2 هفته پیش خریده بودم !نقل قول:
ماله 2006 هست !
نه .... زیر کولر بود !
از گل پایین تر بهش نگفتم ! حتی یک پنکه هم با وجود کولر کنارش گذاشتم !
2 هفته پیش خریده بودم !نقل قول:
ماله 2006 هست !
نه .... زیر کولر بود !
از گل پایین تر بهش نگفتم ! حتی یک پنکه هم با وجود کولر کنارش گذاشتم !
نه دوست عزیز مطمئن باش مشکل خیلی حادی نیست. میشه بگی روزی چند ساعت باری میکنی؟؟نقل قول:
مطلب پایین رو هم بخون.
XBOX 360 Error Codes<< <<
(این راهنما به هیج وجه رسمی نیست, ما نیز ادعایی بر درستی آن نداریم)
(THIS ERROR CODE GUIDE IS IN NO WAY OFFICIAL NOR DO WE MAKE ANY CLAIMS TO IT'S ACCURACY)
البته نویسنده ی این مطلب گفته:" تمامی این اطلاعات بوسیله ی آزمون و خطا و با کمک افراد سایت بدست اومده. البته بیشتر این اطلاعات نادرست هست!! ولی اینها بهترین حدس ما است." بعدشم گفته اگه شما نکته ی جدیدی کشف کردید بهش PM بدید تا این مطلب رو آپدیت کنه.
شاید بگید پس دیگه چرا دارم اینو مینویسم؟! ولی اگه حداقل همش درست نیست بعضی هاش که درسته. اگه بدونیم ضرر نکردیم که. پس بیاید با هم یه نگاهی بندازیم :
اگر Xbox مشکل خاصی داشته باشد,LED های آن با الگوی خاصی روشن میشوند.(جالبه! تو یکی از فروم های خارجی طرف بهش میگفت حلقه ی مرگ!!). نحوه ی روشن شدن چراغ ها, ما را به اطلاعات بیشتری در مورد آن مشکل راهنمایی میکند. اینها کد هایی هستند که ما میدانیم.....
========================================
قسمتهای 1, 2, 3 و 4 چراغ قرمز میزنند
- کابل AV پیدا نمیشود
/ \
\ /
1- مطمئن شوید که کابل AV به درستی به کنسول متصل شده است.
2- کابلAV را یکبار از کنسول جدا کرده, مجددا آن را به کنسول نصب کنید.
3- اگر چراغ های قرمز همچنان فلش میزنند, قسمتهای آهنی کابل AV را با یک دستمال خشک تمیز کنید. قسمت آهنی آن قسمتی است که به کنسول متصل میشود. قسمت آهنی را کاملا تمیز کنید و دوباره پکAV را امتحان کنید.
4- اگر هنوز 4 چراغ چشمک میزنند, کابل AV خود را تعویض کنید.
================================================
قسمتهای 1,3 و 4 چراغ قرمز میزنند
- نقص عمومی سخت افزار
/ \
\ /
1- کنسول را ری استارت کنید.
2- اگر با ری استارت مشکل حل نشد, راههای زیر را امتحان کنید :
* کنسول را خاموش کنید.
* تمام کابل های AV و کابل پاور را از کنسول جدا کنید.
* سیم برق پاور را جدا کنید.
* دوباره کابل ها را به طور محکم وصل کنید.
* کنسول را روشن کنید.
3- اگر با این کارها مشکل حل نشد , کنسول را خاموش کنید, هارد درایو را جدا کنید و کنسول را روشن کنید. اگر چراغ ها دیگر چشمک نزدند, کنسول را خاموش کنید, هارد را دوباره جا بزنید و دوباره کنسول را روشن کنید.
4- همچنین چراغ روی پاور را نیز چک کنید. وقتی کنسول را روشن میکنید باید چراغ پاور سبز باشد, حتی اگر هنوز 3 چراغ در حال چشمک زدن باشند.
