاره :41:
با ورد که بازش میکنم فارسی میاد
چیکار کنم ؟؟؟
نقل قول:نقل قول:
سلام
کمی سرچ
چنتا پسن بالاتر همین مشکل رو جواب دادم که
یونی کد سیستمتون رو درست کنید عزیزان من .