وای مرسی ....چرا من یادم نبود راجع بهش بنویسم ، فکر می کردم مععرفی شده...نقل قول:
واقعا همه ی کار های سلینجر شاهکارند ،خیلی کتاب قشنگی بود ،سیمور خیلی شخصیت باحالی داره نه؟!
Printable View
وای مرسی ....چرا من یادم نبود راجع بهش بنویسم ، فکر می کردم مععرفی شده...نقل قول:
واقعا همه ی کار های سلینجر شاهکارند ،خیلی کتاب قشنگی بود ،سیمور خیلی شخصیت باحالی داره نه؟!
کتاب بلندی های بادگیر / امیلی برونته /علی اصغر بهرام بیگی
این کتاب که جز شاهکارهای ادبی و بهترین داستان های عاشقانه معرفی شده ، داستان عشق ناکام دو موجود غریب کاترین و هثکلیف است . این داستان چندین سال و زندگی چندین نسل از خانواده ایست که در وودرینگ هایتز یا همان بلندیهای بادگیر زندگی می کردند....
خلاصه ی این داستان هم توسط مهدی غبرایی و انتشارات کتاب مریم به چاپ رسیده....
جشن بز نر
ماریو بارگاس یوسا
جاهد جهانشاهی
کتاب در مورد زندگی دیکتاتوری به نام تروخیللو در دومینیکن است . این یکی دیگه واقعا منو یاد پایز پدر سالار می انداخت حکومت یک دیکتاتور در امریکای لاتین ..... در پاییز پدرسالار خیلی موشکفانه تر به تنهایی و حالات روحی دیکتاتور پرداخته بود اما این کتاب جذاب تر و روون تر بود به نظرم ....
کتاب از 3 زاویه بیان می شه در بعضی فصل ها از نگاه تروخیللو داستان جلو می ره روند جنایاتش و طرز تفکرش .... در بعضی فصل ها از جانب کسانیکه روزی از نزدیکان وی بوده و امروز توطئه گران ترور وی هستند .. در بعضی فصل ها از زبان اورانیا دختی که پدرش از نزدیکان تروخیللو بوده و بعد مورد غضب واقع می شود .... جلد کتاب رو نخونید داستان لو می ره ....
به نظر محشر بود .. فوق العاده بود کتاب ..... خیلی روون و جذاب نوشته بود و دیکتاوری را توصیف کرده بود من واقعا خوشم اومد
..................................................
نقل قول:
بقیخ پست ها پاک شد . این پست برای نمونه باقی موند
دوستان توی این تاپیک قراره کتاب هایی که خودتون خوندید را از زبان خودتون بنویسید . ممکن است ترکیبی از نوشته های دیگران هم به تحلیل خود اضافه کنید
اما اصلا بنا نیست کتاب هایی که دیگران خوانده اند و تعریف کرده اند را اینجا نقل کنید ......:18:
این خیلی زشته که من پست ها را بررسی کنم و دقیقا همون موارد را در وبلاگ های دیران ببینم ... حداقل تعریف کتاب ... نه نقل قول نویسنده در مورد زمان خواندن کتاب و احساساتش ...
اقای بهرام پور اگر در سایتشان
نقل کرده تازه این کتاب را خوانده منظورش خودش بوده ...:31:کد:http://www.shaeraneha.com/weblog/archives/2006_07.html
شما از تجربیات شخصی خود بنویسید:46:
سلام
من تازه این تاپیکو دیدم و نمیدونم این کتاب تا حالا معرفی شده یا نه
یکی از بهترین کتابهایی که خوندم کتاب "آبلوموف" شاهکار نویسنده بزرگ "گنجاروف" بوده....یه جورایی داستان زندگیه ماها مردم مشرق زمینه.......آدمایی که شاید از لحاظ مادی تامین باشن ولی کلا حوصله هیچ کاری رو ندارن.....شخصیت اول این کتاب هم یه آدم متمول با کلی ارث و میراث که کلی کار میخواد بکنه کلی طرح و ایده داره ولی هیچ وقت هیچ کاری نمیکنه از بس که تنبله فقط حرف میزنه و خیال پردازی میکنه..............حتی عشق هم اونو تکون نمیده ....کلا کتاب با حالیه
داستان دو شهر / چارلز دیکنز
ترجمه ی ابراهیم یونسی
این کتاب برای کسایی که به تاریخ انقلابهای کشورهای اروپایی علاقه مندند به نظرم خیلی جالب بود
چون در قالب یه داستان و زندگی یه محکوم که آزاد شده و دخترش واقعتیهای اون دوران رو بیان کرده
به خصوص آخر کتاب که خیلی زیبا و جالب تموم شد
نقل قول:
بلندی های بادگیر
امیلی برونته
علی اصغر بهرام بیگی
کتاب را شاهکار امیلی برونته می دونند . اخرای سال 77 بود که این کتاب رو خوندم . اون موقع یادمه از داستان خوشم اومده بود و به نظرم گیرا بود . اما بعد از ده سال با شرایط الان نمی دونم اگه یک بار دیگه بخونمش چه احساساتی ممکنه نسبت بهش داشته باشم ...... ادم بعد از 10 سال خیلی فرق می کنه ...
