یه سوال سرعت انیترنتت الان چه جوریه دایل آپی کم نیست
Printable View
منظور...!؟نقل قول:
راستی ناد علی هم داری جاوا با همین گرافیک خوب
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
نقل قول:
این 4 تا که روی گوشی من k750 جواب نداد...در واقع حرفش قاطی هستش... .
ولی اونایی که با گرافیک بالا و خوب بودند جواب داد + دعای امام زمان... .
شاید گوشی شما زبان فارسی یا عربی رو نداره و حروفو قاطی نشون میده...بقیه دعاها هم چون بصورت عکس هستند مشکلی ندارندنقل قول:
داره...! آره...اونایی که عکسه...بهتره ... .نقل قول:
شاید گوشی شما زبان فارسی یا عربی رو نداره و حروفو قاطی نشون میده
اینم مناجات حضرت علی (ع) با فرمت جاوا...کیفیت صدای دعا یکمی پایین است ولی واقعاً قشنگه...التماس دعا...
حجم : 555kb
دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عالي بود دوستان
اجر همتون با اميرالمومنين
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان خوبم::46:
اول از همه ممنون از زحماتتون
بنده از اول تاپیک تا اینجا را مطالعه کردم و تمام نرم افزارهایی که لینکشان معتبر بود را دانلود کردم
فقط و فقط حیف که دوستانی که زحمت آپلود فایل را میکشند در جای مناسب آنرا آپلود نمیکنند...مثلآ دوستی در DivShare فایل هایشان بدون استفاده از اکانت آپلود کرده بودند که همون طور که میدانید بعد از 1 هفته پاک میشود.:41:
و چندین نرم افزاری که آپلود کرده بود رفت.
باید فایل را جایی آپلود کرد تا زحمات بر باد نرود و تاپیک بعد از چندین ماه و سال نیز معتبر باشد.
الان مدیر خوب انجمن کامپیوتر نتیجه گرفتن که عکس های آموزش هاشون در پرشین گیگ آپلود کنن.
پرشین گیگ مطمئن ترین هست و فقط 2 مشکل دارد که در مقابل بقیه بسیار بهتر است...
1.عدم انتقال فایل از سرورش به سروری دیگر(که برای ما عیب نیست!).
2.پهنای باند محدود(که تنها مشکل ما با پرشین گیگ میباشد).
مزایا
1.نگهداری فایل برای همیشه و بدون تاریخ انقضا.
2.قابلیت ریزوم یا ادامه دانلود که برای افرادی که از دیال آپ استفاده میکنند بسیار مهم است.
به نظر من اگر کسی بخواهد فایلی آپلود کند که حجمش زیاد است و زیاد دانلود خواهد شد فقط و فقط در این صورت پرشین گیگ گزینه ی مناسبی نیست...
بنده شدیدآ توصیه میکنم فایل های زیر 1 مگا بایت را 1.برای ماندگاری و 2.قابلیت ریزوم در اینجا آپلود کنید.
اگر همه اینکار را انجام دهند دیگر در اینترنت آرشیوی کامل از همه چیز خواهیم داشت و لینکی خراب نمیشود.
در آخر برای فایل های بالای 1 مگا بایت توصیه میکن آنرا در سایت درون امضایم آپلود کنید که هیچ ایرادی ندارد! فقط هنوز اعتبار کافی را برای نگهداری فایل و عدم حذف آن کسب نکرده است.
و اگر حوصله داشتید! آنرا در پرشین گیگ نیز آپلود کنید...مثل سایت های خوبیکه الان چند لینک میدهند.
نهایتآ اگر هم فایلی حجیم در پرشین گیگ آپلود کردید و پهنای باندتان تمام شد بالاخره فردی پیدا میشود که فایلتان را دوباره آپلود کند.:11:
satrikon
تشکرات.... .