برای جاهای عمومی که رایگان باشه مثل پایتخت، هیچ تنظیمی نیاز نیست. فقط کافیه وای فای رو فعال کنید و دنبال اکسس پوینتی به نام Fortex بگردید و بهش کانکت بشید.نقل قول:
Printable View
برای جاهای عمومی که رایگان باشه مثل پایتخت، هیچ تنظیمی نیاز نیست. فقط کافیه وای فای رو فعال کنید و دنبال اکسس پوینتی به نام Fortex بگردید و بهش کانکت بشید.نقل قول:
وقتی فلیپ گوشی بسته است، More و بعد Status رو بزن و اگه مشخصات گوشی با عکس زیر یکی بود، یعنی آخرین ورژن هست و نیازی به آپدیت نیست، ولی اگه غیر از این بود، میتونی آپدیت کنی.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عرض سلام مجدد:3:
داشتم تو نت یه چرخه ای میزدم که به یه مطلب جالب (یه ترفند) در مورد p990i بر خوردم که تو این کلوپ تا اونجا که من یادم ذکر نشده ه ه .
یك روش كاملا منحسر به فرد برای اینكه متنی رو كه انتخاب كردین Copy كنین!!!!!! :31:
وقتی که قسمتی از متن رو انتخاب كردین، قلم رو روی LCD به صورت یك خط شكسته به سمت راست بالا بكشید (از یه نقطه شروع كنین برین به سمت راست و در ادامه ی همون خط بدون اینكه قلم رو بردارین برین بالا)
:26: گوشه ی صفحه خواهد نوشت : Copied
ای شیطوووون...من که خیلییی حال کردم شماهارو نییییدونم..
اگه كسی طریقه ی Paste كردن رو پیدا كرد لطف كنه بگه!
من که هرچی جون کردم نتونستم paste کردن و کشف کنم . اصلاّ میخاید جایزه بزاریم واسه کسی که روش paste کردن و کشف کنه...:12:
یا علی..:40:
خير عزيز 2 گيگ را 20 هزارتومان خريدم !!!::27:نقل قول:
قيمت يك گيگ 13 هزار تومان بود:
بازم سلام
من گوشیم دقیقاّ مشخصاتش همینه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روزای اول مشکلی با تایم
sms هام نداشتم
بعد با locaton & time ور رفتم و گذاشتمش رو تهران لندن و از اونجا شد که تاریخ sms های دریافتیم قروقاتی شد....:41::11:
امروز یه مستر ریست زدم. بعد که گوشیو خاموش کردم بالا نیووومد. گفتم ولش کنم باشه تا فردا که برم آپدیتش کنم(هر چند که آخرین فریمور از موقع خرید رو گوشیم بود):19:
یه ساعت بعد دوباره تلاش کردم که خدارو شکر روشن شد:31: و مشکی نبووود و بازم خدارو شکر تاریخ smsهام دیگه درست میاد (چون دیگه با locaton & timeور نرفتم):27:
اما یه مشکل....
اول اینکه نمیتونم تنظیمات sms هامو از save شدن رو سیم کارت در بیارم و بزارم رو گوشی. یعنی یه همچین جایی رو پیدا نمیکنم
دوم اینکه هم request delivery report و هم show delivery request dialog رو فعال کردم و پیغام میده که sms با موفقیت رسید اما تو sendهام گوشه ی smsها تیک نمیخوره هو همون علامت دایرست چیه اونو میزنه:13:
please help me......:40:
من وقتی با فیلیپ باز یا بسه مسیج میزنم send رو میزنم از مسیج میپره بیرون رو صفحه ی اصلی دو سه بار هم مستر ریست کردم درست نشد ؟؟؟؟
میگم از کجا باید فهمید P990 فرانسوی اصله یا نه ؟
من گوشیه پی 990 ام رو آپدیت کردم ولی گوشی وقتی روشن میشه یا به اصطلاح بالا میاد فورا ریست میشه ...
مراحل آپدیت رو هم کامل انجام دادم ...
