سلام دوستان
شنیده بودم گوشی های سامسونگ، بعد یه مدت رنگ سفید صفحه نمایشاشون، مایل به زرد میشه.
آیا حقیقت داره؟
چون می خواستم یه گوشی سامسونگ بخرم، می خواستم ببینم تا چقدر محسوسه.
باتشکر
Printable View
سلام دوستان
شنیده بودم گوشی های سامسونگ، بعد یه مدت رنگ سفید صفحه نمایشاشون، مایل به زرد میشه.
آیا حقیقت داره؟
چون می خواستم یه گوشی سامسونگ بخرم، می خواستم ببینم تا چقدر محسوسه.
باتشکر
مدل 4G می تونه با شبکه ارتباطی LTE کار کنه...همون اینترنت پر سرعت روی سیمکارت موبایل که خوشبختانه ما نداریم! برای تو ایران زیاد کاربردی نیست. ولی اگه می خواین s3 بخرید مدل i9305 که همین مدل 4G هست، یه مزیت خیلی مهم داره و اینکه رمش 2 گیگ هست... در صورتی که مدل i9300 رم1 گیگ داره که دیگه الان رم کمی محسوب میشه. الان گزینه های بهتری از s3 هست ولی اگه خواستید بخرید رم 2 گیگ رو در نظر داشته باشید.نقل قول:
ببینید کلا پنل های سوپر آمولد سامسونگ، در نمایش رنگ سفید کمی ضعیف هستن( تو گوشی های جدید خیلی کم شده این موضوع). رنگ سفید با هاله ای از زرد همراهه....عوضش مشکی رو کاملا بی نقص و صد درصد مشکی نشون میده(کنتراست بینهایت).نقل قول:
اینکه بعد از مدتی هم ممکنه دچار ته رنگ زرد بشه درسته. من خودم رو گلکسی اس که داشتم بعد 2 سال این هاله به وجود اومد...یه گوشه صفحه. یه اس 2 هم دوستم داشت همین شد. شاید این ایراد تو اس 3 و 4 نباشه، نمی دونم. ولی فکر کنم جزو خاصیت آمولد ها باشه.
سلام بچه ها.
یکی از دوستان من الان زنگ زده و میگه گوشی گالاکسی گرند i9082 که خریده بوده خورده زمین و LCD گوشی یه خط طولی روش افتاده. الان ظاهرا چند تا تعمیرکار هم برده بود و یکی بهش گفته بود که تاچ و ال سی دی هر دو باید عوض بشن و اون یکی گفته بود که میشه فقط تاچش رو عوض کرد. یه سری قیمت های وحشتناک از 250 تومن تا 500 تومن هم بهش داده بودند برای تعمیر. خلاصه مونده بود که چی کار کنه و گوشی رو پیش کی ببره، که هم بلد باشه چی کار کنه و هم اخلاق داشته باشه و بیخود و بی جهت هزینه اضافی پیاده نکنه ایشون رو.
شما توصیه خاصی دارید؟ تعمیرکار مناسب می تونید معرفی کنید که هم سواد و اطلاعات خوبی راجع به گوشی های سامسونگ داشته باشه و هم آدم درستی باشه؟
ممنون.
دوست عزیز تا جایی که من میدونم اینا تاچ و ال سی دی شون با همه. اگه 250 گفته خوبه! به شرطی اینکه تاچ و ال سی دی و اون کل پنل رو عوض کنه.
میشه فقط تاچ و ال سی دی رو عوض کرد و چسبوند به لبه پنل..ولی تمیز در نمیاد.
با سلام به دوستان من اخیرا یک گوشی مدل samsung galaxy star s5282 خریدم که متاسفانه هرکار می کنم اینترنتش فعال نمیشه مشکل این گوشی ها چیه ؟ اینترنت gprs همراه اول رو سیمکارت فعال کردم. حتی تنظیمات دستی اون رو هم انجام دادم (یعنی از روی یک سایتی دیده بودم) ولی باز هم تغییری درش حاصل نشد و اون علامت E که مربوط به اینترنت هست ظاهر نشد واقعا باید چه کار کرد؟ :n27:
من این مشکل رو تو بعضی رام ها داشتم. هر کاری کردم فعال نشد...ولی بعدش همون رام رو فکتوری ریست کردم، یا یه رام دیگه نصب کردم مشکل حل شد. شما هم امتحان کننقل قول:
سلام دوستان.میشه اموزش تصویری صبت نام توی گوگل بلی رو بزارید؟و چه ابزاری لازمه واسه صبت نام و ورود.samsung gts 7562
ثبت نام خاصی نداره. همون اکانت گوگل کافیهنقل قول:
تاپیک جالبیه مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستان.من به یه مشکلی برخورد کردم خواهشا کمک کنید تا درستش کنم.نمیدونم به گوشیم چی شده دیروز خود به خود خاموش شد وقتی روشنش کردم دیدم یه کادر مستطیلی روی صفحه اصلی (touchwiz) میاره که به رنگ زرد اطلاعات مربوط به گوشیرو داخلش نوشته.بعد دیدم آنتن و imei هم کلا رفته.از فایل efs هم بکاپ ندارم.ورژن اندروید هم به 4.0.4 و 4.1.2 و 4.2.2 دانگرید کردم ولی بازم نشد.2,3 تا ورژن متفاوت 4.3 روش فلش زدم ولی متاسفانه نه imei و نه آنتن برگشت و نه اون کادر مستطیلی از صفحه میره!!!حتی چندتا مودم و کرنل (Patched_I9300XXUGMK6_Kernel وPatched_BUUGMJ3_modem) هم بهش زدم ولی بازم نشد.موندم چیکارش کنم؟!!وقتی هم کلید پاور رو میگیرم صفحه مربوط به حالت پرواز یا ریستارت نمیاد مستقیم خاموش میشه,وقتی هم ریسیت فکتوری میزنم وقتی گوشی بالا میاد مستقیم به صفحه touchwiz میره دیگه اون تیکای مقدماتی و اینجور چیزارو نمیاره!!!!!من دقیقا باید چیکار کنم تا این مشکلم حل بشه؟؟؟
سلام من سامسونگ گلکسی پاکت دارم این پوشه draft کجاشه ؟پیام دخیره میکنم معلوم نی کجا میره
,وقتی یه متنی مینویسم مینویسه چون گیرنده معتبر نداره کنار گذاشته شد کجا میره؟
سلام دوستان
برادر من این گوشیه note3 رو ابدیت کرد بعد از اون دیگه این کاور اس ویو کار نمیکنه . قبلا وقتی در کاور رو می بست اتوماتیک صفحه کوچیک میشد اما الان دیگه این قابلیت کار نمیکنه و گوشی واکنشی به باز و بسته شدن درب کاور نمیده .
دوستان میدونن دلیل اصلیش چیه؟؟ ایا تو خود گوشی بخشی برای فعال کردن این قابلیت وجود داره؟؟
با سلام ایا با نرم افزار SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones_v1.5.25.0-retail کامپوتر باید گوشی samsung-galaxy-win-i8550 را بشناسد در غیر اینصورت راهنمایی بفرمائید با تشکر
سلام دوستان. چطوری میتونم ای پی گوشیمو عوض کنم؟
سلام
من حدود یک ماهه گوشی سامسونگ گلاکسی مینی 9192 گرفتم از همه چیزش راضی هستم ولی باطریش خیلی وحشتناک مصرف داره یعنی وقتی باطری 100% میشه حدود یه ربع دیگه هم میزارم تو شارژ بمونه بعد شارژ رو در میارم ولی حدود ده دقیقه بعد که گوشی رو میبینم شارژ روی مثلا 93% هست هیچ برنامه خاصی هم روی گوشیم نصب نیست که مصرف گوشیم رو بالا ببره از wifi و اینترنت و بازی خیلی کم استفاده میکنم اگر هم استفاده کنم گوشی توی شارژه
از تنظیمات - بیشتر - مدیر برنامه - درحال اجرا هم چک کردم هیچ برنامه خاصی باز نیست
از دکمه هوم و پاک کننده رم هم روزی چند بار استفاده میکنم
نرم افزاری باطری دکتر هم دارم
ولی هیچ کدوم فایده نداره به نظر شما ایراد سخت افزار یه یا نرم افزاریه ؟
درود
من عضو جدید هستم، لطفا بفرمایید راهنمایی کنید چطور میتونم گوشیم(samsung GT5507i)مینی هم هستش مستر ریست کنم؟ سپاسگذارم
آیا اینجا کسی هست جواب گو باشه یا متروکه و شهر اموات!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
- :n04:
- :n04:
- :n28:
- :n13:
متروکه وشهر اموات کلا انجمنه مزخرفیهنقل قول:
اینجا انجمن تخصصی اندروید نیست که فوری جواب بگیرینقل قول:
شما برو اینجا
Forum.greenroid.com
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
سلام دوستان
گوشیم samsung s5233a هستش. وقتی میخوام inbox رو باز کنم پیغام میده "در حال شناسایی" و باز نمیشه.
حتی واسه تنظیماتش هم این پیغامو میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیکار باید بکنم؟ میشه بدون اینکه بدم بیرون درستش کنن خودم درستش کنم آیا؟؟!:n13:
دوستان گوشی من گلگسی اس 2 پلاس
بعد یه کابل mhl گرفتم برای hdmi ولی وقتی گوشی رو به tv وصل میکنم نمیاد چیزی
رو دو تا تلویزیون هم امتحان کردم
نمیدونید از چی میتونه باشه؟
سلام.
من الان برنامه Chainfire 3D رو تو گوشیم نصب کردم و از توی برنامه گزینه install رو زدم ولی تا این گزینه رو زدم،گوشیم در حالت ریست شدن گیر کرد.چند بار هم باتری گوشیمو در آوردم و دوباره گذاشتم ولی باز هم همونطور بود روت هم هست خواهشا کمکم کنید نمیدونم دیگه چیکار کنم حالم خیلی خرابه
:n28:
مدل گوشی:Samsung Galaxy Young GT-S6312
روت:هست
نسخه اندروید:4.1
از دوستان کسی گالکسی مگا داشته ؟
راضی بودید ؟ 5.8 بگیرم یا 6.3 ؟
میخوام کیفیت صفحه نمایش خوب باشه و اینترنت خوب و برنامه سریع و روون اجرا بشن و بزرگ بودن گوشی و اسپیکر عالی برای مکالمه واسم مهمه
ممنون
5.8 که کیفیت صفحه ش فاجعه هست.
6.3 بهتره ولی بازم به نظرم بدرد نمی خوره.
از ریکاوری بکاپت رو ریستور کننقل قول:
سلام دوستان
از دوستان کسی تجربهی اتصال Note 3 به تلویزیون از طریق HDTV Adapter سامسونگ یا همون MHL داره؟
من HDTV Adapter که به رنگ سفید هستش جدیدا خریدم یک کابل hdmi هم خریدم ولی فقط 1 ثانیه تصویر روی تلویزیون اومد و دیگه قطع شد.
روی گوشی هم هی میزنه HDTV Adapter وصل شد بعد دوباره میزنه HDTV Adapter قطع شد!
نمیدونم ایراد از کابل hdmi هستش یا مشکل چیز دیگست.
از دوستان با تحربه ممنون میشم راهنمایی کنند که چه مدل کابل hdmi بگیرم تا ساپورت کنه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید چون واقعا سردرگم شدم!
سلام دوستان
از دوستان کسی تجربهی اتصال Note 3 به تلویزیون از طریق HDTV Adapter سامسونگ یا همون MHL داره؟
من HDTV Adapter که به رنگ سفید هستش جدیدا خریدم یک کابل hdmi هم خریدم ولی فقط 1 ثانیه تصویر روی تلویزیون اومد و دیگه قطع شد.
روی گوشی هم هی میزنه HDTV Adapter وصل شد بعد دوباره میزنه HDTV Adapter قطع شد!
نمیدونم ایراد از کابل hdmi هستش یا مشکل چیز دیگست.
از دوستان با تحربه ممنون میشم راهنمایی کنند که چه مدل کابل hdmi بگیرم تا ساپورت کنه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید چون واقعا سردرگم شدم!
دوستان سلام
من یک گوشی samsung s8003 دارم 4 سالی میشه خریدم از یک سال قبل باتریش شروع کردم به ضعیف شدن
اما الان 2 هفته ای میشه دیگه رسما قاطی کرده یعنی روزی 3 بار باید با کمترین استفاده ها شارژش کنم به کنار ، طوری شده هر روز که میگذره روی درصد بیشتری از شازژ shutdown میشه
یعنی 3 روز قبل وقتی به 30 درصد میرسید موقع تماس خاموش میشد
دیروز رو 50 و امروز رسما 90 درصد باتریش مونده بودخاموش شد
وقتی تماس میگیرم connecting که میاد یهو بعد از چندتا بوق دکمه end کار نمیکنه و باید حتما از task manager برم end application بزنم تا قطع بشه تماس که همین باعث میشه خاموش شه
وقتی دوباره روشن میکنم شارز 90 درصدی شده 6 درصد و میره رو low battery
بعضی وقتا هم دوباره کم کم زیاد میشه شارژ
یا وقتی باتریش به 50 میرسه دوربینش هم وقتی فلش میزنه گوشی رو خاموش میکنه
تمام این مشکلات وقتی گوشی تو شارژ باشه حل میشه و اصلا اینطور نمیشه
اما بدون شارژر اینطوره
من میخوام بدونم مظمنا از باتری هست یا ممکنه خودش هم مشکل دار شده باشه ؟
کسی هم این موبایل رو نداره اینجا باتریش رو بگیرم
تو بازار هم گشتم باتریش رو 3 جا با 3 بسته بندی مختلف داشتن میدادن 18 و 25 و 30 تومان
آره دوست عزیز باتریش عمرش تموم شده...کلا باتری یه سیکل شارژ مفید داره...مثلا هزار سیکل. یعنی هزار بار باتریش پر و خالی بشه دیگه عمر مفیدش تموم شده.
شما باتری رو در بیار ببین ورم نکرده؟!
باتری رو در اوردم مقداری دو سمتش ورم کرده
مطمن باشم از باتریه ؟ خود گوشی نیست ؟
آره ...4 سال چجوری استفاده کردی؟!! من بعد دو سال باتری i9000 ورم کرد ظرف 2 دقیقه شارژش می شد 100%...ظرف 30 ثانیه میشد 20% دوباره !:n09:نقل قول:
جالب اینجاست این باتری با این وضعش بازم full charge شدنش همون 2 ساعت و 45 دقیقه که روز اول طول میکشید داره طول میکشهنقل قول:
در مورد خرید باتری تو سایت های اینترنتی فقط سایت چاره باتری رو داره
اونم مدل A7 هست که 880 Mha هست که زده با S800 و S8003 سازگار هست
در صورتی که ماله خودش A5 هست و 1080 Mha
اما تو بازار اینجا همین A5 رو دارن منتهی بسته بندی ناردن
یعنی به همراه تمام باتری های مدل های دیگه مثل S3 و S4 و ... همشون زیر شیشع ویترین ردیف شده بودن هولوگرام داشتن و 4 ماه گارانتی تعویض
پرسیدم گفتن باتری ها مخصوصا گوشی های قدیمیتر الان همش اینطوری وتو بازار هست و بسته بندی و اک مثل اون زمان گیر نمیاد
همین رو بخرم بهتره درسته ؟
شما همون 1080 رو بخر..بسته بندی مهم نیس
سلام دوستان...
نمیدونم اینجا میشه سوالم رو بپرسم یا نه؟!
امروز گوشیم ( نوت 2 ) متاسفانه از دستم افتاد و قاب و باتری یه طرف و خود گوشی از صفحه رو استفالت پهن شد یه ماشین هم از روش رد شد البته 10 ثانیه هم لاستیک ماشین رو گوشی بود ! :|
بعد ورداشتم دیدم تاچ و ال سی دی کار میکنه قشنگ بعد رفتم نمایندگی گفت 800 تومن صفحش برات اب میخوره...
میخواستم بدونم بصرفه هست صفحه رو عوض کنم؟؟!
البته گوشی رو دوباره روشن کردم یه برنامه اجرا کردم یه خورده قاطی کرده بود گوشی به نظرم این فشار که اومده امکان داره سخت افزار رو خراب کنه؟ خود گوشی صفحه روش ترگ خورده همه جاش ولی کناره ها و ایناش له نشده اصلا صفحش هم نمایش میده تاچش هم کار میکرد...
ممنون میشم نظرتون رو بدونم.
به نظر من همینطوری بفروش...
چند میخرن؟ آخه صفحش کار میکرد باتری ایناشم صدمه ندیده...نقل قول:
مفت!! شما فکر کن 400 بفروشی با اون 800 می تونی به گوشی خوب بگیری... ولی اگه 800 بدی تعمیر یه گوشی تعمیری داری که معلوم هم نیست بعدا مشکلی پیش بیاره یا نه.نقل قول:
سلام یه گلکسی نوت3 دارم که باتریش فک کنم 3200 آمپر باشه !!! (درسته؟؟؟)
اگه با شارژر های دیگه که آمپر کمتری دارن شارژش کنم ، واسش مشکل پیش نمیاد ؟؟
شارژر های میکرو usb
اگه بخوام گوشيمو (s3) رو تنظيماتش رو ريست کنم چه کار بايد کنم،چه کدى رو بزنم؟
نميخوام برنامه هام پاک بشه،فقط تنظيمات ريست بشه.
فرستاده شده از GT-I9300ِ من با Tapatalk
کد نمیخواد شما میری تو ستینگ و بعدش backup and reset اونجا ریستش میکنینقل قول: