BATMAN عزيز آيا ميشه از ARtmoney كد pok به دست آورد و بعد داد به GTS ممنون ميشم اگه پاسخ بدی
Printable View
BATMAN عزيز آيا ميشه از ARtmoney كد pok به دست آورد و بعد داد به GTS ممنون ميشم اگه پاسخ بدی
سلام دوستان من تمام این فایل ها رو دانلود کردم و تمام فایل های آموزشی رو خوندم ، در مورد آموزش برنامه ی T-Search سطح مبتدی تونستم انجام بدم ولی در مورد آموزش برنامه ی T-Search سطح متوسط همون مباحث تکمیلی نتونستم انجام بدم همون قسمتی که بعد از پیدا کردن آدرس ها باید بری به قسمت Auto ---- از اون به بعد مشکل دارم یعنی هر چیکار می کنم قسمت Auto ---- خالی وتوش هیچی نیست .لطفا یکی منو راهنمایی کنه.با تشکر
با اجازه بتمن جان و ساير اساتيد سميه 19 عزيز شما بايد اول گزينه enable debuuger را فعال كنيد بعد گزينه Auto ---- را فعال كنيد اميدوارم مشكلت حل بشه.
با سلام.نقل قول:
خیر Artmoney امکان code injection نداره. تنها راه همون T-Search هست.
Art Money قدرت-سرعت و دقت خوبی برای جستجو در حافظه داره.
ممنون بتمن جان بازم از آموزشهای خوبت برامون بزار.
با سلام خدمت دوست عزیز من این کارو قبلا کردم ولی نشد باز بالای صفحه ی Auto ---- خالی بود ولی پایین یه چیزایی بود لطفا راهنمایی کنید.با تشکر از شما دوستان:10::41::41:نقل قول:
سميه 19 عزيز شما اول فايلی را كه پيدا كردين و به پنجره سمت راست برنامه Add كردين را فعال كنيد ( يك بار روی آن كليك كرده ) سپس كارهای قبلی را انجام دهيد.
نقل قول:
سلام عزیز من این کارو قبلا انجام دادم ولی نشد در ضمن فایل اول آموزش T-Search سطح مبتدی رو خوندم و انجام دادم. باز محتاج راهنمایی های دوستان هستیم.:41::41::41::19::19::19:
ای بابا چطور ممكنه؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
نمی دونم دیگه چی کار کنم شرمنده :9::9::43::43::43::43: