با خبال راحت شروع کن...:46:نقل قول:
Printable View
با خبال راحت شروع کن...:46:نقل قول:
آقا من همون اولش گیر گردم با K800 cid52نقل قول:
بکاپ که میگیرم اندازه فایل صفر هست و این error در log
/tpa/preset/system/ams/FaceWarp_2
error occured 8
اگه میشه لطف کنید روش افزایش صدا برای k800 رو کامل و دقیق بگید.
ممنون.
مال من r1jg001 هست که تو قسمت rest نبود!!!!!! اشتباه میکنم؟اگه میشه راهنمایی کنید.
ممنون.
دیپلمات عزیز شما مشکلت حل شد؟نقل قول:
من هم مشکل شما رو دارم چه کنم؟
سلامنقل قول:
اقا دستت درد نکه اما اینم ناقصه یعنی از 5 تا بلوک فقط 3 تاش هست
بازم ممنون
سلامنقل قول:
اقا دستت درد نکنه داداشی
قربون این عینکت خوشکلت برم
تو ما رو نجات دادی میشه لطفا بگی منبعت کجاست یا خودت فهمیدی اینارو البته اسراری ندارم چون تو اینقدر شیرین اموزش میدی که نیازی به منبع نیست
نه عزيزم مشكلم حل نشده ...دارم تو يه فروم ديگه پيگيري ميكنم ... حل ميشه ايشاللهنقل قول:
راستي فريمور شما چيه؟ R1KG001 ؟
نقل قول:تغییر درایور صدا با تغییر درایور دوربین که فرقی نداره فقط اونجا اسم پوشش کمراست اینجا اسم پوشش اکوستیکه...صفحه ی قبلم اموزشش رو دادم...حالا اگه مشکلی هست من در خدمتمنقل قول:
راستش تا اونجا که من یادم میاد مال منم فقط تا 3 میرفت...مدلش همینه..ناقص نیست:46:مال من که اینجوری بودنقل قول:
عینکم قابلی نداره ها:5:عزیزم در مورد منبع بگذار یک چیز کلی رو بگمنقل قول:
منبع تمام این مطالب یک سایت خیلی معتبر خارجی هست که مطمئنا همه میشناسیدش....اما تو ترجمه شدش و فارسیش...هر چی هست کار اقای مسعود 57 هست که تو سایت موبایلستان فعالیت میکنه...الانم یکی از بچه ها تاپیک زده و تمامیه این اموزش ها رو که گویا اقای مسعود57 به تازگی اماده و اپلود کرده رو تو همین انجمن گذاشته
اموزش هاشون خیلی کامله..منتها چیزهایی که من اینجا گفتم کمی ساده تر و خودمونی تر گفتم تا بچه ها راحت یاد بگیرن...پی دی اف ایشون رو دان کنید..هر چند خودم هنوز نگرفتم اما میدونم کامله کامل باید باشه
خوش حالم از اموزش ها راضی هستین:20:بهم دلگرمی دادین:10:
ببین دیپلمات عزیز من هنوز دقیق متوجه مشکل نشده ام اما کاملا معلومه شما یه جا رو خوب اجرا نمیکنید...دلیل حرفم اینه که:نقل قول:
دستوری که لازمه اینه:
readdir:/ifs
readdir:/tpa
readdir:/smsdata
readdir:/system
این بدین معنی هست وقتی که وارد پوشه ی ph_out بشید باید چهار تا پوشه ببینید به همین اسامی...یعنی
ifs....tpa.....smsdata....system
اما من فایل شما رو که دیدم اصلا این پوشه smsdata رو نداره....به جاش مثلا یه پوشه card داره که خالیه!!!
ضمن اینکه یه چیز جال اینکه..فرضا وقتی تو پوشه اکوستیک که برید در حال درستش پسوند فایلها apf هستش...اما مال شما رو که نگاه کردم به اول اسم پسوند یک z اضافه شده:zapf من که همچین پسوندی ندیدم تا حالا!!
همون طور که گفتم یک بار هم مثلا از درایور صفحه نمایش بک اپ بگیرید...نتیجش رو بگید
دعام کنید...فردا امتحان دارم...هیچی نخوندم:31:
کامیاب باشید:10:
با سلام.
من میخوام k790_k800_acoustics رو بوسیله این برنامه رو گوشیم بریزم.گفتید به صورت zip در قسمت MISC file باید باشه.میخواستم بدونم که بعد از این کار flash رو بزنم که کار تمام بشه؟ یا باید در قسمت firmware هم فایلی باشه؟به جز قسمت اول کار دیگه هم باید انجام داد؟مشکلی برای گوشی پیش میاد؟
با تشکر.
ببين مصطفي جان من همه كارا رودرست طبق آموزش شما انجام دادم ...برنامه مشكلي نداره مشكل اينجاست كه setool براي CID52 فقط قابليت write داره نه read !نقل قول:
دارم يه پست در se-nse رو ترجمه ميكنم ( اينطوريه كه موقتا با XS يه فايل xml رو بهش اضافه ميكنن تا گوشي بتونه فايل رو بخونه و ارسال كنه
اين مشكل تمام CID 52 هاست
اما در مورد فايلهايي كه من فرستادم و ديدي بايد بگم كل CID 52 ها اينطورين... يعني با 810 فرق ميكنه ..
من FS extended گوشي خودم و K800 رو كه ديدم همينطوري بود ... واسه همين هنوز آكوستيكي واسه 850 نيومده
وقتي پيگيري هام تموم شد و به يه نتيجه درست رسيدم با اجازه شما آموزشش رو ميزارم اينجا واسه CID 52 ها
مرسي
اقا افزایش صدای k800 حدودا چقدر طول میکشه؟
بعد یه سوال مبتدیانه بعد از نصب پچ دیگه باید چی کار کنی؟flash؟
نه دوست عزیز هیچ چیز دیگه ایی لازم نیست...ببینید دوستان...من یه عادت خوبی دارم و اون اینکه تو اموزشهایی که میگذارم هیچ وقت هیچ جایی رو خلاصه نویسی نمیکنم...پس اگه از مطلبی صحبت نمیکنم خیالت راحت که به اون نیازی نیستنقل قول:
تنها کار دقت روی مراحل زیپ کردنه دیگه...هیچ چیزه دیگه ایی نداره..هیچ مشکلی پیش نخواهد امد
بله حق با شماست...این مسئله رو فراموش کرده بودم...شرمنده تا روی گوشی های مختلف تسلطم بیشتر شه زمان میبره....بی دقتی از من بود:11:نقل قول:
دوست عزیز شما اگه به پست های من توجه کنید بهتر نتیجه میگیرین....من خودم امروز این اکوستیک صدا رو ریختم رو گوشیم:نقل قول:
ToShaRa_Mega_Acoustic_v1.6_High_Quality_And_Loudne ss
همش 90 ثانیه طول کشید....
نه دوست عزیز فلش دیگه واسه چی؟شما پچ رو می ریزی....بعد از گوشیت استفاده میکنی و به قولی حالش رو میبری:46:
شما نگران هیچی نباش...مراحل رو خوب انجام بده..هر سوالی برات پیش امد بدون خجالت بپرس..مطمدن باش من از شما اماتور تر هستم:10:هر کسی باید از یه جا شروع کنه دیگه...بسم الله:20:
اها یه نکته رو تو اموزشهام نگفتم الان یادم افتاد
درسته این برنامه مثل فونیکسو غیره حتما لازم نیست سیم کارت رو خارج کنید...اما بهتره وقتی میخواهید برنامه رو اجرا کنید..سیم کارت رو خارج کنید و بعد اتمام کار با برنامه سیم رو جا بزنیدL
سلام دوستان من چند تا از اين ويبره هارو از يه سايت خارجي دانلود كرده بودم ولي با sms نميتونم اونارو بفرستم ولي اين ويبره قلب رو با sms ميشه فرستاد چرا؟
بچه ها یه راه دیگه هم داره و اونم این هست که فایل ZIP رو همونطوری که مصطفی گفت بسازیم و بعد جلوی MISC اون E رو بزنیم و توش اینو تایپ کنیم:
writepkg:Script.zip
که script.zip همون فایلیه که ساختیم...بعد این نوت پد رو یه جایی مثلا درایو C سیو میکنیم و فایل ساخته شده رو هم میگذاریم کنارش(تو درایو C) و بعد Write Script رو میرنیم...
من اینطوری انجام دادم جواب داد...:21::21:
اقا من انجام دادم اما.
BDSS_ring.zapf(405) گیر کرد.چرا؟مشکل کجاست؟
من تو قسمت MISC اومدم acoustics رو به صورت zip وارد کردم.و بعد flash رو زدم.اما اون جا که گفتم دیگه جلو نرفت.اشتباهم کجا بوده؟
به نظرتون W900i acoustic به درد میخوره برای k800 ؟
بهتره قبلش يه بكاپ از fs بگيري ولي بعيد ميدونم جواب بده ! ولي سعيتو بكن شايد بشه .. به امتحانش مي ارزه نهايش اينه كه 5 تومن هزينه فلش بدي..:46:نقل قول:
سلام
واقعا قدر این اقا مصطفی رو باید دونست(خیلی باحالی جدا می گم)
اقا مصطفی دیگه با این اموزشی که دادی نیازی به فایل ssw نیست
راتی من این اموزش تغیر تو fs رو تو w550 امتحان کردم جواب داد
من قبلا از این برنامه فقط برای نصب پچ استفاده می کردم نمی دونستم اینقدر امکانات داره اما این رو می دونستم که برنامه ی باکس setool هستش
:13:سلام اگه ميشد خوب بود ولي حيف كه نميشه
سلام
تو رو خدا یکی بگه برای تبدیل k750 به w800 از چه کاستومایزری استفاده کنیم
از cda کا750 ی که می خواهیم تبدیل کنیم
بیا از w800 که می خواهیم بریزیم اگر از w800 هست از کجا بدونیم برای کدوم Fs کدوم کاستومایز مناسبه
سلام
می خواستم پست رو حذف کنم نتونستم
دستت درد نکنه جالب بود:10:نقل قول:
ببین خود پوشه ی اکوستیک که نباید زیپ بشه....باید پوشه ی قبل ایفز زیپ بشه..طوری که اون پوشه یا فایل زیپ که باز شد...اولین پشه که میبینی ایفز باشهنقل قول:
در مورد اکوستیک های دیگه اطلاعاتی ندارم:13:
واسه چی 5 تومن پیاده شه؟:18::18:نقل قول:
قربونت :10:راستی دوست عزیز اسمت چیه؟منو همه میشناسن که تنبلم.. حال نوشتن اسمهای سخت کاربری رو ندارم...اسمتو بگی در حق من برادری کردی:31:نقل قول:
اصلا بگذار من حدس بزنم...m....h...f اها میشه:محمد فرهاد:8::31:
بله؟چی میشد چی نمیشه؟!!نقل قول:
محم فرهاد جان:31:شما اگه به عکس اموزش فلش نگاه کنی تو misc files اسم کاستومایزش اینه:نقل قول:
w800_cda*****.zip
فکر کنم همه چیز مشخص شد...درسته؟
مرسی از حرفهای جالب....منم امتحان میکنم ببینم چه شکلی میشه:8:.دوستان دیگه هم بگردن اگه چیز باحالی باز پیدا کردن بگن:20:نقل قول:
الان این ویندوز مدیا پلیری که واسه خودت گذاشتی رو اینجا اپلود کن..منم خواهانشم:10:
سلام به دوستان.
من انجام دادم و شد.از راهنمایی هاتون ممنون.
K790 acoustics رو گوشیم ریختم.
صدای گوشیم خیلی بد شد.
مال خود K800 خودم خیلی بلند ترو با کیفیت تر بود.
اگه acoustics که به درد بخوره رو دارید ممنون میشم که به ما هم بدید.
بازم ممنون از کمک هاتون.مخصوصا از اقا مصطفی.
خوب خدا رو شکر...خواهش میکنم:20:نقل قول:
اره می دونم یکی از بهترین اکوستیک ها اسمش اینه:
ToShaRa_Mega_Acoustic_v1.6_High_Quality_And_Loudne ss
یه سرچ بزن اگه پیدا نکردی بگو واست اپ کنم
البته کیفیتش بازم به پای اورجینالش نمی رسه...اما اگه بعضی وقتها گوشیت خش خش کنه...تا حدی خش خش صدا رو میگیره
سلام.
همین اکوستیک که گذاشتین رو گشتم اما پیدا نکردم.
از نظر بلندی و کیفیت چه طور هست؟ از صدای k800 معمولی بیشتر و بهتر میشه؟
اگه لطف کنید اپ کنید ممنون میشم.
خیلی خیلی از راهنمایی هاتون ممنون.
اشتباه نكنيا !!! تو ميخواي آكوستيك db2010 روي db2020 بريزي ؟ اصلا ميدوني پسوند فايلها با هم فرق ميكنه؟ اين آكوستيك مربوط ميشه به گوشي هاي w700 w800 k750 w810 نه k800 !!!
تازه فايل اورژينال هم نداري !! يعني اگه بريزي گوشيت مشكل دار ميشه بايد فلش كني !!
از من گفتن بود!
یکی از برو بچ یه k510 اورده میگه acoustic بریز من هم این 4تا رو دارم
v1.0 v1.2 v1.6 v1.7
میگن اینا مخصوص k750 w800 و w810 هست یعنی نمیشه ؟
اصلاً میشه آکوستیک بهش اضافه کرد؟
خیلی حیف شد:13:نقل قول:
quote=B L A S R 3 R;1491790]خیلی حیف شد:13:[/quote]
واسه چي؟ ديگه بالا نيومد؟
سلامنقل قول:
اقا مصطفی ما کوچیک شما هم هستیم:40::40:
اسم را تقریبا درست حدس زدی
اسم من محمد حسین هستش (اون f هم فامیلیمه)
اقا مصطفی من جمعا 13 تا skin برای واکمن دارم که شما دستور دادی
ما هم اطاعت می کنیم
البته اون مدیا پلیر تو این ها هست
راستی به نوع مدل های گوشی ها زیاد اهمیت نده
من هم رو w810 و هم رو w550 با اموزش بسیار قشنگ و مفیده شما انجام دادم به راحتی جواب داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی من یه عکس از start up گوشیم می زارم تا ببینید چه شکلی میشه (چون فکر کنم زیاد منظورم رو تو اموزش نتونستم برسونم)
سلامنقل قول:
من اصلا نتونستم برای W850 پچ پیدا کنم
سلام
من می خواستم با دوستان یه مشورتی بکنم
یکی از دوستان من باکس Setool رو داره که نرم افزار اصلیش همین پیشرفته setool2lit خودمونه
فایل rest این اصلیه شامل 480-500 تا فایل rest هستش که تو ماله ما 182 تاست
من می خواستم این رو سوال کنم که میشه من فایل های rest نرم افزار اصلی رو بردارم و با ماله خودمون جایگزین کنم حالا اضافه هم میشه
اما مشکل اینجاست که ما دو تا فایل هم نام که ماله یه فریمور بودن رو بررسی کردیم دیدیم حجم فایل rest من که همین برنامه خودمونه بیشتره حدود 128 Kb اما ماله اون با همین فریمور و مشخصات 60-70 بود
حالا می خوام ببینم این تفاوت حجم مشکل پیش نمی یاره ؟
خواهش هر کی در این زمینه اطلاعاتی داره ما رو بی نصیب نزاره
واسه چي؟ ديگه بالا نيومد؟[/QUOTE]نقل قول:
نه به خاطر این گفتم که نمیشه به حالت قبلی برگشت:10:
با تشکر از کمال عزیز به خاطر ادغام تاپیک ها...جدا دیگه انجمن بی نظم شده..واسه این بحث الان بالای 4-5 تا تاپیک هست...یه بنده خدایی که مشکل داره نمی دونه کجا سوالش رو بپرسه..واسه همین سوالش رو چند جا کپی میکنه...که این یعنی تکراری شدن تاپیک های مختلف و این از بی نظمی هم بدتره:41::41:
نقل قول:خوب با توجه به صحبت دوستمون این کار جیزه:19:به هر حال من این اکوستیک رو دارم دوستان دیگه ایی اگه به کارشون امد وخواستن اپلود میکنم براتون:46:نقل قول:
دوست عزیز من خیلی متوجه صحبت شما نشدم...اما این رو بگم که مشخصه پچ یک مدل گوشی یه گوشی دیگه نمی خورهنقل قول:
این ورزن هایی که گفتی اصلا نفهمیدم واسه چه برنامه ایی رو میگی...فقط اینکه اگه منظورت setool2 lite هست.. این برنامه گوشی کا 510 رو ساپورت میکنه و شما میتونید راحت روش اکوستیک ریختن و خیلی کارهای دیگه رو انجام بدین
قربونت:10:ایول به حس 6امم:31: نه گل پسر اموزشت عالی بود منتها اون موقع که پست دادم کامل صحبت هات رو نخونده بودم..والله هنوزم نتونستم این کار رو انجام بدم...اما خیلی مشتاقم انجام بدم زودتر ببینم چه شکلی میشه:20:نقل قول:
از فایلهایی که گذاشتی ممنون...دستت درد نکنه:10:
احتمال زیاد این تفاوت حجم نشون دهنده ی اینه که این 2 فایل باهم فرق دارن...حالا چون نمی خوام زود قضاوت کنم..یه کم اجازه بده روی فایل های رست بررسی بیشتر کنم...زود جوابش رو میگم....نقل قول:
اما اگه میشد که خیلی خوب بود
نه به خاطر این گفتم که نمیشه به حالت قبلی برگشت:10:[/QUOTE]نقل قول:
اره جدا حیفه...اما من امید دارم با این پیشرفت سریعی که این برنامه طی 2 ماه داشته...خیلی زود این مشکلات رو هم حل میکنه....
شاد باشید:20:
داشتم پست ها رو مرور میکردم که این پست رو دیدمنقل قول:
اگه جوابی دادم میخوام اصلاحش کنم:13:
توجه کنید:
گوشی های db2020 که k800 هم از جمله ی انهاست به فایل رست نیاز ندارند
فایل های رست فقط برای گوشی های db2010 با cid49 است
سلام .
من میخواستم منو گوشی رو عوض کنم.گفتن مثل Acoustic هست.خیلی راحت و همون طوری. سایتی سراغ ندارید که عکس منو ها k800 با اسم منو ها توش باشه؟ چون من فقط از یه منو خوشم اومده و فقط اونو میخوا.نمیخام اشتباهی چیز دیگه روش بریزم.این منو خیلی قشنگه.کسی اسمشو میدونه؟اگه دارید میشه اپ کنید؟ اقا مصطفی عوض کردن منو هم جیز ه؟ مشکلی داره؟
ببخشید همچین سوالی اینجا میکنم اخه نمیدونستم کجا باید بپرسم.و نمیخاستم الکی تاپیک بزنم.
کپسول صدای چه گوشیهایی به k800 میخوره و میشه تعویض کرد؟تو صفحه اول یه بخش در این مورد بود اما باز نمیشه.اگه میشه راهنمایی کنید.من تو یه تاپیک دیدم که نوشته بود مال 3250 به k800 میخوره!!!!!!!!!!!!:18:
کلا کپسول چه گوشی هایی به k 800 میخوره؟
ببخشید که اینجا مطرح کردم.
ممنون.
روش کلی که عین همون اکوستیک و درایور دوربین هست که گفته شدنقل قول:
میمونه مسیر اصلیش که اینه:
directory:tpa/preset/system/menu
این منو واسم اشناست از تو تاپیک منو پیداش کردی؟
عزیز والله یه سر یه صفحه ی اول تاپیک بزن...معرفی سایت های مرتبط به سونی اریکسون رو اول فهرست مطالب می بینی
سایت ها رو یه چک کن...امیدوارم پیدا کنی
اما به هر حال گشتن دنبال یه منو که اسمشم نمی دونی تو این همه سایت های سونی اریکسون مثل گشتن دنبال یه سوزن تو انباره کاهه:13:
اگه می تونی از همون کسی که این منو رو گذاشته این منو رو بخواه
در ضمن این کار هیچ اشکالی نداره:10:
عزيز چرا عذر خواهي ميکني؟اينجا تنها جا و اولين جايي بود تو انجمن که از کپسول صدا صحبت کرد...بنابر اين شما در واقع در به جا ترين جا اين سوال رو پرسيديننقل قول:
عرضم به حضورت اول يه سوال من دارم:
گفتي تو فهرست مطالب يکي از لينک ها کار نکرد؟ميشه بگي کدوم بود تا من تصحيحش کنم؟
بعد اينکه تو فهرست مطالب اين تاپيک فکر کنم نزديک به 10 تا پست گذاشتم که مربوط به کپسول صدا ميشن
شما بيشتر اونهايي رو ببين که عکس هاي کپسول صدا رو داره...هم کپسول صداي 810 هست هم همون 3250 ايي که شما ميگي
يه چيزايي تو انجمن ها هست که قبلا انجام شده و شما با سوال از کسي که انجامش داده مي توني اطلاعات بگيري...
مثلا اگه سوالي درباره کپسول صداي 810 -کپسول صداي 800-کپسول صداي 850 حتي بخواهي من مي تونم کمک کنم
اما براي کا 800 کسي تاحالا اقدام نکرده که کسي اطلاعاتي داشته باشه
اين قسمت کار بر عهده ي شماست
شما عکس کپسول صدا هاي مختلفي که تو اين تاپيک هست رو به دقت ببين
بعد برو بيرون درخواست کن که بهت کپسول صداي کا 800 رو نشون بدن....شکل و سايز ظاهريش ببين به کدوم يک از کپسول صدا هايي که ديدي مي خوره
من حدسم اينه که مال شما به دبليو 800 ميخوره...اما قاطع نمي تونم بگم
تحقيقش با شماست
اما بعید می دونم کپسول صدای 2 گوشی از 2 برند مختلف به هم بخوره....
تشکر ميکنم به جاي زدن تاپيک با سرچ و تامل سوالتون رو در محل مناسب پرسيدي
کامياب باشيد:20:
این k800 بد بخت چه گناهی کرده اخه؟
راستی من همین منو رو گزاشتم خیلی قشنگ شد.
من این منو رو واسه دانلود گزاشتم
خودم مسیرشو نوشتم و به صورت zip راوردم.
بفرما:کد:http://blocker.persiangig.com/TPA.zip
خیلی خیلی ممنون.لطف کردی.نقل قول: