با سلام....
دوستان يه سري اطلاعات در مورد دو مبحثِ 1- هندسه فراكتالها 2- هندسه توپولوژي مي خواستم...
اگه يه سري سايت خوب راجع به اين قضيه مي دونيد ممنون ميشم.
با سلام....
دوستان يه سري اطلاعات در مورد دو مبحثِ 1- هندسه فراكتالها 2- هندسه توپولوژي مي خواستم...
اگه يه سري سايت خوب راجع به اين قضيه مي دونيد ممنون ميشم.
به مقاله یا مطلبی در مورد سری فوریه نیاز دارم
مقالاتی در مورد فراکتالها و جستجو یا الگوریتم های serchمی خواستم.الگوریتم هایی که به طبعت ربط پیداکنه ممنونم
سلامنقل قول:
بهترن و کاملترین سایت ریاضی که هیچ سایتی تا به حال نتونسته با اون رقابت کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که در هر زمینه ریاضی خلاصه مقالات وفرمولها رو میتونید ببینید مثلا در مورد فرکتالها بیش از صد موضوع در این سایت وجود داره که به طرز جالبی طبقه بندی شده اند , ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد الگوریتم های جستجو هم مثل tree searching ,binary search,tabu search ,... هم میتونید به این قسمت مراجعه کنید:
البته سایت ویکی پدیا هم بد نیست سر بزنید خوبه.
سلام دوستان اگر مقاله ای در رابطه با "انتگرال گیری به روش استروگراسکی"دارن محبت کنند لینک بدن
ممنون
:11: سلام به همه دوستان
اگه دوست دارید که منابع درسی رشته های ریاضی محض ، کاربردی و آمار رو در مقاطع مختلف بدونید به آدرس زیر سری بزنید (دانشگاه پیام نور)و لیست دروس مرتبط با ریاضی رو مشاهده کنید::11:
[HTML] http://pnu.ac.ir/portal/Home/Default.aspx?CategoryID=3662cc7f-3a33-40a5-b562-eff03c64a137 [/HTML]
سلامنقل قول:
میشه املای صحیح انگلیسی این روش رو هم بنویسین من که تا به حال نشنیده بودم.سرکاری نیست؟!!
سلام بر همه
کسی یه روش مطمئن بلده که بتونیم یه فرمول برای مشتق n ام تابع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیدا کنیم؟
من از فرمول انتگرال کوشی (توابع مختلط) سعی کردم حل کنم ولی موفق نشدم.
اگه سخته فقط به این فکر کنید که مشتق n ام را حول نقطه x=0 بدست بیاوریم.
ممنون.
از روش تغییر متغیر استفاده کن:نقل قول:
[حالا بسادگی از فرمول مرتبه n ام کسینوس استفاده میکنیم:
اگر n زوج باشد یعنی n=2k :
و اگر n فرد باشد یعنی n=2k-1 :
مساله بصورت پارامتری:
البته در اتاق ریاضیات(طرح سوالات ) مطرح میشد ، بهتر بود:10:
سلام
ممنوم هستم:40:
فکر کنم فهمیدم چی کار کردین ولی عکسها نیومده اگه ممکنه پست رو ادیت کنین.
احتمالا منظور شما این بوده که با تغییر متغیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مساله رو بازنویسی کنیم ولی باز هم مساله ساده نمیشه.میدانیم که: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چونکه در اینجا خود t هم یک تابع از x هست.شاید شما فرمول زیر رو دیده باشید:
یعنی در واقع یک فرمولی شبیه این فرمول باید باشه که بشه مشتق n ام ترکیب توابع رو بشه حساب کرد:
و همچنین به ازای n=1,2,3 داریم:
تکرار صورت مساله از پست قبلی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از توجه تون ممنون هستم:10:
>