نه ديگه زحمت ميشه براتنقل قول:
خودم ميرم ميگردم پيداش ميكنم:10:
ميگم اين شماره ي 2 بايد به چه طريقي بري كه پايان هاي مختلفشو ببيني؟ و كلا چند تا پايان داره؟:13:
Printable View
نه ديگه زحمت ميشه براتنقل قول:
خودم ميرم ميگردم پيداش ميكنم:10:
ميگم اين شماره ي 2 بايد به چه طريقي بري كه پايان هاي مختلفشو ببيني؟ و كلا چند تا پايان داره؟:13:
شماره دوم 4 پايان اصلي داره و 2 پايان فرعي كه فقط وقتي هر 4 تا اصلي ها رو بري مي توني اون 2 تا فرعي رو ببيني
اگه فقط بازي رو به صورت معمول جلو بري پاياني رو مي بيني كه جيمز و لارا ( دختر كوچيكه) از سايلنت هيل خارج مي شن و جيمز متنبه شده بخاطر كاري كه كرده!
اگه مدام سعي كني از ماريا محافظت كني و وقتي توي بيمارستانه هي بهش سر بزني و احوالشو بپرسي ! :31: و توي راهروي انتهايي به سرعت خارج بشي تا مكالمه مري و جيمز رو نشنوي پايان ماريا رو مي بيني
اگه چاقويي رو كه آنجلا بهت مي ده مدام چك كني و وضعيت سلامت جيمز رو در حد بد نگه داري و توي راهروي پاياني همه مكالمه رو گوش بدي پايان آب رو مي بيني
اگه چهار آيتم خاص رو كه يه كتاب و به هرم و دو تاي بعديش يادم رفته ! جمع كني پايان زنده شدن مري رو مي بيني ( البته نشونش نمي ده زياد!)
بعد از اين 4 پايان اصلي اگه كليد مخصوصي رو كه توي خونه سگ هست برداري در هتل اون رو روي درهاي طبقه سوم امتحان كني پابان سگ رو مي بيني كه خيلي مسخره است!
اگه سنگ فضايي رو كه اول بازي توي دستشويي افتاده برداري پايان فضايي رو مي بيني كه من خودم اين آخري رو نديدم فكر كنم كار ديگه اي هم بايد مي كردم و نكردم چون سنگه رو برداشته بودم!
اي چه بد شد! من ميتونستم پايان ماريا رو ببينم چون توي بيمارستان هي ميرفتم توي اتاقش باهاش حرف ميزدم ببينم خوب شده يا نه! :دينقل قول:
ولي بد بختي توي راهروي آخري وايستادم همه ي مكالمه رو گوش كردم!:18::19:
برای دیدن پایان مریا باید این کارها را انجام بدی:1-باید موقع راه رفتن با مریا زیاد تند نری (خستش نکنی که به نفس نفس بیفته) 2-مراقبش باشی که موجودات بهش ضربه نزنند 3- وقتي توي بيمارستانه دو بار بهش سر بزن.4 -وقتی برای دومین بار مریا میمیره 3 بار روی درش دگمه بزنید که نوشته ها بیان رد شن .5- توي راهروي انتهايي به سرعت خارج بشي تا مكالمه مری و جيمز رو نشنوي پايان ماريا رو مي بيني.
اما من این پایان که گفتی:اگه فقط بازي رو به صورت معمول جلو بري پاياني رو مي بيني كه جيمز و لارا ( دختر كوچيكه) از سايلنت هيل خارج مي شن و جيمز متنبه شده بخاطر كاري كه كرده را نندیم
برای دیدن پایان یوفو سنگ آبی را باید چند جا مصرف کنی
یه سوالی برام پیش امده :توی قسمت دموهای silent hill2 یکی از پیش نمایشهاش لورا توی پارکینگ پسر جاق را با لگد میزنه میدونید اون قسمت کجاست؟
خوب توي قسمت 1 من مشكل داشتم چون من عادت دارم توي بازي ها دكمه ي دو رو نگه ميدارم:31:نقل قول:
ولي بقيش رو درست رفتم ولي توي راهرو وايسادم همه ي مكالمه رو گوش كردم بعدش از در رفتم بيرون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دقيقا اون پايان رو ديدم و كلي هم ضد حال خوردم چون كه زنش مرده بود بيخودي پاشدم اونهمه علافي كشيدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نميدونم چرا من از اين دختره لارا بدم ميومد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يادمه توي دموهاش ديدم اما تو خود بازي نهنقل قول:
یه سوالی برام پیش امده :توی قسمت دموهای silent hill2 یکی از پیش نمایشهاش لورا توی پارکینگ پسر جاق را با لگد میزنه میدونید اون قسمت کجاست؟
eeنقل قول:
من اينو توي بازي ديدم:18:
يادمه جيمز داشت اون پسره و لورا رو ديد ميزد اونا هم داشتن با هم حرف ميزدن يكدفعه لورا يك لگد نثارش كرد:31:
اين لگده رو يادم نمي ياد!!!!
دوستان این بازی silent hill:origins برای pc نمیاد و آیا شبیه سازی نمیتونه نسخه ps2 رو اجرا کنه؟
اگه نمیشه من برم یه ps2 بخرم