===============================================
قسمتهای 1 و 3 چراغ قرمز میزنند
- گرمای زیاد
/ \
\ /
1- بگذارید کنسول خنک شود!!
نکته: ممکن است شما مجبور باشید چند ساعت منتظر بمانید تا کنسول خنک شود. زمانی که کنسول داغ است آنرا روشن نکنید.
2- مطمئن شوید که کنسول فضای کافی برای تهویه را دارد زمانی که فن در حال کار کردن است.
پیشنهادات :
* فضای پشت کنسول را شلوغ نکنید تا در تهویه اختلال ایجاد نشود.
* کنسول خود را روی تخت, کاناپه, یا هر سطح نرم دیگری قرار ندهید ,تا در تهویه آن مشکلی پیش نیاید.
* کنسول خود را در مکان بستهمثل کتابخانه, قفسه, میز تلویزیون قرار ندهید تا زمانی که از تهویه ی آن باخبر نشدید.
* کنسول خود را نزدیک منابع گرما قرار ندهید,مثل رادیاتور, آمپلی فایر, اجاق!!
کنسول خود را برای خنک شدن زودتر در مکانهای خیلی سرد قرار ندهید!!
خیلی ها فکر میکنند که با این کار کنسول زودتر و بهتر خنک میشه, ولی باید بگم این کار تماما اشتباهه! چون وسایل الترونیکی از جمله اکس باکس باید به تدریج خنک بشن و اگه ما بخوایم کنسولو سریع تر خنک کنیم باعث صدمه جدی تری به کنسول میشیم که ضررش از گرمای زیاد بیشتره و اوضاع رو بدتر میکنه! چون تغییرات شدید دما این مشکل رو بوجود میاره.....پس این کار رو نکنید!
==================================================
قسمت 4 چراغ قرمز میزند
- نقص سخت افزاری
/ \
\ /
مشکل خاص سخت افزاری با کدی روی صفحه نمایش داده میشود:
: E45 ناشناخته (احتمالا مربوط به آپدیتDashboard )
: E64 مشکل DVD درایو(فرم ور اشتباه یا چیپ ها)
E65 : موارد بالا همچنین میتواند از بسته نشدن درست درایو نیز باشد.
E66 : مشکل DVD درایو, دی وی دی مودل, یا اینکه درایو مچ نمیشه, فرم ور درایو قدیمی است
: E67مشکل هارد درایو است, این مشکل میتواند از خود هرد یا از کانکشن های درون آن باشد
: E68 مشکل Voltage است. یعنی برق لازم را برای انجام کار ندارد. ممکن است مشکل از پاور یا هارد باشد که باعث میشوند برق بیشتر مصرف شود, همچنین این مشکل میتواند از نصب کردن لوازم جانبی اضافی به کنسول نیز ایجاد شود مثل فن های اضافه. راه حل قطع کردن لوازم جانبی اضافه است.
: E69 مشکل هارد درایو. میتواند مشکل از خود هارد یا از کانکشن های درون آن باشد. هارد را جدا کرده و بدون آن بازی کنید.
E71:احتمالامشکل از آپدیت اشتباه Dashboard است.
E72 : ناشنا خته
E73 : مشکل از پورت Ethernet است. باید آن را چک کنید.
E74:به احتمال خیلی زیاد مشکل ازChip است. (HANA یا ANA که نزدیک کانکشن کابلAV است).
همچنین ممکن است از کابل AV اشتباه نیز حاصل شود, پس آنرا اول چک کنید. در موارد نادر مشکل از GPU است.
E76 : ناشناخته
E79 : مشکل هارد درایو.... آن را جدا کرده و بدون آن بازی کنید.
خوب دوستان تموم شد! امیدوارم با هیچ کدوم از کدهای بالا روبرو نشین! درست یا غلطش رو من دیگه نمیدونم. در اینکه خیلی هاش درست نیست (نه همش) شکی نیست. ولی حداقلش خیلی چیزا فهمیدیم!
موفق باشید.
منبع: forums.xbox-scene.com
دکمه ری استارت کجاست ؟نقل قول:
1- کنسول را ری استارت کنید.
هنگى نمىياد؟نقل قول:
به چه چيزهايى به غير dvd rom نياز داره
لينك امالوتورش هم اگر مىتونى بگذار
چند تا بازى كه اجرا ميشه را بگو
منظور از ری استارت در اینجا یعنی دوباره روشن کردن کنسول, نه دکمه ی ری استارت!!!:20:نقل قول:
احسنتنقل قول:
ممنون عجب اطلاعات خوبی بود
درست نشد ! هنوز 3 تا چراغ قرمز روشنه !
سلام.
علی چرا بن شد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه هنوز روشنه معنیش اینه که هنوز نقص سخت افزار درست نشده دیگه!!نقل قول:
معلومه شما هم خیلی به کنسول فشار آوردی و زیاد اذیتش کردی که قهر کرده!
همونطور که تو مقاله ی بالا گفتم 3 چراغ مربوط به نقص عمومی سخت افزاره.:13:
یه سر میری نکس گن 3 صوت تعمیر میکنه بعد یه ما ه گارانتیش میکنه برو حال کننقل قول:
نگران نباش قابل تعمیره :20:
یه خبرایی به گوشم رسید
کسی از 360 بد گفته ...علی خیلی شاکی بود ..
مردی بیا جلو
امید جان منم بهش گفتم ول کنه کل کل کردن با طرفدارای PS3 رو.:13: چون هرچی تو میگی اونا یه چیز دیگه میگن! به نظرم جواب ندیم بهتره.نقل قول:
سلام, یه خبر جدید از بازی بسیار بسیار محبوب HALO 3.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گفته ی سایت GameIndustry.biz مرز پیش فروش این بازی در آمریکای شمالی از 1 میلیون گذشت!!
با 3 نسخه ی مختلف از این بازی, مایکروسافت پیش بینی کرده که نسخه ی Legendary Edition در همان روز اول پخش, به طور کامل فروش برود!
"آنچه که ما تجربه کردیم بدون شک چیزی نیست بجز یک پدیده". این را باب مک کنزیBob McKenzie, معاون رئیس بخش فروش در GameStop میگوید.
"Halo 3 تمام رکورد های قبلی را تحت الشعاع قرار داده, و ثابت میکنه که قراره یکی از بازی های ضروری در سال 2007 بشه".
بعضی از بزرگترین Brand های معروف آمریکا, پخش این عنوان اختصاصی را ساپورت میکنند.
"در ماه سپتامبر,Halo 3 بازی های ویدیویی و سرگرمی را به طور کلی به قسمت جلوی این فرهنگ هل میدهد". دکتر ,Chris Di Cesare رئیس بخشCreative Marketing مایکروسافت این جمله را میگوید.
خوب, من که بدجور منتظر این بازی هستم. چون مایکروسافت گفته گرافیک این بازی همه را شوکه خواهد کرد. یعنی به نظر شما بالاتر از Gears Of War؟!
برای پاسخ دادن به این سوال باید تا زمان عرضه صبر کنیم!
آقا میشه روی تلوزیون معمولی 360 بازی کرد و گرافیکش چقدره؟(در حد چه کنسولی)
بله جانم چرا نشه ؟!نقل قول:
گرافیکش هم خوبه . اگر رو HD بازی کنی گرافیک بالاتر نمیبینی ! بلکه رنگ ها و شفاف تر وزیباتر به نظر میان و وضوح تصویر بالاتر میره .
ولی برعکس اگر PS3 رو روی TVهای معمولی دیده باشید حتما تعجب کردید چون رنگها کدر حتی بدتر از PS2 !!!
Xbox 360 12V Fan Mod
سلام, این بار میخوام بهتون بگم که با 3 تغییر جزئی در Xbox 360 تون, باعث میشید که پردازنده 22 درجه خنک تر کار کنه, گرافیک 10 درجه خنک تر و سیستم هایی که با گرافیک در ارتباط هستند, 4 درجه خنک تر کار کنند. (درجه ها به فارنهایت هستند).
