Ped Editor رو میگی ؟نقل قول:
نوشته شده توسط nezamdoobarareh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حدس میزدم که از سایتهای خارجی گرفتی ! آخه تویه اولین پستت هم لینکهای مربوط رو گذاشته بودند. من سعی میکنم امشب اگر بیکار بودم برم و به این سایتها سر بزنم شاید چیزی دستگیرم شد.
دوستان من یه برنامه گیر آوردم که میشه اخلاق و خصوصیات آدمهای توی بازی رو درست کرد. :27:
مثلا میشه که گفت فرد مورد نظر سوار چه ماشینهایی میشه، جز چه گروهی دسته بندی میشه !! ( خیابونی ، یک زن معمولی و یک خانم **** رقاص ) حتی میشه گفت که این زنه یا مرد !! :18:
من یه خانوم هست که چاق هستش و لباس قرمز و یک دامن کوتاه پاشه. ( همونی که تویه عکس قبلی که گذاشتم اومده بودم چادر براش درست کرده بودم. ) اومدم این رو از گروه زنهای خیابونی ( S e x y women ) در آوردم و به گروه Women تغییرش دادم. اصلا کنفیکون شد. اینهو یه آدم معمولی راه میره. :21:
تازه یکی دیگه از مزیتهای این برنامه اینه که شکل سه بعدیش رو هم براتون میاذره. یعنی میتونید ببینیدش ولی نمیتونید راه رفتنش رو ببینید. تازه ID و همینطور نام DFF و TXD این کارکاتر رو هم مینویسه. :21: :21:
کلا حال کردم با این برنامه. میتونیم که فقط تکسچر این کاراکتر ها رو تغییر بدیم و یا این که یه مش ساده به شکل چادر بکشیم رو سرشون. همین !! :8:
به نظرم با این برنامه کار خیلی سریعتر پیش بره و دیگه با راه رفتن خانومها و مردها تویه خیابون مشکلی نداشته باشم. :40: :40:
امشب این برنامه رو برای محمد با آموزش میفرستم. ( گرچه اصلا آموزش نمیخواد. ) ایشون خودشون برای شما میفرستن. فعلا بای.
راستی با این فکر که آموزش ادیت کردن رو هم همراه بازی بدید بیرون موافقم. :10:
در مورد فونت بازی ببینم مگه فونت بازی به صورت TXD هستش ؟؟
اگر نیست پس بگردید دنبال یه جایی که یونیکد فونت ها نوشته باشه و یونیکد فارسی رو اضافه کنید.
فونت بازی TXD هست