در هر صورت ...
داستان کتاب از زبان خدمتکاری به نام آلن آدلین برای مردی تعریف می شود که خانه ای را از شخصی به نام هیتکلیف اجاره کرده است و در حقیقت داستان همان شرح زندگی هیتکلیف است . وادرینگ هایتز نام خانه ای سات که اقای ارنشا به همراه فرزندان خود کاترین و هیندلی در ان زندگی می کند . روزی اقای ارنشا پسری یتیم و سیاه و صبور و ساکت را با خود به خانه می اورد که همان هیتکلیف است .....
( انگار مترجمی که من خوندم شخص دیگه ای بوده..)
نقل قول:
دلتنگی های نقاش خیابان چهل و هشتم
جروم دیوید سالینجر
احمد گلشیری
کتاب شامل 9 داستان کوتاه از سلینجر است . داستان ها به ادم های معمولی اتفاقات معمولی و احساسات تنهایی و دلتنگی های اونها می پردازه . داستان هایی با احساساتی اون قدر اشنا که کاملا براتون قابل لمسه . من زیاد داستان کوتاه دوست ندارم اما این کتاب خیلی قشنگی بود ، به خصوص داستان تقدیم به ازومه با عشق و نکبت و دلتنگی های نقاش خیابان چهل و هشتم .
نقل قول:
magmagf عزیز بهت توصیه می کنم حتما یک بار دیگه بخونیش مطمئن باش ارزش چندین بار خوندن رو داره...من خودم اولین بار خلاصه ئداستان رو خوندم که انتشارات کتاب مریم چاپ کرده بود و آقای غبرایی اون رو ترجمه کرده بود بعد متن کاملش رو خوندم....
نارتسیس و گلدموند
اثر:هرمان هسه
این کتابو تازه تمومش کردم اینقدر گفتنی داره که نمیدونم همشو چطوری بنویسم!کتاب فوق العاده ای بود.
یکی از بهترین کارهای هسه همین کتابه.و البته یکی از رمان های عاشقانش.
داستان کتاب راجع به پسری به نام گلدمونده که به یک دیر مذهبی میبرنش تا اونجا به مقام رهبانیت برسه ولی در واقع برای این کار ساخته نشده و اهل منطق و عقل گرایی و زندگی در دیر نیست. در دیر نقطه مقابل خودش رو پیدا میکنه کسی به نام نارتسیس که بر عکس خودش انسان عاقل اهل علم و اندیشس و انسان شناس ماهریه.نارتسیس به گلدموند میفهمونه كه دیر به دردش نمیخوره و باید دنبال سرنوشت خود در دنیای بیرون بره و....
گلدموند سراسر عشق و لدت و احساسه و نارتسییس عقل و منطقو اندیشه و اینها هر دو یک راهو که اون هم رسدن به کماله از دو طریق کاملا متفاوت طی میکنند نارتسیس با پرهیز از گناه و موندن در دنیای پاک و دور از گناه دیر و گلدموند با لذت طلبی ها و عشق به زنان و غوطه ور شدن در گناه و آلودگی و در اخر هم به هم میرسند و با هم ترکیب میشن.
هرمان هسه همونطور که قبلا هم گفتم چون از بیماران یکی از شاگردان کارل گوستاو یونگ استاد بزرگ روانشناسی بوده در کتابهاش ازش تاثیر زیادی گرفته که توی این کتاب هم مشهوده و باید یونگ رو بشناسی تا درکشون کنی:
مثلا مادر ذرون گلدموند نماد آنیما ست که درواقع همون حوا است. زنانگی که در وجود مردان وجود داره .همون چیزیه که درون گلدموند بسیار مشهود بوده عشق و احساسش و...به عقیدهی یونگ "روان زنانه تجسم تمام تمایلات روانی زنانه در روح مرده مانند احساسات و حالات عاطفی پذیرا بودن امور غیر منطقی، قابلیت عشق شخصی، احساس خوشایند نسبت به طبیعت و...
و نقطه ی مقابلش نارتسیس که نماد آنیموس یا همون صفات پدرانه و مردانس .گلدموند طریق مادرانه رو طی میکنه و نارتسیس پدرانه!
جالبه بدونید که نام نارتسیس یعنی نرگس از یه افسانه ی یونانی نارتسیس گرفته شده که خودش رو در آب میبینه و عاشق خودش میشه .نارتسیس هم عاشق نقطهی مقابل خودش گلدموند میشه.اختلالی هم به نام نارسیسزم داریم که به افراد خودشیفته میگن.
خب یادمه پرسیده بودین که "کسی کتابای هرمان هسه را خونده" من یادم رفت بگم که اینو نخوندم چون گیر نمی اوردمش.نقل قول:
اگه ممکنه نام انتشارات و مترجم هم بگین تا من گیرش بیارم.
ترجمه سروش حبیبینقل قول:
نشر چشمه
حتما بخونیدش یکی از معروفترین و پر خواننده ترین کتابهای هرمان هسه هست.داستان شیرینی هم داره :40::40::40:
دتیای قشنگ نو
آلدوس هاکسلی
ترجمه سعید حمیدیان
انتشارات نیلوفر
دنیای قشنگ یک رمان علمی_تخیلی است که در سال 2540 در شهر لندن می گذرد که در آن علم به خصوص علم ژنتیک و روانشناسی چنان پیشرفت کرده است که نوزادان در کارخانه ها و با ویژگی های از قبل تعیین شده به دنیا می آیند و فیلم های سینمایی می تواند حس ها و بو ها را نیز به بیننده انتقال دهد.در این این همه پیشرفت مکان هایی وجود دارد که مثل باغ وحش یا موزه در آن انسان هایی نگاه داری می شود که به شیوه امروزی ما زندگی می کنند که به این انسان ها وحشی می گویند .داستان از جایی شروع می شود که یکی از این وحشی ها به دنیای پیشرفته سال 2540 راه می یابد.....اما چیزی که بیشتر از همه باعث جذاب شدن داستان می شود عشق زیبای این وحشی به یکی از دختران دنیا پیشرفته است....
کتاب فوق العاده جالبی بود و عشق وحشی خیلی ناب از آب در اومده .....
جلد اصلی کتاب در نسخه خارجی.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:استخوان های دوست داشتنینقل قول:
آلیس زیبولد
فریده اشرفی
سوزی سمن دختر 14 ساله ای است که به دست یکی از مردهای همسایه به قتل می رسد و بعد از آن از درون بهشت اولیه خود در برزخ شاهد اوضاع و احوال خانوده و دوستانش است .
موضوع کتاب به نظرم خیلی جدید و خوب بود . خود کتاب هم روون و قشنگ بود اما می تونست خیلی خیلی لطیف تر و با ارزش ادبی بالاتری نوشته بشه . اما در کل من از خوندنش لذت بردم . سوزی به خانوده اش نگاه می کرد به اشفتگی اونها ، به اینکه اروم اروم فراموشش می کردن ........ . اینکه تو بهشت بود اما کاملا خوشبخت نبود همیشه حسرا اینو داشت که بزرگ شه و احساساتی رو تجربه کنه که تا سن 14 سالگی نتونسته بود تجربه کنه ...غمگین و زیبا
سلامنقل قول:
ممنون از توضیحاتتون
این کتاب گیر میاد ؟ تا اونجا که من می دونم تو بازار نیست
نمی دونم اما فکر کنم باشه ...من حدود یک سال پیش از شهر کتاب خریدم چند وقت پیش هم دوباره دیدمش فکر کنم باید داشته باشند...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آنه، رؤياي سبز
لوسي مد مونتگومري
ترجمه فريده مهدوي دامغاني
نشر پيكان
اين كتاب 8 جلده كه اين انتشارات در چهار كتاب(هر كتاب شامل دو جلد) ارائه داده
من تا حالا شيش جلدشو خوندم
اين رمان كه مشهورترين اثر خانم مونتگومري محسوب ميشه، (مثل رمانهاي ديگه ش) سراسر عشق و اميد به زندگيه
داستان زندگي آنه شرلي، دختري سرشار از شور زندگي و احساسات لطيف، دختري با آرزوهاي بزرگ كه همه اتفاقات اطرافش رو زيبا مي بينه و به همه عشق مي ورزه (شخصيتي كه كمابيش با تغييراتي در كتاب هاي ديگه ش هم ظاهر ميشه)
اين نويسنده در طول داستان، روابط اجتماعي و شيوه زندگي مردم جزيره پرنس ادوارد واقع در كانادا رو به زيباترين شكل ممكن به تصوير ميكشه به طوري كه انسان احساس راحتي و آشنايي مي كنه
همچنين توصيف هاي فراواني هم از زيبايي هاي اين نقطه بعمل مياره
روند داستان به گونه ايه كه از كودكي آنه شروع ميشه و تا ازدواج و بچه داري و...(بقيه شو هنوز نخوندم:31:) ادامه پيدا ميكنه
هر چند در جاهايي از رمان، تكرارهايي صورت مي گيره كه كمي باعث خستگي ميشه ولي در كل تحمل پذيره
اتفاقاتي كه رخ مي ده اغلب از طنز قشنگي برخورداره
اين نويسنده توانا، به خوبي احساسات و تفكرات كودكان رو درك مي كنه و به زيبايي توي كتابش منعكس كرده
خب فعلا" همينا به ذهنم رسيد
منم این کتاب رو خوندمنقل قول:
و بااین قسمت حرفتون واقعا موافقم
من چند سال پیش کتاب خداحافظ شهر من / م. هاجر خمامی رو خوندم اون موقع به نظرم خیلی جالب بود
داستان یه پسر ماهیگیر که دختری رو که خیلی بهش علاقه داشت به اجبار به ازدواج کس دیگه ای درمی آرند
و بعد ادامه ی ماجراهای اون پسر ...
در کل کتاب خوبیه ،نوع نگارش کتاب و از اون داستانای عاشقانه نیست که بی سر و ته باشه
ولی با این حال چند وقت پیش که کتاب رو ورق می زدم به نظرم اصلا اون جذابیت اولیه رو نداشت :41:
شاید این اتفاق برای خیلی از کتاب ها بیفته اما بلندی های بادگیر جز بهترین رمان های عشقی کل تاریخه و توی خیلی از نظر سنجی های خارجی جز بهترین ها شناخته شده...پس با اطمینان می تونید دوباره بخونید و ازش لذت ببرید..من خودم این کتاب رو چندین بار خوندم و هنوز هم واسم تازگی داره.....نقل قول:
کتاب غرور و تعصب
جین آستین
نسترن جامعی
داستان کتاب با آمدن مرد جوان مجردی به نام آقای بینگلی که از خانواده ی سر شناس انگلیسی است شروع می شود. بینگلی به همراه دوستش دارسی برای اجاره ی باغ ندرفیلد به آنجا آمدهو خانم بنت که در نزدیکی آنها زندگی می کند و پنج دختر دارد , تصمیم می گیرد که با فرستادن شوهرش به منزل بینگلی دخترانش را به او و دوستش معرفی کند زیرا این دو مرد را زوج مناسبی برای دختران خود می بیند و.....
غرور و تعصب یک کتاب کلاسیک است که شاید برای خیلی از کتاب خوان های حرفه ای داستان معمولی داشته باشد اما باید به این نکته توجه کرد که این کتاب اولین کتابی بوده که این نوع عشق خاص را مطرح کرده است که بعد ها به گونه های مختلف مورد اقتباس بسیاری از نویسندگان قرار گرفت ...
به نظر من کتاب فوق العاده قشنگ و به طور حتم از شاهکار های ادبی است....باید به این نکته هم اشاره کنم که از داستان این کتاب چندین فیم ساخته
شده....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جلد اصلی کتاب در نسخه های خارجی و پوستر فیلم اقتباسی از این داستان....
نقل قول:
کتابشو زبان اصلی خوندم بد نبود اما کلا از اوستین خوشم نمی یاد . داستانش به نظر من البته یخ کرده و خیلی رویایی . من احساس می کنم یک داستان نوشته فقط بعد ادبی نداره به خصوص کتاب وسوسه خیلی تو ذوقم زد باز غررو و تعصب بهتر بود
اين كتاب ترجمش افتضاح بودنقل قول:
اگه قراره يه كتاب توي اين مايه ها رو شاهكار ادبي بدونيم من بربادرفته رو ترجيح مي دم
داستانش هيچي براي گفتن نداره هيچي!
خيلي راحت هم مي توني حدس بزني آخرش قراره چه اتفاقي بيفته!
تغيير شخصيت دارسي خيلي احمقانه اتفاق مي افته اونم با غروري كه اون داشته اصلا توجيه شدني نيستش
فيلمشم درست مثل كتابش بود اين البته نكته خيلي مثبتي درمورد يك فيلم اقتباسيه!!!
نقل قول:
البته منم همونجور که گفتم از این کتاب خوشم نیومد اما به نظرم کتاب اصلا قابل مقایسه با بر باد رفته نیست بر باد رفته در حین اتفاق عشق داره روایت تاریخی هم می کنه و به نظر من کلا کتاب خیلی خوبیه
غرور و تعصب را به نظر من می شه مثلا با زنان کوچک مقایسه کرد اونم همین شکله دیگه 4 تا خواهر عاشق....
البته این نظر شخصی منه اما زمانی هم که توی انگلیس می خواستن محبوب ترین کتاب عاشقانه رو انتخاب کنن بلندی های بادگیر و غرور و تعصب و بر باد رفته و ربه کا و .... کنار هم بودن که بلندی های بادگیر انتخاب شد
فیلمش رو من ندیدم اما می دونم فیل های زیادی از روش ساخته شده و اولین اقتباس از اون چند تا جایزه اسکار هم گرفته
و در مرود کتاب هم حالبه بدونید اولین اثر اوستین بود که تا مدت ها کسی حاضر به چاپش نبود و بعد از چاپ هم اوستین نام خودش را به عنون نویسنده روی کتاب ننوشت
اون مسابقه عاشقانه ترین رمان که بحثش رو کردم و بلندی های بادگیر انتخاب شد فهرست کاملش این بود . گفتم شاید برای شما هم جالب باشه یک نگاهی بهش بکنید
«بلندی های بادگیر»؛ امیلی برونته (۱۸۴۷)، «غرور و تعصب»؛ جین آستین (۱۸۱۳)، «رومئو و ژولیت»؛ ویلیام شكسپیر (۱۵۹۷)، «جین ایر»؛ شارلوت برونته (۱۸۴۷)، «بر بادرفته»؛ مارگارت میچل (۱۹۳۶)، «بیمار انگلیسی»؛ مایكل اونداجی (۱۹۹۲)، «ربه كا»؛ دافنه دو موریه (۱۹۳۸)، «دكتر ژیواگو»؛ بوریس پاسترناك (۱۹۵۷)، «معشوقه لیدی پاترلی»؛ دی. اچ لارنس (۱۹۲۸)، «دور از اجتماع دیوانه»؛ توماس هاردی (۱۸۷۴)، «بانوی زیبای من»؛ آلن جی لارنر (۱۹۵۶)، «ملكه آفریقایی»؛ سی.اس فارستر (۱۹۳۵)؛ «گتسبی بزرگ»؛ اسكات فیتزجرالد (۱۹۲۵)، «درك و شعور»؛ جین آستین (۱۸۱۱)، «آن گونه كه ما بودیم»؛ آرتور لائورنتس (۱۹۷۲)، «جنگ و صلح»؛ لئو تولستوی (۱۸۶۵)، «Frenchmanشs Creek»؛ دافنه دو موریه (۱۹۴۲)، «اعتقاد»؛ جین آستین (۱۸۱۸)، «دختری مانند خودت را بگیر»؛ كینگسلی آمیس (۱۹۶۰) و «دانیل دروندا»؛ جورج الیوت (۱۸۷۶).
مرسی بابت این فهرست....با بلندی های بادگیر که من کاملا موافقم چون خودم به شخصه عاشق این کتابم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..غرور و تعصب هم مطمئن باشید حتما یه چیزی داشته که دوم شده......نقل قول:
راجع به بحثی که درباره ی کتاب غرور و تعصب شده همون طور که از اول گفتم شاید به نظر خیلی ها این یه کتاب ساده باشه که آخر کتاب کاملا مشخصه اما باید به این نکته توجه کنیم که از داستان این کتاب بعد ها هزاران نویسنده تاثیر گرفتند و کتاب نوشتند .پس بدون شک کتابی که تونسته این همه تاثیر گذاره باشه و داستان های عشقی رو وارد مرحله جدیدی بکنه یک اثر ادبی ارزشمنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون اصولا معیار برای انتخاب یک کتاب خوب چیه ...؟! ماندگاری در طول زمان و تاثیر گذاری (و...) که این کتاب شامل این ها می شه.....
راستی دوستان کسی کتاب به دور از اجتماع خشمگین از تامس هاردی که توی این لیست هست روخونده...خوشحال می شم راجع بهش بدونم.....
سلامنقل قول:
راجع به اون لیست باید بگم تا جایی که من اطلاع دارم به ترتیب نیست یعنی غرور و تعصب دوم نشده
اما خوب خیلی ها این کتاب را دوست ندارن و به نظرشون فاقد ارزش ادبیه و به نظرم هیچ دلیلی هم نمی شه اورد که نه تو اشتباه می کنی حتما این کتاب چیزی داشته سلیقه است دیگه چیزی که به نظر شما ارزشمند بوده به نظر شخص دیگه ممکنه خیلی ساده و ابتدایی باشه ..... سلیقه ها خیلی فرق داره
خوب بی شک به نظر شما کتاب اثر ادبی ارزشمنده و بی شک کتاب از نظر مثلا ارام عزیز ارزش ادبی نداره ... اما هیچ بی شک کلی نمی شه گفت ... سلیقه است ..... برای خوب و بد بودن کتاب نه منطقی هست و نه می شه کسی را قانع کرد کتابی خوبه یا بد فقط می شه نظر شخصی داد ......
من به شخصه این جور کتاب ها رو دوست ندارم به نظر من خیلی سطحی و یخ به عشق نگاه می کنن یک داستان سر هم شدست به نظر من .... من عشق عمیق و ادبی رو توی کتاب هایی مثل عقاید یک دلقک می تونم پیدا کنم .....
magmagf عزیز و سایر دوستان من اصلا قست نداشتم که به سلیقه کسی بی احترامی بکنم ...بله هر کس سلیقه خودش رو داره اما من خواستم یه دلیل کلی برای خوب بودن این کتاب ارائه کنم ...من سلیقه شما و سایر دوستان کاملا برام ارزشمنده ... تا اونجایی که من توی پست هاتون دیدم سلیقه شمادرمورد کتاب واقعا قابل تقدیره مثلا همین نمونه ای که اوردید عقاید یک دلقک، من هم عاشق این کتابم و به نظر من هم داستان عشقی این کتاب محشره ولی خب انگار سلیقمون راجع به کتب های کلاسیک یه مقدار متفاوته....به هر حال مطمئن باشید حرف های من کاملا دوستانه بوده...نقل قول:
یک نکته دیگه من از گفتن لغت بدون شک هیچ منظور بدی نداشتم و اصلا نمی خواست حرف های شما رو رد کرده باشم تنها توضیحی که می تونم بدم اینه که من از یک سری کلمات توی جملاتم خیلی استفاده می کنم مثل بدون شک یا به شخصه و ظاهرا این بار یه کم مشکل ساز شده...به هر حال من معذرت می خوام اگه سوء تفاهمی پیش اومد چون من اصلا فکر نمی کردم که جمله بندی من طوری بوده باشه که بخواد دوستان رو ناراحت کنه ..به هر حال بازم از تمامی دوستانی که ناراحت شدن معذرت می خوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
دوست عزیز نه معذرت خواهی چیه :31:
ممنون از شرکت مفیدتون توی بحث ها .... من فقط خواستم بگم توی کتاب نمی شه کسی رو قانع کرد ....
ظاهرا سلیقه کتاب های کلاسیکمون متفاوته ....... من توی اون لیست از بین کتاب هایی که خوندم بر باد رفته رو ترجیح می دم به نظرم خیلی کتاب قشنگیه
بله حق با شماست نمی شه سلیقه کسی رو قانع کرد ....در هر صورت من قست بی احترامی نداشتم ...من فقط خواستم دلایل خودم رو مطرح کرده باشم اما مثل اینکه زیادی روشون پافشاری کردم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من متاسفانه کتاب بربادرفته رو هنوز فرصت نکردم بخونم اما فیلمش رو دیدم و به نظر من واقعا شاهکار بود.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش من کتاب های کلاسیک رو خیلی دوست دارم اما اکثرا افراد زیاد به کتاب های کلاسیک علاقه ندارند اما خوب من چون دوسشون دارم همیشه تا بحث کتاب های کلاسیک می شه سعی می کنم همه رو به اون سمت ترغیب کنم....راستش شاید کتاب های کلاسیک نثر خیلی پیچیده ای نداشته باشه و لایحه های زرین زیادی هم نداشته باشه اما من عاشق فضا و افراد و رفتار های اون دوران و جو اون زمان ها هستم..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين حرفي كه زدي شديدا منو روشن كرد!!! الان داري مي گي غرور و تعصب شبيه زنان كوچكه خب من ديدم راست مي گي!!! ولي نه كه من از زنان كوچك خوشم مي ياد ازش طرفداري مي كنم ولي داستان غرور و تعصب اصلا نتونست جذبم كنه منم مي گم هيچي نداره!!!نقل قول:
پس فكر كنم زيادي تند رفتم البته هركس اينجا مي ياد و از ديد خودش كتابي رو كه خونده توصيف مي كنه ولي اينكه من بگم فاقد ارزشه صرفا نظر شخصيمه و هيچ حقي بيشتر از اين ندارم
پس نمي گم اين كتاب هيچي نداره مي گم كه براي من هيچي نداشتش!
اميدوارم zooey هم ناراحت نشده باشه
مثل ديدن فيلمه ديگه. يكي رو يه بار مي بيني مي گي ارزش همين يه بار رو داشت. يكي رو دوبار مي بيني يكي رو هم مي خري تا هرچقدر دلت خواست نگاهش كني!
من بين زنان كوچك و غرور و تعصب مطمئنا اولي رو انتخاب مي كنم اما جز سليقه خودم هيچ چيز ديگه اي براي اثبات برتريش ندارم!!!
معيار كتاب خوب؟نقل قول:
از نظر من فقط كتابيه كه ازش خوشت بياد!
و چون هركسي براي خودش يه آدم متفاوته با عقايد متفاوت هركتابي مي تونه خوب باشه
لازم نيست ديگران تاييدش كنن يا ردش كنن مهم اينه كه عقيده خودت دربارش چيه
پس لازم نيست تو دليل بياري به اين علت و اين علت كتابي كه مي گي خوبه. فقط كافيه بگي خوبه چون من مي گم خوبه!!!
بله درسته که در خیلی موارد نظر شخصی آدم ها حکم می کنه و خیلی وقت ها آدم از یک کتابی خیلی خوشش می یاد که شاید تا حالا اسمش به گوش کسی نخورده باشه اما بالاخره یک سری از کتاب ها هم هستند که می شن بهترین های تاریخ و ماندگار ترین اثر ها ...شما این رو قبول ندارید که یک دسته از کتاب ها مثل همین بربادرفته شاهکارند و آیا شما قبول ندارید که در هر زمینه ای بالاخره یک فهرستی هست که بهترین ها رو نشون می ده مثلا بهترین فیلم ها بهترین موسیقی ها و بهترین کتاب ها و اگه من جایی گفتم که این کتاب شاهکار ادبی است فقط خواستم این نکته رو راجع به کتاب بگم که این کتاب توی لیست بهترین کتابهای تاریخ بوده ؛ یعنی خواستم صرفا اطلاعاتی رو راجع به کتاب گفته باشم و به هیچ وجه قست نداشتم نظر کسی را رد کرده باشم یا نظر خودم رو تحمیل کرده باشم..... در نهایت ، امیدوارم این بحث هیچ گونه کدورتی رو ایجاد نکرده باشه....و از همه ی دوستانی که راجع به کتاب های معرفی شده نظر می دند ممنونم....نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا من كاملا حرفت رو قبول دارم و خودم هم وقتي مي خوام يه كتاب رو بخونم اول نگاه مي كنم به نويسنده كتاب و ميزان شهرت خودش و اثرش و ...نقل قول:
اما فقط تا مرحله انتخاب برام مهمه و موقعي كه خوندمش ديگه نمي گم خوب بود چون نويسندش معروف بود يا در فلان سال بهترين اثر شناخته شد و ...
مي گم خوب بود چون خوشم اومد و مهم همينه كه من از ديد خودم نظر بدم و اين همش سليقه ايه ولي قبول دارم شهرت يه كتاب توي انتخابش و حتي ديدي كه نسبت بهش پيدا مي كنيم تاثيرگذاره و طبيعيش هم همينه!
بله من هم با حرفتون کاملا موافقم خیلی خوب گفتید ...مرسی...نقل قول:
و من هم فقط خواستم اطلاعات لازم برای خرید این کتاب رو به دوستانی که این کتاب رو تاحالا نخوندن بدم...خب مثل اینکه به اتفاق نظر رسیدیم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
امیدوارم بحث همین جا خاتمه پیدا کنه
فقط برای اطلاع باید بگم انواع و اقسام لیست ها از بهترین کتاب ها وجود داره مثلا 50 رمان برتر قرن
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=590633&postcount=2
و یا ده رمان کلاسیکی که باید خواند
و .........کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1536893&postcount=1
پس یک فهرست نداریم که بهترین را نشون بده مثلا در دو تا از معتبر ترین فهرست های ما اصلا اشاره ای هم به غرور و تعصب نشده اما در فهرستی که در زیر می بینید اشاره شده
پس بهترین حالت همونه که فقط نظر شخصیتون را بگید به نظر من خوبه یا بده همین ..... اصرار نورزید که حتما خوبه یا بدهکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1140403&postcount=1
ممنون
نقل قول:
طاعون
آلبر کامو
رضا سید حسینی
طاعون ماجرای شهر آرام و خوشبختی را بازگو می کند که در کمال بی خبری طاعون به ان حمله ور می شود و ارتباط شهر با همه جا قطع می شود . کامو در رمان به بررسی حالات و روحیات افراد در زمان های مختلف این دوره پرداخته است . حس همدلی ، وحشیگری ، عذاب وجدان و .... در یک بلای همگانی . وقتی در ناامیدی به یاد خوشی ها و کارهای تلخ گذشته هستیم ....
خیلی کتاب قشنگ و دقیقی بود به خصوص خیلی خوب تغییرات احساسات ادمی در چنین شرایطی را نشون داده بود ..... به یاد اوردن خوشبختی بعد از اتمام ان ......
یک جای توی کتاب گفته می شود که همه کس طاعون را درون خودش داره و کار شرافتمندانه اینه که نذاره طاعون وجودش به دیگری سرایت کنه و.....
به نظرم طاعون و کوری فوق العاده شبیه به هم بودن
کتابی که خوندم ویرایش سال 1360 بود یعنی مسن تر از خودم ... قیمتش هم 40 تومن بود
بلم سنگی
ژوزه ساراماگو
مهدی غبرائی
کتاب داستانی تخیلی در مورد جدا شدن شبه جزیره ایبری ( شامل اسپانیا و پرتغال) از اروپاست . ساراماگو به بررسی واکنش مردم و دولت ها تحت چنین شرایط غیر عادی می پردازد . 5 نفر قهرمانان رمان او هستند . افرادی که در حین جدا شدن شبه جزیره عملی غیر عادی انجام می دهند و بعد از آن با یکدیگر هم سفر می شوند .... نگاه انسان ها به زندگی در شرایط عدم اطمینان بحث اصلی کتاب هست .
کتاب پر از جملات زیباست و در کل می تونم بگم کتاب خوبی بود .
نقل قول:
عقاید یک دلقک
هانریش بل
شریف لنکرانی
بعد از مدت ها یک رمانی خوندم که بهم چسبید به شدت
عقاید دلقک برام به شدت جالب بود
اعتقاداتی که در مورد عشق داشت
و این که خاطرات رو با جزئیات مرور می کرد ( یکی از عادت های خودمه :دی )
یادمه یه جایی می گفت من یه دلقکم و کارم جمع آوری لحظاته ( یا یه چیزی تو همین مایه ها!)
و قسمت هایی که به ماری فکر می کرد و مثلا می گفت ما راجع به انواع لباس هایی که تن بچه هامون کنیم صحبت کرده بودیم
اگه بخواد احساس خیانت نکنه باید بچه هاشو لخت ببره تو خیابون
یا جایی که می گفت من نمی دونم به فرزندانش چه غذایی می خواد بده چون ما در مورد انواع روش های تغذیه ساعت ها بحث کرده بودیم و اون اگه بخواد احساس خیانت نکنه باید بچه هاش رو گرسنه نگه داره
در کل پیشنهاد می شه
البته من زیاد با این ترجمه موافق نیستم
چون سبک نوشتارش زیادی قدیمی بود
فکر می کنم ترجمه ی دیگه ای باشه بهتره
انگار فقط همين يه ترجمش باشه... من چاپ هاي جديد اين ترجمه رو ديدم اما ترجمه هاي جديد نه. اتفاقا اگه مي شناسي معرفي كن .نقل قول:
اما كاش وقتي راجع به جنبه ها ي عاشقانش اشاره مي كردي چيزي راجع به بعد سياسيش هم مي گفتي.
وای من عاشق این کتابم....عقاید یک دلقک فوق العاده است محشره..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من هم از اون قسمت هایی که هانس راجع به ماری صحبت می کرد خیلی خوشم اومد...اون قسمتایی هم که خاطره تعریف می کرد خیلی جالب بود مثلا یکی که خیلی برام جالب بود اونجایی که تعریف می کنه وقتی بچه بودند یه بار لئو (برادرش) ازش می خواد بیاد با اره یه چوب رو ببرند اما هانس قبول نمی کنه اما بعد ها حاضر بوده قسم بخوره که باهاش اون چوب رو اره کرده و حتی قطرات عرق ش رو هم کاملا به خاطر داشته ...من هم گاهی واسم همچین حالت هایی پیش می یاد اما نه به این شدت ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کتاب رو هم خیلی قشنگ تموم کرد یعنی به نظرم پایانش یه پایان باز فوق العاده بود هرچند که من ترجیح می دادم ماری بر می گشت .....واقعا نامرد بود که هانس رو ول کرد...آخه ی .............. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما من توی نمایشگاه کتاب امسال از یه انتشارات دیگه همین کتاب رو دیدم مترجمش رو دقیقا نمی دونم اما فکر کنم با این فرق داشت در ضمن اون نسخه ی کاملش بود اینی که ما خوندیم یه قسمت هایش حذف شده اون صفحات داستان بیشتر بود....نقل قول:
هرچند من زیاد با ترجمه ش مشکلی نداشتم و به نظرم ترجمش بد نبود..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]