- لوازم مورد نیاز چند متر سیم نازک و لوازم لحیم کاری هستند.
خوب, میتونید دو تا از فن ها رو 12 ولت کنید. (ولی نویسنده ی مقاله یکیش رو 12 ولتی کرده, اون هم فن پردازنده هست).
- سیم های قرمز و قهوه ای سیم های مورد نظر ما هستند. سیم های آبی و سیاه برای اتصال به زمین هستند. فقط کافی است که سیم قهوه ای را قطع کرده و سر آنرا به سیم دیگری لحیم کنید.
شکل 1
- در مرحله ی بعد باید یک منبع 12 ولتی در مادربردپیدا کنید. (آسانترین را برای پیدا کردن انتخاب میکنیم). با توجه به شکل این منبع12 ولتی, مورد توجه ماست. (نویسنده این منبع رو توصیه کرده).
شکل 2
- کار تمومه!! فن 12 ولتی شد!
(این مرحله ها رو اگه دوست داشتید انجام بدید).
تو این مرحله نویسنده به سلیقه ی خودش تغییراتی رو بوجود آورده مثلا سر خنک کننده را روی چیپ co-graphics قرار میده. (که نحوه ی سیم کشی 12 ولتی در اینجا بهتر دیده میشود).
شکل 3
در اینجا هم ورقه ی نازک یا همونFoil رو محلشو تغییر داده. (به شکل توجه کنین).
شکل 4
در آخر هم از ابداع کننده ی این روش پرسیدن که چه جوری دماها رو اندازه گرفته, که جواب میده با تفنگ دما سنج. "برادرم تو مسابقات ماشین سواری زیادی شرکت میکنه, که از این وسیله برای اندازه گیری دمای نیتروی موتور ماشینش استفاده میکرد".
"این وسیله رو روی هیت سینک GPU که برای مدت یک ساعت کار کرده بود قرار دادم. و بعد در قسمت زیرین خنک کننده ی پردازنده. به همین دلیل هم وانمود میکنم که درجه ها درست هستند."
خوب! روش باحالی بود, نه؟! به نظر من که خیلی آسون اومد. از اون جایی که تو ایران این دستگاه گارانتی نداره, به نظرم امتحانش ضرر نداره.
ولی خیلی از ماها وقتی می بینیم پای لحیم کاری و این صحبت ها اومد وسط, این کار رو نمیکنیم!!:20:
خیلی چاکریم:10:
موفق باشید.
منبع : llamma.com/xbox360/mods
ممنون آقا پیمان ولی اینا مال زمانی بوده که به شدت مشکل حرارتی زیاد بوده مشکل این کنسول های
2007 به حداقل رسیده و با سه فن تغریبا حل میشه :46:
آره راستش حق با شماست:43:, ولی اینو گذاشتم که هم خودم یه چیزی یاد گرفته باشم هم دوستان.نقل قول:
آدم بد نیست تو کنسولشو یه نگاه بندازه! :20:
موفق باشی
این هم عکس هایی از 360 های Mod شده! واقعا" زیبا هستن!!:8:
(جالبه در مورد تصویر پایین بدونید که درست کردنش 6 ماه زمان برده!!):18::18:
قشنگه, نه؟؟!
میتونید تصور کنید وقتی چراغ های درون کیس روشن میشه چه احساسی به آدم دست میده؟
به این میگن هنر!:40:
این یکی هم لوگوی شرکت Rockstar روش به طرز مسخ کننده ای نقاشی شده!
اگه بشه منم میخوام اینجوری کنم کنسولمو!!:20:
موفق باشید:10:
سلام ! برابچ اصفهانی ! تعمیرگاه معتبر نمی شناسید من برم تعمیرش کنم ؟
برای تعویض شکل کنسول قاب هایی هست که به اونهاxbox 360 face plate میگننقل قول:
تو ایران کم پیدا میشه ولی هستن کسایی که از فرنگ وارد میکنن
اینای کهشما میگین فیس پلیتن یا کنسولو با همین قیافه عرضه کردن؟
تا اون جا که من فهمیدم, اینا دو تا روش رو با هم ادغام کردن. مثلا" طرف رفته یه Face Plate معمولی گرفته, بعد داده بیرون واسش رنگ کروم سفارشی زدن! یا اینکه اون قسمت هایی که داخل کنسول معلوم هست رو خودشون انجام میدن. حتی یه عکس دیدم طرف DVD-drive رو هم داده بود واسش رنگ کروم سفارشی زده بودن!. خلاصه که خیلی کارشون درسته:20:نقل قول:
بالاخره کارتون به تعمیر کشید؟؟:worried: میشه بگی کنسولتو کی گرفتی؟ مال چه سالیه؟ چراغ قرمز ها کار دستت داد, نه؟ اشکالی نداره ایشالا درست میشه.:20:نقل قول:
یکی از دوستامم چند وقت پیش همین مشکلا پیدا کرده بود و می گفت 3 تا چراغش روشنه ! داده بود تعمیر گفته بودند به خاطر گرمای زیاده ولی مشکلش اینکه اصفهانی نبود !نقل قول:
بالاخره کارتون به تعمیر کشید؟؟ میشه بگی کنسولتو کی گرفتی؟ مال چه سالیه؟ چراغ قرمز ها کار دستت داد, نه؟ اشکالی نداره ایشالا درست میشه.
اولین تصاویر منتشرشده از Xbox 360 Premium HDMI Motherboard توسط سایت Neogaf منتشر شده که در زیر میبینید این کنسول دارای درایو BenQ و GPU heatsink و چیپ90 نانومتری میباشد.
شایعه ای به نقل از سایت معتبر Gamestop store بیان شده مبنی بر اینکه سال آینده تکمیل ترین X360 با عرضه HD-DVD player داخلی فابریک وارد بازار خواهد شد این خبر اگر صحت داشته باشد تا مدتی دیگر برای پیش فروش در سایت Amazon.com قرار میگیرد.
فکر کنم یعنی شایعه این که این hdmi دار ها 65 نانو متری هستن منتفیه ؟نقل قول:
به نظر شما کی 65 نانو متری میشه ؟ به نظر من تا اوایل مهر
فکر کنم داری اشتباه میکنی چون کنسولی هم که شما تو خونت داری 90 نانومتری هست یعنی نسبت به اون هیچ تفاوتی نداره
در ضمن هر چه این عدد کمتر باشه یعنی دما کمتره و خنک تر
میریم سر اصل مطلب.....با مصاحبه ای که اخیرا" سایت Gameplayer.com.au با تهیه کننده و کارگردان فنی بازی Splinter Cell Conviction یعنی(Dany Lepage) انجام داده, چنین گفته که :
"این بازی به هیچ عنوان برای PS3 یا Wii عرضه نخواهد شد." این یک تصمیم منطقی است. "کنسول نینتندو قدرت گرافیکی لازم را ندارد."
در مورد کنسول سونی هم صادقانه در مصاحبه با این سایت توضیح داده که چگونه این کنسول نمیتواند هوش مصنوعی یا (AI) بازی را به درستی X360 اداره بکند.
همیشه سری Splinter Cellدوست داشتنی بوده و هست, امیدوارم این بار هم با یک بازی جذاب مثل Double Agent طرف باشیم. پس با هم به انتظار این بازی بزرگ میشینیم.
موفق باشید.
مهدي: شرمنده! پست شما ويرايش شد!
مرسی از این که پستها رو پاک کردید! خواهش میکنم چرا شرمنده!! راستش حواسم نبود 2 تا پست رو باهم فرستادم ممنون که اونم پاک کردید.
"Unreal Tournament 3 برای جا گرفتن در DVD از تعداد مپ های خود کم میکند!!! "
مارک رین( رئیس شرکت Epic Games )هنگام سخنرانی در فستیوالEdinburgh Interactive گفت : "ما چیزهایی را فشرده خواهیم کرد. اما ما مپ های کمتری را در نسخه ی 360 خواهیم داشت.... دیسک های Blu-Ray به طور حتم, فضای بیشتری را به ما داده اند."
او همچنین اضافه نمود : "ممکن است در UT بعدی, فراتر از این بازی, با کمک دیسکهای بلو-ری, تمام دیسک را با مدهای مختلف و چیزهای جالبی پر کنیم!!."
به نظر من :
این اصلا" برای طرفداران کنسول X360 جالب نیست. چرا که مطمئنا در بازیهای آینده نیز همین روال پیش خواهد رفت. امیدوارم مسئولان مایکروسافت هرچه زودتر فکری برای سازگار کردن HD-DVD Player برای اجرای بازیها در آینده بکنند.
منبع : 360plex.com
پیمان جان اینا مارو اسکول فرض کردن وگرنه اینا همه حرفه ... گرافیک این بازی با Gow فرقی نداره ! چطور اون جا شد ! چون این بازی تا یک سال عنوان انحصاری Ps3 هست سونی بهشون پول میده که این مزخرفاتو تحویل ما بدن .
درسته سم جان, حرف شما کاملا متین. ولی خدایی Blu-Ray کجا و DVD 9 کجا!! خدا کنه یه کاری بکنن این HD-DVD Player بتونه بازی هم بخونه.:20:نقل قول:
نگران نباش پشت این کنسول تفکرات یه نابغه نهفته است. بیل گیتسی که دنیای کامپیوتر رو متحول کرده می دونه باید چیکار کنه !
راستی پیمان جان بابت خبرهات ممنون ولی سعی کن خبرهای مربوط به بازیها رو اینجا بذاری :
و تنها خبرهای مربوط به کنسول رو اینجا بده .
چشم سم جان. باور کن نمیدونستم کجا باید اینجور خبر هارو بگم! چون این بازی قراره برای 360 هم بیاد, فکر کردم باید اینجا مطرحش کنم. ولی به روی چشم از این به بعد رعایت میکنم.نقل قول:
ممنون که گفتی:20:
:21::21::21::2::2::2::8::10::10::27: man ham mikhm be kharamنقل قول:
X360 65-nanometer CPU
آن دسته از آینده نگرانی که X360 دارند, پافشاری میکنند که CPU های جدید X360 با فناوری 65 نانومتر, با توجه به گزارشات اخیر عرضه خواهد شد. این CPU ها کوچکترهستند که با توجه به CPU های 90 نانومتری گرمای کمتری تولید میکنند. این بدین معنی است که, کسانی که در این بین فقط 2 سال صبر کنند,X360 هایی که با CPU های جدید ساخته میشوند را خواهند دید. این CPU ها که با اسم رمز Falcon شناخته میشوند, انتظار می رود که پاییز امسال در X360 های جدید به کار روند.
همچنین با توجه به آنچه که سایت PC Advisor گفته,CPU های 45 نانومتری نیز قرار است در X360 به کار روند که تولیدشان از سال 2008 یا 2009 شروع خواهد شد!
ذکر این نکته نیز ضروری است که اینCPU ها تاثیری در گرافیک بازی ها نخواهند داشت.
منبع : خودم و Shacknews.co.uk
یه سوال داشتم
میگن Elite هم سه چراغ میده . راست میگن ؟؟؟؟؟؟؟؟ :41:
سه چراغ قرمز یعنی دستگاه مشکل سخت افزاری پیدا کرده نه این کهنقل قول:
گرم شده و خراب شده هر وسیله ی الکتریکی ممکنه مشکل سخت افزاری
پیدا کنه
البته منظورت gpu 65 nm است دیگه ؟:31:نقل قول: