از منوی ابزار گزینه خط کش رو انتخاب کن روی نقطه مبدا کلیک کن تا خط نشون داده بشه بعد بکشش تا مقصد و کلیک کن فاصله نشون داده میشهنقل قول:
Printable View
از منوی ابزار گزینه خط کش رو انتخاب کن روی نقطه مبدا کلیک کن تا خط نشون داده بشه بعد بکشش تا مقصد و کلیک کن فاصله نشون داده میشهنقل قول:
این گوگل ارث چه مرگشه پس اصلا کار نمیکنه اعصابم رو خورد کرده:puke::24::wac::grrr:
---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
به نظر شما نسخه های قدیمی ترش بهتر نیست؟ باید یه امتحانی بکنم مردشور این گوگل رو ببرن با این برنامه درست کردنش:2:
پول بدی بخریش مرده شور نمیبردش:27:نقل قول:
افتاد؟
مگه پولی شده؟نقل قول:
---------- Post added at 12:52 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------
این چه جوابیه؟
خوب پولیش هم هستش دیگه اون دیگه از این دردسرارو نداره امکاناتشم باید بیشتر باشهنقل قول:
فکر کنم سرورش فرق کنه یا بهتر باشه چه میدونم
روی بعضی از مکان ها که کلیک میکنیم یه کادر باز میشه ویه سری اطلاعات میده مثل ویکی پدیا. ولی هرچی روی لینک های این کادر کلیک میکنم مرورگر باز نمیشه(که صفحه مثلا ویکی پدیا رو نشون بده)
تو قسمت 3d bulding ساختمون ها رو نشون میده . روی چند ساختمون کلیک کردم و hide bulding رو زدم که مخفی شد چطوری میشه برش گردوند؟
سلام دوستان
من نسخه Google Earth Plus 6.0.3.2197 رو نصب كردم روي win xp sp3
همه چيز درست كار ميكنه به جز نمايش تصاوير!:41:
يعني وقتي روي آيكون آبي تصوير كليك ميكنم فقط يه كادر بزرگ سفيد نشون ميده ولي عكس نمايش داده نميشه!
لطفاً راهنماييم كنين :42:
سرعت اینترنت شما چه قدره؟
نشون دادن تصویر حداقل برای من معمولا زیاد طول می کشه
حتی تا چند دقیقه
سلام Mr Cracker
من از توي يه lan و از طريق Proxy به اينترنت وصل ميشم. سرعت واقعي اونطوري كه speedtest نشون ميده 140 kbps هستش.
جالب اينكه ورژن هاي قبلي كه داشتم تصاوير رو راحت و سريع نمايش ميدادن!:23:
من خيلي درباره اين مشكل گوگليدم، نتونستم رفعش كنم. يه عده اي گفتن مشكل از proxy هست و يا حتي به تنظيمات IE هم ممكنه مربوط بشه!
شما بدون ------ هم امتحان کردی؟ یا تو سرور شبکه؟
خب چرا از ورژنهای قبلی استفاده نمی کنی؟