کسی میتونه کمک کنه ؟
از کجای دنیا این قیمت خریدی منم 512 رو 19 تومن گرفته بودم چه طوری 2 گیگ 20 تومنه؟نقل قول:
یعنی می تونم یک 512 دیگه با 7 تومن بگیرم؟
یه سوال.گوشیت گزینه Trasition توی قسمت تنظیماش داشت؟نقل قول:
از کجای دنیا این قیمت خریدی منم 512 رو 19 تومن گرفته بودم چه طوری 2 گیگ 20 تومنه؟
یعنی می تونم یک 512 دیگه با 7 تومن بگیرم؟[/quote]
باور كردنش سخته ! نه ؟
از جائي كه فروشندگان بخاطر رقابت در فروش همديگر را داغون ميكنند!!:31:
از شهر قم !!
اينهم عكس مموري !!
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
نقل قول:
بله عزیز هم قبل از مسترریست داشت هم الان داره که on گذاشتمش:20:
من وقتی با فیلیپ باز یا بسه مسیج میزنم send رو میزنم از مسیج میپره بیرون رو صفحه ی اصلی دو سه بار هم مستر ریست کردم درست نشد ؟؟؟؟
اگه میشه بگو تا من هم بفهمم چون منم بعد از اخرین اپ دیت دیگه نتونستم این بازی رو نصب کنمنقل قول:
من تازه فهمیدم این که قبلا هی می گفتی این پست با 1400 کلیک نوشته شده و ... دلیلش چی بوده هانقل قول:
خوب برو رو لب تاپتون حروف فارسی بچسبونید دیگه راحت باشید
آقا کسی نیست؟؟؟ :33:
هیچکی پیدا نشد به سوال ما بجوابه ه ه ه ه ه ....نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :45:
:42:
میشه بگید تمی که انتخاب کردید چیه؟؟نقل قول:
چه جوری رنگ صفحه اینجوری میشه؟
ضمنا برنامه sman چه برنامه ای؟؟
با برنامه تم ساز سونی اریکسون میشه رنگ این صفحه رو تغییر داد مثلا مال من قرمز خیلی پر رنگه
کسی نیست به ما بگه از کجا باید فهمید P990 اصله یا نه؟؟؟
در مورد ذخیره SMS، وقتی گزینه Move to رو میزنی، 2 تا آپشن داره: SIM و new folder. برای ذخیره روی گوشی، new folder رو بزن و یه فولدر با هر اسمی که میخوای بساز. بعد از inbox به این فولدر منتقل کن. اینطوری روی گوشی ذخیره میشه.نقل قول:
در مورد دلیوری SMS، نظری ندارم، یعنی نمیدونم چشه؛ فقط میدونم اون دایره، شکل یه تایمره، یعنی منتظره تا دلیور بشه.
با این تقلبی که فروشنده ها میکنن، خیلی سخت میشه فهمید. حتی لیبل رو هم پرینت میگیرن. فکر نکنم کار ماها باشه. باید به فروشنده اعتماد کنی:27: یا با گارانتی اصلی خرید. اگه چینی باشه، از همه ارزونتره ولی اصلش بین 360 تا 380 هست.نقل قول:
راستش نمیدونم، ولی اینارو چک کن:نقل قول:
شماره SMS Center
برنامه های باز رو از Task Manager ببند.
تم رو از تمهای خود گوشی انتخاب کن.
احتمالا درست آپدیت نشده. یه بار دیگه...نقل قول:
لپ تاپم زشت میشه! :27:نقل قول:
یه تم به نام Tangerineنقل قول:
اگه میخوای از اینجا دانلود کن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[B]من امروز عصر بازار بودم تو بازار سه قیمت داشت 370- 420 - 540 تمام فروشندگان هم میگفتن به شرط اصلی به شما میدیم هیچ کدو مش هم گارانتی نداشتند و هیچ فرقی نمیکردند حالا نمیدونم چی کار کنم.نقل قول:
یه سری به فروشگاه آنلاین موبایل زدم قیمتش 365 بود البته با گارانتی پارستل 12 ماه زیرشم نوشته بود ساخت فرانسه سریال اصلی لوازم اصلی میتونی خودت هم بری یه نگاه بکنی اینجاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی مال خودت رو چند گرفتی؟[/QUOTE]
آگه با بلوتوثpic sms بفرستیم تو گوشیو ذخیرش کنیم بعد چه جوری میشه که به عنوان sms سندش بکنیم؟؟؟؟:19:
آگه با بلوتوثpic sms بفرستیم تو گوشیو ذخیرش کنیم بعد چه جوری میشه که به عنوان sms سندش بکنیم؟؟؟؟:19:
[/QUOTE]نقل قول:
من آذر پارسال، بدون گارانتی و سریال اصلی گرفتم 620 هزار تومن.:19:
از 420 بپرس چه فرقی با 370 داره و همینطور از 540...
من بودم با گارانتی اصلی میخریدم تا خیالم راحت باشه. اگه 370 بخری، همه اش نگرانی اصل نباشه و...
این سایت رو نگاه کن به تفکیک، انواع قیمتها و گارانتی ها رو نوشته. فکر کنم از مقایسه حدودی با 3 تا قیمتی که دادی، متوجه بشی کدوم مناسبتره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خیلی سر این قضیه تلاش کردم، نمیشه:41:نقل قول:
میبخشیدا من خودمم 990 دارم ولی به نظرم با این اوضاع خریدن E70 بهتر هست با توجه به قیمت 400 تومنیش و با گارانتی اتصالات و با صفحه 16 میلیون رنگش ، پی 990 کافی یک باز از دست آدم بیوفته دیگه مرخصه یا فلاپ یا ال سی دیش ، زیادی بزرگ و جا گیره میره تو عصاب ، خیلی کارهارو باید فلیپشو باز کرد ، صفحش زود کثیف میشه و ..... تنها مزیتش تاچ اسکیرین بودنش هست بعد از مدتی دیگه کسل کننده میشه
سلام ميخواستم بدونم الان P910 نو تو بازار گير مياد
اگه هست قيمتش چنده؟
ای بابا :19:
مثله اینکه این مشکلات قسمت messaging سری p نمیخواد حل شه. اون از تاریخا که چت میزنه
اینم که وضعه pic sms (البته تو این یه مورد n73 هم ضعف داره . نمیشه باهاش pic sms بفرستی مگر با برنامه)
خداا کنه در آینده نزدیک این مشکلات مرتفع شه.:31:
یا حداقل P1 این مشکلات و نداشته باشه. حالا.....
یا علی..
نقل قول:
سلام به نظر من بیخیالش شی بهتره .:21:
من هفته پیش شنیدم که گرون شده خفن
مثله اینکه دورووره 520 اینا شده:13:
نقل قول:
چند نکته خدمت شما دوست عزیزم عرض کنم که...:
گوشی که شما عرض کردید بسیار امکانات عالی داره اما p990 یه چیز دیگست:31:
اون نوکیاء و این سونی اریکسون
حالا بدور از شوخی...:20:
1- هر چیزی یه راهی داره. اگر شما خیلی حساسی از قاب شیشه ی استفاده کن و رو صفحشم برچسب مخصوص بزن تا...
بعدشم اگه اون گوشی کیبوردش باز باشه و بخور زمین چی....
باز p990 رو میشه فلیپش رو برداشت اما e70....
2- همین e70 که فرمودین تاحالا کیفیت صداشو گوش دادین که چه.... اصلاّ تعریفی نداره
3-با اومدن سریهای جدید E این گوشی دیگه خیلی قدیمی شده خدایی...
4- بقیشم متلپیکس جان در صورت لزوم گوشزد میکنه عزیز
یا علی...:11:
پس معلوم ميشه كه هنوز توليد ميشه و نو تو بازار هستنقل قول:
ولي آخه چرا گرون؟ يعني از p990 هم گرون تره ؟؟؟!؟!؟!!؟؟:18:
سلام یه سوال؟
میشه نور صفحه کلیدو غیر فعال کرد یعنی ال سی دی روشن بشه ولی صفحه کلید نور نداشته باشه؟
ممنون میشم جواب بدید...
فکر نکنم همچین چیزی بشه
نه نمیشه. :13:نقل قول:
سلام
من يه P990 گرفتم، وقتی می زنمش به شارژ صفحه همونطوری
روشن می مونه (گوشی خاموشه) . می خواستم ببينم روال عاديش اينطوريه؟
چون قبلا نوکيا داشتم و وقتی خاموش به شارژ وصل می کردم بعد از
مدت کمی صفحه نمايش کاملا خاموش می شد.
ممنون می شم کمکم کنين.