نقل قول:
این چهارتا پیکاپی که میبینی در اصل 3 تاست. چون اون دو تا که نزدیک پل هستند، با هم یک نوع پیکاپ نویز گیر تشکیل میدن. و دو تا پیکاپ نزدیک دسته هم خیلی به هم نزدیکن و عملا در صدا دهی فرقی با هم ندارن. (با اون کلیدی که نوشته هاش به رنگ زرد هستند میتونی از پیکاپ 1 به 2 و بعد از اون هم به پیکاپ های جفتی 3و4 سوئیچ کنی). پس این 4 تا پیکاپ شد 2 تا!.
عجب؟؟؟؟
نميدونستم
نقل قول:
روی دسته رو نگاه کن(Fretboard) فقط اومده برای فرت دوازدهم یک علامت XII گذاشته که مشخص باشه. اگه کسی می خواد شروع کارش با گیتار راحت تر باشه، بهتره از این مدلی استفاده کنه که فرت های اصلی رو با نقطه مشخص کرده باشه. البته این مشکلی برات پیش نمیاره و درواقع آب دیده میشی!
مهم نيست نه گيتار خودم(اكوستيك)نه مال دوستم( يه الكتريك ياماهاي داغون) هيچ كدون علامت ندارن
نقل قول:
این مدل برای کسی که میخواد تازه شروع به یادگیری گیتار کنه خیلی به درد بخوره.
چه جروي به اين نتيجه رسيدي تازه كارم؟؟؟؟
تازه كار هستم ولي تازه وارد نستم(به دنياي نوازندي)
نقل قول:
اما اصل سوالت: ویبره، سیستم پیچیده ای نیست و گذاشتن یا برداشتنش مشکلی نداره،
آخه توي مدلايي كه دسته ويبره دارن ( مخصوصا تو گيبسون) كلا مدل و شكل خرك عوض ميشه.
نقل قول:
اما ویبره می خوای چه کار؟ اگر برای شروع آموزش این گیتار رو می خری (یعنی هنوز با گیتار کار نکردی) مطمئن باش تا 2 سال دیگه هم نیازی به ویبره نداری. هنوز باید یادبگیری چه طور گیتار رو بگیری دستت، چه طور مضراب (پیک = Pick) رو دستت بگیری. چه طور ... . پس به ویبره نیازی نداری.
این نظر من بود. ببین حالا خودت چه نظری داری!
عجیبه که هرکس می خواد گیتار بخره، یا به کات اوی بودن آکوستیک کار داره یا ویبره ی الکتریک.
به جای توجه به جنس فرت بورد، سبکی بدنه، قدرت پیکاپ ها، ...
اين جوري كه تو گفتي من تازه كار نيستم،همين الآن از تو قبر در اومدم. تا حلا به عمرم الكتريك نديدم
اوني كه قراره بره برام گيتار بگيره كارش رديفه
حلا نظرت راجع به G-400 چيه
کد:
http://www2.gibson.com/Products/Electric-Guitars/SG/Epiphone/G-400.aspx